İzzet Yıldızhan

İzzet Yıldızhan

Son dakika izzet yıldızhan haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izzet yıldızhan ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izzet yıldızhan haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzzet Yıldızhan

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izzet yıldızhan gelişmeleri de dahil olmak üzere 212 izzet yıldızhan haberi bulunmuştur. Tüm izzet yıldızhan haberleri aşağıda listelenmiştir.
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur
İzzet Yıldızhan'a oğlu Mustafa'dan uyarı: Baba aman bir şey deme ne olur İzzet Yıldızhan, uzun bir aradan sonra ilk kez İstanbul'da görüntülendi. Sahneye şortla çıktığı için eleştirilen Mahsun Kırmızıgül'e destek olan türkücüye, röportaj öncesi oğlu Mustafa'nın uyarısı dikkat çekti. Yıldızhan'ın üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı bulunuyor.
25.09.2023 Magazin
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti
Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti İzzet Yıldızhan, çıktığı Fransa seyahatinde ilk olarak sanatçı Ahmet Kaya’yı kabri başında ziyaret etti.
11.04.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan: Çocuklarımı güzel bir sürpriz bekliyor
İzzet Yıldızhan: Çocuklarımı güzel bir sürpriz bekliyor Üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde çocuklarının düzenlediği sürpriz kutlama ile yeni yaşına girmişti. "Özel zamanlarda ailemle olmayı tercih ediyorum" diyen ünlü türkücüye, yaklaşan Ramazan Bayramı öncesi sosyal medyada bir gelenek haline getirdiği çocukları ile bayram sabahı paylaşımları hatırlatıldı.
8.04.2023 Magazin
İzzet Yıldızhan askere giden oğluyla ilgili konuştu!
İzzet Yıldızhan askere giden oğluyla ilgili konuştu! Dokuz çocuk sahibi olan İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde büyük oğlu Mustafa'yı askere gönderdi. Yola çıkmadan önce oğlunu kendi elleriyle tıraş eden 59 yaşındaki türkücü, bu anları sosyal medya hesabından paylaştı. Yıldızhan, vatani görevini yerine getiren oğlu hakkında konuştu.
10.03.2023 Magazin
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü?
Nükhet Duru: Nerede kaldı fikir özgürlüğü? Nükhet Duru, Çırağan Sarayı’nda katıldığı bir davet öncesi gazetecilerle konuşarak, bir 'tayt' açıklamasında bulunmuş; "Bu tayt olayına bir 'dur' deyin artık" ifadelerini kullanmıştı. Gündem olan sözlerin ardından şarkıcı, katıldığı bir programda sözlerinin arkasında durduğunu belirterek çok konuşulacak açıklamalarda bulundu.
24.11.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır'
İzzet Yıldızhan'dan Nusret Gökçe taklidi! 'Size ağır olmak yakışır' Salt Bae (tuzlama) hareketiyle dünya çapında tanınan Nusret Gökçe, sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyor. Nusret’in iki yıl önce başlattığı cappuccino akımının etkileri devam ediyor. Zaman zaman paylaşımları ve açıklamalarıyla adından söz ettiren İzzet Yıldızhan, Gökçe'nin taklidini yaptığı video ile gündem oldu.
12.06.2022 Magazin
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları!
İbrahim Erkal ne zaman öldü, ölüm nedeni ne? İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında öldü, ölüm tarihi, sebebi ve şarkıları! İbrahim Erkal, ölümünün beşinci yıl dönümünde anılıyor. İbrahim Erkal'ın fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaşan Filiz Erkal altına "Sensiz geçen anlamsız beş yıl...Sadece özlem... Mekanın cennet olsun, nurlarda uyu canım sevgilim" notunu düştü. Peki, İbrahim Erkal kimdir, nereli, kaç yaşında, neden zaman öldü? İbrahim Erkal ölüm nedeni ve tarihi…
11.05.2022 Magazin
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok
Işın Karaca'dan Gülşen'e olay yaratacak çıkış: Yaptığının sanatla alakası yok Işın Karaca, son dönemde çok tartışılan sahne kostümleri hakkında konuştu: "Gülşen'i severim ama sahne adabı diye bir şey olmalı. Her şeyin bir kalitesi olmalı. Bazı hareketler çok kalitesiz..."
