İnstagram

İnstagram

Son dakika instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 15.653 instagram haberi bulunmuştur. Tüm instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük
Çağlayan Çetin: Körfez bölgesinde Türkiye’ye ilgi büyük Dünyanın önde gelen perakende liderlerini bir araya getiren The Retail Summit 23-24 Nisan tarihlerinde Dubai’de gerçekleştirildi. Zirve kapsamında Körfez pazarını mercek altına alan panelde konuşan Trendyol Grubu Başkanı Çağlayan Çetin, bölgede Türk ürünlerine ve Türk kültürüne büyük ilgi olduğunu söyledi.
26.04.2024 Ekonomi
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı!
Coğrafya öğretmeni, öğrencisine taciz iddiasıyla tutuklandı! Konya'da bir lisede öğrenim gören 9’uncu sınıf öğrencisini ocak ayından itibaren kendisine 'WhatsApp' ve sosyal medya üzerinden mesajlar gönderdiğini, özellikle son bir aydır da mesajların cinsel içerikli olduğu öne sürülen coğrafya öğretmeni M.K. (55), cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklandı.
25.04.2024 Gündem
Meyve diyeti: 40 günlük portakal orucuna girdi! Sonunda bakın ne oldu
Meyve diyeti: 40 günlük portakal orucuna girdi! Sonunda bakın ne oldu Instagram'da meyve temelli beslenmeye dikkat çeken Avustralyalı fenomen Anne Osbourne, 40 gün boyunca portakalla beslendiğini duyurdu. Portakal yiyip suyunu içen Anne Osbourne, bunu neden yaptığını da şu sözlerle dile getirdi.
24.04.2024 Yaşam
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı
ÇİÇEK, 23 Nisan'ı yaratıcı içerik atölyeleriyle kutladı Çocuklara yönelik üretilen kitap, kutu oyunu, film ve dijital kanallar gibi içerikleri inceleyerek, çocuklara katkı sunabilecek ya da onlar için risk oluşturabilecek unsurlar konusunda rehberlik yapan Çocuk İçin İçerik Derneği (ÇİÇEK), 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı çocukları içerik üretmeye teşvik eden ve bu alandaki becerilerinin gelişimini destekleyen etkinliklerle kutladı
23.04.2024 Gündem
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi
Kobra Murat gençlik halini paylaştı! Yorumlar gecikmedi Roman müziğinin efsane ismi Kobra Murat, Instagram hesabından gençlik fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının yaptığı paylaşım kısa sürede birçok beğeni ve yorum aldı.
18.04.2024 Magazin
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor?
Threads neden yasaklandı, Türkiye’de neden kapanıyor? Threads, Rekabet Kurulu’nun ‘kişisel veriler’ üzerine verdiği karar gereği faaliyetlerini 29 Nisan’dan sonra durduracak.
16.04.2024 Yaşam
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret
Kerem Aktürkoğlu'ndan 'ayet'li paylaşım: Rabbin hatırına sabret Galatasaray'da Alanyaspor maçındaki futboluyla eleştirilere hedef olan milli oyuncu sosyal medya hesabından paylaşım yaptı.
16.04.2024 Galatasaray
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım'
Mahsun Kırmızıgül kendisine öldü diyenlere bölye tepki gösterdi: 'Yıkılmadım ayaktayım' Müzisyen ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül, sosyal medyada kendisine 'öldü' şeklinde yapılan paylaşımlara tepki gösterdi.
15.04.2024 Magazin
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza
Rekabet Kurulu'ndan META'ya günlük 4,8 milyon lira ceza Rekabet Kurulu, META hakkında Threads ve Instagram uygulamalarını bağlamak suretiyle hâkim durumunu kötüye kullandığı şüphesi üzerine başlatılan soruşturmada geçici tedbir kararı verdi.
15.04.2024 Ekonomi
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı!  Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı
Songül Karlı kalça estetiği sonrası Instagram'ı salladı! Takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı Sosyal medyayı oldukça aktif kullanan ve pozlarıyla magazin gündeminde adından sık sık söz ettiren Songül Karlı, bu kez son paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti. Uğur Arslan ile yaptığı programla hafızalara kazınan 50 yaşındaki ünlü türkücü ve sunucu, kalça estetiğinden sonraki son halini sevenlerinin beğenisine sundu.
15.04.2024 Magazin
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri!
En güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri! Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri! Bayram mesajları için yapılan aramalar başladı. En güzel, özel, yeni, yazılı, hadisli, kısa, etkileyici Whatsapp, Facebook, Instagram için resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 seçenekleri arama motorları üzerinden sorgulanıyor. Oruç ibadetini yerine getiren vatandaşlar, Ramazan’ın ardından ailelerine, arkadaşlarına, akrabalarına bayram mesajı gönderecek. İyi niyetlerde bulunulacak, hayır duaları edilecek, neşe ve esenlik istenecek en güzel resimli Ramazan Bayramı mesajları 2024 sözleri sizler için derlendi. Kurumsal bayram mesajı göndermek isteyenler de doğru yerde. İşte Dini, duygusal, hadisli, kısa ve öz, etkileyici, farklı, yazılı ve sözlü en yeni Bayram mesajları seçenekleri…
10.04.2024 Gündem
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması
Araları açık mı? Çağatay Ulusoy'dan Kıvanç Tatlıtuğ açıklaması Dostluklarıyla dikkat çeken Kıvanç Tatlıtuğ ve Çağatay Ulusoy'un, Instagram'da birbirlerini takip etmeyi bıraktığı öne sürülmüştü. Bu hamle sonrası sosyal medyada ortaya atılan 'arkadaşlık bitti' iddiası gündem olmuştu. İkilinin hayranları tarafından merak konusu olan soruya Çağatay Ulusoy'dan cevap geldi.
