Zorlu Holding

Zorlu Holding

Son dakika Zorlu Holding haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zorlu Holding ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zorlu Holding haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorlu Holding

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorlu holding gelişmeleri de dahil olmak üzere 619 zorlu holding haberi bulunmuştur. Tüm zorlu holding haberleri aşağıda listelenmiştir.
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor
Türkiye'nin yerli ve milli otomobili Togg vites büyüttü, teslimatlar hızlanıyor Türkiye'nin Otomobil Girişim Grubu (Togg) vites büyüttü. Kuruluşundan bu yana tek vardiya olarak üretim yapan Gemlik'teki fabrikada üretim çift vardiya olarak yapılmaya başlandı. Seri üretime geçilmesiyle birlikte günlük 160 araç olan üretim sayısının da Ekim ayı ile birlikte 280 araç olarak gerçekleşmesi hedefleniyor.
20.09.2023 Ekonomi
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız
Bakan Varank: Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg’u aynı zamanda Türk Devletleri Teşkilatı Dönem Başkanı olan Özbekistan Cumhurbaşkanı Şevket Mirziyoyev’e Togg heyeti ile birlikte teslim eden Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Özbek öğrencilerle buluştu. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin (TOBB) Taşkent’teki Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesi (ETÜ) kampüsünü ziyaret eden Bakan Varank, “Türkiye’nin kabiliyetlerini tüm dünyaya yansıtan bir proje. Togg’u Avrupa’nın caddelerinde de görmeye başlayacağız” dedi.
13.04.2023 Ekonomi
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu
Togg Türk dünyasının kalbinde! Yurt dışındaki ikinci durağı Özbekistan oldu Türkiye’nin mobilite alanında hizmet veren küresel teknoloji markası Togg, Azerbeycan’ın ardından Türk dünyasının kalbi Özbekistan’da… İlk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan’a teslim edilen Türkiye’nin doğuştan elektrikli ilk otomobili Togg, Azerbaycan’dan sonra Özbekistan’a ulaştı.
12.04.2023 Ekonomi
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı
Türkiye Tek Yürek oldu! Rekor bağışlar 115 milyar 146 milyon 528 bin TL'ye ulaştı Türkiye’nin yüreğinde derin yaralar açan, son yüzyılın en büyük deprem felaketinin yaşandığı günlerde, televizyon kanalları yardım için ortak yayında bir araya geldi. Sekiz kanalın katıldığı yayında 115 milyar 146 milyon 528 bin lirayı aşan nakdi yardım toplanırken, 9 milyonu aşan SMS gönderildi.
16.02.2023 Gündem
Zorlu Enerji “Çevresel-Sosyal-Yönetişim” skorunu ileri düzeye yükseltti
Zorlu Enerji “Çevresel-Sosyal-Yönetişim” skorunu ileri düzeye yükseltti Zorlu Holding Akıllı Hayat 2030 Sürdürülebilirlik Stratejisi doğrultusunda daha iyi bir gelecek için çalışmaya devam eden Zorlu Enerji, uluslararası derecelendirme kuruluşu Moody’s tarafından yapılan Çevresel, Sosyal ve Yönetişim (ESG) değerlendirmesinde elde ettiği 61 puanla notunu “İleri Düzey” seviyesine yükseltti. Zorlu Enerji, ESG faaliyetlerinde gösterdiği yüksek başarı ile küresel ölçekte aktif olarak değerlendirilen 57 enerji şirketi arasında 4’üncü oldu.
22.12.2022 Ekonomi
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum
Türkiye Yüzyılı'nın ilk eseri Togg! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ön satışı şubatta, ilk siparişi ben veriyorum Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Togg Gemlik Kampüsü Açılış Töreni'nde açıklamalarda bulundu.Cumhurbaşkanı Erdoğan togg için ön siparişlerin Şubat ayında başlayacağını duyururken otomobilin fiyatına ilişkin ise "Önümüzdeki senenin mart ayı sonunda pazara çıkacak ürünün fiyatının bugünden ilanı hem doğru hem de mümkün değildir. Ön satışın başlayacağı Şubat ayında Togg’un fiyatı da açıklanacaktır. Telaşa gerek yok" ifadelerini kullandı.
