Zuhal Topal İnstagram

Zuhal Topal İnstagram

Son dakika Zuhal Topal instagram haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zuhal Topal instagram ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zuhal Topal instagram haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zuhal Topal İnstagram

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zuhal topal instagram gelişmeleri de dahil olmak üzere 53 zuhal topal instagram haberi bulunmuştur. Tüm zuhal topal instagram haberleri aşağıda listelenmiştir.
Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı?
Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün fotoğrafı yayınlandı mı? Müge Anlı ile Tatlı Sert programında Şinasi Yüzbaşıoğlu ile evleneceğini duyuran Müge Anlı’nın ne zaman evleneceği merak konusu olmuştu. Peki, Müge Anlı evlendi mi? Müge Anlı ve Şinasi Yüzbaşıoğlu düğün yaptı mı?
27.06.2022 Magazin
Zuhal Topal: Veto yemedim omlet yedim!
Zuhal Topal: Veto yemedim omlet yedim! Zuhal Topal, bugün basında yer alan “Zuhal Topal veto yedi!” haberlerine sosyal paylaşım sitesi instagram üzerinden takipçileriyle paylaştığı video ile açıklık getirdi.
2.01.2018 Magazin
Bu çok ünlü ismi tanımak neredeyse imkansız!
Bu çok ünlü ismi tanımak neredeyse imkansız! Şu an çok ünlü bir isim olan güzel sunucu 33 yıl önceki halini paylaştı. Ünlü ismi ilkokuldaki haliyle tanımak neredeyse imkansız.
16.11.2017 Magazin
Gelin Adayı Hanife, Nusret'e gitti!
Gelin Adayı Hanife, Nusret'e gitti! Zuhal Topal'ın sunduğu izdivaç programıyla adını duyuran gelin adayı Hanife, son dönemlerde ünlü isimlerin akın ettiği etçi Nusret'in mekanında yemek yedi.
21.09.2017 Magazin
Zuhal Topal'dan eşine sürpriz kutlama!
Zuhal Topal'dan eşine sürpriz kutlama! Ailece çıktıkları bir aylık ABD tatilinin ardından yaz tatillerine Bodrum'da devam eden sunucu Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner'in doğum günü için sürpriz kutlama düzenledi.
16.08.2017 Magazin
Zuhal Topal'ın Amerika tatili sürüyor!
Zuhal Topal'ın Amerika tatili sürüyor! Zuhal Topal, eşi Korhan Saygıner ve kızları Lina ile çıktığı Amerika tatiline devam ediyor.
31.07.2017 Magazin
Zuhal Topal açıkladı! Program bitiyor mu?
Zuhal Topal açıkladı! Program bitiyor mu? Ünlü sunucu ve oyuncu Zuhal Topal, programının biteceğine dair basında çıkan haberlere açıklık getirdi. İşte Topal'ın o açıklaması...
25.05.2017 Televizyon
Kötü haberi Zuhal Topal verdi!
Kötü haberi Zuhal Topal verdi! 'Evlendirme programınız bitecek mı?' sorusunu ilk kez cevaplayan Zuhal Topal, hayranlarına kötü haber verdi.
24.05.2017 Televizyon
Zuhal Topal, FOX TV'yi bıraktı
Zuhal Topal, FOX TV'yi bıraktı FOX TV ekranlarının izdivaç programı sunuculuğunu yapan Zuhal Topal'ın yeni sezonda başka bir kanalda olacağı belirtildi.
18.08.2016 Magazin
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı?
Yemekteyiz Fatemeh kimdir? | Fatemeh Asghari kaç yaşında, nereli, ne iş yapıyor? Yemekteyiz Fatemeh kaç puan aldı? Zuhal Topal’la Yemekteyiz programının yeni haftasında yarışan yarışmacılardan biri de Fatemeh Asghari oldu. Dikkatleri çeken İranlı yarışmacı, izleyicileri tarafından merak ediliyor. Peki, Zuhal Topal’la Yemekteyiz’de yarışan Fatemeh Asghari kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
26.12.2023 Televizyon
Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı!
Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı! Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal, eşi, kızı ve erkek kardeşi ile birlikte Dubai'ye tatile gitmişti. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Topal, bayramda yaptığı son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Ünlü sunu hastane odasından paylaşım yaptı.
22.04.2023 Magazin
Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti
Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti Sunucu Zuhal Topal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan büyük depremlerde dayısı, kuzeni ve yakın arkadaşını kaybetti. Yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaşan Topal, "Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acının tarifi yok" dedi.
10.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü!
Ünlü oyuncu takipçilerini geçmişe götürdü! Ünlü oyuncu sosyal medya hesabından babasıyla fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.
2.12.2022 Ekonomi
Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacısı  Zeynep Billur Uludağ!
Doya Doya Moda Zeynep Billur Uludağ kimdir, kaç yaşında, nereli, mesleği ne? TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda yarışmacısı  Zeynep Billur Uludağ! TV8 ’de yayınlanan Doya Doya Moda programında adını duyuran isimlerden biri de Zeynep Billur oldu. Sevilen programın yarışmacılarından Zeynep Billur Uludağ hakkında yapılan aramalar ise arttı. Peki Zeynep Billur Uludağ kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor?
27.07.2022 Televizyon
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce...
Birkan Key evlilik kararı aldı! Daha önce... Geçen yıl fuhuştan gözaltına alınan ünlü damat adayı Birkan Key, bir süredir birlikte olduğu sevgilisinin ailesiyle tanıştı.
2.01.2019 Magazin
Hanife'nin büyük aşkı yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı
Hanife'nin büyük aşkı yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı Katıldığı evlilik programında gelin adayı Hanife Gürdal ile yaşadığı aşkla gündeme gelen Serkan Bağra, yeni sevgilisiyle fotoğraf paylaştı.
21.09.2018 Magazin
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi...
Birkan'dan Hanife sürprizi! Yeni sevgilisi... Damat adayı Birkan Key, yeni sevgilisiyle sosyal medyadan fotoğraf paylaştı. Birkan'ın yeni sevgilisi gelin adayı Hanife'ye benzetildi.
15.12.2017 Magazin
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti!
Hanife, kendisini aldatan sevgilisini affetti! İzdivaç programları ile ünlenen gelin adayı Hanife, sevgilisi Furkan Alkoç tarafından aldatılmış, ikili ayrılmıştı. Hanife, sevgilisini affetti.
30.11.2017 Magazin
Hanife aradığı aşkı yine bulamadı!
Hanife aradığı aşkı yine bulamadı! İzdivaç programında bir türlü evlenemeyen gelin adayı Hanife, dondurmacı sevgilisi Furkan ile dolu dizgin aşk yaşıyordu. Hanife aldatılınca sevgilisini anında terk etti
9.11.2017 Magazin
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi...
Hande Ataizi yasak dinlemedi! İlk o deldi... Sony Channel Türkiye kanalında Zuhal Topal'ın gelin ve damat adaylarıyla izdivaç programına başlayan Hande Ataizi, RTÜK'ün yasağını ilk delen isim oldu.
1.11.2017 Televizyon
Kavga büyüyor! Seda Sayan'dan Zuhal Topal'a...
Kavga büyüyor! Seda Sayan'dan Zuhal Topal'a... Sunucu Seda Sayan, hakkında çıkan 'davayı kaybetti' şeklindeki haberlere sosyal medya hesabı üzerinden yayınladığı bir metinle yanıt verdi.
11.10.2017 Magazin
Gelin adayı Hanife, yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraf paylaştı
Gelin adayı Hanife, yeni sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraf paylaştı Zuhal Topal'ın programında koca ararken şöhreti yakalayan gelin adayı Hanife, sevgilisiyle sarmaş dolaş fotoğraf paylaşarak aşkını herkes ilan etti.
9.10.2017 Magazin
Hanife'den kötü haber! Herkes şokta...
Hanife'den kötü haber! Herkes şokta... Geçtiğimiz günlerde tektaşını takıp sağda solda hava atan Hanife, "2 isteğim vardı biri yuva kurmak diğeri çocuk, olmadı." diyerek sevgilisiyle ayrılığı duyurdu.
3.10.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Zuhal Topal İnstagram ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zuhal topal instagram haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.