Zor Anlar

Zor Anlar

Son dakika zor anlar haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zor anlar ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zor anlar haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zor Anlar

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zor anlar gelişmeleri de dahil olmak üzere 3.783 zor anlar haberi bulunmuştur. Tüm zor anlar haberleri aşağıda listelenmiştir.
Bayramda  metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü
Bayramda metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk izdihama dönüştü Ramazan Bayramı'nın ikinci gününde metro ve metrobüs duraklarında yoğunluk oluştu.
11.04.2024 Gündem
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü
Van'da DEM Parti adayı Abdullah Zeydan’ın memnu haklarının alınması sonrası çıkan olaylar, bugün de sürdü Van Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'ın memnu haklarının Adalet Bakanlığı'nın seçime 2 gün kala yaptığı itiraz üzerine geri alınmasının ardından dün çıkan olaylar, bugün de sürdü.
3.04.2024 Gündem
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım"
Günlük 100-200 lira kazanan gençler, cam silmeye devam ediyor! "Çocuklarıma da bu işi yaptıracağım" Adana’da trafik ışıklarında “cam silme” bahanesiyle sürücülere zor anlar yaşatıp zorla para alan gençler, sürücüleri rahatsız etmeye devam ediyor. Cam silen şahıslar ise günlük 100-200 lira kazandıklarını, çocuklarına dahi bu işi yaptıracaklarını söyledi.
28.03.2024 Adana
Taksim’de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı! Binaların altlarına sığındılar
Taksim’de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı! Binaların altlarına sığındılar Taksim’de etkili olan sağanak yağış vatandaşlara zor anlar yaşattı. Yağmura hazırlıksız yakalananlar ıslanırken, bazıları da kafalarına poşet ve kıyafetlerini geçirerek yağmurdan korunmaya çalıştı.
25.03.2024 Gündem
Adana'ya Mart'ta kar yağdı!
Adana'ya Mart'ta kar yağdı! Adana'da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
6.03.2024 Vatan TV
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı
Adana'da sağanak hayatı olumsuz etkiledi, yüksek kesimlere kar yağdı Adana’da etkili olan sağanak yağış ile yollar suyla dolarken, sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşadı. Adana'nın yüksek kesimlerdeki kuzey ilçelerinde ise kar yağdı.
7.03.2024 Adana
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor
Ev alacakları ilgilendiriyor! Hata tapuda ortaya çıkıyor Antalya'da kent imar planlarının hazırlandığı yıllarda yapılan hata nedeniyle emlakçılar ve ev almak isteyenler, tapuda karşı karşıya geliyor. Alıcı gezip gördüğü ve anlaştığı 1'inci kattaki dairenin tapuda zemin, zemin katın ise bodrum olarak geçtiğini görünce ev almaktan vazgeçiyor. Emlakçılar ise 'Vatandaşı dolandırıyormuşuz gibi oluyor' dedi.
24.02.2024 Gündem
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı
Erzincan'daki maden faciası! Şirketin Türkiye müdürü adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı Erzincan'ın İliç ilçesinde maden ocağında meydana gelen toprak kaymasına ilişkin soruşturmada, şirketin Türkiye'deki müdürü C.D. gözaltına alındı. Türkiye'deki müdürü C.D. bilirkişi raporunun tamamlanmaması nedeniyle savcılık tarafından yurt dışı yasağı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
18.02.2024 Gündem
İlk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de
İlk bölümü ile seyirciyi ekrana kilitledi! İnci Taneleri yeni bölümüyle bu akşam Kanal D'de Kanal D’nin geçen hafta birinci bölümüyle ekrana gelen yeni dizisi “İnci Taneleri” gündemin ilk sırasına yerleşti. Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor
İnci Taneleri 2. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Azem zor duruma düşüyor Kanal D'nin BKM Yapım imzalı yeni dizisi 'İnci Taneleri', bu akşam ikinci bölümüyle ekranlara gelecek. Ünlü oyuncu Rıza Kocaoğlu, yeni bölümde izleyici karşısına çıkacak. Azem (Yılmaz Erdoğan) ile Dilber (Hazar Ergüçlü), Zahir (Mustafa Yıldıran) yüzünden zor anlar yaşayacak.
1.02.2024 Magazin
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece...
Kent resmen buz tuttu! Sokağa çıkanların kirpik ve kaşları dondu, eksi 31,5 derece... Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Gündem
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece
Soğuktan kirpik ve kaşları dondu: Çıldır eksi 31,5 derece Ardahan'da etkili olan soğuk hava vatandaşlara zor anlar yaşattı. Dışarıda olanların kaş ve kirpikleri dondu.
31.01.2024 Vatan TV
İstanbul'da kar yağışı zor anlar yaşattı! Kayan araçlar böyle kaza yaptı
