Valilik

Valilik

Son dakika valilik haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan valilik ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını valilik haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Valilik

haberleri sayfasında son dakika yaşanan valilik gelişmeleri de dahil olmak üzere 6.540 valilik haberi bulunmuştur. Tüm valilik haberleri aşağıda listelenmiştir.
İstanbul'daki Aydos Ormanı'nda yangın çıktı! Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyor
İstanbul'daki Aydos Ormanı'nda yangın çıktı! Alevler yerleşim yerlerine doğru ilerliyorİstanbul Valiliği, Pendik Aydos Ormanı'ndan çıkan yangının kontrol altına alındığını açıkladı. Valilik soğutma çalışmalarının devam ettiğini belirtti.
21.07.2024Gündem
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.
İçişleri Bakanı Yerlikaya'dan terör açıklaması: Terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz.İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Trabzon'da terörün ve teröristlerin kökünü kazıyoruz. Tüm Türkiye'de ve tüm şehirlerimizde de şehitlerimizin kanını yerde bırakmıyoruz ve kararlıyız. Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar terörle mücadelemize devam ediyoruz. Eren Bülbül evladımız gibi başka hiçbir vatan evladımızı daha teröre kurban vermek istemiyoruz" dedi.
20.07.2024Gündem
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacak
Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması: Her ay 25 - 30 bin konut tamamlanacakÇevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, "İnşallah 10 gün sonra, yani temmuz ayı sonunda 15 bin, ağustosta 20 bin konutumuzu süratle tamamlayacağız. Her ay böyle 25-30 bin konutumuzu etap etap tamamlayacağız" dedi.
20.07.2024Gündem
Adana Metro İstasyonları: Şehrin Kalbine Yolculuk
Adana Metro İstasyonları: Şehrin Kalbine YolculukAdana, Türkiye'nin önemli şehirlerinden biri olarak, modern ulaşım ağlarıyla da dikkat çeker...
19.07.2024Adana
YKS dördüncüsü Gaziantep'ten çıktı! Ayşe Tuğçe Tepe hedeflerini anlattı
YKS dördüncüsü Gaziantep'ten çıktı! Ayşe Tuğçe Tepe hedeflerini anlattıYükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısalda Türkiye 4'üncüsü olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi mezunu Ayşe Tuğçe Tepe, başarısını eksik gördüğü alanlara yoğunlaşmaya borçlu olduğunu söyledi.Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) Alan Yeterlilik Testleri (AYT) oturumunda sayısalda Türkiye 4'üncüsü olan Gaziantep Vehbi Dinçerler Fen Lisesi mezunu Ayşe Tuğçe Tepe, başarısını eksik gördüğü alanlara yoğunlaşmaya borçlu olduğunu söyledi.
21.07.2024Gaziantep
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruz
Bakan Bayraktar açıkladı: Rize açıklarında sondaja başlamayı hedefliyoruzEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Karadeniz’de keşiflere ihtiyacımız var. Bu anlamda Rize açıklarında arama programımız da var. Petrol rafinesi olduğunu düşündüğümüz alanda sondaja başlamayı hedefliyoruz" dedi.
14.07.2024Ekonomi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldi
Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Bayraktar: Gabar'da petrol üretimi 45 bin varile yükseldiEnerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, "Türkiye petrolleri, bugün sadece Gabar'da Türkiye'nin en kaliteli petrolünü, 45 bin varil günlük üretime çıkarmış durumda. 2021 yılında yaptığımız bu keşif yine Türkiye'nin Cumhuriyet tarihinin karalardaki en büyük keşfidir. Şu anda 41 kuyudan 45 bin varil üretiyoruz. Hedefimiz 95 kuyuda, 100 bin varil üretime çıkabilmek" dedi.
13.07.2024Ekonomi
Sahte zeytinyağı üreten işletmeye operasyon düzenlendi
Sahte zeytinyağı üreten işletmeye operasyon düzenlendiGaziantep'te gerçekleştirilen gıda güvenliği denetiminde sahte zeytin yağı ürettiği belirlenen işletmeye para cezası verildi.
13.07.2024Gaziantep
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacak
Adanalılar dikkat! Bugün başlıyor, 15 gün kapalı olacakAdana'da yaşayan herkesi yakından ilgilendiriyor. Büyükşehir belediyesinden açıklama geldi. Hacı Sabancı Bulvarı üzerinde yapılan yol çalışması nedeniyle cadde 11 Temmuz itibarı ile 15 gün trafiğe kaplı olacak.
