Gazete Vatan Logo
Magazin Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti

Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti

Sunucu Zuhal Topal, Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkıma neden olan büyük depremlerde dayısı, kuzeni ve yakın arkadaşını kaybetti. Yaşadığı acıyı sosyal medyada paylaşan Topal, "Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun. Bu acının tarifi yok" dedi.

Zuhal Topal'dan acı haber! Depremde dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybetti

Kahramanmaraş'ta 6 Şubat Pazartesi günü meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da da büyük yıkıma neden oldu. Zuhal Topal da tüm Türkiye'yi hüzne boğan depremde yakınlarını kaybetti.

"DAYIM VE KUZENİMİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞTILAR"

Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran ünlü sunucu, "Kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah'ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullandı.

"BU ACININ TARİFİ YOK"

Hayatını kaybeden arkadaşıyla çektirdiği fotoğrafları da yayınlayan Zuhal Topal, "Bu acının tarifi yok! Giden her can bizim ama daha 2 ay evvel tüm hafta beraber sohbet ettiğimiz, hayatından geçtiğimiz gencecik dünya iyisi Levent'in kaybı yüreğimi dağladı. Allah'ım ailesine sabırlar versin. Rabbim yakınlarını kaybeden herkese güç, derman, sabır ihsan eylesin" mesajını yazdı.

Haberin Devamı