20 Milyon Tl

20 Milyon Tl

Son dakika 20 milyon tl haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 20 milyon tl ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 20 milyon tl haber sayfamızda bulabilirsiniz.

20 Milyon Tl

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 20 milyon tl gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.880 20 milyon tl haberi bulunmuştur. Tüm 20 milyon tl haberleri aşağıda listelenmiştir.
Sergen Yalçın'dan büyük fedakarlık! Antalyaspor için serveti reddetti
Sergen Yalçın'dan büyük fedakarlık! Antalyaspor için serveti reddetti Nuri Şahin'in Borussia Dortmund'a gitmesinin ardından Antalyaspor'un yeni teknik direktörü olan Sergeln Yalçın'ın kırmızı beyazlı kulüp için servetten vazgeçtiği ortaya çıktı.
17.02.2024 Antalyaspor
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi
Hasan Can Kaya'nın 20 milyon TL'lik yeni oyuncağı! Aşk iddialarına da açıklık getirdi 'Çok Aşk' filmindeki rol arkadaşı Büşra Pekin ile aşk yaşadığı iddialarıyla magazin gündemine gelen Hasan Can Kaya, önceki gün Etiler'deydi. Lüks aracına binen ünlü komedyen, kendisini görüntüleyen basın mensuplarına, "Yanımda da kimse yok" diyerek göndermede bulundu.
26.11.2023 Magazin
Torreira'nın yerine mi yanına mı? 20 yaşında orta saha
Torreira'nın yerine mi yanına mı? 20 yaşında orta saha Galatasaray, Lokomotiv Moskova forması giyen 20 yaşındaki Artem Karpukas için görüşmelere başladı.
30.05.2023 Galatasaray
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar
Kıvanç Tatlıtuğ hakkındaki iddialara Serenay Sarıkaya'dan yanıt: Çok çirkin konuşmalar ‘Aile' dizisinde Serenay Sarıkaya ile başrolde yer alan Kıvanç Tatlıtuğ'un düşük reytinglere karşı 13 bölüm parası 20 milyon TL'yi peşin aldığı iddia edilmişti. Bu konuya dair çıkan haberler Serenay Sarıkaya'ya sorulunca güzel oyuncu bakın ne dedi.
7.05.2023 Magazin
Konut kredilerinde limit artışı
Konut kredilerinde limit artışı Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı, “1’inci El konut alımlarında kullandırılabilecek azami kredi tutarı 10 milyon TL’den, 20 milyon TL’ye çıkartıldı” dedi.
27.02.2023 Ekonomi
Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL?
Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL? Survivor 2023 yeni sezonu 15 Ocak Pazar akşamı başlayacak. İlk fragmanın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Acun Ilıcalı’nın özel uçağından inerek spor arabasına bindiği anlar gündeme oturdu. Acun Ilıcalı'nın kullandığı yeşil spor otomobil izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Peki, Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor arabasının değeri kaç ne kadar, kaç TL?
14.01.2023 Televizyon
Milli Piyango 20 milyon ikramiye kazanan numaralar hangileri? MP 2023 yılbaşı çekilişi 20.000.000 TL çıkan numaralar!
Milli Piyango 20 milyon ikramiye kazanan numaralar hangileri? MP 2023 yılbaşı çekilişi 20.000.000 TL çıkan numaralar! Milli Piyango yılbaşı çekilişi 20.000.000 TL kazanan numaralar araştırması başladı. MP yılbaşı özel çekilişi devam ederken, zengin olma hayali kuranlar arama motorlarına yönelerek 20 milyon TL’lik ikramiyeye çıkacak numaraları sorguluyor. Peki, Milli Piyango 20 milyon ikramiye çıkan numaralar hangileri? İşte Milli Piyango 20.000.000 TL kazanan numaralar listesi...
31.12.2022 Ekonomi
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den flaş açıklama!
Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer'den flaş açıklama! Uşak’ta düzenlenen 2022-2023 eğitim öğretim yılı hazırlık toplantısına katılan Milli Eğitim Bakanı Mahmut Özer, ülke genelinde kütüphanesiz okul kalmadığını açıkladı.
9.08.2022 Eğitim
