Kısmetse Olur Aşkın Gücü

Kısmetse Olur Aşkın Gücü

Son dakika Kısmetse Olur Aşkın Gücü haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kısmetse Olur Aşkın Gücü haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kısmetse Olur Aşkın Gücü

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kısmetse olur aşkın gücü gelişmeleri de dahil olmak üzere 21 kısmetse olur aşkın gücü haberi bulunmuştur. Tüm kısmetse olur aşkın gücü haberleri aşağıda listelenmiştir.
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim? Kısmetse Olur Aşkın gücü sunucu kim oldu? Kısmetse Olur: Aşkın Gücü 22 Eylül 2023 tarihinde sezon finaline girecek. Kısmetse Olur: Aşkın Gücü'nü yeni sezonda Öykü Serter sunmayacak. 2. Sayfa'nın haberine göre Öykü Serter'in yerine gelecek isim belli oldu. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü sunucusu kim oldu?
22.08.2023 Televizyon
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı?
Kısmetse Olur'un yeni sunucusu ünlü model oldu! Gözler Öykü Serter'i arar mı? Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında veda eden Öykü Serter'in yerine gelecek sunucu belli oldu. Yeni sezonda bambaşka bir formatla yayınlanacak Kısmetse Olur'un yeni sunucusu sivri diliyle bilinen model oldu.
21.08.2023 Televizyon
Yaren'in eski sevgilisi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı!
Yaren'in eski sevgilisi bakın hangi ünlü oyuncu çıktı! Kısmetse Olur 5 yıl sonra Kısmetse Olur Aşkın Gücü olarak tekrar yayın hayatına başladı. Dikkat çeken yarışmacılardan Yaren Dağ uzun süre estetikleri ile gündem olmuştu. Yarışmanın gündemde olan ismi Yaren Dağ’ın eski sevgilisinin kim olduğunu duyan herkes şaşırdı.
27.03.2023 Magazin
Kısmetse olur Simge elendi mi, diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur Simge neden yok, diskalifiye olmasının nedeni ne?
Kısmetse olur Simge elendi mi, diskalifiye mi oldu? Kısmetse Olur Simge neden yok, diskalifiye olmasının nedeni ne? Kısmetse Olur Simge neden diskalifiye oldu, Kısmetse Olur Simge elendi mi? sorularının yanıtı sorgulanıyor. Kısmetse Olur'un yeni bölümünde yarışmacılardan Simge'nin yer almamasının izleyicilerin arama motorlarına yönelip "Kısmetse Olur Simge neden yok?" sorusunu araştırmasına neden oldu. Peki, Kısmetse Olur Simge neden elendi? İşte detaylar…
23.03.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Elif Nur Yel gerçek yaşı kaç? Elif Nur Yel kimdir, instagram adresi ne?
Kısmetse Olur Elif Nur Yel gerçek yaşı kaç? Elif Nur Yel kimdir, instagram adresi ne? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında dikkat çeken yarışmacılar arasında yer alan Elif Nur Yel, Zeyd elendikten sonra yarışmaya katılmıştı. Güzelliği ile dikkat çeken ve Kısmetse Olur evinde Sedat ile yakınlaşan Elif Nur Yel'in hayatı da izleyenlerin merak konusu oldu. Peki Kısmetse Olur Elif Nur Yel gerçek yaşı kaç? Elif Nur Yel kimdir?
3.03.2023 Televizyon
Kısmetse Olur neden yok? 21 Şubat Kısmetse Olur 56. bölüm yayınlanacak mı?
Kısmetse Olur neden yok? 21 Şubat Kısmetse Olur 56. bölüm yayınlanacak mı? Kısmetse Olur neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Şubat 2023 Salı akşamı 56. bölümüyle Youtube platformunda yayınlanması beklenen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı henüz yayınlanmadı. Programın takipçileri, "21 Şubat Kısmetse Olur yeni bölüm var mı, yayınlanacak mı?" sorusunu araştırmaya başladı.
