Yatak Odası

Yatak Odası

Son dakika yatak odası haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yatak odası ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yatak odası haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yatak Odası

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yatak odası gelişmeleri de dahil olmak üzere 965 yatak odası haberi bulunmuştur. Tüm yatak odası haberleri aşağıda listelenmiştir.
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür?
Lucid Rüya Nedir, Nasıl Görülür? Lucid Dreaming Mümkün Mü, Kimler Görür? Rüyalar insanlar için her zaman gizemli olmuştur. Rüyalar hakkında konuşmuşlar ve kafa yormuşlardır. Çeşitli rüya tipleri vardır bunlar arasından herkesin merak ettiği Lucid rüya diğer adıyla berrak rüya yer alır. Lucid rüyada, rüyayı gören kişinin bilinci açıktır ve kontrol edebilir.
31.01.2024 Sağlık
Eşinin sevgilisini öldüren koca ile 2’si oğlu 3 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi
Eşinin sevgilisini öldüren koca ile 2’si oğlu 3 kişi hakkında ağırlaştırılmış müebbet istendi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesinde boşanma aşamasındaki eşi N.K.'nin (39) bulunduğu evde, birlikte gördüğü sevgilisi olduğu öne sürülen Yaşar Esen'i (35) 8 bıçak darbesiyle öldüren Mustafa Köse, 2 oğlu ve oğlunun arkadaşı hakkında ‘Tasarlayarak öldürme’ suçundan ağırlaştırılmış müebbet hapis cezası istendi. İddianamede yer alan savunmasında olay yerinde olmadığını söyleyen Mustafa Köse’nin giydiği pantolonunun üzerindeki kan izlerinin Yaşar Esen’e ait olduğu DNA raporuyla ortaya çıktı.
31.01.2024 Gündem
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım
Tartıştığı babasını boğarak öldürdü, mahkemedeki sözleri kan dondurdu: Telefonumda şarj yoktu ambulansı arayamadım Korkunç olay geçen yıl 22 Eylül'de meydana geldi. Bahçelievler'de babası Hasan Erbil (53)'i gece uyuduğu esnada boğarak öldüren Güney Erbil akıl sağlığı raporu için Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi. Ağırlaştırılmış müebbet hapsi istenen Güney Erbil'in cinayetten sonra Elazığ'a kaçtığı belirlendi.
12.10.2023 Gündem
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter!
Cinsel isteği resmen baltalıyor! Yatak odasındaki bu eşyalar cinsel ateşi söndürmeye yeter! Cinsel hayatınızı daha ateşli hale getirmek istiyorsanız yatak odanızdaki eşyalara dikkat etmeniz gerekiyor. Farklı kumaşlar, desenler ve kırmızıyla bordonun hakim olduğu bir yatak odası daha ateşli olmanızı sağlayacak. Ancak öyle eşyalar var ki cinsel isteğinizi resmen baltalıyor.
10.08.2023 Sağlık
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin
Öğrenci yurtları cep yakıyor! Penceresiz 4 bin TL VIP istersen 49 bin Astronomik ev kiraları özel öğrenci yurtlarını da etkiledi. Penceresiz bir odanın kirası 4 bine çıkarken, havuzu, spor salonu olan lüks yurtlarda bu rakam 49 bin lirayı buluyor.
29.07.2023 Ekonomi
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi
Fiyat artışları tüketiciyi harekete geçirdi! Alım tarihleri öne çekildi Tüketiciler artan fiyatlar nedeniyle mobilya alımlarını öne çekiyor. Sektör, mobilya alımlarında taksit sınırının artırılmasını talep ediyor.
1.07.2023 Ekonomi
Deprem konutları hızla yükseliyor! Fulya Öztürk örnek daireleri inceledi
Deprem konutları hızla yükseliyor! Fulya Öztürk örnek daireleri inceledi Hatay'da deprem konutları yükseliyor. Bayramda da çalışmalar hız kesmeden devam ediyor. CNN TÜRK Özel Haberler Şefi Fulya Öztürk, örnek daireyi gezerek inşası devam eden deprem konutlarını ekranlara getirdi.
29.06.2023 Ekonomi
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı
Trump yeniden hakim karşısında! Ve karar çıktı ABD’nin eski Başkanı Donald Trump, gizli belgeler soruşturması kapsamında açılan davanın ilk duruşmasının sona ermesinin ardından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.
13.06.2023 Dünya
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar
Karavanları işyerleri oldu! Ürettikleri ürünleri satarak dünyayı geziyorlar Antalya'da yaşayan Esra ve Ömer Aydoğan çiftinin 15 yıldır hayalini kurdukları dünya turu planı, atölyeye dönüştürdükleri karavanla gerçeğe dönüştü. Antalya'dan yola çıkan çift, karavanda ürettikleri deri ürünleri pazaryerlerinde satarak dünyayı gezecek ve Türk kültürünü tanıtacak.
