İzdivaç

İzdivaç

Son dakika izdivaç haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan izdivaç ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını izdivaç haber sayfamızda bulabilirsiniz.

İzdivaç

haberleri sayfasında son dakika yaşanan izdivaç gelişmeleri de dahil olmak üzere 1.046 izdivaç haberi bulunmuştur. Tüm izdivaç haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır?
Rüyada Altın Bileklik Görmek Ne Anlama Gelir? Rüyada Altın Bileklik Takmak Nasıl Yorumlanır? Miras ya da büyük satıştan kar elde etmek üzerine rüyada altın bileklik görmek yorumlanır. Genel çerçevede rüya sahibi için maddi açıdan iyi bir noktaya gelmek biçiminde ifade edilmektedir. Kısmetin açılacağı, iş ya da özel hayatında istediklerini elde edeceği üzerine rivayet edilir.
8.01.2024 Eğitim
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu
77 ilde FETÖ operasyonu! Detayları Bakan Yerlikaya duyurdu İçişleri Bakanı Yerlikaya, 77 ilde FETÖ’ye yönelik eş zamanlı düzenlenen ‘Kıskaç’ operasyonlarında 611 şüphelinin yakalandığını duyurdu.
24.10.2023 Gündem
FETÖ iddianamesinde şok eden detaylar ortaya çıktı! İstanbul'u üçe bölmüşler
FETÖ iddianamesinde şok eden detaylar ortaya çıktı! İstanbul'u üçe bölmüşler İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından FETÖ’nün ‘güncel yapılanmasına’ ilişkin iddianame hazırlandı. Örgütün kullandığı şifreler ve kodlamalara yer verilen iddianamede “Yüzme Kursuna Yazılmak” ifadesinin yurt dışına çıkış, “Kurs Fiyatı” ifadesinin ise yurt dışına çıkış yapmak amacıyla harcanması planlanan para için kullanılan tabirler olduğu kaydedildi. Öte yandan örgüt üyeliği suçundan ceza talep edilen 29 sanık iddianame çerçevesinde önümüzdeki günlerde yargılanmaya başlanacak.
12.01.2023 Gündem
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok? Kısmetse Olur yeni formatıyla 12 Aralık günü yeniden yayın hayatına başladı. YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle haftanın altı günü yayınlanan yarışma gündem olmayı sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
11.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkıyor mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkacak iddiası!
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkıyor mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkacak iddiası! Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. YouTube üzerinden yayınlanan program hakkında bir iddia ortaya atıldı. Televizyonlarda izdivaç programını yasaklayan RTÜK'ün Kısmetse Olur Aşkın Gücü için harekete geçtiği ve denetleme yapacağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından "Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkıyor mu?" sorusuna yanıt aranıyor.
7.01.2023 Televizyon
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 yılın ardından yeni başladı. İzdivaç programının yayınlanmasıyla en çok konuşulan konu başlıklarından olmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının hangi kanalda ise izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda, hangi günlerde, saat kaçta yayınlanıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimlerdir?
15.12.2022 Televizyon
Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir? Hz. Muhammed'in kaç çocuğu var?
Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir? Hz. Muhammed'in kaç çocuğu var? Hz. Muhammed; Allah tarafından dünyaya gönderilen son elçidir. Müslüman olan herkesin örnek aldığı ve sünnetlerini eksiksiz şekilde yerine getirdiği Hz. Muhammed'in çocuklarının adı çok sık bir şekilde araştırılıyor. Peki, Hz. Muhammed'in çocuklarının isimleri nelerdir? Hz. Muhammed'in kaç çocuğu var? İşte detaylar...
13.09.2022 Dini Bilgiler
