1 Milyon Dolar

1 Milyon Dolar

Son dakika 1 milyon dolar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan 1 milyon dolar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını 1 milyon dolar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

1 Milyon Dolar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan 1 milyon dolar gelişmeleri de dahil olmak üzere 17.062 1 milyon dolar haberi bulunmuştur. Tüm 1 milyon dolar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü
Dış ticaret ilişkileri ADASO'da görüşüldü Kosova Cumhuriyeti Bölgesel Kalkınma Bakanı Fikrim Damka ve beraberindeki heyetin katılımıyla Adana Sanayi Odası’nda Türkiye-Kosova ikili ticari ilişkilerin görüşüldüğü toplantı düzenlendi.
18.02.2024 Adana
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi
ABD eski Başkanı Trump'a açılan davada karar verildi Eski ABD Başkanı Donald Trump, banka kredileri ve sigorta işlemleri konusunda daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı bildiriminde bulunmakla suçlandığı sivil dolandırıcılık davasında karar verildi. Buna göre Trump, 354.9 milyon dolar para cezasına çarptırıldı.
17.02.2024 Dünya
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı
İş insanını soyan özel şoförü çıktı! Polisler tek tek yakalandı Kağıthane’de İran uyruklu bir iş kadınına ait eve giren 4 hırsız, evdeki kasayı alarak gözden kayboldu. Kasanın içinde bulunan yaklaşık 40 milyonluk ziynet eşya ve parayı alan şüpheliler, soygundan bir kaç gün sonra kasayı boş bir araziye attı. Polis ekipleri tarafından kimlikleri tespit edilen 4 şüpheli, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Şüphelilerden biri, genç kadının özel şoförü çıktı.
26.11.2023 Gündem
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim?
Ünlü isimleri dolandırdığı iddia edilen Seçil Erzan çözüldü! Arda Turan Whatsapp yazışmalarını mahkemeye sundu: Karıma ne diyeceğim? Futbol dünyasının ünlü isimlerini dolandırdığı iddia edilen bankacı Seçil Erzan hakkında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera, Volkan Bahçekapılı ve Selçuk İnan’ın da arasında bulunduğu 18 kişiyi dolandırdığı gerekçesiyle 226 yıl hapsi isteniyordu. Erzan ilk duruşmada, kendisine 2020 yılında Fatih Terim’in para verdiğini belirterek “Galatasaray camiasında onun sözüne güveniliyordu” dedi.
23.11.2023 Gündem
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış
Ünlüleri 55 milyon dolar dolandırdı! Şüphe çekmemek için bakın ne yapmış Fon vaadiyle aralarında Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera gibi ünlü isimlerin de olduğu çok sayıda kişiyi dolandırdığı iddiasıyla tutuklanan özel bir bankanın şube müdürü Seçil Erzan hakkındaki BDDK raporu ortaya çıktı.
11.10.2023 Gündem
‘Safari Çetesi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var
‘Safari Çetesi'ne operasyon! Çok sayıda gözaltı var Diyarbakır ve İstanbul Emniyetinin 2 aylık teknik takibi sonucu kendilerini Amerikan askeri olarak tanıtan, 3 Afrika uyruklu vatandaşın yönettiği “Safari Çetesi” eş zamanlı operasyonla çökertilerek 12 şüpheli gözaltına alındı.
13.08.2023 Yaşam
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar
Kredi çekenlere kötü haber! Yargıtay'dan flaş karar Dövizle kredi çektikten sonra taksitleri ödeyemeyen işadamı mahkemenin yolunu tuttu. Yıllar süren davaya son noktaşı koyan Yargıtay 11. Hukuk Dairesi emsal nitelikte bir karara imza attı. Dolar kurunun artmasının öngörülemeyecek bir olgu olmadığına dikkat çeken Yüksek mahkeme; kurlarda yaşanabilecek değişikliklerin davacı tarafça kredi sözleşmenin yapıldığı sırada göz önüne alınması ve basiretli bir tacirin dövizle kredi çekmenin sonuçlarını öngörmesi gerektiğine hükmetti.
12.08.2023 Ekonomi
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza!
Mustafa Sandal'dan milyon dolarlık imza! Türk popunun ünlü ismi Mustafa Sandal, markaların aranan yüzü olmaya devam ediyor. Ünlü şarkıcı reklamdan alacağı ücretle dudak uçuklattı.
10.04.2023 Magazin
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı
Avukatım dedi, şizofren çıktı! 50 kişiden 1 milyon dolar kazandı Avustralya’da bir akıl hastası ‘avukatım’ diyerek 50 kişiyi dolandırdı. 1 milyon dolar kazandı.
6.04.2023 Dünya
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı?
Naim Süleymanoğlu rekorlar kırıldı mı? Naim'in rekorunu geçen var mı? Cep Herkülü olarak bilinen Naim Süleymanoğlu, halter dalında Olimpiyat rekorlarına imza atmıştır. 50 yaşında hayatını kaybeden Naim Süleymanoğlu'nun rekorları kırıldı mı, merak ediliyor.
