Gazete Vatan Logo

Sınavsız Aöf kayıtları ne zaman bitiyor?

Açık öğretim fakültesi ikinci üniversite kayıtları devam ediyor. 5 Eylül'de başlayan kayıtlar ne zaman sona erecek? Kimler aöf ikinci üniversite başvurusunda bulunabilir? Aöf ikinci üniversite kayıtları nasıl yapılır?

AÖF ikinci üniversite başvuruları devam ediyor. 5 Eylül'de başlayan Aöf ikinci üniversite başvuruları için son gün 16 Eylül. AÖF ikinci üniversite kaydını yaptırmak isteyen aday öğrencilerin ilk olarak Anadolu Üniversitesi'nin resmi internet sitesi üzerinden ön kayıt yaptırmaları gerekiyor.

İkinci üniversite internet başvurusu için tıklayın

AÖF ikinci üniversite başvuru ve kayıt nasıl yapılır?
Aday öğrencilerin Anadolu Üniversitesi internet sitesi üzerinden ön kayıt yaptırdıktan sonra, AÖF harç ücretlerini açık öğretim bürolarına gitmelerine gerek olmadan, internet üzerinden veya anlaşmalı olan bankaların bankamatiklerine yatırmaları gerekiyor.

AÖF ikinci üniversite kesin kayıt için gerekli belgeler
- İntenet başvuru belgesi (İnternet başvurusu yaptıktan sonra çıktı almak gerekiyor)
- Öğrenci bilgi formu (İnternet başvurusu yaptıktan sonra çıktı almak gerekiyor)
- Kayıt bilgileri sorgulama sonuçları (İnternet başvurusu yaptıktan sonra çıktı almak gerekiyor)
- Öğrenim Belgesi (Yöksis sorgulaması sonunda bilgilerine ulaşılamayan adaylardan istenecek)

Haberin Devamı

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi kayıtları ne zaman?
Tüm üniversite öğrencilerine ve mezunlarına sınavsız kayıt imkanı sunan İstanbul Üniversitesi AUZEF (Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi) kayıtları 11 Eylül'de başladı. Türkiye'nin tamamına yakın ilinde yer alan sınav merkeziyle önemli tercih nedeni olan Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi'nin altı ön lisans ya da altı lisans programından birine kayıt yaptırabilecek. Kayıt için son tarih 6 Ekim 2017.

İstanbul Üniversitesi Auzef online kayıt ve detaylı bilgi için tıklayın