Peker Açıkalın

Peker Açıkalın

Son dakika Peker Açıkalın haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Peker Açıkalın ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Peker Açıkalın haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Peker Açıkalın

haberleri sayfasında son dakika yaşanan peker açıkalın gelişmeleri de dahil olmak üzere 132 peker açıkalın haberi bulunmuştur. Tüm peker açıkalın haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri...
Ünlü oyuncu paylaştı: Sağ kulağımın büyüklüğü öğretmenlerimin eseri... Ünlü oyuncu okul yıllarına ait bir fotoğrafı paylaştı. Altına esprili bir yorum yapan oyuncu çocukluk yıllarında yaşadığı anıları anlattı.
20.02.2023 Magazin
Peker Açıkalın 'çocuk' eleştirilerine cevap verdi
Peker Açıkalın 'çocuk' eleştirilerine cevap verdi Oyuncu Peker Açıkalın geçen günlerde üçüncü kez baba olma heyecanı yaşamıştı.
13.03.2019 Magazin
İvana Sert’e kötü haber
İvana Sert’e kötü haber İvana Sert, “Bana ekranda ‘motor’ dedi” diyerek rol arkadaşı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti. Ancak savcılık, Sert’in şikayetiyle ilgili takipsizlik kararı verdi. İstanbul Sulh Ceza Hakimliği’ne başvuran Sert, bu karara itiraz etti. Ancak itirazı reddedilen Sert, bir kez daha hayal kırıklığına uğradı. Böylece karar kesinleşti
3.01.2019 Magazin
'Motor' davasında ikinci perde!
'Motor' davasında ikinci perde! Ivana Sert, kendisine 'motor' diyen Peker Açıkalın'a dava açmış ancak mahkeme takipsizlik kararı vermişti. Alınan habere göre Sert, yeniden harekete geçiyor.
25.12.2018 Magazin
Peker Açıkalın üçüncü kez baba oldu
Peker Açıkalın üçüncü kez baba oldu Komedi dizi ve filmlerinin sevilen ismi Peker Açıkalın, üçüncü kez baba oldu.
28.11.2018 Magazin
Ivana'ya 'motor' demişti! Karar verildi
Ivana'ya 'motor' demişti! Karar verildi Ünlü sunucu Ivana Sert, "Bana motor dedi" diyerek oyuncu Peker Açıkalın'dan şikayetçi olduğu dava, karara bağlandı. Savcılık, Açıklalın'ın bu sözünü sözün direkt olarak Sert'e söylemediği ve duraksayarak sarf ettiği için suç saymadı.
25.11.2018 Magazin
Ünlü oyuncu 55 yaşında baba oluyor
Ünlü oyuncu 55 yaşında baba oluyor Ünlü oyuncu Peker Açıkalın'ı üçüncü kez baba olacak olmanın heyecanı sardı.
21.11.2018 Magazin
"Ivana Sert'i tanımıyorum"
"Ivana Sert'i tanımıyorum" Ece Erken ve Ivana Sert, önceki gün Bursa’daki bir mağaza açılışında bir araya geldi
25.04.2018 Magazin
Gergin açılış
Gergin açılış Ivana Sert, Deniz Akkaya ve Ece Erken hafta sonu Bursa’da bir mağaza açılışına katıldı.
24.04.2018 Magazin
İvana Sert, o sözleri affetmedi!
İvana Sert, o sözleri affetmedi! İvana Sert, Karımı Gördünüz mü? filminde birlikte oynadığı Peker Açıkalın’ı savcılığa şikayet etti.
19.04.2018 Magazin
Peker'e hakaret davası
Peker'e hakaret davası Ivana Sert, ‘Karımı Gördünüz Mü?’ filmindeki rol arkadaşı Peker Açıkalın’a hakaret davası açıyor.
5.04.2018 Magazin
Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye veriyor
Ivana Sert, Peker Açıkalın’ı mahkemeye veriyor Ivana Sert'in canlı yayında kendisine hakaret eden Peker Açıkalın'ı mahkemeye vermeye hazırlandığı öğrenildi.
5.04.2018 Magazin
6 ay önce nişanlandık
6 ay önce nişanlandık PEKER Açıkalın, Ivana Sert, Nuri Alço’nun başrolü paylaştığı ‘Karımı Gördünüz mü?’ filmi Ümraniye Canpark AVM’de yapılan galayla görücüye çıktı.
