Zorla Fuhuş

Zorla Fuhuş

Son dakika zorla fuhuş haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zorla fuhuş ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zorla fuhuş haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zorla Fuhuş

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zorla fuhuş gelişmeleri de dahil olmak üzere 631 zorla fuhuş haberi bulunmuştur. Tüm zorla fuhuş haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ankara'da fuhuş operasyonu; 30 kadın kurtarıldı! Gözaltılar var
Ankara'da fuhuş operasyonu; 30 kadın kurtarıldı! Gözaltılar var Ankara'da, ailevi ve ekonomik problemler yaşayan yabancı uyruklu ve Türk kadınlarının manevi duygularını sömürüp zorla fuhuş yaptırdığı belirlenen 3 şüpheli gözaltına alındı. 30 kadın ise kurtarıldı.
6.10.2023 Yaşam
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler
Vudu büyüsüyle fuhuş! Rezaleti tek tek itiraf ettiler Rezalet eylemi itiraf etti. Akılalmaz olay KKTC'de yaşandı. Eğitim ve çalışma vaadiyle kandırılan genç kadınlar büyüyle korkutularak zorla cinsel ilişkiye zorlanmış. İşte iğrenç olayın detayları...
13.01.2023 Gündem
Tatile gelen Rus jinekoloğa, 2,5 ay zorla fuhuş yaptırmışlar
Tatile gelen Rus jinekoloğa, 2,5 ay zorla fuhuş yaptırmışlar Bursa merkezli 3 ilde düzenlenen fuhuş operasyonunda gözaltına alınıp, tutuklanan 12 şüphelinin, tatil için Türkiye’ye gelen yabancı uyruklu kadınları hedef aldıkları belirlendi. Fuhşa zorlanan 13 kadından Rus uyruklu jinekolog Oksana A.’nın (37), tatil için geldiği Mardin’de suç örgütü üyeleri ile tanışarak arkadaşlık kurduğu, en son 2,5 ay önce de tatil için Türkiye’ye davet edilerek tuzağa düşürüldüğü öğrenildi.
12.12.2022 Gündem
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı
'Sahte doktor' Ayşe Özkiraz olayında 'Cerrahpaşa' detayı! Astsubay sevgilisi her şeyi anlattı Her şey sevgilisinin ona çiçek göndermesi ile ortaya çıktı. Türkiye’nin günlerdir konuştuğu olayda skandalların ardı arkası kesilmiyor. İfadesinde tüm gerçekleri anlatan sahte doktorun sadece sağlık sektöründe değil, özel hayatında da bir yalan makinesi olduğu belirlendi. Çerkezköy Devlet Hastanesi'nde kendisini 'pratisyen hekim' olarak tanıtan ve sahte diploma ile görev yaptığı anlaşıldıktan sonra tutuklanan Ayşe Özkiraz ile ilgili yeni ortaya çıkan Cerrahpaşa Tıp Fakültesi detayı olayı başka bir boyuta taşıdı.
6.12.2022 Yaşam
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete adliyeye sevk edildi! Şifre ile haberleşiyorlardı, iğrenç olay
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran çete adliyeye sevk edildi! Şifre ile haberleşiyorlardı, iğrenç olay Bursa merkezli 3 ilde polis ekiplerince düzenlenen fuhuş operasyonunda ahlak polisi tarafından gözaltına alınan 12 şüpheli adliyeye sevk edildi.
6.12.2022 Yaşam
Fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyede
Fuhuş operasyonunda gözaltına alınan 12 şüpheli adliyede Eskişehir merkezli 3 ilde kadınları, eskort siteleri üzerinden anlaştıkları erkeklere fuhşa zorladıkları belirlenip, gözaltına alınan 12 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
20.10.2022 Yaşam
Fuhuş şebekesinin şifresi: Lüks araçlarımız geldi
Fuhuş şebekesinin şifresi: Lüks araçlarımız geldi Muğla'nın Fethiye ilçesinde, yurt dışından iş vaadiyle kandırıp, getirdikleri kadınlara fuhuş yaptırdığı belirlenen 4 kişi, polis operasyonuyla gözaltına alındı. Şüphelilerin, teknik takibe takılmamak için arayanlara, 'Lüks araçlarımız geldi' diyerek şifreli konuştukları belirtildi.
