Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı!
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı! İstanbul’da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe kapalı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da karayolları ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır" dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Trakya ve Anadolu istikametlerinden araçların giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu.
25.01.2022 Ekonomi
Karayolları kapalı yollar haritası! İstanbul’da hangi yollar kapalı? Köprüler açık mı?
Karayolları kapalı yollar haritası! İstanbul’da hangi yollar kapalı? Köprüler açık mı? İstanbul'da kar yağışı hafta sonundan bu yana sürüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yol tamamen kapanıyor. Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Mahmutbey TEM otoyolu mevkinde çok sayıda araç yolda kaldı. Ekipler tüm gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. TEM Mahmutbey bölgesi ve Hadımköy bağlantı yolu haricinde trafiğe kapalı yer kalmadı. İstanbul’da yol çalışmaları geceden bu yana devam ederken, İstanbul ve çevresindeki illerde yol durumu merak ediliyor. Peki, İstanbul’da yollar açık mı? İstanbul’da hangi yollar açık? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bayramın ilk günü yeni bir müjdeyi paylaşacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fikirtepe Kentsel Dönüşüm Projesi 1. Etap Anahtar Teslimi ile 2. ve 3. Etaplarda Kentsel Dönüşüm Başlangıç Töreni'nde önemli açıklamalarda bulundu. Öte yandan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Finans Merkezi Açılış Töreni’ne katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan "İFM yerli ve yabancı finans kuruluşlarının bölgede faaliyet göstermeye başlamasıyla ülkemiz ekonomisine ciddi katkılar sağlayacaktır. 3 kıtanın buluşma noktası olan İstanbul'da yeni bir finansal ekosistem oluşturacaktır. Kurumlarımızın bir araya gelmesi ekosistemin oluşmasının ilk adımıdır. İFM uluslararası sermaye akışını kolaylaştırarak yatırım çekme potansiyelimizi de artıracaktır" dedi. Erdoğan "Ömrünün 40 yılında meydanların nabzını tutan siyasetçi olarak Allah'ın izniyle sandığın renginden en ufak şüphe duymuyorum" ifadelerini kullandı.
17.04.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı
Bakan Karaismailoğlu'ndan İmamoğlu'nun metro iddiasına yanıt: Bu bir emek hırsızlığı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, CNN TÜRK'te Ahmet Hakan'ın sunduğu Tarafsız Bölge programında gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu. Bakan Karaismailoğlu, Sabiha Gökçen metro hattıyla ilgili İBB Başkanı İmamoğlu'nun iddialarına tepki göstererek "İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin hiç bir katkısı yoktur. Cevap vermeye değmez, bu bir emek hırsızlığı" dedi. Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı metrosuyla ilgili de tarih verip, "İstanbul Havalimanı - Kağıthane metrosu 1 ay sonra açılacak... Hat tamamlandığında havalimanı ile Taksim 30 dakika olacak..." ifadelerini kullandı.
3.10.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İBB'ye karla mücadele konusunda tepki: Büyük bir yönetim zaafiyeti
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik'ten İBB'ye karla mücadele konusunda tepki: Büyük bir yönetim zaafiyeti AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik canlı yayında gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Çelik, "Türkiye'nin afetle mücadele kapasitesi, belediyenin deneyimleri bakımından bir ölçü ortaya konulduğunda gereken tedbirleri alıp almadığınız ortaya çıkar. Bütün bunlar olurken İstanbul Belediyesi'nin hiçbir şekilde bir hazırlığının olmadığının, koordinasyon içerisinde davranmadığının, büyük bir yönetim zaafı ortaya çıkardığı görüldü." dedi.
26.01.2022 Gündem
Acı haber! Kar nedeniyle yaylada mahsur kalmıştı! 3 gün sonra ulaşıldı!
Acı haber! Kar nedeniyle yaylada mahsur kalmıştı! 3 gün sonra ulaşıldı! Amasya’nın Taşova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada 3 gün mahsur kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı.
25.01.2022 Yaşam
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar
Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar Hangi yollar trafiğe kapalı, İstanbul’da yollar kapalı mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar yaşanan ulaşım güçlükleri nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yoğun yağışın ardından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araçların geçişlerine durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. İşte İstanbul’da kapalı yollar ile karayolları ulaşıma kapalı yollar…
24.01.2022 Yaşam
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu! Yoğun kar yağışı nedeniyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatılmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü kapatılan ve açılan yollarla ilgili açıklama yaptı. Peki, Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
24.01.2022 Gündem
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi?
Bakan Soylu canlı yayında duyurdu! Tam kapanma devam edecek mi? Tam kapanma 19 Mayıs'a kadar uzatılacak mı? İçişleri Bakanı Soylu merak edilen soruya açıklık getirdi. Öte yandan Bakan Soylu, 'Sosyal izolasyonda çok zorluk çekeceğimiz veya bulaşın çok rahat olabileceği riskli bir dönem yaz dönemine giriyoruz' açıklamasında bulundu.
6.05.2021 Gündem
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar
Adalet Bakanı Abdülhamit Gül'den, CNN Türk'te önemli açıklamalar Adalet Bakanı Abdulhamit Gül CNN Türk canlı yayınında 'Tarikatlar devlete sızıyor' iddiasına cevap vererek, "Burada bir zihniyet anlamında hiç bir grubun devletin içinde örgütlü bir şekilde sızması, hiyerarşi dışında bir yapı oluşturulmasına asla izin verilemez." dedi.
4.01.2020 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kürt kardeşlerimizin haklarını kimse gasp edemez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan katıldığı sosyal medya ve televizyon ortak yayınında Ahmet Hakan, Işıl Açıkkar ve Salih Nayman’ın sorularını yanıtladı.
