Gazete Vatan Logo
Magazin Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!

Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!

Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.

Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!

Brian Austin Green ile evliliği kötü giden Megan Fox, 'Midnight In The Switchgrass' filminin setinde Machine Gun Kelly (MGK) ile tanışmış ve genç şarkıcıya aşık olmuştu. Aşkı için evliliğini bitiren Fox, Machine Gun Kelly (MGK) ile tanıştığında onun 'ruh eşi' olduğunu anladığını açıklamıştı.

Sosyal medyadan sık sık paylaşım yapan ikili, geçtiğimiz sene ise evlilik kararı almıştı. Megan Fox sevgilisinin kendisine evlilik teklifi ettiği anları paylaşıp şunları yazmıştı:

Bu kadar kısa, çılgın bir zaman diliminde birlikte yaşayacağımız acılardan habersizdik. İlişkinin bizden isteyeceği işlerden ve fedakarlıklardan habersiz ama aşk sarhoşu. Her nasılsa bir buçuk yıl sonra, cehennemde birlikte yürüdükten sonra onunla evlenmemi istedi. Ve bundan önceki her yaşamda olduğu gibi ve onu takip edecek her yaşamda olduğu gibi, evet dedim. Ve sonra birbirimizin kanını içtik.

Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü

"ÇÜNKÜ AŞK ACITIR"

Fox'a verdiği yüzüğü özelliğini bir röportajında anlatan Machine Gun Kelly, iki renkli değerli taşlardan oluşan yüzüğün aslında "diken" olduğunu ve Fox eğer bu yüzüğü parmağından çıkarmak isterse canının yanacağını söylemişti.

Machine Gun Kelly, "Bu iki halka aslında birer diken. Eğer onları parmağından çıkarırsa bu canını acıtacak. Çünkü aşk acıtır" ifadelerini kullanmıştı.

TÜM FOTOĞRAFLARI SİLDİ

Ancak nikah masasına oturması beklenen çiftten sürpriz bir hamle gelmişti. Hollywood yıldızı, müzisyen aşkıyla çekilen tüm fotoğraflarını Instagram sayfasından silip, MGK'yi takip etmeyi bırakmıştı.

Haberin Devamı

İkilinin arasında neler olduğu merak edilirken, bir kaynak Page Six'e konuşup; Fox ve Kelly'nin çift terapisi yardımıyla işleri yoluna koymaya çalıştıklarını söylemiş ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Zoom aracılığıyla her gün bir çift terapistiyle görüşüyorlar. Megan, ilişkileri hakkında kalıcı bir karar vermeden önce terapiye bir şans vermeleri gerektiğini düşünüyor.

"NEYİ KURTARABİLECEKLERİNİ GÖRMEK İSTİYOR"

Her ne kadar işleri internet üzerinden yürütmeyi tercih etmiş olsalar da, çift 17 Şubat'ta çeşitli evlilik ve çift terapisi hizmetleri sağlayan bir ofis binasında görüntülenmişti.

Bu görüntülenmenin ardından; "Ayrıldılar ama Megan nerede durduklarına bakıyor. Neyi kurtarabileceklerini görmek istiyor" diyen bir kaynak, MGK'nın 'gerçekten barışmak istediğini' de sözlerine eklemişti.

Ünlü çiftin ayrıldığının ortaya çıkmasının üzerine, Machine Gun Kelly'nin Megan Fox'u aldattığı ve güzel oyuncunun nişanlısının telefonunda bazı mesajlar yakaladığı iddiası ortaya atılmıştı.

Haberin Devamı

"ÜÇÜNCÜ TARAF MÜDAHALESİ OLMADI"

Fox, konuyla ilgili Instagram sayfasından bir açıklama yaparak, şu ifadeleri kullanmıştı:

Bu ilişkiye herhangi bir üçüncü taraf müdahalesi olmamıştır. Buna gerçek insanlar, DM'ler, AI botları veya succubus iblisleri de dahildir.

OSCAR PARTİSİNE KATILDI

36 yaşındaki Megan Fox, tüm bunların ardından Los Angeles'ta düzenlenen Vanity Fair Oscar Partisi'nde fotoğrafçı Cibelle Levi'nin objektiflerine poz verdi.

Siyah, derin dekolteli ve dar elbisesi içinde göz kamaştıran ünlü ismin; partide eğleniyor gibi göründüğü, müzik dinlediği ve açık alanda içkisini yudumladığını bildirildi. Page Six'e konuşan bir gözlemci, Fox'un 'Black Adam' oyuncusu Noah Centineo'nun yanı sıra menajeri Chuck James ve üç kadın arkadaşıyla birlikte olduğunu belirtti.

YÜZÜĞÜNÜ TAKMAMASI DİKKAT ÇEKTİ

Ayrıca Megan Fox'un, 32 yaşındaki Machine Gun Kelly'nin Ocak 2022'de evlenme teklif ederken verdiği zümrüt ve elmastan oluşan nişan yüzüğünü takmaması dikkatlerden kaçmadı.

Haberin Devamı

VE BARIŞTILAR

ABD’li aktris Megan Fox (36) ve rockçı Machine Gun Kelly (32), şubat ayında ara verdikleri ilişkilerine devam kararı aldı. Nişanlı çift, Hawaii’de romantik bir tatile çıktı.

Birbirlerini ‘ruhdaş’ olarak tanımlayan çift, ilişkilerine eskisinden daha tutkulu başladıklarını söyledi. Fox, nişanlısını ‘dürüst olmamakla’ suçlayarak ihanet iddialarına yol açmıştı.