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?
Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!
14.08.2022 Televizyon
Naz Mila, Demi Rose'a özendi! Tatil pozlarıyla olay yarattı...
Naz Mila, Demi Rose'a özendi! Tatil pozlarıyla olay yarattı... İzdivaç programıyla adını duyuran fenomen gelin adayı Naz Mila, sosyal medyada cesur pozlarını paylaşarak adından söz ettiriyor. Son dönemde bir filmde de rol alan Naz Mila tatil pozlarıyla hayranlarını mest etti.
9.07.2022 Magazin
Songül Karlı isyan etti: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim!
Songül Karlı isyan etti: 13 yaşından beri kazandığım parayı bir adam yüzünden kaybettim! Şarkıcı Songül Karlı'nın, 2012 yılında sunuculuğunu yaptığı 'Su Gibi' adlı izdivaç programında Metin Yüncü ile evlenmesi çok konuşulmuştu. Ünlü çift, 2017'de boşanmıştı. Dolandırıcılık iddiasıyla davacı olduğu eski eşi hakkında çıkan beraat kararının ardından 'Beyaz Magazin' canlı yayınına bağlanan Songül Karlı çarpıcı açıklamalarda bulundu.
7.07.2022 Magazin
Ahu Tuğba ile olan aşkıyla hafızalara kazındı! Meriç Erkan bambaşka bir hayatı seçti, geçmiş itirafları olay oldu
Ahu Tuğba ile olan aşkıyla hafızalara kazındı! Meriç Erkan bambaşka bir hayatı seçti, geçmiş itirafları olay oldu Ahu Tuğba'nın unutulmaz aşkı olarak bilinen Meriç Erkan, bir döneme damga vuran isimlerin arasındaydı. İlginç dansları ve katıldığı izdivaç programlarıyla adından söz ettiren Erkan, yaşam tarzını ve adını değiştirdi. Cüppe ve sarıklı haliyle gündem olan Mahmut Erkan, Katarsis programında bilinmeyenleri anlattı. Erkan, "Ben bir yalancıydım, öyle ölmek istemedim" itirafında bulundu.
30.06.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım!
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım! İzdivaç programlarının aranan yüzü olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal gündemden düşmüyor. Gürdal, sosyal medya hesabından paylaştığı deri taytlı fotoğrafıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Gürdal'ın taytlı fotoğrafı takipçileri arasında tartışma yarattı.
30.05.2022 Magazin
Aşk Adası'na gitmeye hazırlanan Ekin-Su Cülcüloğlu Jack Grealish'in ilgisini çekti!
Aşk Adası'na gitmeye hazırlanan Ekin-Su Cülcüloğlu Jack Grealish'in ilgisini çekti! İngiltere’nin popüler izdivaç programı olan Love Island'a katılmaya hazırlanan oyuncu Ekin-Su Cülcüloğlu ünlü futbolcu Jack Grealish'in dikkatini çekti. Futbolcu, güzel oyuncunun paylaşımlarını beğeni yağmuruna tuttu.
6.05.2022 Magazin
FETÖ'den çöpçatanlık hamlesi!
FETÖ'den çöpçatanlık hamlesi! FETÖ örgüte yeni üyeler kazandırmak için katalog evliliklere ağırlık verdi. Londra merkezli, FETÖ’nün kontrolündeki ‘Rumi Camisi’ adlı sosyal medya hesabı üzerinden ‘çöpçatanlık’ çağrısı yapıldı. Örgüt, ‘çöpçatanlık’ buluşmasından kişi başı 25 pound (481 TL) alıyor.
9.04.2022 Gündem
MEB resmen devreye girdi! Öğretmene izdivaç skandalına soruşturma başlatıldı
MEB resmen devreye girdi! Öğretmene izdivaç skandalına soruşturma başlatıldı MEB resmen devreye girdi. Evlenmek veya partner bulmak isteyen öğretmenler için Instagram’da açılan ‘ögretmenler.cift’ hesabı hakkında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından soruşturma başlatıldı. Bakanlık müfettişlerince yapılan ilk incelemelere göre instagram hesabındaki üyelerin birçoğunun öğretmen olmadığı bilgisine ulaşıldı. İşte son dakika haberinin detayları...
6.04.2022 Gündem
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı'
Ahu Tuğba'dan Meriç Erkan açıklaması! 'Sevgilim olmadı, TV formatıydı' Yeşilçam'ın usta oyuncularından Ahu Tuğba, geçtiğimiz günlerde bir dönem birlikte izdivaç programında kamera karşısına geçtiği Meriç Erkan ile aşk yaşadığı haberleriyle gündeme geldi. Konuyla ilgili sessizliğini bozan Tuğba, çıkan haberleri yalanladı.
