15 Yaşında

15 Yaşında

Son dakika 15 yaşında haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 15 yaşında ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 15 yaşında haber sayfamızda bulabilirsiniz.

15 Yaşında

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 15 yaşında gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.209 15 yaşında haberi bulunmuştur. Tüm 15 yaşında haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı
Dijital Türkiye'nin kapısı e-Devlet 15 yaşında! Tasarruf sağlandı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, 18 Aralık 2008'de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen e- Devlet Kapısı'nın 22 hizmetle başlayan yolculuğuna 15’inci yılda 7 bin 651 hizmetle devam ettiğini belirterek, “Yola çıktığımızda söylediğimiz gibi e-Devlet ile ülkemizde bürokrasi 'tuş' oldu. Artık vatandaşımız devletle olan işleri için saatlerini hatta günlerini harcamak yerine her yıl milyonlarca işlemi e-Devlet Kapısı üzerinden saniyeler içinde yapabiliyor. Türkiye.gov.tr, bugün 1.022 kuruma ait 7 bin 651 işleme ve 64 milyon 122 bin 503 kullanıcı sayısına ulaşmıştır. E-Devlet’e her ay yaklaşık 120 milyon giriş yapılmaktadır. E-Devlet kapısı sayesinde 15 yılda sadece basılı belge kullanımından kaynaklanan 587 milyon doların üzeninde tasarruf sağlandı” ifadelerine yer verdi.
18.12.2023 Ekonomi
Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Daha 15 yaşında, Avrupa peşinden koşuyor
Fenerbahçe yeni Arda Güler'ini buldu! Daha 15 yaşında, Avrupa peşinden koşuyor Fenerbahçe'de son dakika transfer gelişmeleri yaşanıyor. Geleceğe yönelik takviyelerini sürdüren Fenerbahçe; Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor'un transfer etmek istediği 15 yaşındaki yıldızı kadrosuna kattı. İşte detaylar...
15.11.2023 Fenerbahçe
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Gazze mesajı: Bizim derdimiz barış, BM'de çalışma başlatacağız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Özbekistan'ın başkenti Taşkent'te düzenlenen Ekonomik İşbirliği Teşkilatı 16'ncı Zirvesi'ne katıldı. Zirvede önemli mesajlar veren Erdoğan Türkiye'ye dönüşte gazetecilerin sorularını yanıtladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, ABD Dışişleri Bakanı Blinken'ın Türkiye ziyaretine ilişkin, "En büyük hatası en başta oldu, İsrail'e gittiğinde 'Yahudi olarak geldim' dersen bir karşılığı olur" dedi. 'Netanyahu'nun bugünü yarına göre iyi günleridir' diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, Batı'nın da artık somut adımlar atması gerektiğini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'AYM, Yargıtay'ın attığı adımı hafife alamaz' ifadelerini kullandı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP'deki genel başkanlık değişimi hakkında ise şu sözleri söyledi: Bunların birbirinden farkı yok. Al birini vur öbürüne. Biri Demirtaş'a selam gönderiyor. Biri Kavala'ya selam gönderiyor. Aynı şekilde diğeri de onlara selam veriyor.
10.11.2023 Gündem
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı"
57 yıla sığan dev bir tarih! "Yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı" Çocukluğunda ailesindeki kayıplarla sarsıldı. Gençliği Çanakkale’den Trablusgarp’a, Doğu Cephesi’nden Kurtuluş Savaşı’na, cephelerde geçti. 39 yaşında Meclis Başkanı, 42 yaşında Cumhurbaşkanı oldu. “Uçurum kenarında yıkık bir ülke”den yeni bir devlet yarattı.
29.10.2023 Gündem
Öz kızının çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı! İğrenç olayda babanın cezası belli oldu
Öz kızının çocuğunun babası olduğu ortaya çıktı! İğrenç olayda babanın cezası belli oldu Ankara'da kızı M.D.'ye (23) 15 yaşından itibaren 4 yıl boyunca cinsel istismarda bulunduğu suçlamasıyla tutuklu yargılanan ve kızının dünyaya getirdiği bebeğin biyolojik babası olduğu DNA raporu ile tespit edilen B.D. (49), 'Çocuğun cinsel istismarı' suçundan 64 yıl 1 ay 15 gün, 'Tehdit' suçundan ise 1 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.
11.10.2023 Gündem
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş”