12.06.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız
Bakan Kurum: Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Nurdağı'nda teslim edilen köy evlerine ilişkin olarak "Onlar en iyisine layık… Ne gerekiyorsa yaptık, yapıyoruz, yapacağız!" dedi.
23.05.2023 Gündem
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü
Kaldırımda yürürken ezilerek öldürüldü! Pelin Kaya için Malta'da adalet yürüyüşü Malta'da 30'uncu yaş günü için arkadaşlarıyla kutlama yaptıktan sonra kaldırımda yürürken bir otomobil sürücüsü tarafından ezilerek can veren Pelin Kaya için bugün Malta'da adalet yürüyüşü gerçekleştirilecek. Pelin Kaya'yı otomobiliyle ezerek öldüren sürücü Jeremie Camilleri 12 yıl kadar hapis istemiyle tutuklu yargılanıyor.
19.05.2023 Gündem
Ev sahibine 'hırsız kiracı' şoku! "Komşulara da 'polisim' demiş"
Ev sahibine 'hırsız kiracı' şoku! "Komşulara da 'polisim' demiş" Ankara'da Orhan Turnalı, 4 ay önce eşyalı olarak kiraya verdiği evinin, kiracı M.O. tarafından soyulduğunu iddia ederek, polise şikayette bulundu. Orhan Turnalı, M.O.'nun 2 aylık kirayı ödemeden, evindeki tüm eşyaları, kapı kolları ve musluklara kadar alıp ortadan kaybolduğunu söyledi.
2.05.2023 Yaşam
Yatak odasında bulduğu çılgına çevirdi, otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi!
Yatak odasında bulduğu çılgına çevirdi, otomobiline bomba düzeneği yerleştirdi! Çorum'da bir süre birlikte yaşayıp ayrıldığı Hatun Demir'in (56) otomobilinin altına bomba düzeneği yerleştirdiği suçlamasıyla tutuklu yargılanan 2 sanıktan Kadir Karadağ (45), “Hatun Demir’in yatak odasında bir telefon buldum ve bir başka erkekle iletişimde olduğunu ve beni ilgilendiren konuşmalar yaptıklarını tespit ettim. Hatun Demir'in telefonundaki ses kayıtlarının çözümlenmesini talep ediyorum" dedi.
13.04.2023 Yaşam
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz
Bakan Kurum: Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, “Adıyaman’ımıza ne yapsak az. Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz” dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor
Bakan Kurum: Adıyaman'da 15 bin kişilik geçici yaşam alanları inşa ediliyor Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmî sosyal medya hesabından Adıyaman’da depremzedelerin teslim edilen geçici barınma alanlarına yerleştirilmesini anlatan bir video paylaştı. Bakan Kurum, mesajında "Adıyaman’ımıza ne yapsak az! Her bir vatandaşımızın yüzü gülene kadar Adıyaman’dan elimizi çekmeyeceğiz!" dedi.
12.04.2023 Ekonomi
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi
Bakırköy'de kiracısını darbettiği öne sürülen ev sahibine 24 yıla kadar hapis istemi İstanbul Bakırköy'de kira zammını kabul etmeyen kiracısı Guldzhakhan Krıtckaıa'ya ve misafirine küfrederek çatalla saldırdığı öne sürülen ev sahibi Mehmet Cengiz Bilik'in 24 yıla kadar hapsi istendi. Bilik savunmasında, "Buzdolabında çok sayıda eşya vardı, fazlalıkları yere attım. Misafir olan Nadir Övünç kırılmış camların üzerine bilerek bastı" dedi. 
12.04.2023 Yaşam
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı
'Yatak odamda ne işin var' deyip dehşet saçtı Bolu'da, balkondan girdiği eski nişanlısının evinde karşılaştığı iki kardeşten Beyazıt Bestami Ay'ı (23) bıçaklayarak öldürüp Muhammet Ay'ı (24) da yaraladığı suçlamasıyla hakkında müebbet hapis cezası istemiyle dava açılan tutuklu sanık Sefa Candan (28), "Balkondan eve tırmandım. Yatak odasının ışığı yanıyordu ve bir erkek vardı. Benim yatak odamda ne işin var diyerek kavga ettik. Ben bıçağı kendimi savunmak için salladım" dedi.
11.04.2023 Yaşam
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı
Hollywood yıldızlarından yeni hamle! Lüks malikanelerini satışa çıkardı Aralarında pop müziğin ünlü ismi Britney Spears ve ünlü ABD'li komedyen Jim Carrey'nin olduğu bir grup Hollywood yıldızının, Los Angeles'ta yürürlüğe girecek yeni vergi düzenlemeleri nedeniyle milyon dolarlık malikanelerini satışa çıkardığı ortaya çıktı.
