Kemal Ayvaz

Kemal Ayvaz

Son dakika Kemal Ayvaz haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Kemal Ayvaz ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Kemal Ayvaz haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Kemal Ayvaz

haberleri sayfasında son dakika yaşanan kemal ayvaz gelişmeleri de dahil olmak üzere 38 kemal ayvaz haberi bulunmuştur. Tüm kemal ayvaz haberleri aşağıda listelenmiştir.
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın'
Gelin adayı Hanife Gürdal'ın yatak odası paylaşımı olay oldu! 'Bari orası gizli kalsın' Bir dönem katıldığı izdivaç programlarıyla milyonların tanıdığı bir isim haline gelen Hanife Gürdal, 2021 yılında tiyatrocu Kemal Ayvaz ile evlenmişti. Sosyal medya paylaşımlarıyla sık sık adından söz ettiren Hanife Gürdal, bu defa yatak paylaşımıyla tepki topladı.
22.12.2022 Magazin
Hayali drone’la kar payı dolandırıcılığında 2 milyon TL’yi aşan vurgun
Hayali drone’la kar payı dolandırıcılığında 2 milyon TL’yi aşan vurgun Trabzon’da G.B. adlı bir kadının, dizi ve film setlerine drone kiralama veya satışına aracılık ederek kar payı dağıtma vaadiyle bir çok vatandaştan para toplaması üzerine kar payını alamayan ve dolandırıldıklarını iddia eden vatandaşların mağduriyetinin 2 Milyon TL’yi aştığı öğrenildi.
19.11.2022 Yaşam
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum'
Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal'ın eşinden şoke eden sözler! 'Nefret ediyordum' Evlilik programıyla geniş kitlelerce tanınan fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, Gelin Evi programına katıldı. Gürdal'ın eşi Kemal Ayvaz eşine sürpriz yaparak programa baskın yaptı.
13.09.2022 Magazin
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem...
Hanife yaz sezonunu açtı! Bikinili paylaşıma emojili önlem... Fenomen gelin adayı Hanife Gürdal, eşi Kemal Ayvaz ile havuzda sarmaş dolaş verdiği pozları paylaştı. Kırmızı bikinisi dikkatlerden kaçmayan Gürdal'ın kareleri, sosyal medyada gündem oldu.
23.05.2022 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal'a şok! Instagram....
Gelin adayı Hanife Gürdal'a şok! Instagram.... Evlilik programlarıyla ünlenen ve paylaşımlarıyla dikkat çeken Hanife Gürdal'ın eşi, yaptığı paylaşımla eşinin Instagram hesabının hacklendiğini duyurdu.
14.05.2021 Magazin
Gelin adayı Hanife Gürdal aşka geldi!
Gelin adayı Hanife Gürdal aşka geldi! Bir ayrı bir barışık süren evliliklerinde ünlü gelin adayı Hanife Gürdal, geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı aldığı kocası Kemal Ayvaz ile yine barışmış ve boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları silmişti. Eşiyle arasını düzelten ünlü isim aşk dolu paylaşımıyla dikkat çekti.
17.03.2021 Magazin
Hanife Gürdal kocasıyla barıştı dekolteli pozlar gitti!
Hanife Gürdal kocasıyla barıştı dekolteli pozlar gitti! Evlilik programlarıyla tanınan Hanife Gürdal özel hayatıyla da gündemde.Gürdal, kocası Kemal Ayvaz ile yine barıştı. Gelin adayı Hanife boşanma aşamasında paylaştığı dekolteli pozları ise sildi.
14.03.2021 Magazin
Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı!
Hanife Gürdal canlı yayında evlilik teklifi aldı! Katıldığı izdivaç programı ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evliliğini bitireceğini açıklamıştı. Gürdal ve Kemal Ayvaz, canlı yayında romantik anlar yaşadı.
27.11.2020 Magazin
Hanife Gürdal'dan eski eşine gönderme: Emeklerimi sana yar etmiyorum
Hanife Gürdal'dan eski eşine gönderme: Emeklerimi sana yar etmiyorum Katıldığı izdivaç programları ile şöhreti yakalayan Hanife Gürdal'ın, fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile dokuz aylık evliliği bitti. Gürdal, boşanmanın ardından sosyal medya hesabından eski eşine göndermede bulundu.
