2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği
2022 yılı böyle geçti: Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küresel barış için yoğun diplomasi trafiği Uluslararası temaslarını 2022 yılı boyunca yoğun şekilde sürdüren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 21 ülkeye 27 ziyaret gerçekleştirdi. Dünya liderleriyle yaklaşık 200 telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan, çok sayıda devlet ve hükümet başkanını ağırladı.
30.12.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık
Bakan Kasapoğlu: 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandık Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, "Türkiye, 51 branşta 6 bin 127 madalya kazandı. Daha önce bu bir elin parmaklarını geçmiyordu" dedi.
29.12.2022 Gündem
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi
5. İslami Dayanışma Oyunları sona erdi Türkiye'nin ev sahipliğinde Konya'da düzenlenen, 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı 5. İslami Dayanışma Oyunları, kapanış seremonisiyle sona erdi.
18.08.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu: Konya'da binlerce sporcuyu çok güzel bir şekilde misafir ettik
Bakan Kasapoğlu: Konya'da binlerce sporcuyu çok güzel bir şekilde misafir ettik Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’nın bir medeniyet sembolü olduğunu belirterek, Konya’ya 54 ayrı ülkeden gelen binlerce sporcuyu çok güzel bir şekilde misafir ettiklerini söyledi.
18.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu, sahnede ezgi seslendirdi
Bakan Kasapoğlu, sahnede ezgi seslendirdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’da düzenlenen 5. İslami Dayanışma oyunları kapsamında ‘İz Bırakan Ezgiler’ konserinde sanatçılarla birlikte sahnede ezgi seslendirdi.
16.08.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu: Madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: Madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
16.08.2022 Spor
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz
Bakan Kasapoğlu: İslami Dayanışma Oyunları tarihinde madalya rekoru kırmaya devam ediyoruz Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları kapsamında basın toplantısı düzenleyerek 2020 Tokyo Olimpiyat Oyunları ve 2022 Akdeniz Oyunları'nın ardından 5. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya rekoru kırdıklarını belirtti.
Bakan Kasapoğlu, ‘’Şu ana kadar aldığımız 238 madalya aynı zaman İslami Dayanışma Oyunları tarihinde de bir ülkenin aldığı en çok madalya sayısı. Oyunlar tarihinin en başarılı ülkesi olduk. Ülkemiz bundan 20 yıl önce temsilcisi dahi olmadığı branşlarda artık madalyalara talip bir ülke” dedi.
16.08.2022 Diğer Sporlar
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Spor organizasyonlarında Türkiye bir marka'
Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu açıkladı! 'Spor organizasyonlarında Türkiye bir marka' Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'na dair açıklamalarda bulundu.
10.08.2022 Şampiy10
Ersin Tatar: KKTC'nin Doğu Akdeniz'de rolü ve önemi var
Ersin Tatar: KKTC'nin Doğu Akdeniz'de rolü ve önemi var Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Abdülhamid Han sondaj gemisinin göreve uğurlanmasına değinerek, ''Dün bildiğiniz Abdülhamit Han gemisinin seyre çıkmasıyla belki Doğu Akdeniz'deki bu zenginliklerin keşfedilmesinde bir adım daha atılmış oluyor. Bütün bu münasebetlerde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin rolü ve önemi vardır. Çünkü netice itibarıyla Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Doğu Akdeniz'deki bir Türk devletidir'' dedi.
10.08.2022 Dünya
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı
5. İslami Dayanışma Oyunları başladı! Erdoğan organizasyonun resmi açılışını yaptı Türkiye'nin ev sahipliğinde 56 ülkeden 4 bin 200 sporcunun katıldığı, Konya'da düzenlenen 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılışı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla görsel şölen eşliğinde gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan yaptığı açıklamada, "5. İslami Dayanışma Oyunları başlatıyorum. Emeği geçenleri tebrik ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun " diyerek oyunları resmi olarak başlattı.
10.08.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na katılan ülkelerin lideriyle buluştu
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'na katılan ülkelerin lideriyle buluştu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 5. İslami Dayanışma Oyunları'nın açılış törenine katılacak ülkelerin lider ve temsilcileriyle yemekte buluştu.
9.08.2022 Siyaset
"Sporda madalya sayısına yetişemiyoruz"
"Sporda madalya sayısına yetişemiyoruz" Gençilk ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları'na en fazla katılımın gerçekleştiğini belirterek, ''Bu organizasyonun en büyük özelliği var. En fazla katılımlı İslam Oyunlarını, tarihinde Türkiye’de biz düzenliyoruz. Bu da Konya’nın ev sahipliğinde oluyor. Hamdolsun ciddi bir hazırlık süreci geçirdik. Bu süreç artık başarıyla taçlanacak seviyeye geldi'' dedi.
8.08.2022 Diğer Sporlar
Abdülhamid Han ilk seferini yapıyor
Abdülhamid Han ilk seferini yapıyor Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yarın yeni nesil teknolojiye sahip Abdülhamid Han Sondaj Gemisi’ni Mersin Taşucu Limanı’ndan ilk seferine uğurlama törenine katılacak.
8.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi
Bakan Kasapoğlu, yüzücülere madalyalarını verdi Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5. İslam Dayanışma Oyunları kapsamında, Konya Olimpik Yüzme Havuzunda gerçekleşen para yüzme yarışlarını izledi. Kasapoğlu, para yüzmede altın, gümüş ve bronz madalyaların sahipleri milli sporcular Sevilay Öztürk, Sümeyye Boyacı ve Emine Avcu'ya madalyalarını verdi. 
7.08.2022 Siyaset
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi
Bakan Kasapoğlu ve Bakan Kurum Atletizm Pisti'nin açılışını gerçekleştirildi İslam ülkeleri arasında düzenlenen en büyük spor organizasyonu olan İslami Dayanışma Oyunları’nın beşincisine hazırlanan Konya’da, Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından şehre kazandırılan atletizm pistinin açılışı yapıldı.
18.06.2022 Şampiy10
Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi: Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız
Bakan Kasapoğlu müjdeyi verdi: Önümüzdeki günlerde açılışını yapacağız Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 3 Haziran Dünya Bisiklet Günü nedeniyle yaptığı açıklamada, "Bisiklet sporunun tabana yayılması adına çalışmalarımızı sürdüreceğiz" dedi.
3.06.2022 Diğer Sporlar
Bakandan sporculara tebrik
Bakandan sporculara tebrik Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'de düzenlenen 4. İslami Dayanışma Oyunları'nda madalya kazanan milli sporcuları tebrik etti.
10.11.2021 Diğer Sporlar
Bakan Kılıç: "Af söz konusu değil"
Bakan Kılıç: "Af söz konusu değil" Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, 4. İslami Dayanışma Oyunları'nın daha fazla ilgi görmesi gerektiğini söyledi.
10.11.2021 Diğer Sporlar
İslami Dayanışma Oyunları 2021'de İstanbul'da!
İslami Dayanışma Oyunları 2021'de İstanbul'da! İslami Dayanışma Oyunları 2021 yılında İstanbul'da düzenlenecek
10.11.2021 Diğer Sporlar
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü!
Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu tam 12 ülkenin spor temsilcileriyle görüştü! Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Konya’da düzenlenen 5'inci İslami Dayanışma Oyunları sırasında yoğun spor diplomasi trafiğini sürdürdü.
28.08.2022 Diğer Sporlar
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Enflasyon için tedbirler alıyoruz Kabine toplantısı sona erdi. Beştepe'deki toplantıda, Rusya-Ukrayna Savaşı ve 'tahıl koridoru' görüşüldü. Ekonomideki gelişmeler ile terörle mücadele operasyonlarındaki son durum da ele alındı. Cumhurbaşkanı Erdoğan alınan yeni kararları canlı yayında açıkladı. Erdoğan, "Gaziantep ve Mardin'de meydan gelen kazalarda hayatını kaybedenlere başsağlığı diliyorum. Kazalar tüm boyutlarıyla soruşturulmaktadır. Soruşturmalar neticesinde, failler hakkındaki işlemler yapılacaktır." dedi. "Vatandaşlarımızı TL mevduatına dönmeye davet ediyorum" diyen Erdoğan, "Enflasyon için tedbirler alıyoruz" ifadelerini kullandı.
22.08.2022 Gündem
Bakan Kasapoğlu: Bu bir organizasyon becerisidir
Bakan Kasapoğlu: Bu bir organizasyon becerisidir Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları'nın kapanışı kapsamında, "Her bir misafirimiz memleketine giderken Konya'daki dostluklarını yüreğinde götürecek; zihninde bir ömür unutamayacağı hatıralarla Konya hatıralarıyla memleketine dönecek, demiştik. Hamdolsun görüştüğüm her kişi bu hissiyatla dönüyor. Bu bir organizasyon becerisinin neticesidir" dedi.
18.08.2022 Siyaset
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Türkiye tarih yazdı
Gençlik ve Spor Bakanı Kasapoğlu: Türkiye tarih yazdı Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, 5'inci İslami Dayanışma Oyunları ile ilgili, “Türkiye hem bir ev sahibi olarak, bu organizasyonda tarihi yazdı hem de sporcularımız kazandıkları madalyalarla pek çok uluslararası organizasyonun üstünde madalyayla rekorlarla ayrı bir tarih yazdılar” dedi.
17.08.2022 Diğer Sporlar
'İslami Dayanışma Oyunları tün dünyaya örnek teşkil edecek'
'İslami Dayanışma Oyunları tün dünyaya örnek teşkil edecek' Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, ''İnanıyorum ki İslam dünyasının birlikteliği, dostluğu ve kardeşliğine yönelik olarak gerçekleştirdiklerimiz sporun birleştirel gücünü esas alan İslami Dayanışma Oyunları'yla birlikte tüm dünyaya örnek teşkil edecek ve gelecek nesillere kuvvetli bir barışın ve dostluğun zeminini tesis edecektir.''dedi.
7.08.2022 Diğer Sporlar
56 ülke, 4 binden fazla sporcu, binlerce sporsever Konya’da!
56 ülke, 4 binden fazla sporcu, binlerce sporsever Konya’da! Konya’da 5’incisi düzenlenecek olan İslami Dayanışma Oyunları'nda 56 ülkeden 4 binden fazla sporcu ve binlerce sporsever Türkiye'de olacak.
5.08.2022 Gündem