29.10.2022 Gündem
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri! Türkiye’nin vizyon projesi Togg, ilk aracını banttan indirecek. Yüzde 51 yerlilik oranıyla dikkat çeken, 2025’e kadar yüzde 65 yerlilik oranına ulaşacak Togg seri üretime başlayacağı Gemlik Fabrikasını açıyor. Tasarımı, renkleri ve logosuna kadar her detayın anlamı Türkiye’yi yansıtıyor. Yerli şirketlerin ortaklığı ile Cumhuriyet’in 90’ıncı yılına armağan olarak sunulan Togg’da başta yönetim kurulu olmak üzere ortak şirketler ve hisse oranları merak ediliyor. Peki, Togg’un ortaklık yapısı nasıl? Togg’un ortakları kim, hisse oranları ne? Togg yönetim kurulu üyeleri ve ortak şirketleri!
29.10.2022 Ekonomi
Nefesler tutuldu! Türkiye'nin gurur günü: TOGG seri üretime başlıyor
Nefesler tutuldu! Türkiye'nin gurur günü: TOGG seri üretime başlıyor Türkiye'nin vizyon projesi olan TOGG, Cumhuriyetin 99. yılının kutlandığı bugün banttan iniyor. 8 yılda 1 milyon aracın üretilmesi hedefleniyor. Başkan Recep Tayyip Erdoğan Türkiye'nin yerli ve milli otomobili TOGG'un üretim tesisinin açılışını yapacak.
29.10.2022 Ekonomi
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor!
TOGG Gemlik Kampüsü nerede, TOGG fabrikası nerede? TOGG seri üretime geçiyor! Türkiye'nin yerli ve milli otomobili projesi Togg'un seri üretiminin gerçekleştirileceği Gemlik Kampüsü, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla yarın resmi olarak açılacak. Peki, TOGG Gemlik Kampüsü nerede?
28.10.2022 Bilim ve Teknoloji
TOGG'un fabrika açılışına sayılı günler kaldı! Tesisin son hali böyle görüntülendi
TOGG'un fabrika açılışına sayılı günler kaldı! Tesisin son hali böyle görüntülendi Bursa’nın Gemlik ilçesinde inşa edilen Togg’un üretim tesisinin açılışı 29 Ekim’de Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından yapılacak. Tesisin son hali ise dronla havadan görüntülendi.
26.10.2022 Ekonomi
Togg, girişimcileri sahneye çıkardı!
Togg, girişimcileri sahneye çıkardı! Yerli otomobili geliştirme çalışmalarını sürdüren Togg ile Bilişim Vadisi’nin ortaklaşa hazırladığı Mobilite Hızlandırma Programı’nı tamamlayan 10 girişimci, yatırımcıların karşısına çıktı. Bilişim Vadisi’nde gerçekleşen Demo Günü’nde, girişimciler yatırım alma fırsatlarını değerlendirmeye çalıştılar. Programın, Türkiye’de geleceğin mobilite ekosistemini şekillendirecek girişimcilere mentörlük, finansal ve hukuki danışmanlık, proje takip desteği ve Ar-Ge teşvikleri gibi konularda yol göstermek amacıyla düzenlendiği açıklandı.
14.06.2022 Bilim ve Teknoloji
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz
Hazine ve Maliye Bakanı Nebati iş dünyası ile bir araya geldi: Adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, bugün İstanbul'da iş dünyası temsilcileriyle bir araya geldiği toplantı sona erdi. Bakan Nebati toplantı sonrası Twitter hesabından yaptığı açıklamada, "İş dünyası, reel sektör ve STK temsilcilerimiz ile bugün verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Önümüzdeki dönemde de, istişareye dayalı bir anlayış ile hareket edecek, ülkemizi başarıya götürecek adımları hızlıca atmayı sürdüreceğiz" ifadelerini kullandı.