Çılgın Sayısal Loto’nun en ‘Ballı Hafta’sı! 1 talihli ilave 20 milyon TL ikramiye kazandı!
Çılgın Sayısal Loto’nun en ‘Ballı Hafta’sı! 1 talihli ilave 20 milyon TL ikramiye kazandı! Çılgın Sayısal Loto’da ilave ikramiye kazandırdı. Şans oyunu severlerin şansına şans katan ‘Ballı Hafta’nın çekilişi yapıldıç. 28 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşen üçüncü çekilişinde 5 bilen 1 talihli ilave 20 milyon TL kazandı. Peki, Çılgın sayısal loto sonuçları nasıl öğrenilir? İşte 28 Mayıs Çılgın Sayısal Loto sonuçları!
29.05.2022 Gündem
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor. Kütahya İl Özel İdaresi, kritik noktalara son teknoloji güvenlik kamera sistemi kuruyor.
8.03.2022 Bilim ve Teknoloji
Milli Piyango büyük ikramiyesi bu bayiden çıktı! Sahibi konuştu
Milli Piyango büyük ikramiyesi bu bayiden çıktı! Sahibi konuştu Milli Piyango Yılbaşı Özel Çekilişi'nde, büyük ikramiyenin isabet ettiği çeyrek bileti satan ve 30 milyon TL'lik ikramiye kazandıran İzmir'in Konak ilçesindeki şans oyunları bayisi Vedat Yiğit, talihliyi kendisini de merak ettiğini belirtti. Yiğit, 2020'de de büyük ikramiye çıkan biletin kendisi tarafından satıldığını söyledi.
1.01.2022 Yaşam
30 Ağustos Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango sonuçları 30 Ağustos 2021 sıralı tam liste belli oldu!
30 Ağustos Milli Piyango sonuçları sorgulama! Milli Piyango sonuçları 30 Ağustos 2021 sıralı tam liste belli oldu! Milli Piyango çekiliş sonuçları, 30 Ağustos Milli Piyango özel çekilişinin yapılmasının ardından yoğun bir şekilde aranıyor. Milli Piyango TV ekranlarında yer alan çekilişte 20 milyon TL'lik büyük ikramiye dağıtıldı. 30 Ağustos Milli Piyango çekiliş sonuçları Milli Piyango Online adresinden sorgulanıyor. İşte Milli Piyango sonuçları ve kazandıran rakamlar...
31.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu...
Orman yangınlarında son dakika haberleri! Kritik bölgelerde son durum: Marmaris, Milas, Manavgat, Karacasu... Türkiye'de orman yangınlarıyla mücadele 10 gündür sürüyor. Türkiye genelinde şimdiye kadar 44 ilde çıkan 208 yangından 196'sı kontrol altına alındı. Antalya, Muğla, Aydın, Isparta ve Denizli'nin ilçelerindeki süren yangınları söndürmek için mücadele sürüyor. Günlerdir ekiplerin, canla başla mücadele ettiği Manavgat'taki yangın ise sabah saatlerinde kontrol altına alındı. DHA muhabiri Alparslan Çınar gelişmeyi "Sevindirici haberi paylaşalım, artık kontrol altına alındı" sözleriyle duyurdu. Öte yandan, Aydın'ın Bozdoğan ilçesinin Başalan Mahallesi’nde çıkan yangına müdahale sürüyor. Alevlerin Kavaklıdere Göktepe Dağı'nın zirvesinde bulunan TRT verici istasyonuna sıçramaması için ekipler yoğun mücadele veriyor
6.08.2021 Gündem
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum...
Orman yangınlarında son dakika gelişmesi! Aydın, Manavgat, Bodrum, Milas, Marmaris, Denizli, Hatay, Çanakkale, Isparta, Kütahya, Hatay, Manisa ve Balıkesir'de son durum... Türkiye'de peş peşe çıkan orman yangınlarında bir hafta doldu. Şimdiye kadar 38 ilde çıkan 174 yangının 167 tanesi söndürüldü. Marmaris'te devam eden yangında, TOMA'lar yerleşim yerline 80 metre kala yangını söndürdü. Hatay'ın Dörtyol ilçesinde orman yangını çıktı. Bölgeye sevk edilen ekipler, yangına müdahale ediyor. Manavgat'ın Kızıldağ Mahallesi'nde yoğunlaşan orman yangınına havadan ve karadan müdahale sürüyor. İşte çıkan yangınlardaki mücadelede son durum...
4.08.2021 Gündem
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri...
