Hanife Gürdal

Hanife Gürdal

Son dakika hanife gürdal haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan hanife gürdal ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını hanife gürdal haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Hanife Gürdal

haberleri sayfasında son dakika yaşanan hanife gürdal gelişmeleri de dahil olmak üzere 67 hanife gürdal haberi bulunmuştur. Tüm hanife gürdal haberleri aşağıda listelenmiştir.
Engin Alkan, 'Camdaki Kız' kadrosuna dahil oluyor
Engin Alkan, 'Camdaki Kız' kadrosuna dahil oluyor Yapımını OGM Pictures’ın üstlendiği, her perşembe seyirciyle buluşan Kanal D’nin sevilen dizisi 'Camdaki Kız’ın kadrosuna başarılı oyuncu Engin Alkan dahil oldu. Alkan, dizide 'Metin' karakterine hayat verecek.
22.12.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki!
Nükhet Duru'nun dikkat çeken 'tayt' açıklamasına Aydilge'den tepki! Nükhet Duru, geçtiğimiz günlerde Çırağan Sarayı’nda katıldığı davet öncesi, "Tunikle giyildiğinde tamam ama sokakta çorapla dolaşan bir sürü kadın var. Buna bir 'dur' deyin" sözleriyle dikkat çekmişti. Duru'nun sözleri sosyal medyada kısa sürede gündem olmuştu. Şarkıcı Aydilge ise Nükhet Duru'nun 'tayt' çıkışına tepki gösterdi.
28.10.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum'
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum' Evlilik programıyla geniş kitlelerce tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Gelin Evi programına katıldı. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz eşine sürpriz yaparak programa baskın yaptı.
13.09.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal yine olay oldu! Kalça dansı çok konuşuldu Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programıyla tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımlarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Fenomen gelin adayının son paylaşımı ise olay yarattı. Gürdal'ın kalça dansı çok konuşuldu.
7.09.2022 Magazin
Hanife Gürdal'ın yüzündeki değişim görenleri şaşkına çevirdi!
Hanife Gürdal'ın yüzündeki değişim görenleri şaşkına çevirdi! Zuhal Topal'ın sunduğu evlilik programında üne kavuşan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımıyla takipçilerini şoke etti. Gürdal'ın yüzündeki değişim herkesi şaşırttı.
18.08.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım!
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'dan taytlı paylaşım! İzdivaç programlarının aranan yüzü olan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal gündemden düşmüyor. Gürdal, sosyal medya hesabından paylaştığı deri taytlı fotoğrafıyla bir kez daha adından söz ettirdi. Gürdal'ın taytlı fotoğrafı takipçileri arasında tartışma yarattı.
30.05.2022 Magazin
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem...
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaştı. Kırmızı bikinisi dikkatlerden kaçmayan Gürdal'ın kareleri, sosyal medyada gündem oldu.
23.05.2022 Magazin
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal bikinili pozunu paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu...
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal bikinili pozunu paylaştı! Yorum yağmuruna tutuldu... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Gürdal, sosyal medya hesabından bikinili pozunu paylaştı. O paylaşıma adeta yorum yağdı.
17.03.2022 Magazin
Hanife Gürdal o yorumlara tepki gösterdi! 'Diyet kafasında değilim'
Hanife Gürdal o yorumlara tepki gösterdi! 'Diyet kafasında değilim' Gelin adayı olarak tanınan Hanife Gürdal daha sonra başörtüsünü çıkarmış ve reklam paylaşımları yapmaya başlamıştı. Gelin adayı Hanife eşiyle bir pozunu paylaşınca "Bu halin ne? Derhal zayıfla" gibi yorumlarına maruz kaldı. Canı sıkılan Hanife bir paylaşım daha yaparak içini döktü.
15.02.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı!
Gelin adayı Hanife Gürdal dedikoduları aşk pozuyla yanıtladı! İzdivaç programıyla adını duyurduktan sonra başörtüsünü çıkaran ve evlendikten sonra eşiyle iki üç kere boşanmanın eşiğine gelen Hanife Gürdal son paylaşımlarıyla dikkat çekti. Sosyal medyada aktif olan Hanife eşiyle arasının bozulduğuna dair yapılan dedikoduları duyunca aşk pozları paylaştı.
5.01.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'a şok! Instagram....
Gelin adayı Hanife Gürdal'a şok! Instagram.... Evlilik programlarıyla ünlenen ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Hanife Gürdal'ın eşi, yaptığı paylaşımla eşinin Instagram hesabının hacklendiğini duyurdu.
14.05.2021 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal aşka geldi!
Gelin adayı Hanife Gürdal aşka geldi! Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim aşk dolu paylaşımıyla dikkat çekti.
17.03.2021 Magazin
Hanife Gürdal kocasıyla barıştı dekolteli pozlar gitti!
Hanife Gürdal kocasıyla barıştı dekolteli pozlar gitti! Evlilik programlarıyla tanınan Hanife Gürdal özel hayatıyla da gündemde.Gürdal, kocası Kemal Ayvaz ile yine barıştı. Gelin adayı Hanife boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları ise sildi.
14.03.2021 Magazin
Hanife'nin kar macerası hastanede bitti
Hanife'nin kar macerası hastanede bitti Katıldığı evlilik programlarıyla ünlendikten sonra sosyal medya fenomeni olan Hanife Gürdal, dün eşi ve ailesiyle karın tadını çıkarmak için yayladaki evlerini giderken talihsiz bir kaza yaşadı.Hanife ve ailesi yaşananların ardından soluğu hastanede aldı.
21.01.2021 Magazin
Hanife Gürdal'a eleştiri yağdı! 'Beri beni delirttiniz'
Hanife Gürdal'a eleştiri yağdı! 'Beri beni delirttiniz' Katıldığı evlendirme programı ile adını duyuran Hanife Gürdal sosyal medya paylaşımlarıyla kendinden söz ettirmeye devam ediyor. Son zamanlarda paylaştığı fotoğraflar eleştiri konusu olurken Hanife olumsuz yorumlar karşısında sessizliğini bozdu
13.12.2020 Magazin
Gelin adayı Hanife korse giyince dalga konusu oldu
Gelin adayı Hanife korse giyince dalga konusu oldu Evlilik programıyla ünlenen, ünlendikten sonra da başörtüsünü çıkarıp tepki çeken gelin adayı Hanife durmuyor. Bu kez reklam için korse giyen Hanife dalga konusu oldu.
1.12.2020 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Hanife Gürdal ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki hanife gürdal haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.