Zoom

Zoom

Son dakika zoom haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zoom ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zoom haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zoom

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zoom gelişmeleri de dahil olmak üzere 375 zoom haberi bulunmuştur. Tüm zoom haberleri aşağıda listelenmiştir.
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar
İBB Başkan Adayı Murat Kurum: İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar İBB Başkan Adayı Murat Kurum, Bayrampaşa mitinginde vatandaşlara seslendi. Kurum, “Bu şehirde yeterli taksi yok. Çünkü bunlar taksiyi hizmet olarak görmüyor, taksiyi rant üretecek bir araç olarak görüyorlar. İstanbul’da ne varsa hepsini rant olarak görüyorlar. İstanbul’un kaynaklarını kendi gelecekleri için harcamaya çalışıyorlar. İstanbul’un önündeki en büyük engel CHP’li İBB yönetimidir.” dedi.
21.03.2024 Gündem
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı!
TFF, Süper Lig’de 30’uncu haftanın VAR kayıtlarını açıkladı! Türkiye Futbol Federasyonu, Trendyol Süper Lig’de 30’uncu hafta maçlarının tamamlanmasının ardından VAR kayıtlarını açıkladı.
19.03.2024 Fenerbahçe
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi
Hamileler ve yeni anneler için ücretsiz ‘Beslenme Yolculuğu’ projesi Hamileleri ve yeni anneleri desteklemek amacıyla beslenme webinar serisi projesinin yıl boyunca ücretsiz olarak Hero Baby tarafından hayata geçirildiği duyuruldu.
23.02.2024 Sağlık
Realme 11 Pro+ İncelemesi
Realme 11 Pro+ İncelemesi Yeni bir videodan herkese merhaba. Bugünkü konuğum gerek tasarımıyla gerek özellikleriyle oldukça iddialı. Kimden mi bahsediyorum? realme 11 pro plus’dan tabi ki. Tasarım konusunda da oldukça ciddi bir yenilik ile karşımıza çıktı. Sizi daha fazla bekletmek istemiyorum. Gelin bu akıllı cihazı yakından inceleyelim.
17.10.2023 Advertorial
Klavye sesinizi dinleyerek verilerinizi çalabilirler! İşte yapılması gerekenler
Klavye sesinizi dinleyerek verilerinizi çalabilirler! İşte yapılması gerekenler Bir grup İngiliz araştırmacı tarafından yayınlanan yeni bir çalışma, çağımızın teknolojik gelişmelerinin yol açtığı potansiyel bir tehlikeyi ortaya koyuyor.
9.08.2023 Bilim ve Teknoloji
İttifak dağılıyor! İsviçreli yayın kuruluşu muhalefeti mercek altına aldı...
İttifak dağılıyor! İsviçreli yayın kuruluşu muhalefeti mercek altına aldı... Türkiye'yi mercek altına alan İsviçreli gazeteci Philipp Scholkmann dikkat çeken bir muhalefet analizi yayınladı. SRF'de yayınlanan yazıda ' Partiler Kılıçdaroğlu liderliğindeki CHP'den uzaklaşıyor' denildi
1.08.2023 Gündem
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak"
İmamoğlu'ndan dikkat çeken değişim yemeği! "Bir isim daha kadroya katılacak" İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, eski CHP Genel Başkanları Altan Öymen, Hikmet Çetin, eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın ile Beylikdüzü’nde bir araya geldi. Gazeteci Barış Yarkadaş, Beylikdüzü'ndeki görüşmeye ilişkin dikkat çeken bilgiler paylaştı.
1.08.2023 Gündem
Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanlığı göndermesi
Özgür Özel'den Ekrem İmamoğlu'na belediye başkanlığı göndermesi CHP'de değişim ve Zoom toplantısı tartışmaları sürerken CHP Grup Başkanı Özgür Özel, partinin gündemine ilişkin önemli mesajlar verdi. CHP için değişim çağrısı başlatan Ekrem İmamoğlu’na belediye başkanlığı için gönderme yapan Özel, "İstanbul Büyükşehir Belediyesi için partimiz adına en fazla oyu alabilecek siyasinin de kendisi olduğu açıktır" dedi. Ayrıca Özel, değişim çağrılarını yanıtsız bırakan Kılıçdaroğlu'na üstü kapalı yanıt verdi: Bu sonucu yenilgi olarak görmeyenler tabanımızın ve örgütümüzün hissiyatını da anlamıyor demektir.