11.07.2024Adana
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldı
Kozan'da kadın ve gençlere istihdam imkanı! İmzalar atıldıAdana'nın Kozan ilçesinde hayata geçirilen proje ile hem kadınlar hem de gençler desteklenecek. Üretimden satışa kadar devam ededen destek programında hibe anlaşması imzalandı.
10.07.2024Adana
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor!  Valilik duyurdu, tarih belli oldu
Adana'da eğlence ile lezzet buluşuyor, festival başlıyor! Valilik duyurdu, tarih belli olduAdana, doğal güzellikleri ve tarihi yapılarının yanı sıra pek çok yöresel yemekleri ile de oldukça meşhur bir kent. Lezzetli yemekleri ile gelen misafirlerini ağırlayan şehirde, kültürel çeşitlilik mutfağına da yansımış ve ortaya harika yemekler çıkmış durumda. Birçok kişinin beklediği lezzet festivalinin ise yapılacağı tarih valilik tarafından açıklandı. 8. Adana Lezzet Festivali bu yıl 18-20 Ekim'de düzenlenecek.
11.07.2024Adana
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladı
Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur iade edilecek mi? Adalet Bakanı Tunç açıkladıAdalet Bakanı Yılmaz Tunç, bir gazetecinin Eylem Tok ve oğlu Timur Cihantimur'un iade süreciyle ilgili sorusuna, "Bir kişinin ölümüne ve diğer kişilerin yaralanmasına neden olduktan sonra Türk yargısından kaçmak olmaz. Dolayısıyla biz hemen kırmızı bülten kararlarımızı çıkardık ve iade taleplerimizi gönderdik. Bu kapsamda da yakalama ve tutuklama gerçekleşti. Tutuklama devam ediyor ve sonrasında da iade yargılaması sonrasında da Türkiye'ye gönderileceğini umut ediyoruz" diye cevap verdi.
5.07.2024Gündem
Valilik duyurdu! Şişhane ve Taksim metro istasyonları kapalı olacak
Valilik duyurdu! Şişhane ve Taksim metro istasyonları kapalı olacakİstanbul Valiliği kararı gereğince saat 10.00 itibarıyla Taksim-Kabataş füniküler hattı ile Şişhane ve Taksim metro istasyonlarının işletmeye kapalı olacak.
30.06.2024Gündem
İçişleri Bakanı Gaziantep'te
İçişleri Bakanı Gaziantep'teİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, bir dizi program ve açılışlara katılmak üzere Gaziantep'e geldi.
29.06.2024Gaziantep
İstanbul'da Bahçelievler'de 7 katlı binada çökme! 20 dakika arayla kurtuldular
İstanbul'da Bahçelievler'de 7 katlı binada çökme! 20 dakika arayla kurtuldularİstanbul Bahçelievler Zafer Mahallesi’nde bulunan 7 katlı binada çökme meydana geldi. AFAD ekipleri çöken binada dinleme yapıyor. İstanbul Valiliği'nden olay ile ilgili yapılan açıklamada "1980 yılında yapıldığı tespit edilen binada kısmi çökme meydana gelmiştir. Ekiplerin olay yerinde yaptığı incelemede olayda ölen, yaralananın ya da enkaz altında kalanın bulunmadığı tespit edilmiştir" denildi. CNN TÜRK İstanbul Haber Müdürü Nihat Uludağ olay yerinde mahalle sakinleriyle konuştu. Uludağ'a olayı anlatan bir bina sakini, binada gece saatlerinde çatırtı sesleri duymaları üzerine saat 04.30 sularında binanın boşaltıldığını söyledi. Çöken binanın resmi kayıtlarda 4 katlı olduğu, 1994 yılında kaçak 3 kat çıkıldığı ortaya çıktı.
27.06.2024Gündem
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyor
Valilik duyurdu: Yasak kararı! 1 Temmuz itibarı ile başlıyorBolu’da 1 Temmuz itibarıyla ormanlara giriş yasaklandı. Hafta sonları ziyaretçi yoğunluğu yaşanan Abant ve Yedigöller Milli Parkı ile Gölcük Tabiat Parkı’nda da mangal ve ateş yakılmasına yasak getirildi.
26.06.2024Gündem
Adana Valiliği kaçak kesim yapan kasap haberine erişim engeli aldırıldığı iddiasına yanıt verdi
Adana Valiliği kaçak kesim yapan kasap haberine erişim engeli aldırıldığı iddiasına yanıt verdiAdana Valiliği, 12 Haziran tarihinde kesimhane dışı kaçak kesim yaptığı belirtilen bir kasaba yönelik haberlere valilik tarafından erişim engeli aldırıldığını iddialarına yönelik açıklama yaptı.