21.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Ozan kimdir, kaç yaşında? Ozan Yakın Kısmetse Olur'a kimin için geldi?
Kısmetse Olur Ozan kimdir, kaç yaşında? Ozan Yakın Kısmetse Olur'a kimin için geldi? Kısmetse Olur Ozan kimdir sorusunun yanıtı merak ediliyor. Youtube platformunda yayınlanmaya başlayan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü programına katılan damat adayı Ozan Yakın hakkında araştırmalar başladı. Yarışmanın yeni yüzlerinden olan ve dikkat çeken isimlerinden Kısmetse Olur Ozan kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...
20.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga'dan şaşırtan veda! İşte Aybüke ve Tolga'nın ayrılık nedeni...
Kısmetse Olur Aybüke ve Tolga'dan şaşırtan veda! İşte Aybüke ve Tolga'nın ayrılık nedeni... Kısmetse Olur Aşkın Gücü programında çok konuşulan ikililerden Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur evine veda etti. Yarışmanın ilk gününden bu yana dikkatlerin üzerinde olduğu Aybüke Çangal ve Tolga Kandemir ikilisi şok bir karar alarak kendi istekleriyle yarışmayı bıraktı. Peki Aybüke ve Tolga Kısmetse Olur'a neden veda etti? İşte detaylar...
20.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur bu akşam neden yok? 7 Şubat Kısmetse Olur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kısmetse Olur bu akşam neden yok? 7 Şubat Kısmetse Olur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Youtube platformunda Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yayınlanmasının üzerine izleyicilerin araştırmaları başladı. Peki Kısmetse Olur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?
7.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem nereli, ne iş yapıyor?
Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Eslem nereli, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur Eslem hakkında araştırmalar başladı. Youtube platformunda yayınlanan ve Öykü Serter'in sunuculuğunu yaptığı Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmasında son elenen isim Bilgehan oldu. Gelin adayları arasında Eslem ise dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Peki Kısmetse Olur Eslem kimdir, kaç yaşında? İşte detaylar...
30.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
Kısmetse Olur yeni gelin adayı Öykü kime talip geldi? Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında? Fenomen yarışma Kısmetse Olur'a yeni gelin adayı olarak katılan Öykü hakkında araştırmalar başladı. Uzman psikolog olduğunu söyleyen Öykü'nün Kısmetse Olur evinde kime talip olduğu da merak konusu oldu. Peki Kısmetse Olur Öykü kimdir, kaç yaşında?
27.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Erol kimdir? Kısmetse Olur Erol Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor?
Kısmetse Olur Erol kimdir? Kısmetse Olur Erol Yıldırım kaç yaşında, ne iş yapıyor? Kısmetse Olur programı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın en favori isimleri arasında olan Erol Yıldırım hakkında araştırmalar da başladı. Stili ile dikkat çeken ve Yeliz'le olan diyalogları takip edilen Kısmetse Olur Erol kimdir, kaç yaşında? Kısmetse Olur Erol Yıldırım ne iş yapıyor, nereli? İşte detaylar...
27.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında? Tolga Kandemir Nereli?
Kısmetse Olur Tolga kimdir, kaç yaşında? Tolga Kandemir Nereli? Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı Youtube platformunda yayınlanmaya devam ediyor. Tolga Kandemir ise programın en dikkat çeken isimlerin başında geliyor. Peki Tolga Kandemir kimdir, kaç yaşında? Tolga Kandemir nereli?
19.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok? Kısmetse Olur yeni formatıyla 12 Aralık günü yeniden yayın hayatına başladı. YouTube üzerinden Kısmetse Olur Aşkın Gücü ismiyle haftanın altı günü yayınlanan yarışma gündem olmayı sürdürüyor. Peki, Kısmetse Olur Furkan neden elendi, diskalifiye oldu? Furkan Ağca kimdir, kaç yaşında, niye yok?
11.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkıyor mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkacak iddiası!
Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkıyor mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkacak iddiası! Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayınlandığı günden beri gündemden düşmüyor. YouTube üzerinden yayınlanan program hakkında bir iddia ortaya atıldı. Televizyonlarda izdivaç programını yasaklayan RTÜK'ün Kısmetse Olur Aşkın Gücü için harekete geçtiği ve denetleme yapacağı iddia edildi. Söz konusu iddiaların ardından "Kısmetse Olur Aşkın Gücü yayından kalkıyor mu?" sorusuna yanıt aranıyor.
7.01.2023 Televizyon
Kısmetse Olur'da kavga çıktı! "Sevgilini çaldım"
Kısmetse Olur'da kavga çıktı! "Sevgilini çaldım" Kısmetse Olur'un dün yayınlanan bölümünde Zeyd ve Oğulcan arasında kavga çıktı. Oğulcan'ın kız arkadaşı Cansel'i kucağına alarak havuza atan Zeyd'in "Sevgilini ödünç aldım" sözleri tansiyonu yükseltti. Çılgına dönen Oğulcan ile Zeyd arasında temaslı bir kavga yaşanırken araya diğer yarışmacılar girip ikiliyi sakinleştirdi. Gün sonunda ikilinin kavgası hakkında konuşan sunucu Öykü Serter, yarışmacılara uyarı cezası verdi.
3.01.2023 Magazin
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi!
Öykü Serter 'Selülit mi o?' diyen takipçisine bakın ne yanıt verdi! "Kısmetse Olur: Aşkın Gücü" programının sunucusu Öykü Serter, bacak dekolteli fotoğrafıyla olay yarattı. Bir takipçisi "Selülit mi o?" diye sorunca Serter'den yanıt gecikmedi.
1.01.2023 Magazin
Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın finali ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme ne zaman yayınlanacak?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın finali ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur Aşkın Gücü haftanın galası ve eleme heyecanı bugün yaşanacak. Gözler ilk haftanın değerlendirileceği galaya çevrilirken, ilk veda eden ismin kim olacağı da merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur Aşkın Gücü finali ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur Askın Gücü saat kaçta, hangi kanalda? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? İşte detaylar…
19.12.2022 Magazin
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle!
Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle! Televizyonlarda bir dönem ilgiyle izlenen Kısmetse Olur hem sosyal medyada hem de yayınlandığı platformda gündemde olmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan yarışmanın, katılımcıları, sohbetleri ve olayları ile konuşuluyor. İlk eleme ise bu akşam yaşanacak. Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları merak edilirken yayınlanan son bölüm ise izleyeci tarafından merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları belli oldu mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? Kısmetse Olur 18 Aralık’ta kim elenecek? İşte haftanın finali ile ilgili merak edilenler…
18.12.2022 Televizyon
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler?
Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda ve günlerde, saat kaçta? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimler? Kısmetse Olur Aşkın Gücü 5 yılın ardından yeni başladı. İzdivaç programının yayınlanmasıyla en çok konuşulan konu başlıklarından olmayı başardı. Kanal D ekranlarında yayınlanan Kısmetse Olur'un ardından Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının hangi kanalda ise izlemek isteyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki Öykü Serter'in sunduğu Kısmetse Olur Aşkın Gücü hangi kanalda, hangi günlerde, saat kaçta yayınlanıyor? Kısmetse Olur Aşkın Gücü yarışmacıları kimlerdir?
15.12.2022 Televizyon
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu!
Kısmetse Olur Cansel Çördük'ün yeni imajı olay oldu! Yeniden ekranlara dönmeye hazırlanan Kısmetse Olur yarışmasından sonra ünlenen Cansel Çördük şarkıcılığa soyunmuştu. Yaptığı paylaşımlarla ve değişimiyle dikkat çeken Kısmetse Olur Cansel siyah saçlarını sarı yaptı. Cansel Çördük'ün son hali sosyal medyada çok konuşuldu.
11.12.2022 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Kısmetse Olur Aşkın Gücü ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kısmetse olur aşkın gücü haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.