19.09.2020 Magazin
Ayrıldıkları konuşuluyordu! Müjde geldi
Ayrıldıkları konuşuluyordu! Müjde geldi Geçtiğimiz ay fotoğrafçı Kemal Ayvaz evlenen Hanife Gürdal, eşiyle tüm fotoğraflarını silmişti. Bu hareketinden dolayı ayrıldıkları düşünülen ikilinin düğün yapacağı ortaya çıktı.
15.01.2020 Magazin
Hanife Gürdal düğün fotoğraflarını sildi! Ortalık karıştı...
Hanife Gürdal düğün fotoğraflarını sildi! Ortalık karıştı... Geçtiğimiz günlerde sürpriz bir şekilde dünyaevine giren Hanife Gürdal ve Kemal Ayvaz cephesinde sıcak gelişmeler yaşanıyor. İnstagram hesabından canlı yayın yapan Hanife Gürdal'a birçok kullanıcı ayrıldınız mı sorusu sordu. Aynı zamanda videoda Hanife Gürdal'ın üzgün olduğu görüldü.
11.01.2020 Magazin
Eşine çıplak fotoğraf atanları tehdit etti!
Eşine çıplak fotoğraf atanları tehdit etti! Geçtiğimiz ay fotoğrafçı Kemal Ayvaz ile evlenen Hanife Gürdal, Instagram üzerinden eşine çıplak fotoğraf gönderen evli kadınlara ateş püskürdü. "O fotoğrafları kocanıza yollarım" diyen Hanife, tehditler savurdu.
7.01.2020 Magazin
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?
Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir? Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?
19.12.2019 Gündem
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı
MHP'nin milletvekili aday listesi açıklandı MHP Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, 14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak Milletvekilliği Genel Seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisinin aday listesinin tamamlandığını açıkladı. Genel Başkan Bahçeli Osmaniye 1. sıradan aday oldu. İşte il il milletvekili adaylarının listesi.
6.04.2023 Gündem
Organize suç örgütü lideri  İstanbul’da yakalandı...
Organize suç örgütü lideri İstanbul’da yakalandı... Yeraltı dünyasının ünlü isimlerinden organize suç örgütü lideri Ayvaz Korkmaz, İstanbul’da düzenlenen operasyonda yakalandı.
24.11.2019 Yaşam
MİT TIR'ları davasında karar!
MİT TIR'ları davasında karar! MİT TIR'larının durdurulması davasında karar çıktı. Yargıtay, Adana ve Hatay'daki MİT TIR'larının durdurulması davasında, sanıkların eylemleri örgütsel talimatla gerçekleştirdiği sonucuna vardı.
28.06.2019 Gündem
Sporun Oscarları sahiplerini buldu!
Sporun Oscarları sahiplerini buldu! Türkiye’nin en prestijli spor ödülleri olan 64. Gillette Milliyet Yılın Sporcusu Ödülleri sahiplerini buldu.
10.11.2021 Voleybol
İsrail 4'ü gazeteci 9 Türk'ü gözaltına aldı
İsrail 4'ü gazeteci 9 Türk'ü gözaltına aldı İsrail, Ben Gurion Havalimanı'nda gözaltına aldığı 4’ü gazeteci 9 Türk'ü sınır dışı etme ve 10 yıl boyunca ülkeye girişlerini yasaklama kararı aldı...
29.09.2021 Gündem
Vekillik için 700 istifa
Vekillik için 700 istifa 700’den fazla bürokrat istifa etti...
29.09.2021 Gündem
Kılıçdaroğlu o valinin peşinde!
Kılıçdaroğlu o valinin peşinde! CHP lideri ‘’ Atatürk’ün muasır medeniyet vecizesini artık kullanmayacağım’’ diyen Vali Ayvaz için, İçişleri Bakanına ‘’ O Vali için ne yaptın?’’ diye sordu...
29.09.2021 Gündem
Meğer hiç işgal edilmemişler
Meğer hiç işgal edilmemişler Vali Ayvaz: Şehrin merkezi işgal edilmedi, şu anda Suriye’de kalan bir kısmı işgal edildi
21.11.2011 Yaşam
Otomobil minibüse çarptı: 2 ölü!
Otomobil minibüse çarptı: 2 ölü! HATAY’ın Hassa İlçesi’nde direksiyon başında uyuduğu ileri sürülen otomobil sürücüsü, yolcu minibüsüne çarptı...
29.09.2021 Gündem
Elâ yürekleri burktu..
Elâ yürekleri burktu.. 9 yaşındaki Elâ: ‘Anne ağlama, ben şehit kızıyım ağlamıyorum. Onlar cehenneme gidecek’
29.09.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Kemal Ayvaz ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki kemal ayvaz haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.