19.02.2023 Gündem
Warner Bros’tan depremzedelere 1 milyon dolarlık yardım
Warner Bros’tan depremzedelere 1 milyon dolarlık yardım Küresel yapım ve eğlence şirketi Warner Bros, depremzedeler için 1 milyon dolar bağışladığını açıkladı.
16.02.2023 Ekonomi
İtalya'da Ischia Adası'nda kurtarma çalışmaları sürüyor
İtalya'da Ischia Adası'nda kurtarma çalışmaları sürüyor İtalya'nın Tiren Denizi'nde yer alan Ischia Adası'nda şiddetli yağışın yol açtığı heyelan nedeniyle 7 kişi hayatını kaybederken, kayıp 5 kişi için bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ediyor. Başbakan Giorgia Meloni, Ischia'daki doğal afet nedeniyle adada olağanüstü hal ilan ettiklerini duyurdu.
28.11.2022 Dünya
Ev fiyatlarında son durum! Zirvedeki iller belli oldu
Ev fiyatlarında son durum! Zirvedeki iller belli oldu Kiralardaki ve ev fiyatlarındaki fahiş artışlar devam ediyor. İstanbul, Antalya gibi büyükşehirlerde ortalama kira bedeli 10 bin TL seviyesine yükselirken, Ankara’da 5 bin lirayı geçen ortalama kira, İzmir’de 7 bin liraya, Bursa’da 4 bin liraya ulaştı. Türkiye genelinde konut satışları Ekim ayında bir önceki yılın aynı ayına göre yüzde 25,3 azalarak 102 bin 660 olarak gerçekleşirken aynı dönemde yabancılara yapılan konut satışları yüzde 8,8 azalarak 5 bin 377 oldu. İşte ev fiyatları ile ilgili son dakika gelişmeleri...
16.11.2022 Ekonomi
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor
Ülkeye yıllık katkısı 1 milyon dolar! Avrupa ülkeleri sıraya giriyor Afyonkarahisar’ın Bolvadin ilçesinde yer alan Eber Gölü’nde üretiliyor; İngiltere, Hollanda gibi büyük Avrupa ülkelerine çatı yalıtım malzemesi olarak ihraç ediliyor. Sezon başladı, ülke ekonomisine 1 milyon dolarlık katkı sağlıyor.
16.11.2022 Ekonomi
Tonlarca altın ortaya çıktı! 1 milyon dolarlık altın, gümüş sikkeler, tuğla ve değerli taşlar...
Tonlarca altın ortaya çıktı! 1 milyon dolarlık altın, gümüş sikkeler, tuğla ve değerli taşlar... En büyük hazinesi olarak ifade edilen ve 1857'de batan gemideki 150 milyon dolarlık mallar görücüye çıktı. İçerisinde 500'den fazla kişi ve 9 ton altınla batan gemiden çıkan el ilginç şey ise 1 milyon dolar değerindeki altın tuğla oldu. Diğer bir muhteşem hazine ise 350 yıldır Bahamalar'ın köpek balıklarıyla dolu sularının altında olan gemi enkazından çıkarıldı...
15.09.2022 Dünya
Pizzagate komplosunun arkasındaki ismin cezası belli oldu! Yalanlarını 26 kişinin kanıyla yazmıştı...
Pizzagate komplosunun arkasındaki ismin cezası belli oldu! Yalanlarını 26 kişinin kanıyla yazmıştı... 14 Aralık 2012 tarihinde ABD’de yaşanan ve ülke tarihinde büyük bir acıyla anılan Sandy Hook İlkokulu saldırısına yıllardır ısrarla ‘sahte’ diyen dünyanın en tanınmış komplo teorisyeni Alex Jones’a cevabı mahkeme verdi…
5.08.2022 Dünya
Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest
Müteahhide şantaj şüphelileri, adli kontrolle serbest Bursa'da müteahhitlik yapan S.A. (40), birlikte olduğu T.Ç. adlı kadın (27) ile eski ortağı A.A.'nın (36) kendisine şantaj yaptığı iddiasıyla şikayetçi oldu. Gözaltına alınan 2 şüpheli, ifadeleri sonrası adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. Şüpheliler, suçlamaları reddederken, şikayetçi S.A. da uygunsuz görüntülerle ilgili gizlilik kararı aldıracağını söyledi.
1.07.2022 Yaşam
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı
Twitch üzerinden büyük vurgun! 'Kara para' skandalının detayları ortaya çıktı Twitch operasyonunun ikinci dalgası ile ilgili son dakika gelişmeleri yaşandı. Zanlıların gizli bir grup kurduğu ve burada çalıntı kredi kart bilgilerini paylaşıp, sahte sitelerin nasıl oluşturulduğu hakkında eğitimler verdikleri ortaya çıktı. İşte Twitch vurgununun detayları...
