Gazete Vatan Logo

Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle!

Televizyonlarda bir dönem ilgiyle izlenen Kısmetse Olur hem sosyal medyada hem de yayınlandığı platformda gündemde olmaya devam ediyor. Yayınlandığı ilk günden bu yana ilgi odağı olan yarışmanın, katılımcıları, sohbetleri ve olayları ile konuşuluyor. İlk eleme ise bu akşam yaşanacak. Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları merak edilirken yayınlanan son bölüm ise izleyeci tarafından merak ediliyor. Peki, Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur Aşkın Gücü eleme adayları belli oldu mu? Kısmetse Olur Aşkın Gücü kim elendi? Kısmetse Olur 18 Aralık’ta kim elenecek? İşte haftanın finali ile ilgili merak edilenler…

Kısmetse Olur eleme ne zaman? Kısmetse Olur’dan ilk kim elenecek? Kısmetse Olur 6. Bölüm izle!

Ekranların sevilen programı Kısmetse Olur, dijital platformda yayına girdi. İlk bölümleri ilgiyle izlenen Kısmetse Olur Aşkın Gücü hem yarışmacıları hem de sohbetleri ile haftanın gündeminden düşmedi.

Yarışmada haftanın finali ise bu akşam yapılacak. YouTube'da Öykü Serter'in sunumuyla ekrana gelen Kısmetse Olur Aşkın Gücü finali için şimdiden tahminler yapılamaya başlandı.

KISMETSE OLUR AŞKIN GÜCÜ 6. BÖLÜM NEREDEN İZLENİR?

Yarışma, yayınlandığı dönemde Seda Akgül'ün sunuculuğunu üstlendiği program evlendirme programlarının 5 senedir televizyon ekranlarında yasaklanması nedeniyle YouTube'da Öykü Serter'in sunumuyla ekrana geliyor.

KISMETSE OLUR ELEME NE ZAMAN?

Kısmetse Olur Aşkın Gücü 7.bölüm tanıtımı yani haftanın galası tanıtımı yayınlandı.18 Aralık 2022'de haftanın galasında eleme heyecanı yaşanacak. Hafta içi her gün 18.30'da yayınlanan programın hafta finali ise bugün yayınlanacak.

İŞTE KISMETSE OLUR 7. BÖLÜM FRAGMANI