İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar?
İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt ücretleri ne kadar? İBB yurt başvuruları başlıyor! Üniversite tercih sonuçlarının açıklanmasıyla birlikte İstanbul’da öğrenim görecek öğrenciler için İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) yurt başvurularını başlatıyor. 2022-2023 akademik yılında İBB 6’sı kız, 4’ü erkek 10 yükseköğrenim öğrenci yurdunda üniversiteli gençleri ağırlayacak. Peki, İBB yurt başvuruları ne zaman başlıyor? İBB yurt başvurusu nereden yapılır? İBB yurt başvurusu nasıl yapılır? İBB öğrenci yurtları nerede? İBB yurt ücretleri ne kadar? İşte detaylar…
21.08.2022 Eğitim
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır?
Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurt başvuruları başladı. 35 ilde 48 yurt ile hizment veren TDV yurtları üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını gideriyor. 1,3,4,5,6 kişilik odaları ile hizmet veren TDV yurtları üniversite öğrencileri için başvuru sürecini başlattı. Peki, TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? TDV yurtlarında hangi imkanlar bulunuyor? İşte TDV yurtları ile ilgili detaylar…
20.08.2022 Eğitim
2. tercihler ne zaman? YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek yerleştirme kılavuzu yayınlandı mı?
2. tercihler ne zaman? YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek yerleştirme kılavuzu yayınlandı mı? YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Sonuçlara göre herhangi bir programa yerleşemeyen adaylar da umudunu 2. tercih dönemine bıraktı. Üniversite kayıtlarının tamamlanmasının ardından herhalgi bir nedenle kayıt işlemi yapmayanlar ile boş kalan bölümler tekrar değerlendirilerek yeni kontejanlar açıklanacak. Tercih yapan adaylardan yerleşemeyenler için 2. tercih döneminin ne zaman başlayacağı merak ediliyor. Peki, 2. tercihler ne zaman? YKS ek tercihler ne zaman başlayacak? YKS ek tercih kılavuzu ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…
20.08.2022 Eğitim
Üniversite harç ücretleri ne kadar? İşte bölüm bölüm 2022-2023 üniversite harçları!
Üniversite harç ücretleri ne kadar? İşte bölüm bölüm 2022-2023 üniversite harçları! Üniversite kayıtları başlıyor! Milyonlarca öğrenci kayıt işlemleri için hazırlıklarını tamamlarkenn 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı’nda üniversitelerin harç ücretleri merak ediliyor. Üniversitelerin harç ücretleri Resmi Gazete'de yayımlanmıştı. Peki, Üniversite harç ücretleri ne kadar? irinci öğretim harç ücretleri ne kadar? İkinci öğretim harç ücretleri kaç lira? Üniversite harç ücreti ne zaman yatırılacak? İşte bölüm bölüm 2022-2023 üniversite harçları!
20.08.2022 Eğitim
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? Üniversite e-Kayıt nasıl yapılır? İşte 2022 üniversite kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler!
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? Üniversite e-Kayıt nasıl yapılır? İşte 2022 üniversite kayıt tarihleri ve kayıt için gerekli belgeler! YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından üniversiteye yerleşen adayların gözü kayıt tarihlerine çevrilmişti. Öğrenciler için üniversite kayıtları başlıyor. Kayıtlara kısa bir süre kalırken üniversite kayıt işlemleri ile ilgili detaylar da merak ediliyor. Peki, Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? Üniversite kayıtları için gerekli belgeler neler? İşte 2022 üniversite kayıt tarihleri!
20.08.2022 Eğitim
Üniversite kayıtları ne zaman? 2022-2023 üniversite kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kayıt için gerekli evraklar ve tarihleri!
Üniversite kayıtları ne zaman? 2022-2023 üniversite kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor? Kayıt için gerekli evraklar ve tarihleri! Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor, bitiyor? YKS tercih sonuçları açıklanınca, öğrenciler üniversite kayıt tarihleri için araştırma yapmaya başladı. YKS tercihlerini 27 Temmuz - 5 Ağustos tarihleri arasında tamamlayan üniversite adayları YKS tercih sonucunu öğrendi. Peki, Üniversite kayıtları nasıl yapılır, üniversite kayıt için gerekli belgeler nelerdir, elektronik kayıt nasıl yapılır, üniversite kayıtları online yapılır mı?