İstanbul'da kar yağışı zor anlar yaşattı! Kayan araçlar böyle kaza yaptı Eyüpsultan’da dün akşam saatlerinde başlayan ve kısa süreli etkili olan kar yağışı nedeniyle kayganlaşan yolda kaymaya başlayan 2 otomobil kaza yaptı. Kaza anları ise cep telefonu kamerasına yansıdı.
29.01.2024 Vatan TV
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı
Sis nedeniyle görüş mesafesi kısaldı! Sürücüler zor anlar yaşadı Mardin'de, sabah saatlerinden itibaren etkili olan sis nedeniyle görüş mesafesi düşerken, sürücüler zor anlar yaşadı.
5.01.2024 Gündem
Gece Kaşıntısı Nasıl Geçer? Gece Kaşıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir?
Gece Kaşıntısı Nasıl Geçer? Gece Kaşıntısı Geçiren Yöntemler, Püf Noktaları Nelerdir? Kaşıntı, genellikle çok fazla kişinin mustarip olduğu önemli bir sorundur. Kolay kolay geçmeyen ve nedeni de kolay tespit edilemeyen kaşıntı kişinin günlük hayatını da olumsuz etkiler. Kaşıntıların çok önemli bir kısmı ise, basit ve kolay geçen rahatsızlıklar kategorisinde yer alır. Ama bazen de kaşıntı çok daha olumsuz durumlara yol açabileceği için çok dikkat etmek gerekir. Kaşıntıların pek çok nedeni vardır. Bunun için en önemli olan da nedeninin keşfedilmesidir.
2.01.2024 Sağlık
Ehliyetsiz yakalanan kadın sürücünün pişkinliği pes dedirtti
Ehliyetsiz yakalanan kadın sürücünün pişkinliği pes dedirtti Beşiktaş’ta polisin yılbaşı denetimleri sırasında 'dur' ihtarına uymayan sürücü ve yanındaki arkadaşları polise zor anlar yaşattı. Polisin güçlükle durdurduğu otomobilin sürücüsü, araçtan inmemek için uzun süre direndi.
1.01.2024 Gündem
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı
Ardahan'da kar ve tipi; 57 köy yolu ulaşıma kapandı Ardahan'da kar yağışı ve tipi nedeniyle 57 köy yolu, ulaşıma kapandı.
25.12.2023 Gündem
Çorum'da fırtına çatıları uçurdu
Çorum'da fırtına çatıları uçurdu Çorum'un Sungurlu ilçesinde kuvvetli rüzgar nedeniyle depo çatısı uçtu, bir otomobil zarar gördü.
24.12.2023 Gündem
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor
Herkes soğukla mücadele ederken o sıcaktan bunalıyor Eskişehir’de vatandaşlar kış aylarında soğuk hava şartlarıyla mücadele ederken, pideci Mustafa Çubuk fırın ateşinin başında ter akıtıyor.
24.12.2023 Gündem
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu
Muhtar cinayetinde aynı aileden 4 kişiye verilen ceza belli oldu Isparta'da 1 yıl önce muhtar Yüksel Ülperen'in (44) öldürülmesiyle ilgili yargılanan Bayram Özgen (51), çocukları Tevfik (31), Hüseyin (22) ile eşi Emine Özgen (41) ömür boyu, olay tarihinde 18 yaşından küçük olan diğer çocukları Bekir Özgen (18) ise 15 yıl hapse mahkum edildi. Duruşma sonrası, birbirine saldırmaya kalkışan tarafların yakınlarını polis, engelledi.
21.12.2023 Gündem
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı
Denizde fırtınaya yakalanan 30 göçmeni balıkçılar kurtardı Aydın'dan Yunanistan'a gitmek isteyen ancak denizde sağanak ile fırtınaya yakalanan lastik bottaki 30 kaçak göçmen, Türk balıkçılar tarafından kurtarıldı. Tekneye alınan kaçak göçmenler, Sahil Güvenlik ekiplerine teslim edildi.
21.12.2023 Gündem
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı!
Mağaza açılışında indirimli ürün izdihamı! Bursa’da bir elektronik mağazasının açılışında vatandaşlar indirimli ürünlere koştu. Oluşan izdiham ise cep telefonu kamerasıyla kaydedildi.
17.12.2023 Gündem
Bodrum'da merak uyandıran beyaz köpüğün nedeni belli oldu
Bodrum'da merak uyandıran beyaz köpüğün nedeni belli oldu Muğla'nın Bodrum ilçesinde, önceki gün 3 caddede görülen kimyasal köpüğün, bir kargo firmasına ait kamyonetteki bidonların yola düşmesiyle dökülen deterjandan kaynaklandığı belirlendi. O anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.
30.11.2023 Gündem
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil? İstanbul'da etkili olan kuvvetli yağışlar ve fırtına, şehirde hayatı olumsuz etkilemeye devam ediyor. Megakentte direk devrilmesi sonucu bir kişi hayatını kaybederken, birçok bölgede sel, su baskını ve çatı uçması gibi olumsuzluklar yaşanıyor. İstanbul Valiliği, son dakika açıklamasında bu olumsuz hava koşullarına dikkat çekti. Peki 30 Kasım İstanbul’da okullar tatil mi 2023? Yarın hangi illerde okullar tatil?
29.11.2023 Gündem
Kırıkkale'de sağanak; dere taştı, yol suyla kaplandı
Kırıkkale'de sağanak; dere taştı, yol suyla kaplandı kırıkkale'nin Balışeyh ilçesinde sağanak nedeniyle yollar göle döndü. Derenin taşması sonucu Kırıkkale-Samsun kara yolu, kısa bir süre trafiğe kapatıldı.
26.11.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zor Anlar ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zor anlar haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.