Sınavsız Üniversite

Sınavsız Üniversite

Son dakika Sınavsız üniversite haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Sınavsız üniversite ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Sınavsız üniversite haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Sınavsız Üniversite

haberleri sayfasında son dakika yaşanan sınavsız üniversite gelişmeleri de dahil olmak üzere 256 sınavsız üniversite haberi bulunmuştur. Tüm sınavsız üniversite haberleri aşağıda listelenmiştir.
“Depremzede öğrencilere sınavsız üniversite hakkı verilmeli”
“Depremzede öğrencilere sınavsız üniversite hakkı verilmeli” Nişantaşı Eğitim Vakfı Kurucusu Dr. Levent Uysal, vakıf üniversitelerine ve YÖK’e seslenerek, “6 Şubat depremlerinden zarar gören üniversite adaylarına sınavsız veya özel artı kontenjanlarla yüzde 100 burslu yükseköğrenim olanağı sağlayalım. Bu bizim milletimize borcumuzdur” dedi.
24.03.2023 Eğitim
Anadolu Üniversitesi duyurdu! Sınavsız İkinci Üniversite başvuruları başladı! İşte sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri!
Anadolu Üniversitesi duyurdu! Sınavsız İkinci Üniversite başvuruları başladı! İşte sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri! Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvuruları başladı. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sistemi tarafından sunulan “İkinci Üniversite” programlarına giriş sınavsız başvuru ve kayıt işlemleri alınmaya devam ediyor. İkinci Üniversite kapsamında herhangi bir ön lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar bu kapsamdaki ön lisans programlarından birine, herhangi bir lisans programına kayıtlı veya mezun olanlar ise yine İkinci Üniversite kapsamında yer alan ön lisans veya lisans programlarından birine giriş sınavı olmaksızın kayıt yaptırabiliyor. Peki, Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite başvurusu nasıl yapılır? Anadolu Üniversitesi ikinci üniversite kayıt nasıl yapılır? İkinci üniversite bölümleri hangileri? Sınavsız 2. Üniversite kayıt işlemleri hakkında merak edilenler…
12.10.2022 Eğitim
Üniversite sınavında barajın kalkmasıyla ilgili son dakika açıklaması! YÖK Başkanı duyurdu
Üniversite sınavında barajın kalkmasıyla ilgili son dakika açıklaması! YÖK Başkanı duyurdu YÖK Başkanı Prof. Dr. Özvar, üniversite sınavında barajın kalkmasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Özvar, "Temel amacımız daha fazla adayın tercih yapabilmesidir. Barajın kaldırılması sınavsız üniversite demek değil. Sistem öğrenciler arasında rekabet getirecek. Kalitenin düşeceğini söylemek makul bir eleştiri değil." dedi.
14.02.2022 Eğitim
Cumhur İttifakı’nın oy oranı belli oldu! AK Partili Hamza Dağ canlı yayında açıkladı
Cumhur İttifakı’nın oy oranı belli oldu! AK Partili Hamza Dağ canlı yayında açıkladı AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, CNN TÜRK muhabiri Arda Erdoğan'ın sorularını cevapladı. Sosyal medya düzenlemesi eleştirilerini değerlendiren Dağ, “Siz yolda giderken birine hakaret ettiğinizde bir karşılığı nasıl oluyorsa aynı şeyi sosyal medya üzerinden değerlendirdiğiniz zaman müeyyidesi olması gerekiyor” dedi. Cumhur İttifakı’nın oy oranına ilişkin de açıklama yapan Dağ, “Cumhur İttifakı olarak AK Parti-MHP kendi oy oranımızı artırmaya bakıyoruz. Ve bugün itibarıyla 50'yi geçen bir durumumuz var. Allah'ın izniyle ben 2023 seçimlerde 2018'den daha fazla oyla inşallah ipi göğüsleyen yine Cumhur İttifakı olacak” ifadelerini kullandı.
15.09.2021 Siyaset
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık tazminat davası
