Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu! Yoğun kar yağışı nedeniyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatılmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü kapatılan ve açılan yollarla ilgili açıklama yaptı. Peki, Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
24.01.2022 Gündem
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem