3 Dönem Kuralı

3 Dönem Kuralı

Son dakika 3 dönem kuralı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 3 dönem kuralı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 3 dönem kuralı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

3 Dönem Kuralı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 3 dönem kuralı gelişmeleri de dahil olmak üzere 262 3 dönem kuralı haberi bulunmuştur. Tüm 3 dönem kuralı haberleri aşağıda listelenmiştir.
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin
Cumhurbaşkanı Erdoğan: 'Kazanırsam AK Parti'de olacağım' diyen sirk cambazlarına prim vermeyin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 'Genişletilmiş İl Seçim İşleri Başkanları Toplantısı'nda açıklamalarda bulundu. Erdoğan, konuşmasında "Ben seçimi kazanırsam yine AK Parti'de olacağım diyen sirk cambazlarına pirim vermeyin. Ben şimdi buradan aday oldum ama seçimden sonra yine AK Parti'ye gideceğim diyen sirk cambazlarına da aldanmayın. " dedi. Korsan siyaset uyarısı yapan Erdoğan, "Kim bu kadim davaya hizmet ediyorsa başımızın üstünde yeri vardır. Korsan siyaset yapmaya kalkana da eyvallah etmeyiz." ifadelerini kullandı.
26.02.2024 Gündem
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı
Erdoğan'ın masasındaki son anket! Bakan Soylu açıkladı Katıldığı televizyon programında gündeme ilişkin gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulunan İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, son anket sonuçlarını da paylaştı.
15.04.2023 Gündem
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak?
AK Parti adaylarını tanıtacak! Beyanname mesajları ne olacak? AK Parti'de liste maratonu sona erdi. Sırada seçim beyannamesi açıklanacağı aday tanıtım toplantısı var. Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün 600 ismi kamuoyuna duyuracak. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Arena önündeki vatandaşlara seslendi. Erdoğan, "Gümbür gümbür 14 Mayıs'a gidiyoruz. Buradaki katılımı görünce mutluluğum daha da arttı." diye konuştu.
11.04.2023 Gündem
(AK Parti aday listesi 2023) AK Parti milletvekili adayları tam liste kimlerden oluşuyor, hangi bakan nerede milletvekili adayı oldu? 2023 milletvekili adayları!
(AK Parti aday listesi 2023) AK Parti milletvekili adayları tam liste kimlerden oluşuyor, hangi bakan nerede milletvekili adayı oldu? 2023 milletvekili adayları! İl il AK Parti milletvekili aday listesi sorgulaması devam ediyor. AK Parti milletvekili adayları 2023 tam liste belli oldu. YSK’nın 14 Mayıs seçim takvimine göre 9 Nisan partilerin milletvekili listelerini teslim etmeleri için son tarihti, listeler teslim edildi. AK Parti Milletvekili adayları belirlendi. 3 dönem kuralı uygulanan AK Parti'de 27. Dönem'de görev alan milletvekillerinin yüzde 65'i değişti. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ile Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, kendi istekleri doğrultusunda aday olmazken, aday listesindeki en genç isim 18 yaşındaki Nisa Alptekin, en yaşlı aday da 73 yaşındaki Şamil Ayrım oldu. Peki, AK Parti 2023 Milletvekili adayları kimler oldu? İşte Ankara, İstanbul, Hatay, Adana, Urfa, Gaziantep, Mardin, Konya, Muğla, Kütahya AK Parti Milletvekili tam aday listesi 2023…
10.04.2023 Gündem
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte en genç aday...
AK Parti'nin milletvekili aday listesi belli oldu! İşte en genç aday... AK Parti üç dönem kuralı nedeniyle 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi'nde aday listesinde büyük bir değişim yaşandı. 27. Dönem'de görev alan milletvekillerinin yüzde 70’i değişti. En genç milletvekili adayının ise 19 yaşında bir üniversite öğrencisi oldu.
9.04.2023 Gündem
AK Parti'nin aday listesi netleşti!
AK Parti'nin aday listesi netleşti! AK Parti milletvekili aday listelerine son şeklini verdi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan listelerin belirlenmesi sürecinde yoğun mesai yaptı. Listeler hazırlanırken 3 dönem kuralını uygulayan AK Parti, 2023 seçimlerine büyük değişimle girecek. Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Ankara 3. Bölge 1. sıradan aday oldu. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu İstanbul 2. Bölge 1. sıra, Çalışma Bakanı Vedat Bilgin Ankara 2. Bölge 1. sıra, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu Antalya 1. sıradan aday. İşte tam liste...
9.04.2023 Gündem
AK Parti milletvekili aday listesinden son durum
AK Parti milletvekili aday listesinden son durum Milletvekili aday listeleri bugün saat 17.00'ye kadar YSK'ya teslim edilecek. AK Parti'de ise hareketlilik son sürat devam ediyor. Gelen ilk bilgilere göre kadın milletvekili sayısı geçen döneme göre artırıldı ve 3 dönem kuralı istinasız olarak uygulanıyor.
9.04.2023 Gündem
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var
Seçim anketindeki son durumu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ açıkladı: İyi bir fark var Türkiye nefesini tuttu 14 Mayıs seçimlerini bekliyor. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ 'İyi bir fark var' diyerek anketlerdeki son durumu açıkladı.
