Yollar Açık Mı

Yollar Açık Mı

Son dakika Yollar açık mı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Yollar açık mı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Yollar açık mı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yollar Açık Mı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yollar açık mı gelişmeleri de dahil olmak üzere 263 yollar açık mı haberi bulunmuştur. Tüm yollar açık mı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Acı haber! Kar nedeniyle yaylada mahsur kalmıştı! 3 gün sonra ulaşıldı!
Acı haber! Kar nedeniyle yaylada mahsur kalmıştı! 3 gün sonra ulaşıldı! Amasya’nın Taşova ilçesinde yoğun kar yağışı nedeniyle yaylada 3 gün mahsur kalan vatandaşın cansız bedenine ulaşıldı.
25.01.2022 Yaşam
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı!
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı! İstanbul’da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe kapalı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da karayolları ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır" dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Trakya ve Anadolu istikametlerinden araçların giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu.
25.01.2022 Ekonomi
Karayolları kapalı yollar haritası! İstanbul’da hangi yollar kapalı? Köprüler açık mı?
Karayolları kapalı yollar haritası! İstanbul’da hangi yollar kapalı? Köprüler açık mı? İstanbul'da kar yağışı hafta sonundan bu yana sürüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yol tamamen kapanıyor. Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Mahmutbey TEM otoyolu mevkinde çok sayıda araç yolda kaldı. Ekipler tüm gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. TEM Mahmutbey bölgesi ve Hadımköy bağlantı yolu haricinde trafiğe kapalı yer kalmadı. İstanbul’da yol çalışmaları geceden bu yana devam ederken, İstanbul ve çevresindeki illerde yol durumu merak ediliyor. Peki, İstanbul’da yollar açık mı? İstanbul’da hangi yollar açık? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
Yollar kapalı mı, bugün hangi yollar trafiğe kapalı? TEM otoyolu, Kuzey Marmara otoyolu açık mı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi… Türkiye’de etkili olan kar, hayatı durma noktasına getirdi. Kar yağışı nedeniyle çok sayıda araç yollarda mahsur kaldı, İstanbul'a girişler yasaklandı, otobüslerin çıkış kısıtlaması uzatıldı. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya saat 13.00’e kadar özel araçların trafiğe çıkışının yasaklandığını duyurdu. İstanbul Havalimanı'nda da iniş ve kalkışların iptal saati 13.00'e kadar uzatıldı. Söz konusu gelişmelerin ardından yollar kapalı mı, açık mı? sorularına yanıt aranmaya başlandı. Peki, bugün hangi yollar kapalı? İşte 25 Ocak karayolları kapalı yollar listesi…
25.01.2022 Gündem
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu! Yoğun kar yağışı nedeniyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatılmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü kapatılan ve açılan yollarla ilgili açıklama yaptı. Peki, Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
24.01.2022 Gündem
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti
Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı! 53 bin 537 can yitip gitti Türkiye tam 1 yıl önce asrın felaketini yaşadı. Dünya üzerinde görülmemiş şekilde 7 üzerinde iki deprem peş peşe geldi. Güneydoğu’da 11 kent yerle bir oldu, 14 milyon kişi doğrudan etkilendi. 53 binden fazla kişi hayatını kaybetti. Rakamların anlatmaya kifayetsiz kaldığı felaketten geriye, milyonlarca enkaz, yüz binlerce yaralı, gözü yaşlı insanlar ve hiç dinmeyecek acılar kaldı. Öte yandan depremin etkilerinden kurtulmaya çalışanlar yaşadıklarını anlattı.
6.02.2024 Gündem
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez
Sabiha Gökçen Havalimanı'na 2.pist! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Terör baronları bizi yolumuzdan çeviremez Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sabiha Gökçen Havalimanı 2'nci Pist Açılış Töreni'nde yaptığı konuşmada, "Terörle, ülke siyasetinin şekillendirildiği eski Türkiye artık geride kalmıştır. Terör saldırılarıyla milletimizi bölme planlarının raf ömrü tükenmiştir. Biz son 21 yılda ne yaptıysak, neyi başardıysak CHP ve koro üyelerinin istemezükçü nakaratlarına rağmen başardık" dedi.
25.12.2023 Gündem
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’"
Atatürk'ün hayali 100 yaşında! "‘En sağlam, en tutarlı önder odur’" Prof. Dr. İlber Ortaylı, 'Bugün etrafımızdaki coğrafyalar kaynıyor. Bunlar içinde Türkiye en iyi durumdaysa ve barışını kısmen de olsa sağlayabiliyorsa bu büyük bir başarıdır' dedi. Ortaylı Atatürk’ün Cumhuriyet fikriyle ne zaman tanıştığını anlattı.
