Gazete Vatan Logo

Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar

Hangi yollar trafiğe kapalı, İstanbul’da yollar kapalı mı? Yurt genelinde etkili olan kar yağışı nedeniyle bazı yollar yaşanan ulaşım güçlükleri nedeniyle trafiğe kapatıldı. Yoğun yağışın ardından Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine, D-100 karayolu ise tüm araçların geçişlerine durduruldu. İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı. İşte İstanbul’da kapalı yollar ile karayolları ulaşıma kapalı yollar

Hangi yollar kapalı? Kara Yolları ulaşıma kapalı yollar ile İstanbul’da trafiğe kapalı yollar

Trafiğe hangi yollar kapalı? Ulaşıma kapatılan yollar sorgulanıyor. Olumsuz hava koşulları nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatıldı. Karayolları Genel Müdürlüğü tarafından yayınlanan trafiğe kapatılan yollar listesi de paylaşıldı. Peki, otoban, İstanbul Ankara yolu kapalı mı? İstanbul’da yollar kapalı mı? İşte ulaşıma kapalı yollar

ULAŞIMA KAPALI YOLLAR 

İSTANBUL’A GİRİŞLER YASAKLANDI MI?

Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine izin verilmeyecek

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle Trakya'dan İstanbul'a araç girişlerine ikinci bir duyuruya kadar izin verilmeyeceğini açıkladı.

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışı nedeniyle alınan önlemleri Twitter hesabından açıkladı. Yerlikaya, son açıklamasında şu sözlere yer verdi:

"Kıymetli sürücüler, ikinci bir duyuruya kadar, Trakya istikametinden İstanbul yönüne seyahat eden araçların ilimize girişine yoğun kar yağışı nedeniyle izin verilmeyecektir. Trakya istikametinden yola çıkılmaması önemle rica olunur."

TRAFİĞE KAPATILAN YOLLAR

Anadolu Otoyolu Bolu Dağı geçişi TIR trafiğine kapatılmıştır.

Tarsus-Adana-Gaziantep Otoyolu tüm araçlar için ulaşıma açılmıştır. 

Konya Seydişehir Antalya Akseki Yolu (Alacabel Mevkii) ulaşıma kapatılmıştır. 

Konya'yı Ankara, Aksaray, Akşehir, Ereğli, Beyşehir, Seydişehir, Ladik, Obruk, Karapınar ve Karaman'a bağlayan yollar kar ve tipi nedeniyle görüş mesafesinin bulunmamasından dolayı ulaşıma kapatılmıştır. Kayseri-Malatya Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

Pınarbaşı-Gürün, Pınarbaşı-Göksun ve Şarkışla-Pınarbaşı Yolları ulaşıma kapatılmıştır. 

Sivas-Erzincan Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Kangal-Divriği-Arapgir Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Zara-Refahiye Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Kahramanmaraş-Göksun Yolu TIR trafiğine kapatılmıştır. 

Taşkent-Sarıveliler Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Akşehir-Isparta Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

Kağızman-Ağrı Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Akçakoca-Düzce Yolu Kabalak Mevkii zincir takılı olmayan TIR trafiğine kapatılmıştır. 

Antalya-Mersin Yolu Gazipaşa-Anamur kesimi heyelan nedeniyle ulaşıma kapatılmıştır. 

Diyarbakır-Siverek Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Diyarbakır-Bingöl Yolu ulaşıma kapatılmıştır. 

Siverek- Adıyaman Yolu ulaşıma kapatılmıştır.

Haberin Devamı

Karayolları Genel Müdürlüğü: Anadolu tarafından İstanbul yönüne ulaşım, Sakarya'dan (İzmit ve İstanbul  istikametine) itibaren tüm araçlar için durdurulmuştur. Kocaeli'nden ise yalnız ağır taşıt  trafiği (İstanbul yönündeki TIR trafiği) durdurulmuştur. Yalova'dan İstanbul ve İzmir  istikametindeki ulaşım tüm araçlar için durdurulmuştur

Haberin Devamı

HANGİ YOLLAR TRAFİĞE AÇILDI? 

Karayolları Genel Müdürlüğü yayınladığı güncellenen son listede Nevşehir-Aksaray Yolu ile Yozgat İl Sınırı-Yıldızeli-Sivas Yolu'nun ulaşıma açıldığını bildirdi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğü, İstanbul-Ankara D-100 Devlet Yolu'nun her iki yönde tüm araçlar için trafiğe açıldığını, TEM Otoyolu'nda ise çalışmaların devam ettiğini bildirdi.