Gazete Vatan Logo

Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL?

Survivor 2023 yeni sezonu 15 Ocak Pazar akşamı başlayacak. İlk fragmanın sosyal medya hesabından paylaşıldı. Acun Ilıcalı’nın özel uçağından inerek spor arabasına bindiği anlar gündeme oturdu. Acun Ilıcalı'nın kullandığı yeşil spor otomobil izleyenlerin dikkatinden kaçmadı. Peki, Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor arabasının değeri kaç ne kadar, kaç TL?

Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor araba ne kadar, kaç TL?

Survivor 2023 sezonu yeni formatıyla başlıyor. Aklın oyunlarının ön planda olacağı yarışmada ‘ünlüler, gönüllüler ve fenomenler’ yarışacak. İlk fragmanın yayınlanmasıyla Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba gündem oldu. Peki, Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor araba ne marka, değeri ne? Yeşil spor arabasının değeri kaç ne kadar, kaç TL?

Acun Ilıcalı’nın kullandığı yeşil spor arabanın markası ne, ne kadar?

2023 Survivor'un başlangıcında Acun Ilıcalı'nın kullandığı yeşil arabanın markası "Lamborghini"dir. Modeli ise "Aventador SVJ"dir.

Lamborghini Aventador SVJ ikinci el satış fiyatı 20 milyon TL'nin üstünde. Türkiye’de aracın sıfır satış fiyatına dair detay çok yok.

Lamborghini ne malı?

Lamborghini, bir İtalyan süperspor otomobil, spor otomobil, SUV ve traktör markasıdır. Ferruccio Lamborghini (1916-1993) tarafından kurulmuştur. Bologna ile Modena arasındaki küçük bir köy olan Sant'Agata Bolognese'da firmanın merkezi ve fabrikası bulunmaktadır. Şirket Audi aracılığıyla Volkswagen AG'ye aittir.

Haberin Devamı