15.08.2022 Eğitim
Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanır? Üniversite kayıtları ne zaman?
Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanır? Üniversite kayıtları ne zaman? Milyonlarca üniversite adayının merakla beklediği tercih sonuçları için gözler ÖSYM’den gelecek açıklamaya çevrildi. YKS tercih süreci 5 Ağustos’ta tamamlandı. Üniversite kayıtları da Ağustos ayında başlayacak. Süre daralırken üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanacağı tarih merak konusu oldu. Peki, Üniversite yerleştirme sonuçları ne zaman açıklanacak? YKS tercih sonuçları ne zaman açıklanır? Üniversite kayıtları ne zaman? Üniversiteler ne zaman açılacak? İşte detaylar…
14.08.2022 Eğitim
Üniversite kayıtları ne zaman? Üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Okullar ne zaman açılacak?
Üniversite kayıtları ne zaman? Üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Okullar ne zaman açılacak? YKS tercih sürecinin tamamlanmasıyla birlikte pek çok aday üniversitelerin kayıt tarihlerini ve üniversitelerin ne zaman açılacağını araştırıyor. Üniversite kayıtları için YKS yerleştirme sonuçları beklenecek. Üniversite kayıtlarının ardından 2022-2023 Eğitim ve Öğretim Yılı’nın başlayacak. Peki, Üniversite kayıtları ne zaman? Üniversite kayıt tarihleri belli oldu mu? Üniversiteler ne zaman açılacak? İşte detaylar…
5.08.2022 Eğitim
Lise kayıtları ne zaman başlıyor? Lise kayıt tarihleri belli oldu mu? Lise kayıt için gerekli belgeler!
Lise kayıtları ne zaman başlıyor? Lise kayıt tarihleri belli oldu mu? Lise kayıt için gerekli belgeler! MEB tarafından LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından liselere yerleşen milyonlarca öğrenci için kayıt süreci başlayacak. Gözler liselerin kayıt tarihlerine çevrildi. Peki, Lise kayıtları ne zaman başlıyor? Lise kayıt tarihleri belli oldu mu? Lise kayıt için gerekli belgeler!
26.07.2022 Eğitim
Lise kayıt için gerekli evraklar 2022 nelerdir? Lise kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor, MEB kayıtları nasıl yapılır?
Lise kayıt için gerekli evraklar 2022 nelerdir? Lise kayıtları ne zaman başlıyor ve bitiyor, MEB kayıtları nasıl yapılır? LGS tercih yerleştirme sonuçları açıklandı. MEB tarafından erişime açılan tercih sonuçlarının belli olmasıyla liseye kayıt yaptıracak öğrencilerin aramaları da arttı. Öğrenciler Lise kayıtları ne zaman başlıyor? Lise kayıt için gerekli belgeler neler?” gibi sorulara yanıt arıyor. İşte detaylar…
25.07.2022 Eğitim
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten...
SGK'dan karşılıksız para desteği! Bugün başladı, ayda 3.984 TL ödenecek, başvurular e-Devlet'ten... Sosyal Güvenlik Kurumu harekete geçti. Karşılıksız para desteği sağlanıyor. SGK tarafından yapılan son dakika açıklamasında hibe başvurularının bugün başladığı duyuruldu. Ayda 3.984 TL olarak ödenecek hibe desteğinden yararlanmak isteyenler başvurularını e-Devlet üzerinden yapmaya başladı. Vatandaşlara 20 ay boyunca destek sağlanacak. SGK hibe desteği ile ilgili detaylar ise vatandaşlar tarafından en çok merak edilen konular arasına girdi. Kimler SGK'dan karşılıksız para desteği alabilir? Hibe desteği ödemeleri ne zaman yapılmaya başlayacak? SGK tarafından Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi projesi kapsamında hibe desteği fırsatı sunuluyor. Kadın işverenlere aylık net asgari ücrete kadar destek veren “Kayıtlı Kadın İstihdamının Desteklenmesi Projesi (Women-Up) 7 ilde başladı.