11.12.2021 Ekonomi
TÜSİAD girişimcilik programı başvurusu nasıl yapılır? Üniversite öğrencilerine destek!
TÜSİAD girişimcilik programı başvurusu nasıl yapılır? Üniversite öğrencilerine destek! "TÜSİAD Bu Gençlikte İŞ Var!" girişimcilik programı başvuruları başladı. Üniversite öğrencilerine yenilikçi bakış açısı ve girişimcilik yetkinliği kazandırmak amacıyla düzenlenen programa başvurular 10 Mart'a kadar devam edecek. Peki, TÜSİAD girişimcilik programı başvurusu nasıl yapılır? İşte TÜSİAD girişimcilik programı ile ilgili detaylar...
24.02.2021 Eğitim
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin?
Çalışma ve iş hayatında yeni uygulama! Çalışan evde mi kalsın ofise mi gelsin? Gelen son dakika haberine göre; İş dünyasına evden çalışma konusuna nasıl baktığını soruldu. Koç Holding’in 35 bin çalışanı için uzaktan çalışmayı kalıcı hale getirmesi, iş yaşamında yeni bir tartışmanın fitilini ateşledi. TİSK “Hak kaybı olmayacak” derken, Türk-İş uzmanlara rapor hazırlattırıyor. Patronların kafası ise bu konuda henüz net değil.
30.01.2021 Çalışma Hayatı
'Eğitimin içeriğini yeniden düşün'
'Eğitimin içeriğini yeniden düşün' Öğretmenlerin, meslektaşları ve farklı disiplinlerden kişi ve kurumlarla bir araya gelerek güçlendiği bir paylaşım ve iş birliği ağı olan ‘Öğretmen Ağı’; pandemiyle birlikte değişen koşulların ardındaki yeni imkânların tartışıldığı “Bağlantılar” isimli çevrimiçi panel serisinin dördüncü buluşmasını “Eğitimin İçeriğini Yeniden Düşün” başlığı altında, 7 Ocak 2021 Perşembe günü saat 20.00’da gerçekleştirilecek.
4.01.2021 Eğitim
Dünyanın dikkatini çeken Türk inovasyonu: WeWALK
Dünyanın dikkatini çeken Türk inovasyonu: WeWALK İki arkadaşının desteği ile yer ve yön bilgisi veren akıllı baston geliştiren 33 yaşındaki girişimci Kürşat Ceylan, dünyadaki yaklaşık 253 milyon görme engelli kişinin hayatını değiştirmeyi hedefliyor.
16.01.2020 Bilim ve Teknoloji
Yerli otomobil ortakları kimler? | (Yerli otomobil babayiğitler)
Yerli otomobil ortakları kimler? | (Yerli otomobil babayiğitler) Yerli otomobil bekleyişi sona erdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla yerli otomobil tanıtımı yapıldı. Yerli otomobil tanıtım töreninde Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın ‘’babayiğitler’’ olarak tanımladığı yerli otomobil ortakları araştırılmaya başladı. İşte yerli otomobil ortakları…
27.12.2019 Gündem
Yerli otomobil ne zaman satışa çıkarılacak? | Yerli otomobilin ismi belli mi?
Yerli otomobil ne zaman satışa çıkarılacak? | Yerli otomobilin ismi belli mi? Yerli otomobil için nihayet beklenen gün geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşecek tören başladı. Yerli otomobil hakkında en merak edilen de ‘’Yerli otomobil ne zaman satışa çıkarılacak?’’ ‘’Yerli otomobil fiyatı ne kadar olacak?’’ sorusudur. İşte yerli otomobil hakkında merak edilenler…
27.12.2019 Gündem
Yerli otomobilin ismi ne olacak? Dikkat çeken logo...
Yerli otomobilin ismi ne olacak? Dikkat çeken logo... Türkiye’nin yerli otomobili bugün Gebze’de Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın da katılımıyla tanıtılacak. Erdoğan’ın tanıtımın ardından yerli otomobille Osmangazi Köprüsü’nü geçmesi bekleniyor. Elektrikli yerli aracın seri üretimi 2022’de başlayacak.