24.06.2022 Gündem
67 milyonluk vurgunun detayları ortaya çıktı! Ailece gelmişler
67 milyonluk vurgunun detayları ortaya çıktı! Ailece gelmişler İstanbul'da toplamda 67 milyon liralık dolandırıcılık yapan 5'i kadın 36 şüpheli adliyeye sevk edildi. Şüphelilerin elde ettikleri geliri kadınların üzerine tarla, ev, otomobil alarak değerlendirdikleri ortaya çıktı. Öte yandan dolandırıcıların 6 ay boyunca toplamda 50 milyon lirasını çaldıkları Nevra K'ya kabusu yaşattıkları bir çok gece telefonunu açık bırakarak uyumasını istedikleri öğrenildi. Şüphelilerin kandırdıkları Nevra K.'dan para almak için Şanlıurfa'dan ailece İstanbul'a geldikleri parayı aldıktan sonra tatil yapıp tekrar memleketlerine döndükleri belirlendi.
17.06.2022 Yaşam
Rus pilotlara Ukrayna'dan teklif: Uçağını getir 1 milyon doları götür...
Rus pilotlara Ukrayna'dan teklif: Uçağını getir 1 milyon doları götür... Ukrayna-Rusya savaşı devam ederken, Ukrayna devlet savunma şirketi Ukroboronprom, çalışır durumdaki savaş uçağını teslim eden Rus askerlerine 1 milyon dolar para ödülü verileceğini açıkladı.
11.03.2022 Dünya
Ukrayna’dan Rus askerlerine: Uçağını getir 1 milyon doları al
Ukrayna’dan Rus askerlerine: Uçağını getir 1 milyon doları al Ukrayna’nın savunma sanayi firmalarının çatı yönetim kuruluşu UKROBORONPROM, hazırladığı video klip ile Rus askerlerine çağrıda bulunarak, çalışır durumdaki savaş uçağını Ukrayna’ya teslim edenlere 1 milyon dolar para ödülü verileceğini açıkladı.
10.03.2022 Dünya
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü...
Rusya-Ukrayna savaşında son durum... Kiev yakınlarına gelen Rus tankları pusuya düşürüldü... Ukrayna ile Rusya arasında yaşanan kanlı savaşta 15. güne girildi. Bölgeden çatışma haberleri gelmeye devam ediyor. Ukrayna, Mariupol çocuk hastanesine yapılan saldırıda aralarında çocukların da bulunduğu üç kişinin hayatını kaybettiğini duyurdu. IMF, Ukrayna'ya 1.4 milyar dolar tutarındaki acil durum finansmanını onaylarken ABD'den korkunç bir uyarı geldi.. Kiev yakınlarına kadar gelen Rus konvoyu ise göstere göstere pusuya düşürüldü.
10.03.2022 Dünya
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Rusya'ya sert tepki: Karadeniz'in dibini görecekler
Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy'den Rusya'ya sert tepki: Karadeniz'in dibini görecekler Rusya'nın Ukrayna'yı işgalinin sekizinci gününde son dakika gelişmeleri yaşanmaya devam ediyor. Daha önce bu savaştan galip çıkacaklarını söyleyen ve Avrupa’ya çağrıda bulunan Ukrayna Devlet Başkanı Zelenskiy, yeni açıklamasında “Biz gerçekten güçlü olmaya devam ediyoruz. Onlar taktiklerini değiştirmek zorunda kalıyor. Onlar bizim topraklarımızda ciddi bir şey yapamadıklarını kabul etmesi lazım. Onlar Karadeniz'in dibini görecekler. Buna layıklar” dedi.
3.03.2022 Dünya
Rus tanklarındaki Z ve V harflerinin anlamı ne? Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama
Rus tanklarındaki Z ve V harflerinin anlamı ne? Rusya Savunma Bakanlığı'ndan açıklama Rus tanklarının üzerinde yazılı olan ‘Z’ ve ‘V’ harflerinin ne anlamlarına geldiğini merak konusu oldu. Rusya Savunma Bakanlığı bu sembollerin anlamını açıkladı.
3.03.2022 Dünya
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu
Ukraynalı kadınlardan tarihe geçecek hareket! Rus asker gözyaşlarına boğuldu Rusya’nın işgalinin ardından tüm dünyanın gözü kulağı Ukrayna’dan gelen haberlere çevrildi. Sivil halk Rusya bombardımanından kaçmak için metrolara saklanırken, ülkeden tarihe geçecek görüntüler gelmeye devam ediyor. Ukraynalı kadınlar, teslim olan bir Rus askerine sıcak yiyecek verip, teselli etti. Genç adam telefonda annesi ile konuşunca gözyaşlarına boğulurken, yetkililer Rus askerlerine 'teslim olun Ukrayna halkı sizi doyuracak' çağrısı yaptı. Sosyal medyada paylaşılan görüntüler viral oldu.
3.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

1 Milyon Dolar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki 1 milyon dolar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.