Abdi İpekçi

Abdi İpekçi

Son dakika abdi ipekçi haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan abdi ipekçi ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını abdi ipekçi haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Abdi İpekçi

haberleri sayfasında son dakika yaşanan abdi ipekçi gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.522 abdi ipekçi haberi bulunmuştur. Tüm abdi ipekçi haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı
İstanbul Valiliği megakentteki okulların deprem raporunu açıklandı! 1428'i riskli, 148'i boşaltıldı İstanbul Valiliği ve İstanbul Proje Koordinasyon Birimi (İPKB) tarafından yürütülen çalışmaya göre İstanbul’daki okulların depreme karşı yapım ve güçlendirme çalışmalarına dair son durum raporu açıklandı. İstanbul'daki okulların 1428'i riskli bulunurken, 148 okul boşaltıldı. 481 okul yıkılıp yeniden yapılırken, 799'u ise güçlendirme yoluyla depreme dayanıklı hale getirildi.
15.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz
Murat Kurum: İstanbul’umuzu küresel sporun başkenti yapmak istiyoruz İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum; "2027 Avrupa Oyunları ve 2036 Olimpiyat Oyunları’nı İstanbul’a getirmek için çalışacağız" dedi.
10.02.2024 Gündem
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak
Murat Kurum: İstanbul bir olimpiyat şehri olacak AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum seçim çalışmalarına devam ediyor. Bahçelievler Belediyesi Sosyal Tesisleri’ni ziyaret eden Kurum; "Mevcut yönetim orayı engellemeye çalıştı ama biz durmadık, inşaatını bitiriyoruz.” dedi. Öte yandan Murat Kurum, projelerini açıklayacağı tarihi duyurdu.
22.01.2024 Gündem
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu
Boşandığı eşini öldürmüştü, teslim oldu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde eski eşine tabancayla boynundan vurarak öldüren daha sonrada kaçan zanlı polis ekiplerine teslim oldu.
5.01.2024 Gündem
İstanbul'da ofis rekoru kırıldı: Son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşıldı
İstanbul'da ofis rekoru kırıldı: Son 10 yılın en yüksek seviyesine ulaşıldı İstanbul ofis pazarında doluluk oranı yüzde 84.9’a yükseldi ve son 10 yılın rekor seviyesine ulaştı. Ofis kiraları da 5 yılın zirvesinde. Mertekare kira bedeli 765 lira olan Levent ilk sırada yer alırken, Abdi İpekçi Caddesi metrekare başına 250 dolar kira ile 13 yıl sonra İstiklal Caddesi’ni geçti ve en pahalı cadde oldu.
23.08.2023 Ekonomi
Açılış hazırlığındaki iş yerinde yangın çıktı!
Açılış hazırlığındaki iş yerinde yangın çıktı! Avcılar'da açılış hazırlığı yapılan tek katlı iş yerinde yangın çıktı. Çatıda başlayan yangında 4 iş yeri zarar gördü.
6.08.2023 Yaşam
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'ye yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine inşası devam eden Basketbol Gelişim Merkezi'nin şantiyesinde incelemelerinin ardından açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Türkiye'ye ve Türk sporuna yakışır muhteşem tesisi İstanbul'a kazandırmanın heyecanını yaşıyoruz. Sağlam, güvenli UEFA standartlarına sahip tesisimizin çalışmaları devam ediyor." dedi.
28.07.2023 Gündem
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı
ABD-Türkiye görüşmesi dünya gündeminde! Erdoğan Biden'ı uyardı NATO Zirvesi için geri sayım sürerken ABD'nin Türkiye'ye karşı ısrarcı olduğunu yazan dünya medyası, İsveç'in ise kördüğümü çözmek için son bir çareye başvurduğunu bildiriyor.
10.07.2023 Dünya
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak
Bakan Özhaseki Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatını gezdi: Büyük bir spor kompleksi olacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak ve Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile Abdi İpekçi Spor Kompleksi inşaatında devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Büyük bir kompleksin inşa edildiğini belirten Özhaseki, “İnşaatı bittikten sonra İnşallah omuz omuza izleyeceğimiz, birbirimize sarılarak kutlayacağımız nice basketbol müsabakasını burada kazanacağız” dedi. 
10.07.2023 Gündem
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor
Bakan Kurum: Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı ve İstanbul 1. Bölge Milletvekili Adayı Murat Kurum, “Türkiye’de 3.3 milyon konut dönüştürdük, 250 bin devam ediyor’’ dedi.
26.04.2023 Ekonomi
Abdi İpekçi ölümünün 44.yılında anıldı
Abdi İpekçi ölümünün 44.yılında anıldı Uğradığı silahlı saldırı sonucu 44 yıl önce hayatını kaybeden Milliyet Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Abdi İpekçi, Nişantaşı’ndaki Abdi İpekçi Anıtı ve Zincirlikuyu Mezarlığı'ndaki kabri başında düzenlenen törenlerle anıldı.
1.02.2023 Gündem
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü?
25 Kasım ne günü? 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım ne günü, 25 Kasım Kadına Şiddetle Mücadele Günü mü? 25 Kasım günü, BM tarafından 1999 yılında kadına karşı şiddete önlemek ve farkındalık yaratmak amacıyla "25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü" ilan edildi.
25.11.2022 Gündem
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası!
Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası! 26 yıl önce bugün yaşanan bir trafik kazası, Türkiye'nin yakın tarihinde bir dönüm noktası oldu. Balıkesir'in Susurluk ilçesinde 1996 yılında dört kişiyi taşıyan bir Mercedes otomobil, benzin istasyonundan çıkmakta olan bir kamyona çarptı. Otomobildeki üç kişi yaşamını yitirirken, bir kişi de sağ kurtuldu. Bu kaza tarihe Susurluk Kazası olarak geçti. Peki, Susurluk Kazası nasıl oldu, Susuzluk Kazası’nda ölenler kimler? İşte 3 Kasım 1996 Susurluk Kazası hakkında merak edilenler…
3.11.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milyonlarca vatandaşı ev sahibi yapacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Milyonlarca vatandaşı ev sahibi yapacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytinburnu'ndaki Millet Bahçesi ve Buz Adası Açılış Töreni'ne katıldı. Burada konuşan Erdoğan, "Türkiye bugüne kadar 1 milyon 170 bin sosyal konutu kazandırmış bir hükümet olarak inşallah bu kampanyayla milyonlarca vatandaşımızı ilk defa ev sahibi yapacağız" dedi.
14.10.2022 Siyaset
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar…
11 Ekim ne günü, 11 Ekim tarihte dünyada ne oldu? 11 Ekim tarihinde kim doğdu, kim öldü? İşte, 9 Ekim'de yaşananlar… Tarihte bugün yaşanmış yeni doğumlar, yaşanan vefatlar ve meydana gelen önemli olayları haberimizde kronolojik olarak sıraladık. Peki, 11 Ekim tarihinde ne oldu, kim doğdu, kim öldü, hangi önemli olaylar oldu? 11 Ekim ne günü? İşte, 11 Ekim'de yaşanan doğum, ölüm ve önemli olaylar…
11.10.2022 Gündem
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı
Kira destek yardımı artıyor! Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı Kira destek yardımı artıyor. Bakan Kurum, yeni konut kampanyasını açıkladı. Marmara Depremi'nin 23. yılında İstanbul'da açıklamalarda bulunan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum; yeni bir konut kampanyası başlatacaklarını duyurdu. Kentsel dönüşümde kira desteğinin artacağını açıklayan Kurum, kampanyaya ilişkin ayrıntıları da paylaştı.
17.08.2022 Ekonomi
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya...