10.04.2022 Magazin
'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık' diyen Seyhan Soylu ifade verdi!
'İzzet Yıldızhan ile aşk yaşadık' diyen Seyhan Soylu ifade verdi! Şarkıcı İzzet Yıldızhan bir televizyon programında kendisine hakaret içerikli sözler söylediği gerekçesiyle, Seyhan Soylu'dan şikayetçi oldu. Soylu savcılıktaki ifadesinde, "İzzet Yıldızhan'la aşk yaşadığıma dair açıklamalarım kesinlikle hakaret suçuna girmez" dedi.
30.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik paylaşmalara doyamadı! Tarzıyla dikkat çekti...
Yüsra Geyik paylaşmalara doyamadı! Tarzıyla dikkat çekti... Arka Sokaklar dizisinde Zeliş karakteriyle tanıdığımız, en son Kanal D ekranlarında Camdaki Kız dizinde Meliha karakteriyle adından söz ettiren Yüsra Geyik, tarzıyla dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde İzzet Yıldızhan'a göndermeli paylaşımda bulunan ünlü isim, İstanbul'da düzenlenen Oscar In Istanbul törenine katıldı.
29.03.2022 Magazin
Aleyna Tilki'den cesur paylaşım! "İzzet Yıldızhan kalpten gidecek"
Aleyna Tilki'den cesur paylaşım! "İzzet Yıldızhan kalpten gidecek" Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen genç popçu Aleyna Tilki bu kez kalçası yırtık kotuyla poz verdi. Tilki'nin paylaşıma çok sayıda yorum ve beğeni geldi.
20.03.2022 Magazin
Jessica May Türk vatandaşı oldu
Jessica May Türk vatandaşı oldu Brezilyalı oyuncu Jessica May Türk vatandaşı oldu. Güzel haberi sosyal medyadan duyuran May, "Ve resmi olarak Türk vatandaşı oldum" mesajını paylaştı.
18.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan atıfta bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a sosyal medyadan atıfta bulundu! 'Arka Sokaklar' dizisinde 15 yıl botunca 'Zeliş' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, geçtiğimiz haziran ayında diziden ayrılmıştı. Şimdilerde Instagram sayfasından yaptığı paylaşımlarla gündeme gelen Yüsra Geyik, son paylaşımıyla İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu.
18.03.2022 Magazin
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu!
Yüsra Geyik, İzzet Yıldızhan'a göndermede bulundu! Son olarak 'Camdaki Kız' dizisinde 'Meliha' karakterine hayat veren Yüsra Geyik, Instagram hesabından takipçilerinin sorularını yanıtladı. Güzel oyuncu, "Açık giyinmek sana çok yakışıyor" yorumuna İzzet Yıldızhan'ı da dahil ederek yanıt verdi.
17.03.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen ile ilgili tepki çeken yorum!
İzzet Yıldızhan'dan Gülşen ile ilgili tepki çeken yorum! İzzet Yıldızhan yine Gülşen yorumuyla gündeme geldi. Daha önce ünlü kadın şarkıcıların sahne kostümlerinden rahatsız olup "Külot da giymesinler" diyen İzzet Yıldızhan yine kendini tutamadı. Gülşen'in arkadaşının kucağına oturmasıyla ilgili konuşan Yıldızhan'dan tepki çekecek bir yorum geldi.
16.03.2022 Magazin
Selin Ciğerci transparan pantolon giydi! 'Külot modasına mı uydun?'
Selin Ciğerci transparan pantolon giydi! 'Külot modasına mı uydun?' Eski eşi Gökhan Çıra ile barışıp yeniden aşk yaşamaya başlayan Selin Ciğerci'ye aşk yaradı. 13 kilo veren ve sürekli spor yapan Selin Ciğerci transparan pantolon giydi. Ciğerci, kendisine İzzet Yıldızhan'ın sözlerini hatırlatanlara da yanıt verdi.