20.06.2019 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 konusunda geri adım atmak söz konusu değil
Cumhurbaşkanı Erdoğan: S-400 konusunda geri adım atmak söz konusu değil Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Dolmabahçe Ofisi'nde gençlerle bir araya geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, S-400 konusunda geri adım atmak gibi bir şeyin kesinlikle söz konusu olmadığını vurgulayarak 'O iş bitti.' dedi.
18.05.2019 Gündem
AK Parti'den İstanbul açıklaması!
AK Parti'den İstanbul açıklaması! AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz İstanbul’daki yerel seçim sonuçlarına itiraz sonucunda AK Parti'nin hanesini yazılan rakamları açıkladı. Yavuz,"Sadece geçersiz oy sayımından AK Parti lehine kaydedilen oy sayısı 5 bin 69 oydur. Daha da artacaktır bu. Bu rakam yüzde 88,5 itibarıyla" ifadelerini kullandı.
8.04.2019 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan dövizde spekülasyon yapanlara sert sözler: Bedelini ağır ödersiniz! Cumhur İttifakı'nın İstanbul mitingi Yenikapı'da gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhur İttifakı Büyük İstanbul mitingine 1 milyon 600 bin kişinin katıldığını açıkladı. İstanbul'un potansiyeline değer katmak için 6 katrilyon maliyeti olan Tuzla Biyoteknoloji Vadisi'ni kurulacağını açıklayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada 20 bin kişiye istihdam sağlanacağının müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ey finans sektörünün içinde olanlar... 'Piyasadan dövizleri toplayın, döviz yükselecek' gibi provokatif eylemlere giriyorsanız bunun bedelini ağır ödersiniz. Bunun bedelini çok ağır ödeyeceksiniz. Bu tür eylemlerin içerisine sesleniyorum. Hepinizin kimliğini, neler yaptığını biliyorum. Seçim sonrası bunun faturasını size ağır keseceğim. Bu milleti sömüreyeceksiniz" ifadelerine yer verdi.
24.03.2019 Siyaset
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım
Binali Yıldırım: Adaylık başvurusu sonrası görevi bırakacağım TBMM Başkanı ve Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, aday gösterildikten sonra ilk kez bir televizyon programına konuk oldu. "İstanbul'u konuşmalıyız. Anlamsız yere benim istifa edip etmeyeceğim konuşuluyor." diyen Yıldırım, "Partim aday göstereceğini açıklamış. Yapılmayan bir işlem üzerinden tartışmanın gidiyor olması çok rahatsız edici bir şey. Burada ilk kez açıklıyorum. Adaylık müracatımın yapıldığı andan itibaren görevimi bırakıyorum." ifadelerini kullandı ve 18 Şubat'ta istifa edeceğini duyurdu.
29.01.2019 Gündem
Başbakan Yıldırım: Yerli otomobili hiç kimse durduramaz
Başbakan Yıldırım: Yerli otomobili hiç kimse durduramaz Seçim çalışmaları kapsamında Düzce’ye gelen Başbakan Binali Yıldırım, CHP'nin cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce’yi eleştirerek "Yerli otomobili yapmayacağız diyorlar, bu yerli otomobilin sahibi de yetkilisi de Faruk Özlü’dür. Hiç kimse durduramaz" dedi.
2.06.2018 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık af yok
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Artık af yok Düzce'de konuşan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan "Türkiye büyüdükçe maruz kaldığımız tehlikeler daha da büyüyor. Oturduğumuz yerde otursaydık bu tehlikelerle karşılaşmazdık. Ama bizi de kimse adam yerine koymazdı" şeklinde konuştu. CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nu sert sözlerle eleştiren Erdoğan davalar konusunda da "Artık af yok" dedi. Son dönemde KHK'larla ilgili eleştirilere de isim vermeden yanıt veren Erdoğan, "Türkiye yanarken, insanlık inim inim inlerken sesleri solukları çıkmayan kişiler bir anda sahaya inmeye, olur olmaz konularda konuşmaya başladı. Hayırdır. Biz milletimizle muhabbetimizi derinleştirirken bu bozgunculuk merakının sebebi nedir" ifadesini kullandı.
31.12.2017 Siyaset
Karadeniz: Erdoğan mitingin tüm detaylarını bilmek istiyor
Karadeniz: Erdoğan mitingin tüm detaylarını bilmek istiyor Yenikapı mitinginin organizasyonunu yapan YRD İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz, 'Erdoğan çok detaycı, mitingin tüm detaylarını bilmek istiyor' dedi
29.09.2021 Gündem
Fikret Karadeniz: Erdoğan çok detaycı
Fikret Karadeniz: Erdoğan çok detaycı Yenikapı mitinginin organizasyonunu yapan YRD İstanbul Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Karadeniz, 'Erdoğan çok detaycı, mitingin tüm detaylarını bilmek istiyor' dedi
29.09.2021 Gündem
Avrupark Bahçekent ne kadar kazandıracak?
Avrupark Bahçekent ne kadar kazandıracak? Emlak Konut GYO güvencesiyle hayata geçirilen Avrupark Bahçekent projesinde kampanya ne kadar sürecek?
27.04.2015 Arşiv
11 ilde kar alarmı! Meteoroloji'den son durum açıklaması...
11 ilde kar alarmı! Meteoroloji'den son durum açıklaması... İstanbul'a sulu kar, Ankara 'da ise gece kar yağışı var. Afyon, Eskişehir ve Bursa illeri kar altında.
9.04.2015 Yaşam