7.04.2024 Magazin
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı
Aydilge'den hayranlarını üzecek haber! Acil ameliyata alındı Ünlü şarkıcı Aydilge, Instagram sayfasından bir video yayınlayarak, acil ameliyata alındığını duyurdu. Kalçasında labrum yırtığı bulunan Aydilge, sevenlerinden dua istedi.
2.04.2024 Magazin
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi!
Hande Erçel, istenmeyen gelin iddialarına cevap verdi! Son olarak Burak Deniz ile birlikte kamera karşısına geçtiği 'Bambaşka Biri' projesiyle ekranlarda yer alan güzel oyuncu Hande Erçel, Instagram sayfasından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi. Ata bindiği anları yayınlayan Erçel'in, ünlü model Kendall Jenner'ı taklit ettiği iddia edildi.
31.03.2024 Magazin
Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı!
Trabzonspor'dan Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'a transfer çalımı! Süper Lig'de üçüncülük mücadelesini sürdüren Trabzonspor, gelecek sezon için de transferde hedeflerini belirlemiş durumda... İsmi daha önce de gündeme gelen Brezilyalı stoperi kiralamak isteyen Bordo-Mavililer, asıl bombayı ise Beşiktaş, Fenerbahçe ve Galatasaray'ın istediği genç yıldızla patlatacak.
30.03.2024 Trabzonspor
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı
18 ilde operasyon: 40 şüpheli gözaltına alındı İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 18 ilde düzenlenen Sibergöz 30 operasyonlarında 40 şüphelinin yakalandığını bildirdi.
30.03.2024 Gündem
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti
Kuşlum Aydın 'param bitti' diyerek isyan etti Bir dönem ekranların aranan yüzlerinden olan Kuşum Aydın, şimdilerde gözlerden uzak bir hayat yaşıyor. Değişimiyle gündeme gelen isim, son olarak aldığı 'mucize krem' yüzünden hayal kırıklığı yaşadı ve sosyal medya hesabından isyan etti.
28.03.2024 Magazin
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi
Sosyal medyadaki iddialar Karabük'ü sarstı! Öğrenciler ve esnaf tedirgin, üniversiteden açıklama geldi Karabük Üniversitesi hakkında sosyal medyada çıkan iddialara şehir sakinleri ve esnaftan tepki geldi. Sosyal medyada ‘itiraf’ sayfasında bazı Türk öğrencilerin siyahi öğrencilerle cinsel birliktelik yaşadıktan sonra HPV ya da HIV kaptığı, fuhuş vakalarının çığ gibi arttığı iddiaları koca bir kenti ve üniversiteyi sarstı. Ancak bazı kesimlere göre de bunlar itiraf değil, iftiraydı. Amaç Karabük’e kara çalmak, yabancı düşmanlığını pompalamaktı. Karabük Üniversitesi'nden, Türk ve Afrikalı öğrencilerin cinsel birliktelik yaşamaları sebebiyle HIV ve HPV pozitif vakalarında artış ve hastanelerde yoğunluk olduğu iddialarına açıklama geldi.
27.03.2024 Gündem
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz
Yargı'nın Ertuğrul'u Naşit Özcan: Evlendiğimizde gülüyorduk, ayrılırken de gülüyoruz Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz'in paylaştığı 'Yargı' dizisine başsavcı Ertuğrul rolüyle dahil olan Naşit Özcan boşandı. Ünlü oyuncu boşanma haberini sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımla duyurdu
24.03.2024 Magazin
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı
Anne sütü, sünnet derisi yetmedi, yüzünü gerdirdi! Selen Görgüzel bandajlı halini paylaştı Selen Görgüzel yüzünü gerdirdi! Dinç kalmak için anne sütü içtiğini, yüzüne erkek spermi sürdüğünü açıklayan Selen Görgüzel, estetik oldu. Yüzünü gerdiren güzel şarkıcı, son halini Instagram hesabından gösterdi.
22.03.2024 Magazin
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun acı günü! Annesini kaybetti
Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun acı günü! Annesini kaybetti Oyuncu İsmail Hacıoğlu'nun annesi Gökçen Hacıoğlu hayatını kaybetti.
21.03.2024 Magazin
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü
7 aylık hamile olan Gonca Vuslateri evlendi! Eşi ilk kez görüldü Oyuncu Gonca Vuslateri geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu söylemişti. Yedi aylık hamile olan Vuslateri, sevgilisiyle evlendi. Ünlü oyuncu eşiyle ilk pozunu da Instagram hesabından paylaştı.
21.03.2024 Magazin
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik...
Bu küçük çocuk şimdi ünlü bir oyuncu: 50 olduk, yolun yarısına geldik... Ünlü oyuncu çocukluk fotoğrafını paylaştı, takipçileri tanımakta zorlandı. Oyuncu Tolga Tekin, yeni yaşını Instagram sayfasında paylaştığı fotoğraflarla kutladı.
20.03.2024 Magazin
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası
Meta'ya tedbir kararı! 4.7 Milyon TL para cezası Rekabet Kurulu, Meta Platforms Inc. Facebook hakkında 'Instagram' ve 'Threads' arasındaki veri aktarım mekanizması neticesinde oluşabilecek veri birleştirme davranışının engellenmesi yönünde geçici tedbir uygulanmasına karar verdi. 2022 yılı gayri safi gelirleri üzerinden 4 milyon 796 bin 152 lira 96 kuruş idari para cezası uygulanmasını açıkladı.
18.03.2024 Ekonomi
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık

Benzer Haber Etiketleri

İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.