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na 500 bin liralık tazminat davası Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na TBMM Grup Toplantısındaki konuşmasında kişilik haklarını ihlal ettiği gerekçesiyle 500 bin liralık tazminat davası açtı.
30.06.2021 Gündem
Sınavsız Aöf kayıtları ne zaman bitiyor?
Sınavsız Aöf kayıtları ne zaman bitiyor? Açık öğretim fakültesi ikinci üniversite kayıtları devam ediyor. 5 Eylül'de başlayan kayıtlar ne zaman sona erecek? Kimler aöf ikinci üniversite başvurusunda bulunabilir? Aöf ikinci üniversite kayıtları nasıl yapılır?
14.09.2017 Eğitim
Aynı fiyata Kanada
Aynı fiyata Kanada Türkiye’de özel okul ücretlerinin yüksekliği, velilerin yurt dışı alternatiflerini düşünmesine neden oluyor. Kanada özellikle makul maliyetli devlet okulları ile orta gelir grubundaki aileler için de erişilebilir bir alternatif oldu
15.06.2017 Eğitim
Sınavlarla yaşamaya alışmak zorundayız!
Sınavlarla yaşamaya alışmak zorundayız! Türkiye gibi bir Sınav Cumhu- riyeti’nde yaşayıp da, sınavlardan kurtulmak mümkün mü? Kesinlikle hayır...
30.03.2017 Eğitim
Öğretmene LYS’de ilk 240 bine girme şartı
Öğretmene LYS’de ilk 240 bine girme şartı Öğretmenlik programlarında okumak için artık LYS’ye girilecek. İlk 240 bine giremeyen öğretmen olamayacak. İlahiyat fakülteleri için de LYS’ye girme şartı getirildi
22.12.2016 Eğitim
Sınavsız üniversite kayıtları başladı!
Sınavsız üniversite kayıtları başladı! Zorlu bir üniversiteye hazırlık sürecinin ardından tercih telaşı ve kayıt heyecanı derken üniversiteli oldunuz...
4.09.2016 Eğitim
Çalışanlar için sınavsız üniversite fırsatı
Çalışanlar için sınavsız üniversite fırsatı Öğrencilerine çalışırken de üniversite mezunu olma fırsatı sunan American Metropolitan University, Türkiye'de eğitim ve öğretim faaliyetlerine başlıyor.
14.06.2016 Eğitim
Sınavsız ikinci üniversite şansı var!
Sınavsız ikinci üniversite şansı var! Üniversite öğrencileri hatta mezunları, isterlerse sınava girmeden ikinci bir üniversite daha okuma hakkına sahipler
24.09.2015 Yaşam
Sınavsız Üniversite
Sınavsız Üniversite Yeni Dönem Kayıtları Başladı
21.05.2015 Advertorial
Sınavsız Üniversite
Sınavsız Üniversite Yeni Dönem Kayıtları Başladı
18.05.2015 Advertorial
Sınavsız Üniversite
Sınavsız Üniversite Yeni Dönem Kayıtları Başladı
12.05.2015 Advertorial
Sınavsız Üniversite
Sınavsız Üniversite Yeni Dönem Kayıtları Başladı
11.05.2015 Advertorial
Sınavsız Üniversite
Sınavsız Üniversite Yeni Dönem Kayıtları Başladı
28.04.2015 Advertorial
Sınavsız Üniversite
Sınavsız Üniversite Yeni Dönem Kayıtları Başladı
13.04.2015 Advertorial
Sınavsız üniversite sözü
Sınavsız üniversite sözü MHP'li Oktay Vural, Kütahya'da yaptığı konuşmada, iktidara gelmeleri halinde, gençlerin sınavsız bir şekilde üniversiteye girmelerinin sağlanacağı sözü verdi.
29.09.2021 Gündem
30 yaş ve üstüne sınavsız üniversite
30 yaş ve üstüne sınavsız üniversite Kulislere göre yeni YÖK Yasası'nın sürprizleri
29.09.2021 Gündem
Üniversiteler A, B, C sınıfı olacak!
Üniversiteler A, B, C sınıfı olacak! İsterlerse öğrenciyi kendi seçecek...
29.09.2021 Gündem
ÖSYM'nin ayrıcalık tanıdığı adaylar!
ÖSYM'nin ayrıcalık tanıdığı adaylar! Sınava girmeden yerleştirmeleri yapılıyor
29.09.2021 Gündem
Her okula ibadethane
Her okula ibadethane Yeni lise yönetmeliğinde çıkan 3 sürpriz...
29.09.2021 Gündem
Sınavsız üniversite artık mümkün!
Sınavsız üniversite artık mümkün! Resmi Gazete'de yayımlandı
7.09.2013 Yaşam

Benzer Haber Etiketleri

Sınavsız Üniversite ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki sınavsız üniversite haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.