7.04.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan asgari ücrete ara zam müjdesi Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin grup toplantısında konuştu. TOGG ön siparişinin 177 bini geçtiğini duyuran Erdoğan, "Bu tablo milletimizin lisansı, tasarımı ve üretimiyle gerçek anlamda ilk yerli otomobile samimiyetle sahip çıktığını gösteriyor." ifadelerini kullandı. Erdoğan, elektrikte tüm abonelere yüzde 15, sanayide ise doğal gazda yüzde 20 indirime gidileceğini duyurdu. Öte yandan Erdoğan asgari ücretle ilgili açıklamalarda bulundu .Erdoğan, "Temmuz'da asgari ücrete ara zam var." dedi.
29.03.2023 Gündem
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu
AK Parti'den adaylık açıklaması! Tarih belli oldu AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, aday müracaatlarının 16 Mart'a kadar devam edeceğini açıkladı. Yavuz, başvuru aidatı yerine AFAD'a bağış yapılacağını ifade etti.
13.03.2023 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert Mansur Yavaş çıkışı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan sert Mansur Yavaş çıkışı Cumhurbaşkanı Erdoğan Ankara'da halka hitap etti. Erdoğan, Mansur Yavaş'la ilgili, "Alengirli işlere bulaşan zatı adayımız diye Ankara'ya dayattılar" dedi.
14.03.2019 Siyaset
AK Parti'den '3 dönem kuralı' ile ilgili yeni açıklama
AK Parti'den '3 dönem kuralı' ile ilgili yeni açıklama AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, "Üç dönem kuralı, büyük oranda uygulanacak. Belki istisnai anlamda bazı illerde bazı arkadaşlarımızın devam etmesi için bir karar alınabilir. Çok başarılı olan arkadaşların bir kısmının bir şekilde devam etmesi olabilir. Ama kural uygulanacaktır" dedi. Kurtulmuş, Haber Global canlı yayınında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.
14.11.2018 Siyaset
92 başkana 'Tamam' denilecek
92 başkana 'Tamam' denilecek AK Parti’de 3 dönem kuralına takılan, bir büyükşehir, bir il, 63 ilçe ve 27 belde bulunuyor.
14.11.2018 Gündem
AK Parti'de 3 döneme takılan 92 isim var! Bunlardan biri...
AK Parti'de 3 döneme takılan 92 isim var! Bunlardan biri... Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçim adayları belirlenirken 3 dönem kuralının uygulanacağını söyleyerek 'Halk değişim istiyor' dedi. AK Parti'de üç dönemdir üst üste belediye başkanlığını sürdüren 92 isim var. Bunlardan 1'i büyükşehir, 1'i il, 63'ü ilçe ve 27'si ise belde belediye başkanı...
13.11.2018 Siyaset
AK Parti’ye ‘yeni sistem’ ayarı
AK Parti’ye ‘yeni sistem’ ayarı AK Parti’de tüzüğe Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ayarı yapılacak. Genel Başkan Yardımcısı Yazıcı, “Tüzükte 5-6 maddelik değişiklik olacak. Koalisyon bölümünü kaldırıyoruz. Tüzüğe bir ittifak düzenlemesi ekliyoruz” dedi
6.08.2018 Siyaset
CHP'de muhalif imzalar için son 34 iddiası
CHP'de muhalif imzalar için son 34 iddiası CHP'de imza restleşmesi sürerken, Mehmet Ali Çelebi, imzaların 600'ü bulduğunu açıkladı. Çelebi, bugün seçimli olağanüstü kurultay için gerekli olan 634 imzaya ulaşılacağını ileri sürdü
20.07.2018 Siyaset
Binali Yıldırım kimdir?
Binali Yıldırım kimdir? Meclis Başkanı seçilen Binali Yıldırım kimdir? Nerelidir, daha önce hangi görevleri yaptı?
12.07.2018 Siyaset
Seçim için istifalar başladı!
Seçim için istifalar başladı! 24 Haziran'daki seçimlerde milletvekili adayı olmak isteyen kamu görevlileri, belediye başkanları istifa etmeye başladı. Aralarında Emniyet Genel Müdürü Selami Altınok büyükşehir belediye başkanları, valiler de var.
26.04.2018 Siyaset
AK Parti’den sert tepki!
AK Parti’den sert tepki! AK Parti Sözcüsü Mahir Ünal MKYK toplantısının ardından açıklama yaptı. Erken seçimle ilgili gündemdeki konulara açıklık getirdi.
24.04.2018 Siyaset
Binali Yıldırım'dan ilk açıklama
Binali Yıldırım'dan ilk açıklama AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, 12 yıl kesintisiz görev yaptığı Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı’na yeniden getirildi...
29.09.2021 Gündem
6 Meclis başkanından 5'i Hukuk mezunu
6 Meclis başkanından 5'i Hukuk mezunu 3 Kasım 2002 seçimleriyle iktidara gelen AK Parti'nin Meclis Başkanlığı için tercihi İstanbul Hukuk Fakültesi oldu.
29.09.2021 Gündem
Adaylar değişti, zafer geldi...
Adaylar değişti, zafer geldi... Kritik illerde yaşanan rekabetin perde arkası...
29.09.2021 Gündem
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar Eski Başbakan Yardımcısı ve AK Parti Ankara Milletvekili Adayı Ali Babacan seçim sonrasına işaret ederek, ''Taşeron işçilerimizle alakalı çözümün yasası Meclis'ten çıktı...
19.10.2015 Ekonomi
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar!
Ali Babacan'dan flaş açıklamalar! Eski Ekonomiden Sorumlu Devlet Bakanı Babacan canlı yayından 1 Kasım öncesi ve sonrası ekonomik gelişmeleri değerlendirdi.
6.10.2015 Ekonomi
Taner Yıldız canlı yayında!
Taner Yıldız canlı yayında! Eski Enerji Bakanı Taner Yıldız NTV canlı yayınında gündeme dair açıklamalarda bulunuyor.
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

3 Dönem Kuralı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 3 dönem kuralı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.