Halka arz edilecek hisseler! Halka arzlar ne zaman? Halka arz tarihleri... Yatırımcılar merak ediyordu. Şirketler tek tek açıkladı. Borsa İstanbul'da şirketler halka arz için sıraya girerken yatırımcı da halka arz tarihlerini merak ediyor. Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvuran şirketlerden açıklamalar gelmeye başladı. Başta gıda şirketleri olmak üzere enerji piyasasında yer alan şiketler de hisselerinin halka arzı için çalışmalarına başladı. Selva Gıda, İzdemir Enerji, Matriks, Galata Wind ve Param halka arz için Sermaye Piyasası Kurulu'na (SPK) başvurdu. Peki, Halka arzlar ne zaman? En yakın halka arz ne zaman? İşte yeni halka arz olacak hisseler ve halka arz tarihleri...
19.02.2021 Ekonomi
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret
Bakan Ersoy'dan 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyaret Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Antalya'da çekimleri devam eden 'Five Eyes' film setine sürpriz ziyarette bulundu. Bakan Ersoy, filmde rol alan dünyaca ünlü aktör Jason Statham, yönetmen Guy Ritchie ve film ekibiyle bir araya gelip, İngilizce sohbet etti.
29.01.2021 Kültür Sanat
Türk devi Tat, o iş kolundan çıktı!
Türk devi Tat, o iş kolundan çıktı! Tat Gıda, süt ve süt ürünleri iş kolundaki tüm varlıkların satışına karar verdi. Yapılan açıklamada şirketin salça ve konserve iş koluna odaklanmak istediği belirtildi.
7.01.2021 Ekonomi
FDA'dan Türk şırınga üreticisine onay
FDA'dan Türk şırınga üreticisine onay Set Medikal Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Şerbetçi ABD'den gelen şırınga taleplerini karşılamak için yürüttükleri çalışmaları hızlandırdıklarını belirterek "Bu ürün gruplarında FDA Sertifikası alan Türkiye'deki ilk şırınga fabrikası olduk" dedi.
23.12.2020 Sağlık
Eski bakan Saygın hayatını kaybetmişti! Bankadaki kasası açıldı
Eski bakan Saygın hayatını kaybetmişti! Bankadaki kasası açıldı Geçtiğimiz yıl hayatının kaybeden Turizm ve Çevre eski bakanı Işılay Saygın'ın bankadaki kasası mirasçılarının anlaşmazlığı sonucu hakim gözetiminde açıldı.
15.10.2020 Yaşam
Turizmcilere müjde! 10 milyarlık paket...
Turizmcilere müjde! 10 milyarlık paket... Turizmciler için yeni bir destek paketi hazırlandı. Bankalar KGF kefaletiyle 10 milyar TL finansman sağlayacak. 1 yıl ödemesiz, 48 ay vadeyle kullandırılacak olan kredinin faizi % 14.5 olacak
9.10.2020 Ekonomi
İranlı 'Tosuncuk'tan, Antalya'da 20 milyonluk vurgun
İranlı 'Tosuncuk'tan, Antalya'da 20 milyonluk vurgun İran'da, 'Çiftlik Bank' benzeri organizasyonla çok sayıda kişiyi milyonlarca lira dolandırıp, Türkiye'ye kaçan Mehran Mohammadi, Antalya'da da onlarca kişiyi yaklaşık 20 milyon TL dolandırıp, ortadan kayboldu.
1.09.2020 Yaşam
Varan otobüsleri tekrar yollara iniyor
Varan otobüsleri tekrar yollara iniyor İlk etapta İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa merkezli seferlere yeniden başlıyor
8.07.2020 Otomobil
Milli elektronik kelepçe 2021’de devreye girecek
Milli elektronik kelepçe 2021’de devreye girecek Bugüne kadar şüpheli, sanık veya hükümlülerin izlenmesi amacıyla yurt dışından ithal edilen elektronik izleme sistemleri 2021 yılından itibaren milli olacak. Tasarımı, yazılımı ve üretimi milli imkanlarla gerçekleştirilecek olan elektronik izleme sisteminin kullanılmasına 1 Ocak 2021’de başlanacak.
23.02.2020 Gündem
Yılbaşı talihlilerinden ikisi ikramiyesini aldı!
Yılbaşı talihlilerinden ikisi ikramiyesini aldı! Milli Piyangonun yılbaşı özel çekilişinde çeyrek biletlerine 80 milyon liralık büyük ikramiye isabet eden 4 talihliden 2'si ikramiyelerini tahsil etti.
2.01.2020 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

20 Milyon Tl ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 20 milyon tl haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.