31.07.2023 Gündem
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı
CHP'de kriz büyüyor! Kılıçdaroğlu 'bırakma' şartını açıkladı CHP'de iç savaş devam ediyor. PM’de “değişimciler” güç gösterisi yaptı. 11,5 saatlik toplantıda sert tartışmalar yaşandı tansiyon hiç düşmedi. Kulislerde “el enseler çekildi asıl savaş ve pazarlık şimdi başlıyor” yorumları yapılıyor. Öte yandan Kılıçdaroğlu, belediye başkanları toplantısında genel başkanlığı bırakma şartını da açıkladı.
25.07.2023 Gündem
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi
CHP'de ortalık karıştı! Kılıçdaroğlu'na çok sert "troll akıl" tepkisi CHP'de tartışmalar sürüyor. CHP'de en kritik Parti Meclisi toplantısı sert tartışmalara, sert eleştirilere sahne oldu. Saatler süren toplantının perde arkasında yaşananlar, içeride söylenenler sızmaya devam ediyor. Peki o tartışılan Zoom toplantısı ile ilgili Kılıçdaroğlu mu eleştirildi, yoksa Kılıçdaroğlu mu eleştirdi? İşte detaylar...
24.07.2023 Gündem
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım
CHP'de 'zoom' krizi! Kılıçdaroğlu'dan flaş adım CHP’de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yaptığı zoom toplantısının ardından tartışmalar sürerken saflar da netleşmeye başladı. CHP lideri Kılıçdaroğlu'dan, 'değişim' isteyen Ekrem İmamoğlu ve destekçilerine karşı dikkat çeken bir adım geldi.
24.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici
İmamoğlu'nun toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk açıklama: Etik olarak rahatsız edici CHP lideri Kılıçdaroğlu'ndan, geçtiğimiz günlerde siyaset gündeminde bomba etkisi yapan zoom toplantısı ile ilgili ilk açıklama geldi.
20.07.2023 Gündem
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi
İmamoğlu'nun zoom toplantısına Kılıçdaroğlu'ndan ilk tepki geldi İmamoğlu’nun zoom üzerinden CHP’nin önemli isimleriyle yaptığı toplantı kaydının kamuoyuna yansıması sonrası Kılıçdaroğlu MYK’yı topladı. Toplantının kim tarafından kayda alınıp sızdırıldığı gizemini korurken CHP Sözcüsü Öztrak, olayı etik dışı olarak niteledi. MYK’da bazı üyeler ise gizli toplantı katılımcılarının istifasını istedi...
20.07.2023 Gündem
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım
Ekrem İmamoğlu'nun değişim toplantısının görüntüsü gündeme bomba gibi düştü! Yarkadaş: İzlerken utandım Değişim tartışmalarının devam ettiği CHP'de İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun ekibi ile yaptığı çevrim içi değişim toplantısının bir kısmı sosyal medyaya sızdı. Kayıtlarda ne konuşuluyordu, kimler vardı? Toplantıya ilişkin ayrıntıları CNN TÜRK Muhabiri Melike Görür anlattı. Değişim toplantısına ilişkin tartışmalar sürerken görüntülere bir tepki de Barış Yarkadaş'tan geldi. Yarkadaş, 'Belediye başkanının “amiri” pozisyonunda olanlar, belediye başkanının “memuru” gibi sıraya geçip “arz ediyor.”' dedi.
19.07.2023 Gündem
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Magazin
Google'dan Zoom'a geçti! Sadece 10 ay çalışabildi
Google'dan Zoom'a geçti! Sadece 10 ay çalışabildi Zoom, yaklaşık 10 ay önce şirkette Başkan olarak çalışmaya başlayan eski Google çalışanı Greg Tomb'u görevden aldı.
8.03.2023 Bilim ve Teknoloji
CHP'li Özel: Seçim konusunda karar almada genel başkanımız yetkilendirildi
CHP'li Özel: Seçim konusunda karar almada genel başkanımız yetkilendirildi CHP Grup Başkan Vekili Özgür Özel, "CHP TBMM grubu olarak 26 Şubat 2023 saat 10.00'da olağanüstü gerçekleştirdiğimiz toplantımızda Cumhurbaşkanlığı seçimi konusunda bundan sonraki bütün süreçlerde grubumuz adına karar alma konusunda oy birliğiyle Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu yetkilendirilmiştir" dedi.
