Kısmetse Olur neden yok? 21 Şubat Kısmetse Olur 56. bölüm yayınlanacak mı?
Kısmetse Olur neden yok? 21 Şubat Kısmetse Olur 56. bölüm yayınlanacak mı? Kısmetse Olur neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. 21 Şubat 2023 Salı akşamı 56. bölümüyle Youtube platformunda yayınlanması beklenen Kısmetse Olur Aşkın Gücü programı henüz yayınlanmadı. Programın takipçileri, "21 Şubat Kısmetse Olur yeni bölüm var mı, yayınlanacak mı?" sorusunu araştırmaya başladı.
21.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur bu akşam neden yok? 7 Şubat Kısmetse Olur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?
Kısmetse Olur bu akşam neden yok? 7 Şubat Kısmetse Olur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak? Kısmetse Olur neden yok sorusunun yanıtı merak ediliyor. Youtube platformunda Öykü Serter'in sunumuyla yayınlanan Kısmetse Olur Aşkın Gücü programının yayınlanmasının üzerine izleyicilerin araştırmaları başladı. Peki Kısmetse Olur 49. bölüm ne zaman yayınlanacak?
7.02.2023 Televizyon
Kısmetse Olur neden yok? Kısmetse Olur'da kim elendi
Kısmetse Olur neden yok? Kısmetse Olur'da kim elendi Kanal D ekranlarında karşımıza gelen program kısmetse olur yayın akışından kaldırılmış bulunmaktadır. Ancak merak edilen program bitirildi mi yoksa akşam saatlerinde Ankara'dan gelen haberler nedeni ile saygı amaçlı olarak mı yayınlanmadı ne oldu bilinmemektedir. Durum ile alakalı olarak bugün yayın sırasında açıklama gerçekleşmesi beklenmektedir.
14.03.2016 Magazin