Gazete Vatan Logo

Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?

Fenomen Gelin adayı Hanife Gürdal, evlendi. Magazin haberlerinin ilgi çeken karakteri Hanife Gürdal, Kemal Ayvaz ile evlendi. Peki, Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal kaç yaşında?

Hanife Gürdal kimdir, kaç yaşındadır? | Hanife’nin evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?

Evlilik programı ile tanınan ve kısa sürede fenomen olan Hanife Gürdal dün akşam evlendi. Uzun süredir Kemal Ayvaz ile birlikte olan Hanife Gürdal evlilik haberini ‘’ben gelin oldum’’ sözleriyle paylaştı. Son günlerde sık paylaşımlarıyla magazin basınını meşgul eden Hanife Gürdal kimdir? Hanife Gürdal’ın evlendiği Kemal Ayvaz kimdir?

HANİFE GÜRDAL KİMDİR?

1995 yılında İzmir'de Torbalı ilçesinde doğan Hanife Gürdal, lise mezunudur. 164 cm boyunda ve 59 kilodur.

ATV ekranlarında yayınlanan sunuculuğunu Esra Erol'un yaptığı evlendirme programına katıldıktan sonra ünlenen Hanife Gürdal, ilk programında Umut isimli bir gence talip oldu. Umut’un red etmesinden sonra Hanife, 10 ay boyunca gelen tüm taliplerini reddetti.

Esra Erol'un programında talibini arayan Hanife Gürdal, 2015 yılının Kasım ayından itibaren FOX TV'de yayınlanan Zuhal Topal'ın evlendirme programında taliplerini aramaya başladı. Orada da taliplerini arayan Gürdal’a 19 Ekim 2016 tarihinde Popstar Bayhan Gürhan "Öyle deli gibi esme başım dönüyor" şarkısını söyleyerek stüdyoya girerek Hanife Gürdal'a talip oldu. Hanife, Bayhan'la yakından görüşmeyi kabul etti.

Haberin Devamı

2017 yılında Acun Ilıcalı'nın kanalı TV8'de başlayan Aşk-ı Roman dizisinde dizi oyunculuğuna başladı. Dün de Kemal Ayvaz ile nikah masasına oturdu.

Hanife Gürdal katıldığı bir programda Kemal Ayvaz ile tanıştığını şu kelimelerle anlatmıştı: ‘’Bir şey oldu. O benim fotoğraflarımı çekiyordu. Birlikte çekimler yapıyorduk. Sonrasında birbirimizi kıskanmaya başladık. Açılmadık üzerine konuşmadık ve birden sevgili olduk.’’

KEMAL AYVAZ KİMDİR?

Kemal Gürdal, fotoğraf sanatçısıdır. Aslen Trabzonludur ve 24 yaşındadır. Fotoğraf çekmeyi seven Kemal Ayvaz Hanife ile Trabzon’da tanışmış. Hanife’den sonra ünlenen Ayvaz’ın sosyal medyada 20 binden fazla takipçisi var.