4.04.2018 Magazin
Survivor Erdi, dövdüğü ünlü oyuncuyu hastanelik etti!
Survivor Erdi, dövdüğü ünlü oyuncuyu hastanelik etti! Survivor Erdi Ünver kendini rolüne fazla kaptırınca Peker Açıkalın'ı gerçekten dövdü. Olay sonrası Açıkalın'ın kalp pili yerinden oynadı.
10.01.2018 Magazin
Acun'un parlattığı o isim paylaşılamıyor!
Acun'un parlattığı o isim paylaşılamıyor! Survivor 2017'nin ses getiren yarışmacılarından Erdi Ünver, 'Organik Aşk' ve 'Karımı Gördünüz mü?' isimli sinema filmleriyle kamera karşısına geçti.
4.01.2018 Magazin
Peker Açıkalın: Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum
Peker Açıkalın: Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum Bir dönem dizilerin aranan ismi olan Peker Açıkalın, uzun zamandır ekranlarda görünmüyordu. Açıkalın, "Cumhurbaşkanımız sayesinde ameliyat oldum." dedi.
29.12.2017 Magazin
Esra Sönmezer 'Zeyna' oldu!
Esra Sönmezer 'Zeyna' oldu! Oyuncu-sunucu Esra Sönmezer, yeni saç imajıyla 90’lı yılların Zeyna’sını yansıttı.
25.10.2017 Kültür Sanat
Annesi yalnız bırakmıyor!
Annesi yalnız bırakmıyor! İvana Sert'in başrolü Peker Açıkalın'la paylaştığı 'Karımı Gördünüz mü?' filminin çekimleri Antalya'da başladı.
19.10.2017 Magazin
Oğluyla podyumda
Oğluyla podyumda İzmir MaviBahçe Shopping Fest kapsamında düzenlenen defilede Özge Ulusoy, Şenay Akay, Şebnem Schaefer gibi mankenlerin yanı sıra Ivana Sert de podyuma çıktı.
1.10.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun' yoğun bakımda!
'Tecavüzcü Coşkun' yoğun bakımda! Antalya'da kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı sanatçı Coşkun Göğen, bugün aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat masasına yattı. 72 yaşındaki oyuncu, 6 saat süren ameliyat sonrasında yoğun bakıma alındı.
6.09.2017 Magazin
'Tecavüzcü Coşkun'dan kötü haber!
'Tecavüzcü Coşkun'dan kötü haber! Antalya'da, kalp damarlarının tıkalı olması nedeniyle anjiyo olan 'Tecavüzcü Coşkun' lakaplı sinema sanatçısı Coşkun Göğen, yarın aort anevrizması (genişlemesi) nedeniyle ameliyat olacak. Göğen, "Bu riskli bir şey. Ama doktorum bana moral veriyor. Yaş 73 yani, hayırlısı olsun" dedi.
5.09.2017 Magazin
Peker Açıkalın kalp ameliyatı geçirdi
Peker Açıkalın kalp ameliyatı geçirdi Oyuncu Peker Açıkalın kalp ameliyatı geçirdi. Kalp pili değişen Açıkalın'ın sağlık durumu iyi.
29.05.2017 Magazin
Müge Dağıstanlı'ya evlenme teklif etti!
Müge Dağıstanlı'ya evlenme teklif etti! Usta oyuncu Peker Açıkalın canlı yayında Müge Dağıstanlı'ya talip olup Gülşen Yüksel'den istedi.
24.01.2017 Televizyon
Mahsun Kırmızıgül müziğe dönüyor
Mahsun Kırmızıgül müziğe dönüyor 25 Ocak’ta vizyona girecek olan ‘Vezir Parmağı’ filminde oyuncularla ‘Tavuklarım Var’ şarkısını söyleyen Mahsun Kırmızıgül, “11 yıl sonra mikrofon karşısına geçince heyecanlandım” ded
10.01.2017 Magazin
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası...
Mahsun Kırmızıgül'e şok! 'İsim' kavgası... Mahsun Kırmızıgül‘ün yazıp yönettiği 'Vezir Parmağı' filmi vizyona girmeden büyük bir sorunla karşı karşıya kaldı.
3.01.2017 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Peker Açıkalın ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki peker açıkalın haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.