29.03.2023 Magazin
Bakan Kurum: Adıyaman'a 15 bin kişilik geçici barınma alanı yapıyoruz
Bakan Kurum: Adıyaman'a 15 bin kişilik geçici barınma alanı yapıyoruz Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum deprem bölgesi Adıyaman'daki konutlarla ilgili açıklamalarda bulundu.
28.02.2023 Ekonomi
Bakan Kurum Adıyaman'da: Geçici barınma alanları kısa sürede tamamlanacak
Bakan Kurum Adıyaman'da: Geçici barınma alanları kısa sürede tamamlanacak Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, Adıyaman’da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve Emlak Konut eliyle yapılacak ve yaklaşık 15 bin kişinin barınacağı 3 bin adet bağımsız bölümden oluşan geçici barınma alanının kurulacağı bölgede incelemelerde bulundu.
27.02.2023 Ekonomi
11 il için 11 master plan! İşte örnek konutlar
11 il için 11 master plan! İşte örnek konutlar Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada “11 ile 11 ayrı master plan çalışıyoruz. TOKİ’mizle her şehre özel konutlar inşa edeceğiz!” ifadelerini kullanarak afet konutlarının görselini paylaştı. Öte yandan Bakan Kurum, resmi sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Kalıcı konutlarımızı tamamlayana kadar vatandaşımızı mağdur etmeyeceğiz! Konteynerlerden sonra prefabrik ve tuğla evlerimiz de hazır!” ifadelerini kullandı.
25.02.2023 Ekonomi
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı
Deprem bölgesinden peş peşe mucizeler! 278 sonra enkazdan bir kişi daha sağ olarak çıkarıldı Kahramanmaraş'ta meydana gelen depremlerin üzerinden 12 gün, afet bölgesinde kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri de peş peşe gelmeye devam ediyor. Neslihan Kılıç'ın Kahramanmaraş'taki Ebrar Sitesi'nin enkazından 258 saat sonra sağ olarak çıkarılmasının ardından üç mucize haberi de Hatay'dan geldi. 10 yaşındaki Osman 260. saatte, Mehmet Ali Şakiroğlu ve Mustafa Avcı ise 261. saatte enkazdan sağ olarak çıkarıldı. Hatay'da ise 278. saatte yeni bir mucize yaşandı ve 1 kişi enkazdan sağ olarak çıkarıldı.
17.02.2023 Gündem
258'inci saatteki mucizenin adı Neslihan! İş makinesi operatörünün dikkatiyle kurtarıldı
258'inci saatteki mucizenin adı Neslihan! İş makinesi operatörünün dikkatiyle kurtarıldı Kahramanmaraş'ta depremde yıkılan Ebrar Sitesi'nin enkazında kalan 29 yaşındaki Neslihan Kılıç, iş makinesi operatörünün çalışma yaptığı sırada fark edildi. Arama kurtarma ekiplerinin çalışması sonucu Neslihan Kılıç, depremden 258 saat sonra kurtarıldı.
16.02.2023 Gündem
Kızı, üç gün önce aldığı evin enkazında kaldı: Kızıma ev değil mezar almışım!
Kızı, üç gün önce aldığı evin enkazında kaldı: Kızıma ev değil mezar almışım! Kahramanmaraş’ta kızı, üç gün önce hediye ettiği evin enkazında kalan acılı anne, “Kızıma ev değil mezar almışım" dedi. 
8.02.2023 Gündem
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım
Mimar Pelin Kaya'yı araçla ezip taşla öldürmüştü! Annesi o anları anlattı: Yarın ünlü olacağım Malta'da yaşayan 30 yaşındaki iç mimar Pelin Kaya'yı aracı ile ezen Fransız asıllı saldırgan Jeremie Camilleri, kaza sonrası yerde yatan yaralı kadına taşla saldırdı. Talihsiz kadın kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, saldırganın 'kasten adam öldürme' suçlamasıyla tutuklanmıştı. Camilleri'nin 'kasten öldürmek'ten tutuklu yargılandığı davanın ikinci duruşması görüldü. uruşmaya katılan anne Çiçek Kaya yaşananları anlattı. Kaya, "O ortam anne için bir zulüm. Bir annenin çocuğunun canını alan bir caniyle karşı karşıya gelmesi çok kötü oldu. Kendisiyle göz göze geldim. Yaptıklarını itiraf ediyor ve bundan gurur duyuyor. Akli dengesi gayet yerinde, seni karşısında rencide etmesini biliyor" dedi. Öte yandan Korkunç cinayet sonrası Pelin'in mesajları ortaya çıkmıştı, babası o gece yaşanılanlar ve kızıyla son konuşmasını anlattı. İşte haberin detayları....
31.01.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yatak Odası ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yatak odası haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.