29.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak? 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları tüm yurtta çeşitli etkinliklerle gerçekleştirilecek. Ücretsiz konserlere ve etkinliklere katılıp bu coşkuya ortak olacak vatandaşlar da konser ve etkinlik listelerini araştırıyor, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları töreninin saatini sorguluyor. Peki, Vatan Caddesi cumhuriyet kutlamaları saat kaçta başlıyor, 29 Ekim Vatan Caddesi trafiğe kapalı mı? Vatan Caddesi’nde tören kaçta başlayacak?
28.10.2023 Gündem
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır?
Vatan Caddesi trafiğe ne zaman açılacak? Vatan Caddesi ne zamana kadar kapalı, trafiğe kapalı olan Vatan Caddesi ne zaman açılır? İstanbul Valiliği tarafından yapılan açıklamaya göre, 24 Ekim Salı günü Vatan Caddesi'nde gerçekleştirilecek olan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı genel provası nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesi de kapalı yollardan biri. Peki, Vatan Caddesi açık mı, Vatan Caddesi kaçta açılacak? Vatan Caddesi trafiğe açıldı mı? Kapalı olan yollar ve alternatif güzergahlar…
24.10.2023 Gündem
Nuh Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Nuh Suresi okumanın yararları ve faziletleri
Nuh Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Nuh Suresi okumanın yararları ve faziletleri Mekke döneminde inen Nuh suresi 28 âyettir. Sûrede başlıca, Nûh peygamberin mücadeleleri ve Nûh Tufanı konu edilmektedir. Peki, Nuh Suresi okumanın yararları ve faziletleri neler? Nuh suresi ne için okunur? İşte Nuh Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri…
4.05.2023 Sureler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Nurdağı'nda yapımı tamamlanan köy evlerinin anahtar teslim töreninde konuştu. Erdoğan, "Bütün 11 vilayeti Cumhur ittifakı olarak defaatle dolandık. İnşaatını 45 günde tamamladığımız 45 köy evimizin anahtarların teslim ediyoruz. Çitçilerimize 10 yeni müjde veriyoruz." dedi.
22.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan seçim mesajı: Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor Cumhurbaşkanı Erdoğan CNN TÜRK-Kanal D ortak yayınında gündeme ilişkin merak edilen soruları yanıtladı. Erdoğan 'Seçimler ilk turda biter mi?' sorusuna "Meydanların dilini en iyi bu fakir anlar. Meydanların dili 'Bize yürüyün' diyor. Meydanlarda bunu görüyorum. Milletimin bu noktada işi zora sokmadan bitireceği inancındayım. Bu kararlılığı Pendik, Bağcılar, deprem bölgesinde gördüm. Milletim işi zora sokmadan bitirecektir diye düşünüyorum." şeklinde cevap verdi. Öte yandan TCG Anadolu ile ilgili eleştirilere sert tepki gösteren Erdoğan, "Şu eseri görüp eleştiri getirmek, yenilir yutulur değil. Herkesin gurur duyması lazım" dedi.
12.04.2023 Gündem
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri
En'am Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! En'am Suresi Okumanın yararları ve faziletleri Kuran-ı Kerim’de 6’ıncı sure olarak anılan En’am suresi toplamda 165 ayetten müteşekkildir. Sure adını 136, 138 ve 139’uncu ayetlerde geçen en’am (Müşriklerin bazı hayvanların etini helal, bazı hayvanların etini haram kılması) kelimesinden almaktadır. Sure Mekki bir suredir. Bir seferde inen bir suredir.
16.03.2023 Dini Bilgiler
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vuramayacaksınız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Aydın'dan bir kez daha meydan okuyorum. Türkiye'nin ayağına tekrar prangalar vurmaya başaramayacaksınız. Milletimizin kazanımlarını elinden almayı başaramayacaksınız. 2023 hedeflerine engel olamadığınız gibi Türkiye Yüzyılı'nın inşasının önüne geçmeyi de başaramayacaksınız" dedi.
4.02.2023 Gündem
Bakan Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a metro müjdesi
Bakan Karaismailoğlu'ndan İstanbul'a metro müjdesi Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Türkiye'nin Vizyon Projeleri Paneli'ne katıldı. Bakan Karaismailoğlu, son 20 yılda yapılan yatırımları anlattı. Karaismailoğlu İstanbul Havalimanı Metrosu'yla ilgili olarak, "Bakanlık olarak İstanbul'a önemli metro yatırımlarımız var. İstanbul Havalimanı Metrosu'nu önümüzdeki günlerde hizmete açacağız" açıklamasında bulundu.
8.12.2022 Ekonomi
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında...
Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi! Ümraniyespor maçında... Valerien Ismael'le yollarını ayıran ve Fransız teknik adama 400 bin euro tazminat ödeyen Beşiktaş Şenol Güneş'i KAP'a bildirdi.
28.10.2022 Beşiktaş
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız
AK Partili Dağ: Açık ara farkla birinci parti olacağız AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, 2023 seçimlerinde birinci parti olacaklarını belirterek, "Önümüzdeki 7 aylık çalışma performansıyla Cumhurbaşkanımızı tarihimizin en yüksek oyuyla Cumhurbaşkanı seçtireceğiz. Açık ara farkla yine yeniden birinci parti olacağız" dedi.
17.09.2022 Siyaset
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir
MHP Genel Başkanı Bahçeli: 2023’te adayımız belli, kararımız nettir MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, 2023’te yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve Milletvekili Genel Seçimleri çalışmaları kapsamında ilk mitingini “2023’e Doğru: Aday Belli, Karar Net” temasıyla Sivas’ta başlattı. Bahçeli Sivas'taki konuşmasında, "Derdimiz milli bekâmız ve egemenlik hakkımızdır." ifadelerini kullandı.
4.09.2022 Siyaset
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri! 7 Güzel Adam’ın son temsilcisi Rasim Özdeneren hayatını kaybetti. Hayatı 7 Güzel Adam dizisine de konu olan Rasim Özdeneren ‘Gül Yetiştiren Adam’ olarak da biliniyor. Rasim Özdeneren’in vefatının ardından 7 Güzel Adam şiiri merak konusu oldu. Cahit Zarifoğlu’nun şiirinde ‘Bu insanlar dev midir / Yatak görmemiş gövde midir’ diye bahsettiği Yedi Güzel Adam’ın hikayesi merak ediliyor. Peki, 7 Güzel Adam kim? 7 Güzel Adam şiiri kimin? 7 Güzel Adam şairlerinin isimleri ne? İşte 7 Güzel Adam şiiri!
23.07.2022 Kültür Sanat
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin!
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Tahran dönüşü flaş açıklamalar: Amerika askerini çeksin! Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İran'ın başkenti Tahran'daki tarihi zirve dönüşü çok önemli açıklamalar yaptı. Erdoğan, "Şu anda terör örgütü, Fırat’ın doğusunda özellikle petrol kuyularını emiyor, sömürüyor; ondan sonra rejime de satıyor" dedi. "Amerika’nın oradaki elemanları terör örgütü mensuplarına eğitim yaptırıyor. Bu eğitim esnasında rejimin bayrağını da orada bunlar dalgalandırıyorlar" diyen Erdoğan, "Burada da kalkıp rejimin bayrağını orada dalgalandırmakla acaba Türk ordusunu aldatır mıyız diye düşünüyorlar. Bunu yemezler" ifadelerini kullandı. Erdoğan, "Amerika şu anda bir defa Fırat’ın doğusunu terk etmek durumunda. Astana sürecinden çıkan tespit bu. Diyorlar ki, Fırat’ın doğusundan Amerika askerini çeksin" diye konuştu.
20.07.2022 Siyaset
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi
Bugün İstanbul'da hangi yollar kapalı? Valilik açıkladı! 15 Temmuz'da kapalı olan yolların listesi 15 Temmuz yollar kapalı mı 2022, Bugün hangi yollar kapalı, 15 Temmuz'da hangi yollar trafiğe kapalı olacak? sorularına yoğun bir şekilde yanıt aranıyor. 15 Temmuz'da yapılacak anma programları nedeniyle yolların açık olup olmadığı, hangi yolların kapalı olacağı sorgulanıyor. 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü kapsamında bugün İstanbul'un belli bölgelerinde anma programları düzenleneceği için, bazı yollar trafiğe kapatılacak. Peki, 15 Temmuz'da köprü kapalı mı 2022, bugün hangi yollar kapalı? İşte 15 Temmuz'da trafiğe kapalı olan yollar…
15.07.2022 Gündem
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme...
Ünlü milyarderin eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen'e ne oldu? 4 yıllık sırda flaş gelişme... Ülkenin ünlü ve en zengin iş insanlarından biri olan Tom Hagen'ın eşi Anne-Elisabeth Falkevik Hagen, 2018 yılının Ekim ayında kayboldu. Önce kaçırılma zannedilen olay ilerleyen zamanda açığa çıkan ayrıntılarla bambaşka bir boyuta ulaştı. Son olarak geçtiğimiz hafta Norveç basınında yer alan flaş detaylar ise herkese pes dedirtecek cinsten...
11.06.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Yollar Açık Mı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yollar açık mı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.