26.02.2023 Gündem
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu...
17 yaşındaki genç bir kızın korkunç sonu! Halıdaki kan gizemi çözdü detaylar kan dondurdu... ABD'de işlenen cinayetin ayrıntıları duyanların kanını dondurdu. 17 yaşındaki lise öğrencisi genç kız büyük bir gizem içerisinde ortadan kayboldu. Genç kızın başına gelenler videoya kaydedildi. Öte yandan genç kızın katili, 2023 yılında serbest kalabilir.
6.12.2022 Dünya
Emine Erdoğan, ABD'de 'Uluslararası Müslüman Kadınlar Başarı ve Topluma Katkı Ödülü'nü aldı
Emine Erdoğan, ABD'de 'Uluslararası Müslüman Kadınlar Başarı ve Topluma Katkı Ödülü'nü aldı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan, ABD Müslüman Örgütler Konseyi (USCMO) tarafından New York'ta düzenlenen törende, sosyal projeler, eğitim, çevre ve insani yardım alanlarında Müslüman kadınlara verilen ‘Uluslararası Başarı ve Topluma Katkı Ödülü’nü aldı.
19.09.2022 Gündem
Milli gözcü İHA STM TOGAN’ın ilk teslimatları yapıldı! SSB Başkanı Demir duyurdu
Milli gözcü İHA STM TOGAN’ın ilk teslimatları yapıldı! SSB Başkanı Demir duyurdu Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Prof. Dr. İsmail Demir, STM tarafından milli imkanlarla geliştirilen mini gözcü İHA sistemi TOGAN’ın ilk teslimatının yapıldığını açıkladı. STM TOGAN, keşif, gözetleme ve istihbarat faaliyetlerinde kullanılacak.
7.08.2022 Bilim ve Teknoloji
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik: NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, partisinin MYK gündemine ilişkin açıklamalarda bulunuyor. İsveç ve Finlandiya'nın NATO adımıyla ilgili çarpıcı mesajlar veren Çelik, 'NATO'ya üye olacak devlet terörle bağını kesmelidir' dedi.
19.05.2022 Siyaset
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler
TFF'den yeni MHK Başkanı açıklaması geldi! İşte yeni başkan ve üyeler TFF, MHK Başkanı Ferhat Gündoğdu'nun istifasının ardından yaklaşık 24 saat sonra yeni MHK başkanını açıkladı. Sabri Çelik'in yeni başkan olarak görevlendirildiği MHK'nin üyeleri arasında eski hakemler yer aldı.
18.04.2022 Şampiy10
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı?
23 Nisan Migros indirimi! Migros 23 Nisan oyuncak indirimi ne zaman? Migros 23 Nisan indirimi başladı mı? Migros 23 Nisan indirimi ne zaman başlıyor, Migros 23 Nisan oyuncak indirimi başladı mı? Migros her yıl 23 Nisan’a özel oyuncak indirimi yapıyor. 2021 yılında da birçok üründe Migros indirime gitmişti. 23 Nisan’a az bir süre kala Migros’un bu yılkı kampanyası merak ediliyor. İşte 23 Nisan Migros indirimi ile ilgili merak edilenler…
18.04.2022 Ekonomi
Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağ kolu Sergey Şoygu 12 gündür kayıptı! Kremlin'den şüphe uyandıran video...
Rusya Devlet Başkanı Putin'in sağ kolu Sergey Şoygu 12 gündür kayıptı! Kremlin'den şüphe uyandıran video... Ukrayna-Rusya savaşının en kritik zamanında Rusya'nın askeri planlarının ABD ve İngiltere istihbaratına sızması, Rus birliklerinin sahada yaşadığı aksilikler ve cephedeki büyük kayıplar nedeni ile Rus Lider Putin'in öfkeli olduğu bazı generalleri görevden aldığı bazı kritik isimleri ise hapse attığı uzun süredir konuşuluyor. 12 gündür ortalıkta görünmeyen Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Putin'in katıldığı bir Zoom toplantısında görüntülendi. Kremlin'in paylaştığı görüntüler şüphe uyandırdı ve Batı medyası Şoygu'nun eski görüntülerinin kullandığını iddia etti.
25.03.2022 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zoom ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zoom haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.