Emanuela Ornaldi'nin sırrı 40 yıldır çözülemiyor! Vatikan'dan tüyler üperten iddia: Papa, Mehmet Ali Ağca, mafya... İtalya'da yaşayan 15 yaşındaki Emanuela Orlandi, 1983 yılının 22 Haziran günü evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesi onu bulmak için var gücüyle savaştı. Akıbetine ilişkin iddiaların ucu 1983'ten bugüne kadar uzandı. İddialar arasında geçen isimler arasında Papa'dan Mehmet Ali Ağca'ya, Vatikan'ın üst düzey isimlerinden mafyaya kadar uzanıyordu. Flaş bir gelişme Emanuela Orlandi'yi 39 yıl sonra yeniden manşetlere taşıdı...
13.08.2022 Dünya
Pompalı tüfekle oynarken arkadaşını vurdu
Pompalı tüfekle oynarken arkadaşını vurdu Kocaeli'nin Darıca ilçesinde Furkan Ö. (18), evde pompalı tüfekle oynarken kazayla arkadaşı Volkan Demirtaş'ı (19) vurdu. Ağır yaralanan Demirtaş, tedaviye alındı.
26.07.2022 Yaşam
KYK kredisi ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu
KYK kredisi ödemelerine ilişkin son dakika gelişmesi! Bakan Kasapoğlu duyurdu KYK ödemeleriyle ilgili son dakika açıklaması. KYK ödemeleriyle ilgili merak edilenler cevabını buldu. KYK borçlarında son durum ne? Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Kasapoğlu, CNN Türk'te yayınlanan Hafta Sonu programında merak edilenleri Hakan Çelik'e yanıtladı. Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından öğrencilere verilen KYK kredisi ödemelerine dair yeni düzenlemeler neler? Gençlik kamplarında hangi yenilikler yapıldı? Spor devrimi olarak adlandırılan yatırımlar Türk sporunu nasıl etkileyecek? İşte KYK ödemeleriyle ilgili son dakika tüm detaylar...
16.07.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Türkiye Basketbol Merkezi, Avrupa'nın yeni basketbol üssü olacak
Bakan Kasapoğlu: Türkiye Basketbol Merkezi, Avrupa'nın yeni basketbol üssü olacak Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Abdi İpekçi Spor Salonu'nun yerine yapılan Türkiye Basketbol Merkezi'nin Avrupa'nın yeni basketbol üssü olacağını söyledi.
8.07.2022 Siyaset
Bakan Kurum: 16 Milyon İstanbullu için çalışmaya devam edeceğiz!
Bakan Kurum: 16 Milyon İstanbullu için çalışmaya devam edeceğiz! Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Abdi İpekçi Spor Kompleksi tartışmalarına ilişkin, "16 Milyon İstanbullu için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz!" dedi.
7.07.2022 Siyaset
Zeytinburnu Belediye başkanı hangi partiden, Ömer Arısoy kimdir, nereli? Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022?
Zeytinburnu Belediye başkanı hangi partiden, Ömer Arısoy kimdir, nereli? Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022? İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında yıkılan Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerinde başlayan yeni spor salonu inşaatı nedeniyle kameralar önünde tartışma yaşandı. İki Başkan'ın birbirlerine yönelik suçlamaları ve ifadeleri dikkat çekti. Peki, Zeytinburnu Belediye başkanı Ömer Arısoy kimdir? Zeytinburnu Belediye başkanı nereli, Zeytinburnu Belediyesi hangi parti 2022?
7.07.2022 Siyaset
İmamoğlu ile Arısoy arasında tartışma
İmamoğlu ile Arısoy arasında tartışma Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Haber
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim
İBB Başkanı İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Arısoy arasında gerilim Zeytinburnu'nda İSKİ binası açılışında İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu ile Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy arasında Abdi İpekçi Spor Salonu inşaatı nedeniyle tartışma yaşandı.
7.07.2022 Siyaset
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor...
TBF, Basketbol Gelişim Merkezi'ni tanıttı! Abdi İpekçi ruhu geri dönüyor... Türkiye Basketbol Federasyonu, Abdi İpekçi Spor Salonu’nun yerine inşa edilecek olan Basketbol Gelişim Merkezi’ni hazırladığı video ile tanıttı.
6.07.2022 Vatan TV

Benzer Haber Etiketleri

Abdi İpekçi ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki abdi ipekçi haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.