21.02.2022 Çalışma Hayatı
Online kayıtlar ne zaman? Üniversite elektronik kayıtlar nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler nelerdir? Üniversite e kayıt detayları!
Online kayıtlar ne zaman? Üniversite elektronik kayıtlar nasıl yapılır, kayıt için gerekli belgeler nelerdir? Üniversite e kayıt detayları! Üniversite elektronik kayıt araştırması YKS tercih sonuçlarının açıklanmasıyla en çok sorgulanan konulardan biri oldu. Üniversitede bir programa yerleşen adaylar belirtilen tarihlerde kayıt işlemlerini tamamlayacak. Kayıtlar online olarak E devlet üzerinde yer alan e Kayıt ekrandan T.C kimlik numarası ile yapılabilecek. Peki, üniversite elektronik kayıtlar nasıl yapılır? Online kayıtlar ne zaman?
1.09.2021 Eğitim
Üniversite kayıtları için gerekli belgeler neler? Üniversite kayıt tarihleri ne zaman?
Üniversite kayıtları için gerekli belgeler neler? Üniversite kayıt tarihleri ne zaman? Milyonlarca adayın merakla beklediği YKS yerleştirme sonuçları açıklandı. Üniversitelere kayıt hakkı kazanan adaylar kayıt için gerekli belgeleri araştırmaya başladı. Peki, Üniversite kayıtları için gerekli belgeler neler? İşte üniversite kayıt için gerekli belgeler 2021!
31.08.2021 Eğitim
KKK sözleşmeli er kayıtları başlıyor! Personel temin sözleşmeli er alımı kayıt ve eğitim birliği öğrenme ekranı!
KKK sözleşmeli er kayıtları başlıyor! Personel temin sözleşmeli er alımı kayıt ve eğitim birliği öğrenme ekranı! Türk Silahlı Kuvvetlerine Sözleşmeli Er Temini seçim aşamaları tamamlandı. Seçim aşamaları neticesinde başarılı olarak Kara Kuvvetleri Komutanlığına yerleştirilen sözleşmeli er adayları için kesin kayıt ilanı yayınlandı. Peki, Kara Kuvvetleri Komutanlığı sözleşmeli er kayıtları nasıl yapılır? Sözleşmeli er eğitimleri ne zaman başlıyor? İşte Kayıt için gerekli belgeler...
25.05.2021 Personel Alımı
YKS kayıt tarihleri uzatıldı! YÖK duyurdu... (YKS kayıt tarihleri 2020)
YKS kayıt tarihleri uzatıldı! YÖK duyurdu... (YKS kayıt tarihleri 2020) Üniversiteyi kazanan yüz binlerce kişiyi ilgilendiren açıklama YÖK'ten geldi. YÖK yaptığı açıklamada “YÖK olarak, Başkanlığımıza öğrenciler tarafından iletilen talepler doğrultusunda 2020- YKS kayıt tarihlerinin ‘öğrencilerin lehine olacak şekilde’ uzatılmasına karar verilmiştir. Buna göre; yükseköğretim kurumlarına giderek şahsen başvuracak adayların 05 Eylül 2020 Cumartesi saat 17:00'ye kadar, elektronik kayıt (e-kayıt) yaptıracak adaylar için 06 Eylül 2020 Pazar günü saat 23.59’e kadar, kayıt işlemlerini yaptırabilmesi kararı alındı." denildi.
28.08.2020 Eğitim
Lise kayıtları nasıl yapılacak 2020, ne zaman açıklanacak? Lise kayıt için gerekli belgeler 2020…
Lise kayıtları nasıl yapılacak 2020, ne zaman açıklanacak? Lise kayıt için gerekli belgeler 2020… Lise kayıtları ne zaman açıklanacak? Lise kayıt ne zaman 2020? Lise kayıtları nasıl yapılacak? Soruları LGS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından yoğun bir şekilde aranıyor. MEB tarafından gerçekleştirilen Liselere Geçiş Sınavı (LGS) tercih sonuçlarıyla binlerce öğrenci bugün bir liseye yerleşti ve 1. nakil dönemi için başvuru yapışacak. Peki, LGS kayıt işlemleri ne zaman başlayacak? Lise kayıt için gerekli evraklar…
10.08.2020 Eğitim
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? 2020 Üniversite kayıt tarihleri...
Üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? 2020 Üniversite kayıt tarihleri... YKS sonuçlarının açıklanmasının ardından şimdi de üniversite tercih maratonu başladı. Adaylar, gelecekteki mesleklerini belirleyecekleri üniversite ve bölüm tercihlerini gerçekleştiriyor. Pek çok aday da üniversite kayıtlarının ne zaman başlayacağını merak ediyor. Peki, 2020 üniversite kayıtları ne zaman başlıyor? İşte üniverste kayıt tarihleri hakkında merak edilenler...
9.08.2020 Eğitim
YKS ek yerleştirme işlemleri ne zaman yapılacak? Üniversite boş kontenjanlar
YKS ek yerleştirme işlemleri ne zaman yapılacak? Üniversite boş kontenjanlar YKS tercih sonuçlarının açıklanmasının ardından tercih ettikleri bölümlere yerleşen binlerce Üniversite öğrencisi kayıt işlemlerini tamamladı. Gözler ÖSYM'ye çevrildi. Yaptıkları tercihler arasından herhangi bir bölümü yerleşemeyen adaylar Üniversite boş kontenjanlarının ne zaman açıklanacağını merak ediyor. Peki YKS ek yerleştirme işlemleri ne zaman başlayacak?
11.09.2018 Gündem
AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor?
AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor? AÖF kayıt yenileme işlemlerine start verildi. Binlerce öğrenci AÖF kayıt yenileme işlemlerinin nasıl yapılacağını merak ediyorlar. İşte AÖF kayıt yenileme işlemlerine ilişkin merak edilen soruların yanıtları...
29.09.2021 Gündem
AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor
AÖF kayıt yenileme başladı! AÖF kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor AÖF kayıt yenileme işlemlerine start verildi. Binlerce öğrenci tarafından merakla beklenen kayıt yenileme işlemleri nasıl yapılıyor? İşte AÖF kayıt yenileme işlemlerine ilişkin detaylar...
29.09.2021 Gündem
AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri bugün sona erecek!
AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri bugün sona erecek! AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 5 Eylül'de başlamıştı ve bugün saat 17:00 itibariyle sona erecek. AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri yaptıracaklar için AÖF'den yeni bir açıklama da geldi. İşte tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri yarın sona erecek!
AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri yarın sona erecek! AÖF ikinci üniversite kayıt işlemleri 5 Eylül'de başladı. Binlerce öğrenci AÖF ikinci üniversite kayıt işlemlerinin nasıl yapıldığını ve ne zaman tamamlanacağını merak ediyor. İşte AÖF kayıt işlemlerine dair tüm merak edilenler...
29.09.2021 Gündem
Sınavsız Aöf kayıtları ne zaman bitiyor?
Sınavsız Aöf kayıtları ne zaman bitiyor? Açık öğretim fakültesi ikinci üniversite kayıtları devam ediyor. 5 Eylül'de başlayan kayıtlar ne zaman sona erecek? Kimler aöf ikinci üniversite başvurusunda bulunabilir? Aöf ikinci üniversite kayıtları nasıl yapılır?
14.09.2017 Eğitim
AÖF kayıtları ne zaman sona erecek? (Kayıt tarihi uzatıldı)
AÖF kayıtları ne zaman sona erecek? (Kayıt tarihi uzatıldı) AÖF kayıtları mazeretli de dahil olmak üzere bugün son buluyordu. Önemli bir açıklama geldi ve AÖF kayıtlarının uzatıldığı duyuruldu. Bayram dolayısıyla ertelenen AÖF yeni dönem kayıtları ne zaman bitecek? İşte ayrıntılar...
29.09.2021 Gündem
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı?
ATA AÖF sınav sonuçları açıklandı mı? ATA AÖF (Atatürk Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi) sınav sonuçlarının açıklanıp açıklanmadığı merak konusu... ATA AÖF sınavının sonuçları haftanın ilk gününde müjdeli haber vermedi, peki ATA AÖF sonuçları ne zaman belli olacak?
29.09.2021 Gündem