Yol Durumu

Yol Durumu

Son dakika yol durumu haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yol durumu ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yol durumu haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yol Durumu

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yol durumu gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.712 yol durumu haberi bulunmuştur. Tüm yol durumu haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum
Bayram sonrası tatilcilerin dönüş yolculuğu devam ediyor! İşte yollardaki son durum 9 günlük Ramazan Bayramı tatilinin bitimine 1 gün kala tatilcilerin kente dönüş yolculuğu sürüyor. Tekirdağ'dan İstanbul yönüne doğru araç yoğunluğu artarken yetkililer yoğunluğun yarın da artarak sürmesinin beklendiğini belirtti. Burdur- Ankara D-650 karayolunda da zaman zaman yoğunluk yaşandı.
13.04.2024 Gündem
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması
TESK Başkanı'ndan Bayram öncesi trafik açıklaması Türkiye Esnaf ve Sanatkârları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, bayram tatillinde şehirlerarası yolculuğa çıkacak vatandaşlara uyarıda bulunarak, “Bayram tatilini keyifle geçirebilmek için trafik kurallarına mutlaka riayet etmeli ve ihmallerden kaçınmalıyız” dedi.
6.04.2024 Gündem
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi
Tatilciler bu kez feribot kuyruğuna girmedi Çanakkale'deki Kilitbahir Feribot İskelesi'nde her yıl yaşanan araç kuyruğu, bu kez 1915 Çanakkale Köprüsü'nü kullananlar ve artırılan arabalı vapur seferleri nedeniyle oluşmadı.
6.04.2024 Gündem
İstanbul'da bayram göçü başladı! Yollarda son durum
İstanbul'da bayram göçü başladı! Yollarda son durum Ramazan Bayramı tatili için vatandaşlar, İstanbul'dan memleketlerine ve tatil yörelerine gitmeye başladı. Anadolu Otoyolu’nun Bolu Dağı Tüneli geçişinde Ankara istikametinde yoğunluk oluştu. Kuzey Marmara Otoyolu ve Osmangazi Köprüsü'nün trafik yükünü büyük ölçüde azaltması nedeniyle Kocaeli'de TEM ve D-100 yolunda yoğunluk yaşanmadı.
6.04.2024 Gündem
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı
Kış lastiği kullanma zorunluluğu İstanbul’da bugün başladı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, zorunlu kış lastiği uygulamasının 1 Aralık’ta başlayıp 4 ay süreceğini belirterek, “Kış lastiğine geçmek için karın yağmasını beklemeyin. Trafikte güvenli sürüş ve olası kazaları önlemek için lütfen lastiklerimizi şimdiden taktıralım” dedi.
25.11.2023 Gündem
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar!
Deprem nedeniyle kapanan yollar ve kapanan yollara alternatif güzergahlar! Türkiye KGM haritası ile Maraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman kapalı yollar! Deprem nedeniyle kapanan yollar araştırıyor. Karayolları Genel Müdürlüğü, Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremler ve kar yağışı nedeniyle kapanan yollar için alternatif güzergahları açıkladı. Hatay Havalimanı'nın pistinin enine doğru yarıldığı, asfaltın kalktığı görüldü. Pist kullanılamaz hale geldi. Peki, hangi yollar kapalı, ne zaman açılacak? Kahramanmaraş, Hatay, Gaziantep, Malatya, Adıyaman KGM kapalı yollar haritası ve deprem sonrası yol durumu…
7.02.2023 Gündem
Karaismailoğlu: Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık
Karaismailoğlu: Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık Tuzla'da karla mücadele ve yol bakım makinalarının hizmete alınma töreninde konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Yaz ve sonbaharın ardından kış mevsiminin yaklaştığı şu günlerde, özellikle doğu bölgelerimizde kar yağışları etkisini göstermeye başladı. Yoğun yağışlar gelmeden karayollarında lojistik hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.
17.11.2022 Gündem
Ramazan Bayramı tatili için yollara düştüler! Yoğunluk başladı, birçok noktada...
Ramazan Bayramı tatili için yollara düştüler! Yoğunluk başladı, birçok noktada... Bayram tatiline günler kala yola çıkan vatandaşlar TEM Otoyolu Kocaeli geçişinde yoğunluk oluşturdu. Önceki yıllara göre yoğunluğun az olduğu gözlemlenen trafik havadan da görüntülendi.
29.04.2022 Gündem
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak?
İstanbul’da kapalı yollar! Yollar neden kapalı? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İstanbul’da kapalı yollar pek çok kişinin gündeminde! 57. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu’nun final etabının İstanbul’da yapılması nedeniyle bazı yollar ile Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü geçici olarak trafiğe kapatılacak. İstanbul’da kapalı yollar ve alternatif güzergahlar Bölge Trafik Ekipler Amirliği tarafından duyuruldu. Peki, Bugün yollar ne zaman açılacak? Avrasya Tüneli ve 15 Temmuz Köprüsü ne zaman açılacak? İşte 17 Nisan İstanbul kapalı yollar ve alternatif güzergahlar…
17.04.2022 Gündem
Bolu dağı kar durumu! Bolu dağı tüneli açık mı, kapalı mı? Son durumu…
Bolu dağı kar durumu! Bolu dağı tüneli açık mı, kapalı mı? Son durumu… Bolu dağı tüneli açık mı, son durumu ne? Bolu Dağı'nın TEM ve D-100 yolu geçişlerinde dün aralıksız süren kar yağışının durmasıyla trafik normale döndü. TIR ve kamyon geçişlerine kapatılan Bolu Dağı, yeniden tüm araçların geçişine açıldı.
