Gazete Vatan Logo
Magazin Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...

Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...

Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.

Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...

Yer aldığı komedi dizi ve filmlerle sıkça adından söz ettiren Peker Açıkalın okul yıllarına ait bir fotoğrafını Instagram hesabından paylaştı.

Henüz okul yıllarında arkadaşlarını güldürmekle kariyerine başlayan Açıkalın, esprili bir paylaşımı imza attı.

Ünlü oyuncu bu fotoğrafın altına şunları yazdı:

“Ortaokula başladığım ilk gün… Farkındaysanız; sağ kulağımın büyük olmasının nedeni de tüm can öğretmenlerimin eseridir. Çok çektiler sağ kulağımı çok. Özellikle ilk 5 sene… Kulak halen büyük! Ciddiyim… Onun için saçlarım hep uzundur. (Bu özelimi paylaşmak istedim. Benim sağ kulak büyüktür)suçum ise, derslerde her daim, yaramazlık ve espri yapıp, arkadaşlarımı güldürmekti... Meğer, mesleğimin provalarını yapıyormuşum.”

BİR ZAMANLAR ÖĞRENCİYDİK...

Magazin dünyasının ünlüleri de bir zamanlar öğrenciydi. Bakalım ünlü isimleri yıllar öncesinde kalan o halleriyle tanıyabilecek misiniz?

'Lise mezuniyet yemeğinden... Canım babam'

Oyuncu Zeyno Günenç, 38 yıl önce çekilen fotoğrafını Instagram'da takipçileri ile paylaştı.

Haberin Devamı

Günenç, fotoğrafın altına "Canım babam. Lise mezuniyet yemeğinden" notunu düştü.

 

33 YIL ÖNCE

Çocuklar Duymasın dizisinin Meltem'i oyuncu Pınar Altuğ, ortaokul yıllarına ait fotoğrafı Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı.

Altuğ, 32 yıl önce çekilen karenin altına şu notu düştü:

'Ortaokul mezuniyetimizden... 1990'

'TED ANKARA KOLEJİ'

70'li yıllarda ard arda çıkardığı albümleri ile müzik dünyasında fırtınalar estiren şarkıcı Füsun Önal, okul fotoğraflarını sosyal medya hesabında takipçileri ile paylaştı.

Şarkıcılığın yanı sıra, oyunculuk ve yazarlık da yapan Önal, fotoğrafın altına "TED Ankara Koleji Orta ve Lise Edebiyat bölümü mezuniyet günlerimden... Ve okul yıllığı "Torch"da benim için yazılmış yazı. Güzel, eğlenceli, heyecanlı, umut dolu mutlu okul yıllarım..." notunu düştü.

Füsun Önal için yazılan not da dikkat çekti.

"İşte taklit kabiliyeti, güzel konuşması, yüksek müzik kültürü ve kendine has güzel sesi ile her yönden sanatkar bir arkadaşımız... Füsun, bu üstün kabiliyetleri yanında dürüstlüğü ve samimiyetiyle de hocalarına ve arkadaşlarına kendini sevdirmiştir. Sınıfımızın Social Activity'lerinde güzel fikirleriyle daima aranan tek şahıs olmuştur. Yalancılık, ukalalık ve fen derslerinden hiç hoşlanmayan bu güzel olduğu kadar da sempatik arkadaşımız 'And Love Her', Can't buy me Love, Darkness, Alpay, çay , ciddiyet içinde samimiyetten hoşlanır. Başta babası olmak üzere sevdiklerinin sigara içmesine çok üzülür. Elinde olsa sigara denen o pis nesneyi ortadan kaldırmak ister. Çete-6'nın tabii üyelerinden olan 6-A güzel sanatlar bakanımızın en büyük arzusu haziran döneminde mezun olup 'İngiliz Filolojisi'ne girmek ve müzik sahasında ilerlemektir. (Zaten müzik sahasındaki başarıları, bu isteğinin yerine geleceğini gösteriyor) Füsun'a... Koko'muza(namı diğer) parlak ve mutlu bir hayat dileriz.."

