Gazete Vatan Logo

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurt başvuruları başladı. 35 ilde 48 yurt ile hizment veren TDV yurtları üniversite öğrencilerinin barınma ihtiyaçlarını gideriyor. 1,3,4,5,6 kişilik odaları ile hizmet veren TDV yurtları üniversite öğrencileri için başvuru sürecini başlattı. Peki, TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? TDV yurtlarında hangi imkanlar bulunuyor? İşte TDV yurtları ile ilgili detaylar…

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurtlarına başvurular başladı! TDV yurt başvurusu nasıl yapılır?

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) duyurdu! Üniversite yerleştirme sonuçlarının açıklanmasının ardından öğrencilerin barınma ihtiyaçlarını karşılaşam amacıyla Diyanet de yurt başvuru sürecini başlattı. Peki, TDV yurt başvurusu nasıl yapılır? TDV yurtlarında hangi imkanlar bulunuyor? İşte TDV yurtları ile ilgili detaylar…

DİYANET YURT BAŞVURULARI NASIL YAPILIR?

Diyanet İşleri Bakanlığı’na bağlı Türkiye Diyanet Vakfı (TDV) yurt başvuruları internet sitesinden alınmaya başlandı. Öğrenciler, TDV yurtlar işletmesi ön kayıt başvuru formunu doldurarak başvuru işlemlerini gerçekleştirebilecek.

TDV YURT BAŞVURU EKRANI İÇİN TIKLAYIN

 DİYANET VAKFI YURTLARINDA HANGİ İMKANLAR SUNULUYOR?

TDV yurtlarında 1,3,4,5,6 kişilik odalar bulunuyor. Oda ücretleri farklılık gösteriyor.

Yurtların çoğunluğunda lavabo ve banyolar oda içerisinde yer alıyor. 7/24 sıcak su hizmeti bulunuyor.

Odalarda yataklar baza şeklinde yer alıyor. Her öğrencimiz için öğrenci dolabı ve mini buzdolabı yer alıyor.

Yurtlar 7/24 kamera sistemiyle kesintisiz kayıt yapılıyor.

Haberin Devamı

Yemekler yurtlar içerisinde yer alan yemekhanelerde hazırlanıyor.

Bütün yurtlarda özel çamaşırhane, etüt odaları, ütü odası, konferans salonu, mescit, spor salonu vb. alanlar öğrencilerin hizmetine sunuluyor.

Yurtlarda 7/24 kesintisiz internet hizmeti veriliyor.

Hafta içi 2 öğün (sabah kahvaltısı – akşam yemeği), hafta sonu ise brunch ve akşam yemeği hizmeti veriliyor. İkinci öğretim öğrencileri için yurt idarecilerince uygun görülen saatlerde yemek hizmeti sağlanıyor.

Ayrıca, oryantasyon programları, manevi eğitimler, sosyal ve kültürel faaliyetler, kamplar, sertifikalı kurslar, kültürel geziler vb. etkinlikler düzenleniyor.

KIZ YURTLARI İÇİN TIKLAYIN

ERKEK YURTLARI İÇİN TIKLAYIN