12.02.2022 Magazin
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli?
Meriç Erkan son hali ve yeni adı! Meriç Erkan kimdir, Ahu Tuğba'nın eski sevgilisi Meriç Erkan kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali sonrası hakkında merak edilenler araştırılmaya başlandı. Bir döneme damgasını vuran Ahu Tuğba’nın da eski sevgilisi Meriç Erkan ismini değiştirdi, sakallı ve sarıklı imajıyla sosyal medyaya damga vurdu. Peki, Meriç Erkan kimdir, kaç yaşında, nereli? Meriç Erkan’ın son hali ve yeni adı…
10.02.2022 Magazin
Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! 'Hayatımda hiç erkek yok'
Naz Mila'dan şaşırtan itiraf! 'Hayatımda hiç erkek yok' İzdivaç programlarıyla adını duyurduktan sonra sosyal medyada iddialı paylaşımlar yapan Naz Mila takipçilerinin sorularını yanıtladı. Naz Mila bir takipçisinin sorusuna verdiği cevap ise şaşırttı.
7.01.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı!
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı! İzdivaç programıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran ve evlendikten sonra eşiyle iki üç kere boşanmanın eşiğine gelen Hanife Gürdal son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada aktif olan Hanife eşiyle arasının bozulduğuna dair yapılan dedikoduları duyunca aşk pozları paylaştı.
5.01.2022 Magazin
FETÖ'deki ilişki ağının yazışmaları ortaya çıktı! 'Askerden gelen bir arkadaşımız var'
FETÖ'deki ilişki ağının yazışmaları ortaya çıktı! 'Askerden gelen bir arkadaşımız var' FETÖ’nün MASAK yapılanmasına ilişkin gerekçeli kararda bir izdivaç yazışması da yer aldı: “Bu arkadaşa uygun aday arıyoruz. Arkadaşın özellikleri 5 üzerinden 4’lük. Hizmette görünümü iyi.”
18.12.2021 Gündem
FETÖ’ye izdivaç operasyonunda 8 şüpheli yakalandı
FETÖ’ye izdivaç operasyonunda 8 şüpheli yakalandı Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) ve Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü'nce FETÖ'ye yönelik 'izdivaç' dosyası kapsamında 6 ilde düzenlenen operasyonlarda 8 şüpheli gözaltına alındı. Operasyonda örgüte ait çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.
2.11.2021 Yaşam
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü?
Bayhan kimdir nereli kaç yaşında? Bayhan’ın hayat hikayesi: Neden hapse girdi, kimi öldürdü? Popstar Bayhan olarak tanınan Bayhan Paylaş Benimle programına konuk oldu ve hayatından kesitleri programda anlattı. Çocuk yaşta gözlerinin önünde kaybettiği annesini, kayıplarla dolu çocukluğunu, Türkiye'den uzakta bir yetiştirme yurdunda büyüme öyküsünü, cezaevi sürecini ve müzikle tanışmasın dair ayrıntıları anlatan Bayhan kimdir, nereli kaç yaşında? İşte Bayhan’ın hayat hikayesi…
24.08.2021 Gündem
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri! Oyuncu, yönetmen ve seslendirme sanatçısı Nedret Güvenç 90 yaşında hayatını kaybetti. Nedret Güvenç, 1998 yılında Kültür Bakanlığı’nca verilen Devlet Sanatçısı unvanını almış, Türkiye'nin 2009 Dünya Tiyatro Günü bildirisini yazmıştı. Peki, Nedret Güvenç kimdir? Nedret Güvenç kaç yaşındaydı? Nedred Güvenç dizileri ve filmleri!
1.08.2021 Gündem
Naz Mila'dan seksi kalça dansı!
Naz Mila'dan seksi kalça dansı! Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla tanınan Naz Mila, sık sık sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla gündeme geliyor. Mila, en son bir eğlence mekanında yaptığı kalça dansı paylaşımıyla dikkatleri üzerine çekti.
10.07.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

İzdivaç ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki izdivaç haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.