Kabus kliniğinden yaşananlar şok etti: “Kızıma ‘Anne-babandan kurtulacağız, az kaldı’ diyormuş” Türkiye geçen hafta psikiyatr Prof. Dr. Süleyman Salih Zoroğlu hakkındaki iddialarla sarsıldı. Haberlere göre Zoroğlu çocuklara hafıza kaybına da neden olan bir ilaç veriyor ve cinsel tacize uğradıkları yönünde telkinde bulunuyordu. Zoroğlu’na danışan üç aileye ulaştık, medyada çıkanlarla ilgili yorumlarını ve bu süreçte yaşadıklarını iddia ettikleri ‘inanılmaz’ olayları dinledik.
24.09.2023 Yaşam
İstanbul'da sokakta vahşet! Genç kızın yüzüne taşla vurdular, arkadaşının kulağını kestiler
İstanbul'da sokakta vahşet! Genç kızın yüzüne taşla vurdular, arkadaşının kulağını kestiler Sultangazi'de iddiaya göre arkadaşıyla birlikte okuldan kitaplarını almaya giden 10. sınıf öğrencisi genç kız, kendisini rahatsız eden grubun saldırısına uğradı. Yüzüne kaldırım taşı atılması sonucu kızın dişleri kırılırken, durumu fark edip yardıma gelen arkadaşı ise darp edilerek kulağı kesildi.
10.09.2023 Yaşam
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı
Yıllarca hizmetçi olarak çalıştığı evin kızı olduğunu öğrendi: Dünyası başına yıkıldı Kalbiye Sağlam, bir buçuk yıl önce iş insanı Niyazi Sağlam'ın kızı olduğunu öğrendi. Evinde yıllarca hizmetçilik yaptığını ve olayları öğrenince büyük bir şok yaşadığını anlatan Kadriye Sağlam, yıllarca çektiği eziyetlerin sorumlusu olarak onları görüyor...
20.08.2023 Yaşam
Fenerbahçe yeni Arda Güler'i buldu! Daha 15 yaşında wonderkid
Fenerbahçe yeni Arda Güler'i buldu! Daha 15 yaşında wonderkid Transfer döneminde Ryan Kent, Dzeko, Djiku, Umut Nayir, Bartuğ Elmaz, Tadic, Becao ve Szymanski gibi futbolcuları renklerine bağlayan Fenerbahçe 9.bombasını patlattı. İşte günün transfer haberleri ve Sarı Lacivertli takımın 15'lik wonderkid'i...
27.07.2023 Fenerbahçe
20 yaşında ama 40 yaşında gibi gösteriyor! Hastalığı 15 yaşında ortaya çıktı, hızla yaşlanıyor
20 yaşında ama 40 yaşında gibi gösteriyor! Hastalığı 15 yaşında ortaya çıktı, hızla yaşlanıyor Kahramanmaraş'ta yaşayan 40 yaşında gibi görünen 20 yaşındaki Enes Cenneter dünyada nadir görülen, Türkiye’de sayılı kişilerde olduğu tahmin edilen 'erken yaşlanma' hastalığına karşı mücadele veriyor.
10.07.2023 Yaşam
Fenerbahçe'ye yeni Arda Güler geliyor! 15 yaşında, anlaşma sağlandı
Fenerbahçe'ye yeni Arda Güler geliyor! 15 yaşında, anlaşma sağlandı Fenerbahçe'de son dakika transfer haberleri gündemdeki sıcaklığını koruyor. Fenerbahçe'de Arda Güler'in geleceği belirsizliğini korurken, sarı-lacivertlilerden bir transfer hamlesi geldi. İşte detaylar...
24.06.2023 Fenerbahçe
YKS'de TYT maratonu başladı! Sınava 3,5 milyon kişi katılıyor
YKS'de TYT maratonu başladı! Sınava 3,5 milyon kişi katılıyor Üniversiteye girmek isteyen yaklaşık 3.5 milyon öğrenci bugün YKS maratonunun ilk ayağında ter döküyor. İkinci oturum ise yarın yapılacak. Sınavda ilginç istatistikler de bulunuyor. YKS'ye başvuran en genç aday 15 yaşında.
17.06.2023 Eğitim
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum'
Depremde bacaklarını kaybetti, dalıştan vazgeçmedi: 'Daha nitelikli bir protez istiyorum' Kahramanmaraş merkezli depremde iki bacağını da kaybeden Abdurrahman Aydın (18), depremden önce başladığı tüplü dalıştan vazgeçmedi. Depremde annesi Betül Günyaşar'ı da (40) kaybeden Aydın, fırsat buldukça dalış yapmaya devam ederek, yaşadığı travmayı atlatmaya çalışıyor. Aydın, hedefinin daha nitelikli protez bacaklara sahip olduktan sonra hayallerinin peşinden gitmek olduğunu söyledi.
9.06.2023 Yaşam
Mağaza çalışanı tanıdı! 6 yıl önce kaçırılan ve TV programlarına konu olan kız bulundu
Mağaza çalışanı tanıdı! 6 yıl önce kaçırılan ve TV programlarına konu olan kız bulundu ABD’de 2017 yılında 9 yaşındayken annesi tarafından kaçırılan ve o dönem televizyon programlarına konu olan Kayla Unbehaun, bulundu. Şu anda 15 yaşında olan genç kızın iyi durumda olduğu belirtildi.
17.05.2023 Dünya
‘Çocuk gelin’ ailesine teslim edildi! Gözaltına alınanlar serbest
‘Çocuk gelin’ ailesine teslim edildi! Gözaltına alınanlar serbest Diyarbakır'da, bir düğün salonunda ‘çocuk gelin’ olduğu ihbarıyla polisin düzenlediği operasyonda gözaltına alınan 5 kişi emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. Çocuk gelin G.G.(15) ise ailesine teslim edildi.
1.05.2023 Yaşam
Babasının isteğiyle başladığı meslekte 48 yıldır saatlere ayar veriyor
