Gazete Vatan Logo
Magazin Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı!

Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı!

Ekranların sevilen sunucusu Zuhal Topal, eşi, kızı ve erkek kardeşi ile birlikte Dubai'ye tatile gitmişti. Tatil pozlarıyla dikkat çeken Topal, bayramda yaptığı son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Ünlü sunu hastane odasından paylaşım yaptı.

Zuhal Topal hastaneden paylaştı mesaj yağdı!

Zuhal Topal yemek programı 'Yemekteyiz' ile seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Tam 12 yıldır oyunculuk yapmayan Topal son olarak ailesiyle Dubai'ye tatile gitmişti.

SEVENLERİNİ KORKUTTU

Zuhal Topal tatil pozlarından sonra bayram paylaşımıyla sevenlerini korkuttu. Sunucu, hastane odasından paylaştığı kareye "Bayram mesajlarınıza cevap veremedim, bu bayramı da böyle geçirmek kısmetmiş. Herkese sağlıklı, mutlu, huzurlu ailesiyle birlikte nice bayramlar dilerim" notunu düştü.

MESAJ YAĞDI

Zuhal Topal'a hayranlarından "Geçmiş olsun" mesajları yağdı.

YAKINLARINI KAYBETTİ

Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6'lık depremler; Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da da büyük yıkıma neden olmuştu. Zuhal Topal da tüm Türkiye'yi hüzne boğan depremde yakınlarını kaybetmişti.

"DAYIM VE KUZENİMİN CANSIZ BEDENİNE ULAŞTILAR"

Instagram hesabından dayısı, kuzeni ve arkadaşını kaybettiğini duyuran ünlü sunucu, "Kurtarma ekibi dayım ve kuzenimin cansız bedenlerine ulaştılar. Acıma öfkem, yasıma geride kalanlar için umudum karıştı. Allah'ım yaşam savaşı verenlerini kurtulan tüm vatandaşlarımızın ve canla başla çalışan tüm ekiplerin yardımcısı olsun. Arayan soran herkese teşekkür ederim. Dualarım ülkem için. Hepimizin başı sağ olsun" ifadelerini kullanmıştı.

Haberin Devamı