27.12.2019 Otomobil
Yerli otomobilde flaş gelişme! Aralıkta...
Yerli otomobilde flaş gelişme! Aralıkta... Türkiye'de 58 yıl önce "Devrim" arabalarıyla gerçeğe dönüşen ve kısa süren yerli otomobil rüyası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde kurulan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (TOGG) çalışmalarıyla bugün yeniden gerçeğe dönüştürülüyor.
28.10.2019 Otomobil
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu
Son dakika: Tarihi gün! Yeni havalimanının ismi belli oldu Tamamlandığında 6 bağımsız pisti, 500 uçak kapasitesi ve yıllık 200 milyon yolcu kapasitesiyle dünyanın en büyük ve en modern havalimanı olacak yeni havalimanı açılış töreni gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni havalimanına "İstanbul" adının verildiğini belirterek, "Paha biçilmez bu şehre yaptığımız böylesine bu büyük eser, işte bunun için adını İstanbul verdik. Hayırlı olsun." dedi.
29.10.2018 Gündem
Zorlu Holding’den ‘VEO’ açıklaması
Zorlu Holding’den ‘VEO’ açıklaması Zorlu Grubu'nun yerli otomobil ile tescil başvurusunda bulunduğu ve otomobilin ilk görsellerinin ortaya çıktığı iddia edilmişti. Zorlu'dan o iddia ile ilgili açıklama geldi. Açıklamada Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu’nda yer alan Zorlu Grubu’nun, Vestel Elektronik aracılığıyla otomobil tasarımı ile tescil başvurusu yaptığına yönelik haberlerde yer alan bazı ifadelerin gerçeği yansıtmadığı bildirildi.
11.10.2018 Gündem
Yerli otomobille ilgili flaş iddia
Yerli otomobille ilgili flaş iddia Zorlu Holding'in “VEO” adı verilen otomobil için patent başvurusunda bulundu. Bu başvuruda kullanılan görsellerin yerli otomobilin ilk görselleri olduğu iddia edildi.
11.10.2018 Ekonomi
Trump'a Türkiye uyarısı: Bedeli ağır olur!
Trump'a Türkiye uyarısı: Bedeli ağır olur! ABD Başkanı’nın Türkiye ve Türk ekonomisini hedef alan yaptırımlarına Batı’da itirazlar giderek artıyor İngiliz düşünce kuruluşu Chatham House’ın ünlü Türkiye ve Ortadoğu uzmanı Fadi Hakura, krizi CNN’e yorumladı: Yaptırımların yol açacağı ekonomik istikrarsızlık Türkiye sınırları ötesinde sonuçlara yol açar. Yaralı bir Türkiye gözünü Batı’dan Rusya, İran ve Avrasya’ya çevirir. Batı bu felaketi önlemek için Türkiye’ye yaklaşmalı. AB hedefi canlandırılmalı. Yoksa Batı, çok önemli bir ülkeyi kaybetmenin bedelini çok ağır öder. ABD’de Washington merkezli düşünce kuruluşu FDD’nin terör uzmanı Jonathan Schanzer ‘F-35 projesinden Türkiye’yi dışlayamazsınız’ dedi, ekledi: F-35’in füze uzaktan kumanda arabirimi ve kokpit elektronik kartlarının tek üreticisi Türk AYESAŞ. Türkiye’yi dışlamak 12 milyar dolar ek maliyet getirir.
16.08.2018 Gündem
Vestel kendi sektöründe 20 yıldır üst üste ihracat şampiyonu
Vestel kendi sektöründe 20 yıldır üst üste ihracat şampiyonu Vestel, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) tarafından hazırlanan Türkiye’nin en başarılı ihracatçı firmaları 2017 sıralamasında Elektrik Elektronik ve Hizmet sektöründe bir kez daha şampiyon oldu.
30.06.2018 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Zorlu Holding ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorlu holding haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.