Babasının isteğiyle başladığı meslekte 48 yıldır saatlere ayar veriyor Karabük’te iki çocuk babası Sadık Çakır (63), babasının madenci olmasını istememesi üzerine başladığı saat tamirciliğini emekli olmasına rağmen yaklaşık yarım asırdır devam ettiriyor.
25.04.2023 Gündem
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor...
Türkiye seçimleri dünyada manşet: Son anketler Erdoğan için olumlu görünüyor... Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı AK Parti Seçim Beyannamesi dünya basınında geniş yer buldu. Dünyanın dört bir yanından pek çok gazete ve televizyon bu süreçte gözünü Türkiye'ye çevirmiş durumda. Yunan basını son seçim anketlerinin sonuçlarını açıkladı.
12.04.2023 Dünya
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı!
Dünya uyuşturucu kartelini yöneten Ürfi Çetinkaya Türkiye'de yakalandı! Kırmızı bültenle aranan ve son yılların en büyük uyuşturucu baronu olarak gösterilen ve İNTERPOL tarafından kırmızı bültenle aranan Ürfi Çetinkaya Sarıyer'de gizlendiği villada gözaltına alındı. Operasyonun ayrıntılarını CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ aktardı.
12.04.2023 Gündem
Dahi çocuğun trajik sonu! 15 yaşında icat ettiği nükleer reaktörle tüm mahalleyi radyasyona boğdu...
Dahi çocuğun trajik sonu! 15 yaşında icat ettiği nükleer reaktörle tüm mahalleyi radyasyona boğdu... ABD'nin dahi çocuğu henüz 15 yaşındayken annesinin arka bahçesinde nükleer reaktör icat eden izci çocuk tüm mahallesini radyasyona boğdu. David Charles Hahn'ın ilginç hikâyesi, trajik sona rağmen üzerinden yıllar geçse de merak konusu olmaya devam ediyor.
12.04.2023 Dünya
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor!
Marc Anthony yedinci kez baba oluyor! Eski eşi Jennifer Lopez ile evliliğinden Emme ve Max adında 15 yaşında ikiz çocukları olan Marc Anthony (54), Mayıs 2022'de nişanlandığı Nadia Ferreira (23) ile iki hafta önce nikâh masasına oturmuştu. Ünlü şarkıcı ile Aralık 2021'de İsrail'de düzenlenen Kainat Güzeli yarışmasında ülkesi Paraguay'ı temsil edip ikinci olan mankenden müjdeli haber geldi.
2.03.2023 Magazin
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı!
Nilperi Şahinkaya 'Sonunda kavuştuk' diyerek paylaştı! Diplomat olan babasının Cibuti'de olduğunu söyleyen ünlü oyuncu Nilperi Şahinkaya, Levent Şahinkaya'ya kavuştu. Babasıyla yanak yanağa pozunu sosyal medya hesabından yayınlayan Şahinkaya, "Sonunda kavuştuk" açıklamasında bulundu.
28.02.2023 Magazin
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu
Kahramanmaraş deprem felaketi dünya basınında: Katıldığım operasyonlar arasında en zorlusu Dünya Türkiye'de meydana gelen depremler sonrası harekete geçmiş çok sayıda kurtarma ekibi felaket bölgesine gitmişti. Meksikalı arama kurtarma ekibi üyesi Pola Moffitt, yaşadığı anları anlattı. Moffitt, "Katıldığım tüm operasyonlar arasında bu kesinlikle en zorlusu, en etkileyicisi oldu" ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Dünya
15 yaşında tanışmışlardı... Deprem 9 yıllık sevgilileri ayırdı, geriye fotoğrafları kaldı
15 yaşında tanışmışlardı... Deprem 9 yıllık sevgilileri ayırdı, geriye fotoğrafları kaldı Kahramanmaraş merkezli meydana gelen çifte depremler milyonlarca kişiyi etkiledi. Depremden etkilenenler arasında, evliliğe ilk adımlarını atma arifesinde olan Tolga Yetişen (24) ve Müzeyyen Uludağ (24) çifti de yer aldı. 15 yaşında, gittikleri Anadolu Lisesi'nde birbirlerini tanıyan ve seven çifti deprem ayırdı.
16.02.2023 Yaşam
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın?
Sosyal medyayı şoke eden video: 6 yaşında doğum mu yaptın? 21 yaşındaki genç kadının paylaştığı video sosyal medyada şok etkisi yarattı. 15 yaşında bir kızı olduğunu söyleyen genç kadının hikayesi herkesi şaşırttı.
2.02.2023 Dünya
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı
Akılalmaz takip! İnternet sitesinden katil sipariş etti, savcı bile inanamadı Akılalmaz 'stalker' hikayesi okuyanları şaşkına çevirdi. Ülke bu olayı konuşuyor. 2.5 yıl boyunca takip etti sonra yaptığına savcı bile inanamadı. İşte haberin detayları...
26.01.2023 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

15 Yaşında ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 15 yaşında haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.