Haberin Devamı

KONSERLERİ DOLUP TAŞIYOR

Fotoğraftaki çocuk Ankara sokaklarında söylediği şarkılarla önce sosyal medyada geniş bir hayran kitlesi edindi. Ardından peşi peşine çıkan albümler ve konser maratonları başladı. Onu tanıyabildiniz mi?

Haberin Devamı

O küçük çocuk Koray Avcı. Genç şarkıcı ilkokul fotoğrafını "Annem, İlkokul fotoğraflarımı göndermiş. Pozlara bak." notu ile paylaştı.

Koray Avcı, Harbiye'de sahneye çıktı, sevgilisi Ebru Keskin en önden izledi

O EVİMİZDEN BİRİ

Yeşilçam'ın efsane oyuncularından Kemal Sunal'ın Vefa Lisesi'nde çekilen fotoğrafı sosyal medyada paylaştı. Kariyeri boyunca sayısız filmde rol alan Sunal'ın fotoğrafına beğeni yağdı.

'ACAR BEGÜM'

Begüm Kütük, fotoğrafını Instagram sayfasında takipçileri ile paylaştı ve altına "1988 falan olmalı... Acar Begüm" notunu düştü.

 

'1984... YAŞ 8...'

Zuhal Topal, sosyal medya hesabından ilkokul günlerine ait bir fotoğrafını paylaştı.

Fotoğrafın altına " Bilin bakalım bu kim..1984, yaş sekiz " yazan Topal'ın bu paylaşımına yorum yağdı.

'HANGİ TÜRKÜYÜ SÖYLÜYORUM ACABA?'

Ünlü türkücü Alişan ilkokul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

O zamanlar da şarkı söylemeyi çok sevdiğini belirten ünlü türkücü fotoğrafın altına, 'Sene 1982... 6 yaşındayım ve okuma bayramı etkinlikleri... Ve ben o yaşta mikrofon önümde türkü söylüyorum. Hangi türküyü söylüyorum acaba? ' mesajını yazdı.

Haberin Devamı

'BİRAZ GÜLELİM'

Beste Kökdemir, yıllar öncesine ait fotoğrafını "Ozaman biraz gülelim... Orta 2'deyim. Saçlarımı kendim kesmiştim. Bence hiç fena değil!" notu ile Instagram'da paylaştı...

'ÜNİVERSİTE YILLARI'

34 yıl önce çekilen bu fotoğrafın sahibi Hamdi Alkan!

Hamdi Alkan, fotoğrafı "Üniversite yılları. ODTÜ'ye ,Yıldız Teknik Üniversitesi oyuncuları (Y.Ü.O)olarak tiyatro şenliğine giderken. Mola verdiğimiz Ankara yolunda bir düğün vardı. Ben de sahneye çıkıp doğaçlamalar, taklitler yapmıştım. Tanımadığım insanların düğünüydü. Çok mutlu olmuşlardı.(1989) " notuyla paylaştı...

DEĞİŞİMİN BÖYLESİ

Oyuncu Akın Akınözü, Vogue dergisine verdiği röportajda “Değişimin gücünü ilk kez 120 kilodan 70 kiloya düştüğümde keşfettim” demişti...

Akınözü'nün okul yıllarına ait fotoğrafları sosyal medyada paylaşıldı. Genç oyuncunun değişimi görenleri şaşırttı...

1994 - 1995 EĞİTİM DÖNEMİ

Oyuncu Zeynep Çamcı okul yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.

 

Çamcı, 1994-1995 öğretim yılana ait fotoğrafının altına 'Pastel Çocukluk 90'lar' Okula geç kalmıştım sanırım... Saçlarımı örememişim, taramadan arkadan tutturup çekmişlerdi, hayal kuruyorum birde herhâlde gözüm dalmış uzaklara; pozculuktan uzak, pastel boyama paspartunun aşırı moda olduğu pastel günler' mesajını yazdı.

'SARARMIŞ ÇOCUKLUĞUMUZ'

Fotoğraftaki kişi Yeşim Salkım...

Salkım, yıllar öncesine ait kareyi "Biraz sararmış biraz siyah biraz beyaz çocukluğumuz ..." notu ile Instagram'da paylaştı.