12.03.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler
Bakan Karaismailoğlu: Bizi yolumuzdan kirli oyunlarla döndüremezler Çanakkale'de, Kazdağları’ndaki geçişi 35 dakikadan 5 dakikaya düşürecek Ayvacık T-2 Tüneli 'Işık Görme' programına katılan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, “Kuru iftiralar, ayak oyunları, bizi yıldıracak olsaydı bu yola baş koymazdık. Bizi yolumuzdan bu kirli oyunlarla döndüremezler. Bu iftiralarla ve iftiracılarla nasıl millet önünde hesaplaştıysak şimdi de öyle yapağız. Yolumuza da devam edeceğiz” dedi.
1.02.2022 Ekonomi
Bolu Dağı açık mı, İstanbul Ankara karayolu kapalı mı? Bolu Dağı geçidi son durum ve Bolu Dağı tüneli yol durumu!
Bolu Dağı açık mı, İstanbul Ankara karayolu kapalı mı? Bolu Dağı geçidi son durum ve Bolu Dağı tüneli yol durumu! Bolu Dağı açık mı? İstanbul-Ankara Otoyolu Bolu Dağı Geçidi ulaşıma kapatıldı. İstanbul Ankara karayolu açık mı, sorusu yanıt buldu. İşte Bolu Dağı geçidi son durum ve Bolu Dağı tüneli yol durumu son dakika haberleri…
26.01.2022 Gündem
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu! Türkiye’nin birçok bölgesinde yoğun kar yağışı devam ediyor. Kar yağışı ve buzlanma ulaşımda aksamalara neden oluyor. Türkiye genelinde ulaşım zaman zaman durma noktasına geldi. Buzlanma ve kar yağışının şiddetini arttırması nedeniyle sürücüler zor anlar yaşadı. Peki, Yollar açık mı? İstanbul’da yollar açıldı mı? Kapalı olan yollar neresi? İşte Türkiye geneli yol durumu!
26.01.2022 Gündem
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama!
Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yol durumuyla ilgili yeni açıklama! Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), Türkiye’deki önemli karayolu güzergahlarındaki güncel yol durumunu açıkladı.
25.01.2022 Gündem
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı!
İstanbul'da yollar trafiğe açıldı mı? İstanbul'da hangi yollar kapalı, yollar açık mı? Ulaştırma Bakanı Karaismailoğlu yanıtladı! İstanbul’da yollar açıldı mı, hangi yollar trafiğe kapalı? Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "Kuzey Marmara Otoyolu ve TEM Otoyolu dahil olmak üzere İstanbul’da karayolları ağında kar yağışından dolayı kapalı bir yol bulunmamaktadır. Tüm yollarımız trafiğe açılmıştır" dedi. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya da Trakya ve Anadolu istikametlerinden araçların giriş kısıtlamasının kaldırıldığını duyurdu.
25.01.2022 Ekonomi
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki!
İstanbul yol durumu! Tem otoyolu, E-5, D 100 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu ve kapalı yollar nasıl sorgulanır? İstanbul trafik durumu canlı izleme linki! İstanbul yol durumu ve trafik durumu aramaları yoğunlaştı. İstanbul yoğun kar yağışının etkisi altında. Pazar akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı, 24 Ocak Pazartesi günü kuvvetlendi. Etkili olan kar yağışı nedeniyle, İstanbul'da trafik durdu, bazı yollar trafiğe kapatıldı; vatandaşlar otoyollarda mahsur kaldı. İstanbul'da kar yağışının devam edeceğinin duyurulmasının ardından trafiğe kapatılan yollar hakkındaki aramalar arttı. Peki, Tem otoyolu, E-5 karayolu açık mı, İstanbul canlı trafik durumu nasıl sorgulanır? İşte İstanbul yol ve trafik durumu…
25.01.2022 Gündem
Karayolları kapalı yollar haritası! İstanbul’da hangi yollar kapalı? Köprüler açık mı?