24.06.2024Adana
Bakan Yumaklı duyurdu: Çanakkale'de yangın kontrol altında
Bakan Yumaklı duyurdu: Çanakkale'de yangın kontrol altındaÇanakkale'nin Eceabat ilçesinde ormanlık alanda yangın çıktı. Çanakkale'deki yangınla ilgili peş peşe açıklamalar gelirken, Uşak ve İzmir'de de alevlerle mücadele vardı.
19.06.2024Gündem
Sarıyer’de korkutan yangın! Valilikten açıklama geldi
Sarıyer’de korkutan yangın! Valilikten açıklama geldiSarıyer Ferahevler Mahallesi Sarıyer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne ait ağaç depolama alanında çıkan yangına ilişkin İstanbul Valiliği tarafından açıklama yapıldı. Valilik açıklamasında “Rüzgarın etkisiyle kısmi yanmalar yer yer devam etmektedir. İtfaiye ekipleri, depolama alanının tahta malzemelerden oluşmasından dolayı, içten yanma ihtimaline karşı soğutma çalışmalarına devam etmektedir” ifadelerine yer verildi.
17.06.2024Gündem
Adana'da yangınların önüne geçebilmek amacıyla ormanlık alanlara girişler yasaklandı! Valilik duyurdu
Adana'da yangınların önüne geçebilmek amacıyla ormanlık alanlara girişler yasaklandı! Valilik duyurduAdana Valiliği, orman yangınlarının önüne geçilmesi amacıyla 31 Ekim'e kadar ormanlık alanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı.
15.06.2024Adana
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahıs teslim oldu
15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nü kapatan şahıs teslim oldu15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde şüpheli bir araç nedeniyle trafik çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı. Bakan Yerlikaya, "Emniyet görevlilerimiz şahısla müzakere etmiş ve şahıs ikna edilip teslim alınmıştır." ifadelerini kullandı.
14.06.2024Gündem
Yasak kararı geldi! Valilik açıkladı, 15 Ekim'e kadar sürecek
Yasak kararı geldi! Valilik açıkladı, 15 Ekim'e kadar sürecekTekirdağ Valiliği, orman yangınlarının yaşanmaması için 14 Haziran - 15 Ekim tarihlerinde ormanlara girişlerin yasaklandığını açıkladı.
14.06.2024Gündem
Şaredari ne demek, Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış kimdir, nereli?
Şaredari ne demek, Hakkari Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış kimdir, nereli?Hakkari Belediyesi'ne Kayyum Atandı. Belediye Başkanı Mehmet Sıddık Akış gözaltına alınırken, Hakkari Valisi Ali Çelik, Belediye Başkan vekili oldu. Söz konusu haberlerin ardından Hakkari Belediyesi görsellerinde Şedari ismi dikkat çekti. Peki, Şaredari ne demek, Mehmet Sıddık Akış kimdir, nereli?
3.06.2024Gündem
Bakan Yerlikaya: Hem adli hem de idari soruşturma yapıyoruz
Bakan Yerlikaya: Hem adli hem de idari soruşturma yapıyoruzİçişleri Bakanı Ali Yerlikaya Küçükçekmece'de çöken zemin artı 3 katlı binanın enkazında incelemelerde bulundu. Bakan Yerlikaya, "İçişleri olarak biz de Mülkiye Başmüfettişi görevlendirdik. Bugünden itibaren çalışmaya başladı. En kısa zamanda idari kusur, kabahat ne varsa tabloyu olduğu gibi ortaya çıkarıp bunu hem sizlerle hem de adli sürece destek olması açısından göndereceğiz" dedi.
2.06.2024Gündem
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyor
İstanbul Küçükçekmece'de bina çöktü! Bakan Yerlikaya adli ve idari soruşturma yapılıyorİstanbul Küçükçekmece'de 3 katlı bir bina bilinmeyen bir sebeple çöktü. Bölge yaya ve araç trafiğine kapatıldı. Olay yerine çok sayıda ekip sevk edildi. Enkaz altından bir kişinin cansız bedenine ulaşılırken 8 kişi yaralı olarak çıkarıldı. Öte yandan İstanbul Valiliği çöken bina ile ilgili olarak son bilgileri paylaşırken, 'Enkazda an itibariyle kalan şahıs bulunmayıp arama kurtarma ekiplerinin enkazda dinleme çalışmaları devam etmektedir.' açıklamasında bulundu.
2.06.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Valilik ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki valilik haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.