11.10.2022 Yaşam
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın tutuklandı
Kadınlara zorla fuhuş yaptıran yabancı uyruklu kadın tutuklandı Antalya'nın Manavgat ilçesine bağlı Side beldesinde kendi ülkesinden kadınlara zorla fuhuş yaptırmak suçundan yakalanan yabancı uyruklu Türk vatandaşı kadın, çıkartıldığı mahkemece tutuklandı.
30.09.2022 Yaşam
Kataloglu fuhuş çetesini polis çökertti!
Kataloglu fuhuş çetesini polis çökertti! Bursa merkezli 2 ilde, kadınlara fuhuş yaptıran çeteye yönelik operasyonda gözaltına alınan 10 şüpheli, adliyeye sevk edildi.
1.07.2022 Yaşam
Kataloglu fuhuş çetesine operasyon! İğrenç detaylar ortaya çıktı
Kataloglu fuhuş çetesine operasyon! İğrenç detaylar ortaya çıktı Bursa merkezli 2 ilde kadınlara zorla fuhuş yaptıran çeteye yönelik operasyonda 10 şüpheli gözaltına alındı. Çetenin referansla müşterilerini artırdığı ve gönderilen katalog üzerinden anlaştıkları tespit edildi.
29.06.2022 Gündem
Zorla fuhuş yaptırdıkları kadınlara düşük yaptırdılar! Müsilaj operasyonunda iğrenç detaylar...
Zorla fuhuş yaptırdıkları kadınlara düşük yaptırdılar! Müsilaj operasyonunda iğrenç detaylar... Müsilaj operasyonunda gözaltına alınan şüphelilerin, yabancı uyruklu kadınları iş vaadiyle Türkiye'ye getirip fuhşa zorladıkları, hamile kalanların bebeklerini düşürtüp, ceninleri sahipli mezarlara gömdükleri ortaya çıktı.
1.06.2022 Gündem
Esenyurt'ta lüks siteye düzenlenen baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi
Esenyurt'ta lüks siteye düzenlenen baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube Müdürlüğü tarafından 74 kişilik çeteye düzenlenen operasyon kapsamında lüks siteye yapılan baskında çok sayıda uyuşturucu madde ele geçirildi.
26.05.2022 Yaşam
İstanbul’da şafak operasyonu; Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye yakındı
İstanbul’da şafak operasyonu; Oğlunun arandığını duyan kadın, ‘Cezaevine girse de kurtulsak’ diye yakındı İstanbul Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Avcılar, Beylikdüzü ve Esenyurt’ta faaliyet gösteren silahlı suç örgütü ve bu örgüte silah temin eden başka bir örgüte yönelik operasyon düzenledi. 74 şüpheli hakkında yakalama kararının verildiği operasyonda, Fatih’te silah temin eden örgüt üyesinin evine yapılan baskında, oğlunun arandığını öğrenen kadın, ‘Yine ne yaptı, cezaevine girse de kurtulsak’ diyerek yakındı.
26.05.2022 Gündem
İller arası ilişki ağı! Polis çökertti
İller arası ilişki ağı! Polis çökertti İstanbul'da 2 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından organize bir şekilde fuhuş yaptırdıkları iddia edilen şebekeye yönelik operasyon düzenlendi. İstanbul ve Trabzon'da düzenlenen operasyonlarda 3'ü kadın 8 kişi gözaltına alındı. Baskın anları polis kamerası tarafından görüntülendi.
16.05.2022 Yaşam
Muğla'daki fuhuş şebekesine operasyonda 5 tutuklama
Muğla'daki fuhuş şebekesine operasyonda 5 tutuklama Muğla'da, yurt dışından iş vaadiyle kandırıp getirdikleri kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınıp adliyeye sevk edilen 13 şüpheliden 5'i tutuklandı. Diğer 8 şüpheli ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
14.05.2022 Yaşam
Kadınları iş vaadi ile kandırarak fuhuş yaptırdılar
Kadınları iş vaadi ile kandırarak fuhuş yaptırdılar Hatay’ın merkez ilçesi Antakya’da 2’si yabancı uyruklu 3 kadına işkence yoluyla zorla fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 3 kişi tutuklandı.
12.05.2022 Yaşam
Fuhuş şebekesi takibe yakalanmamak için şifreli konuşmuş! 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır'
Fuhuş şebekesi takibe yakalanmamak için şifreli konuşmuş! 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır' Muğla'da yardıma muhtaç kadınlara zorla fuhuş yaptırdıkları ileri sürülen 5 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerin teknik takibe takılmamak için arayanlara, 'Kızlarımız temizlik yapmak için hazır' diyerek, şifreli bilgi verdiği belirtildi. Polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden 4'ü tutuklandı, 1'i ise adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.