Karayolları kapalı yollar haritası! İstanbul’da hangi yollar kapalı? Köprüler açık mı? İstanbul'da kar yağışı hafta sonundan bu yana sürüyor. Yoğun kar yağışı nedeniyle yol tamamen kapanıyor. Büyükçekmece, Beylikdüzü ve Mahmutbey TEM otoyolu mevkinde çok sayıda araç yolda kaldı. Ekipler tüm gece boyunca çalışmalarını sürdürdü. TEM Mahmutbey bölgesi ve Hadımköy bağlantı yolu haricinde trafiğe kapalı yer kalmadı. İstanbul’da yol çalışmaları geceden bu yana devam ederken, İstanbul ve çevresindeki illerde yol durumu merak ediliyor. Peki, İstanbul’da yollar açık mı? İstanbul’da hangi yollar açık? İşte detaylar…
25.01.2022 Gündem
Ekrem İmamoğlu'ndan kar açıklaması: Mağdur vatandaşlardan özür diliyorum
Ekrem İmamoğlu'ndan kar açıklaması: Mağdur vatandaşlardan özür diliyorum AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, hayatı felç eden kar yağışında İBB'nin yetersiz kaldığını belirterek, "İstanbullular bu ayazın üstesinden gelir ancak, bu yaptığınız aymazlığı asla unutmaz" dedi. Çalışmalarla ilgili bilgi veren İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ise mağdur olan vatandaşlardan özür diledi.
25.01.2022 Gündem
Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu!
Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu! Yoğun kar yağışı sebebiyle Türkiye’nin en önemli karayolu geçişi olan Bolu Dağı trafiğe kapandı. Bolu Dağı'ndan geçecek sürücüler de anbean yol durumu ile ilgili sorgulamalar yapıyor. Gece saatlerinde etkisini gösteren yoğun kar yağışı sonrasında Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM) açıklama yaptı. KGM'den yapılan açıklamada TEM Otoyolu ile D-100 Karayolu'nun İstanbul ve Ankara arası çift yönlü olarak kapatıldığı bildirildi. Peki, Bolu tüneli açık mı? İstanbul Ankara yolu açık mı? Bolu Dağı yol durumu!
25.01.2022 Gündem
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu! Yoğun kar yağışı nedeniyle Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatılmıştı. Karayolları Genel Müdürlüğü kapatılan ve açılan yollarla ilgili açıklama yaptı. Peki, Ankara İstanbul yolu açık mı? Yollar açık mı? Bolu dağı tüneli açık mı? Bolu yolu açıldı mı? İşte yol durumu!
24.01.2022 Gündem
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi! Türkiye genelinde etkili olan yoğun kar ve tipi ulaşımı da olumsuz etkilemeye devam ediyor. Etkili olan kar ve tipi şehirlerarası yollar başta olmak üzere ilçe ve köylere de ulaşımı zorlaştırıyor. Kar, çok sayıda il ve ilçede yolların ulaşıma kapanmasına neden oldu. Karayolları Genel Müdürlüğü (KGM), kar nedeniyle kapanan yolların ulaşıma açılması için çalışmalarını sürdürürken, kapanan yolları da duyurdu. Peki, Hangi yollar ulaşıma kapandı? Yollarda son durum ne? İl il yol durumu ve Karayolları kapanan yollar listesi!
24.01.2022 Gündem
Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu! Son dakika duyurdular: Tamamen yasaklandı, hepsi tek tek kapatıldı
Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu! Son dakika duyurdular: Tamamen yasaklandı, hepsi tek tek kapatıldı Tüm Türkiye'yi etkisi altına alan yoğun kar yağışı sonrası son dakika haberleri peş peşe geliyor. Türkiye'nin birçok noktasında hayat durdu. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araç geçişlerine kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada "İstanbul-Ankara arasında TEM otoyolu ve devlet karayolu, tüm araç trafiğine kapatıldı. Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine kapatılmıştır. Devlet Yolu Bolu Dağı Geçişi ise tüm araçlar için trafiğe kapatılmıştır" denildi. Bu arada Karayolları Genel Müdürlüğü de yurt genelinde kar yağışı ve tipi nedeniyle kapalı olan yolların listesini de yayınladı. İşte son dakika haberinin detayları...
23.01.2022 Gündem
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu
Karayolları son dakika duyurdu! Birçok noktada ulaşım tamamen durdu Karayolları Genel Müdürlüğü, ülkenin bazı bölgelerinde etkili olan kar yağışı sonrası yol durumuna yeni ilişkin açıklama yaptı. Yapılan açıklamada 12 noktada ulaşımın durduğu belirtildi. Öte yandan Tarsus - Adana - Gaziantep Otoyolu ve İstanbul - Ankara Otoyolu her iki yönde kontrollü olarak ulaşıma açıldı.
19.01.2022 Gündem
Bakan Karaismailoğlu: 19 yılda 1 trilyon 145 milyar lira yatırım yaptık
Bakan Karaismailoğlu: 19 yılda 1 trilyon 145 milyar lira yatırım yaptık Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, "19 yılda Türkiye'nin ulaşım ve iletişim altyapısına bakanlığımızca yaklaşık 1 trilyon 145 milyar lira yatırım yaptık. Bugün, 2003 yılındaki bölünmüş yol uzunluğumuzu 6 bin 101 kilometreden 28 bin 530 kilometrenin üzerine çıkardık" dedi.
23.12.2021 Ekonomi
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz
Kurban Bayramı'nda köprü ve otoyollar ücretsiz Kurban Bayramı tatili dolayısıyla 26 Temmuz 07.00'ye kadar KGM'nin sorumluluğundaki otoyollar ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü ve Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'nden geçişler ücretsiz olacak.
19.07.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yol Durumu ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yol durumu haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.