30.01.2022 Magazin
Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' çıkışı: Külah varsa ona anlatsın
Alişan'dan 'İzzet Yıldızhan' çıkışı: Külah varsa ona anlatsın Geçtiğimiz yıl kardeşi Selçuk Tektaş'ı kaybeden Alişan, bir süre sahne çalışmalarına ara vermişti. Ünlü türkücü, kaporasını alıp iptal ettiği bir işte kendisinin yerine sahne alacak meslektaşının "Konserden önce paramı verin!" tepkisiyle karşılaştığını açıklamıştı. Bu kişinin İzzet Yıldızhan olduğu ortaya çıkmıştı. Önceki gün Etiler'de görüntülenen Alişan, muhabirlerin konuyla ilgili sorularına yanıt verdi.
27.01.2022 Magazin
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi
Nevzat Aydın - Zeynep Zenel evlendi Nevzat Aydın, modacı sevgilisi Zeynep Zenel ile dünya evine girdi. Çiftin düğünü Aydın’ın Anadolu Hisarı’ndaki Boğaz manzaralı yalısında gerçekleşti.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar'
İzzet Yıldızhan'dan ünlülerin sahne kıyafeti ile ilgili yeni açıklama! 'İsterlerse çıplak çıksınlar' Türkücü İzzet Yıldızhan, önceki akşam bir mekanda sahne aldı. Konsere başlamadan önce gazetecilerle bir araya gelen Yıldızhan, çok konuşulan "Sahne adabı denilen bir şey var. Donla, mayoyla da sahneye çıkılmaz!" söylemi hakkında açıklama yaptı.
24.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı
İzzet Yıldızhan ile Seyhan Soylu aşk mı yaşadı? Bomba iddia magazin kulislerini salladı Sisi lakaplı Seyhan Soylu'dan bomba bir itiraf geldi! İzzet Yıldızhan için "Eskiden aşk yaşadık" itirafında bulundu. Seyhan Soylu, yayına Ahu Tuğba'yı bağladı. Ahu Tuğba yaşanılan bu aşkla ilgili dikkat çeken açıklamada bulundu.
18.01.2022 Magazin
Alişan'ın 'beni gördüğü yerde selam vermesin' dediği kişi İzzet Yıldızhan mı?
Alişan'ın 'beni gördüğü yerde selam vermesin' dediği kişi İzzet Yıldızhan mı? Kardeşi Selçuk Tektaş'ı koronavirüsten kaybeden Alişan, yaşadığı zor günlerde sanatçı dostlarından büyük destek aldığını belirtirken, bir meslektaşının "Konserden önce paramı verin" şeklindeki tepkisine çok üzüldüğünü ve bu olayı asla unutmayacağını söyledi. Söz konusu sanatçının İzzet Yıldızhan olduğu iddia edildi.
17.01.2022 Magazin
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede
'Arka Sokaklar' yeni bölümü ile zirvede Kanal D’nin fenomen dizisi Arka Sokaklar, iki hafta aradan sonra 610’uncu bölümü ile ekrana geldi. 16 sezondur ekranda olan dizi, son bölümü ile yine reytingin zirvesinde yer aldı.
15.01.2022 Televizyon
İzzet Yıldızhan: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım
İzzet Yıldızhan: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım!
İzzet Yıldızhan isyan etti: Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım! Konserlerinde giydikleri iddialı kostümlerle konuşulan Gülşen ve Hadise gibi ünlü isimler için "Külotla da çıkmasınlar bir zahmet!" sözleriyle eleştiri toplayan İzzet Yıldızhan isyan etti. Sosyal medya hesabından bir video yayınlayan ünlü türkücü, "Hak etmediğim hakaretlere maruz kaldım" dedi.
15.01.2022 Magazin
Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a montlu gönderme! 'Böğrüm gözüktü biraz'
Gonca Vuslateri'den İzzet Yıldızhan'a montlu gönderme! 'Böğrüm gözüktü biraz' İzzet Yıldızhan, "Sahneye külotla çıkmasınlar" açıklaması nedeniyle magazin gündeminden düşmüyor. Geçtiğimiz günlerde sosyal medya mesajı ile ünlü şarkıcıyı hedef alan Gonca Vuslateri, bir muhabirin uzattığı montu kafasına geçirerek, "Böğrüm gözüktü biraz" dedi.
15.01.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İzzet Yıldızhan ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izzet yıldızhan haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.