17.03.2022 Yaşam
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı!
Öğrenci taşıyan servisin sürücüsü 2.38 promil alkollü çıktı! Bursa'da polis ekipleri tarafından durdurulan özel kuran kursu öğrencilerini taşıyan servis sürücüsünün alkollü olduğu tespit edildi. Yaşları 4 ila 5 arasında değişen 18 öğrenciyi taşıyan ve 2.38 promil alkollü olduğu tespit edilen sürücüye bin 823 lira cezai işlem uygulandı.
17.03.2022 Yaşam
Zorla fuhuş yapmak için bindirildiği takside kurtarıldı!
Zorla fuhuş yapmak için bindirildiği takside kurtarıldı! Antalya’nın Manavgat ilçesinde zorla fuhuş yaptırılan Uganda uyruklu kadın, fuhuş yaptırılmak üzere bindirildiği takside jandarma ekiplerince yakalanarak kurtarıldı. Kadını şantaj ve zorlama ile fuhuş yaptırdığı iddia edilen şahıs ise jandarma ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
17.03.2022 Yaşam
Cinsel saldırı, zorla cinsel ilişki her şey var! Çok sayıda tutuklama var
Cinsel saldırı, zorla cinsel ilişki her şey var! Çok sayıda tutuklama var Antalya'nın Manavgat ilçesinde polisin düzenlediği fuhuş operasyonda gözaltına alınan 20 şüpheliden 17'si tutuklandı. Operasyonda kurtarılan yabancı uyruklu 20 kadının pasaportlarına el konulup, fuhşa zorlandığı belirlendi.
26.02.2022 Yaşam
Ayrı ayrı evlerde basıldılar! 22 kadına zorla fuhuş yaptırmışlar
Ayrı ayrı evlerde basıldılar! 22 kadına zorla fuhuş yaptırmışlar Ankara merkezli 3 ilde, 22 kadına zorla fuhuş yaptırdıkları belirlenen 28 kişi, eş zamanlı polis operasyonuyla gözaltına alındı.
22.02.2022 Yaşam
Fuhuşa zorlanan 11 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı
Fuhuşa zorlanan 11 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı Aydın'ın Didim ilçesinde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği'nce gerçekleştirilen operasyonda yurt dışından iş bulma vaadiyle getirilerek fuhuşa zorlanan 11 yabancı uyruklu kadın kurtarıldı, gözaltına alınan 3 şüpheli adliyeye sevk edildi. 
12.11.2021 Gündem
Masaj salonlarına baskın! Kadınlarla ilişki için...
Masaj salonlarına baskın! Kadınlarla ilişki için... Balıkesir'in Bandırma ilçesinde jandarmanın masaj salonlarına yönelik düzenlediği operasyonda 15 kişi gözaltına alındı. Şüphelilerden 8'i kadın, 9 kişi tutuklandı.
8.11.2021 Yaşam
Kızının çok sayıda kişiyle ilişkiye zorlandığını öğrendi, sonrası dehşet! Çürümüş ceset...
Kızının çok sayıda kişiyle ilişkiye zorlandığını öğrendi, sonrası dehşet! Çürümüş ceset... Abd'nin Washington eyaletindeki Spokane kentinde yaşayan John Eisenman, kızının sevgilisi tarafından başka insanlarla ilişkiye zorlandığını öğrendi. Ardından Aaron Soronson isimli genci öldürdü. Gencin çürüyen cesedi, olaydan 1 yıl sonra bulunabildi.
4.11.2021 Dünya
Fuhuş rezaletinin arkasından 'anne' çıktı! Kız çocuklarını...
Fuhuş rezaletinin arkasından 'anne' çıktı! Kız çocuklarını... Karaman’da yaşları 16 ile 18 arasında olan kız çocuklarına fuhuş yaptırdıkları iddiasıyla gözaltına alınan 4'ü kadın 9 kişi adliyeye sevk edildi. Şebekenin liderliğini 47 yaşındaki Ayşe Ş. ile 20 yaşındaki kızı Pınar A.'nın yaptığı ortaya çıktı.
27.10.2021 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zorla Fuhuş ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zorla fuhuş haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.