Gazete Vatan Logo

Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Ekranların sevilen program yapımcılarından Esra Erol’un yeni sezonunun başlayacağı tarih sosyal medyada gündem oldu. Esra Erol’un sunduğu aile hikayelerinin yer aldığı program “Esra Erol’da” nın yayın tarihi belli oldu. Program 24 Haziran’da ekranlara yaz arası vermişti. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!

Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu?

Esra Erol’un sunduğu aile hikaleri ve kayıpların işlendiği program “Esra Erol’da”nın yeni sezon tarihi belli oldu. Programı yakından takip eden pek çok kişi Esra Erol’da programının yayın tarihi araştırıyor. Peki, Esra Erol ne zaman başlıyor? Esra Erol yeni sezon tarihi belli oldu mu? İşte Esra Erol yayın tarihi!

ESRA EROL NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Esra Erol'un yeni sezonu 29 Ağustos tarihinde başlayacak. Esra Erol, 29 Ağustos Pazartesi günü izleyicilerle buluşacak. Birbirinden ilginç ve çarpıcı konu ve konukları ağırlayan Esra Erol'da 29 Ağustos’tan itibaren hafta içi her gün 16.00'da atv'de olacak.

ESRA EROL’UN BİYOGRAFİSİ

Esra Erol 12 Mayıs 1982 tarihinde İstanbul Eyüp'te dünyaya geldi ancak aslen Sinoplu. Babası polis olduğu bilinen Esra Erol'un 4 kardeşi var. Kardeşleri Pervin, Filiz, Eda ve Bihter'dir. İlk-orta ve lise öğrenimini Kütahya'da tamamlayan Esra Erol, kız lisesi çini ve seramik mezunu olduktan sonra açık öğretim fakültesini bitirdi. Maltepe Üniversitesi'nden diksiyon-spikerlik kursu alan Esra Erol sonrasında Marmara Üniversitesi Radyo-Televizyon bölümünde eğitim aldı. Evlilik programı sunmaya Flash Tv 'de "Desti Izdivaç"adlı programla başlayan Esra Erol ulusal kanallarda kendi ismini taşıyan evlilik programlarının sunuculuğunu üstlendi. Altın Kelebek En İyi Kadın Sunucu ödülünü almıştır. Ali Özbir ile evlidir. 2 çocuk annesidir. Ali Özbir ile canlı yayında 2010 yılında nikah masasına oturdu. Esra Erol'un çocuklarından ilki İdris Ali 23 Temmuz 2011 tarihinde, ikinci oğlu Ömer Erol ise 2017 yılında dünyaya geldi.

Haberin Devamı