Gazete Vatan Logo
Magazin Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti

Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti

İzzet Yıldızhan, çıktığı Fransa seyahatinde ilk olarak sanatçı Ahmet Kaya’yı kabri başında ziyaret etti.

Ahmet Kaya’nın mezarını ziyaret etti

3 Nisan'da 60'ıncı yaş gününü kutlayan ve ailesi ile birlikte çektirdiği fotoğraflıları sosyal medya hesabında paylaşan İzzet Yıldızhan, “Böyle özel zamanlarda ailemle olmayı tercih ediyorum. Ailem ve çocuklarım benim olmazsa olmazlarım. Çünkü onlar ile çok mutluyum” açıklamasını yapmıştı.

"ÖNCE SAĞLIK, SONRA HUZUR VE PARA OLSUN"

Muhabirlerin “Yeni yaşınızda ne dilediniz?” sorusuna ünlü isim, “Benim her zaman temennim önce sağlık, sonra huzur, sonra da para olsun. Ülkemiz için de ne hayırlısı ise onu diliyorum hep. Huzur ve mutlu yaşamak istiyorum ben” yanıtını vermişti.

"BAKALIM BU BAYRAMDA NELER OLACAK?"

Üç farklı kadından yedi oğlu ve iki kızı olan türkücünün, bayram sabahı çocukları ile olan diyalogları ve paylaşımları sosyal medyada çok konuşuluyor. "Bu bayram da gelenek hale gelen paylaşımınız olacak mı? Bu sefer çocuklarınızı ne gibi sürprizler bekliyor?” sorusu yöneltilen Yıldızhan, “Bayram planım tamamen ailem ile olacak bu sefer. Bakalım bu bayramda neler olacak? Çocuklarımı güzel bir sürpriz bekliyor” karşılığını vermişti.

Haberin Devamı

AHMET KAYA'YA VEFA

Çocuklarıyla ilgili açıklamasıyla gündeme gelen İzzet Yıldızhan, geçtiğimiz günlerde Fransa seyahatine çıktı. 16 Kasım 2000 tarihinde vefat eden Ahmet Kaya’nın Paris'te bulunan mezarını ziyaret eden şarkıcı, müzik dünyasının usta ismine kabri başında dualar etti.

"KABRİ BİR AN OLSUN BOŞ KALMADI"

"Ahmet Kaya bana ağabeylik yaptı" diyen İzzet Yıldızhan, duygularını şu sözlerle dile getirdi:

Yeri geldi aynı sofradan yemek yedik, yeri geldi bana ağabeylik yaptı. Bende apayrı bir öneme sahip olan birisidir Ahmet Kaya. Paris'e iner inmez ilk olarak kabri başına gittim. Gittiğimde özel bir gün değildi ama mezarının başı bir an olsun boş kalmadı. Benim gibi ziyarete gelen insanlarla doluydu. Nur içinde uyusun inşallah.