Megan Fox

Megan Fox

Son dakika megan fox haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan megan fox ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını megan fox haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Megan Fox

haberleri sayfasında son dakika yaşanan megan fox gelişmeleri de dahil olmak üzere 142 megan fox haberi bulunmuştur. Tüm megan fox haberleri aşağıda listelenmiştir.
Megan Fox kendi hayatından ilham aldı, şiir kitabı çıkardı!
Megan Fox kendi hayatından ilham aldı, şiir kitabı çıkardı! Megan Fox, yeni şiir kitabında kendine ait çok kişisel bilgiler paylaşarak hamilelik kaybıyla ilgili deneyimini anlattı.
8.11.2023 Magazin
Megan Fox sörf dersi veriyor!
Megan Fox sörf dersi veriyor! 'Transformers' serisindeki 'Mikaela Banes' rolüyle ünlenen, dünyaca ünlü yıldız Megan Fox, deniz kenarında verdiği iddialı pozlarla sosyal medyayı salladı. Ünlü oyuncunun paylaşımına yorum ve beğeni yağdı.
1.08.2023 Magazin
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum'
Beyazıt Öztürk’ten 'Beyaz Show' açıklaması! 'Ekrana dönüyorum' Beyazıt Öztürk, ekrana geri dönüyor. 'Beyaz Show'un ardından yakın arkadaşı Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını üstlendiği 'O Ses Türkiye' adlı müzik yarışmasında jüri üyeliği yapmıştı. Öztürk, katıldığı bir canlı yayında 'Beyaz Show'un yazın yeniden yayınlanacağını duyurdu.
20.06.2023 Magazin
Megan Fox: Hayatımda hiçbir zaman vücudumu sevmedim
Megan Fox: Hayatımda hiçbir zaman vücudumu sevmedim Machine Gun Kelly ile yaşadığı çalkantılı ilişkiyle magazin gündeminden düşmeyen ABD'li aktris Megan Fox, son röportajında yaptığı açıklamalarla adından söz ettirdi. İşte o açıklamalar...
16.05.2023 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle!
Megan Fox ve Machine Gun Kelly'den flaş hamle! Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, çiftten güzel haber geldi.
9.04.2023 Magazin
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası
Evlenmeleri beklenen ünlü isimlerden ayrılık haberi! İhanet iddiası Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox ile şarkıcı Machine Gun Kelly, geçtiğimiz aylarda ilişkilerinde kriz yaşamaya başlamıştı. Çift terapisine giderken görüntülenen ikilinin ihanet yüzünden ayrıldığı iddiaları ortaya atılırken, konuyla ilgili açıklama yapan Fox'tan yeni bir hamle geldi.
14.03.2023 Magazin
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu
Yeni 'Batman' filminin vizyon tarihi belli oldu Robert Pattinson'ın DC evreninin en sevilen süper kahramanlarından 'Batman' karakterini canlandırdığı, dünya çapında 759 milyon dolar hasılat yapan 'The Batman', ikinci film onayını almıştı. Devam filminin vizyon tarihi netleşti.
4.02.2023 Magazin
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü
Megan Fox: Nişanlım 4 yaşındayken bana göründü Özel hayatlarına dair yaptıkları açıklamalarla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox sevgilisi rockçı Machine Gun Kelly'yle birbirinin kanını içtiklerini söylemiş ve herkesi şoke etmişti. Hollywood’un tanınan isimlerinden olan Megan Fox son yaptığı açıklamayla yine konuşulmayı başardı.
31.01.2023 Magazin
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor?
Babam ve Oğlum'un Deniz'i Ege Tanman şimdilerde ne yapıyor? Biz onu 'Babam ve Oğlum' filminin Deniz'i olarak tanıdık. Ege Tanman, 2000’li yılların yıldız çocuk oyuncularından biriydi. Tanman, canlandırdığı rollerle seyirciyi ağlatıp güldürüyordu. “Babam ve Oğlum” filminin hayatının dönüm noktası olduğunu söyleyen oyuncu samimi açıklamalarda bulundu.
29.01.2023 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı!
Megan Fox'un yeni imajı herkesi şaşırttı! Özel hayatıyla sık sık gündeme gelen oyuncu Megan Fox'un göğüslerine estetik yaptırması hayranlarından tepki görmüştü. Son dönemde estetikleri yüzünden eleştirilen Fox imaj değiştirdi. Güzel oyuncuyu görenler tanıyamadı.
29.01.2023 Magazin
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi!
Megan Fox'un yeni imajı bakın kime benzetildi! Özel hayatıyla ilgili çarpıcı açıklamalar yapan Megan Fox ile rapçi Machine Gun Kelly ikilisinden güzel oyuncu, nişanlısıyla katıldığı galadaki tarzıyla adından söz ettirdi. Kızıl saçları ve vücudunu saran elbisesiyle kırmızı halıda boy gösteren Fox, ünlü çizgi film karakteri Jessica Rabbit'e benzetilerek; kısa sürede sosyal medyada gündem oldu.
27.10.2022 Magazin
Megan Fox -Machine Gun Kelly aşkı doludizgin sürerken şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Kafasında kadeh kırdı
Megan Fox -Machine Gun Kelly aşkı doludizgin sürerken şoke eden görüntüler ortaya çıktı! Kafasında kadeh kırdı Film setinde tanışan ve bir yılı aşkın bir süredir birlikte olan ABD'li oyuncu Megan Fox ile Machine Gun Kelly (MGK), geçtiğimiz aylarda nişanlanmıştı. Mutlu birliktelikleri ve sıra dışı tarzlarıyla adlarından söz ettiren çift, gizlice evlendikleri ve Fox'un hamile olduğu iddiaları hakkında konuştu. MGK ise, Madison Square Garden konserindeki agresif tavırları ve sonrasında kutlamaya gittiği mekanda kafasında şampanya kadehi kırmasıyla magazin gündemine oturdu.
30.06.2022 Magazin
Megan Fox'tan şaşırtan paylaşım! Tuluma delik açtırmış...
Megan Fox'tan şaşırtan paylaşım! Tuluma delik açtırmış... Megan Fox ile Machine Gun Kelly ilişkileriyle sık sık gündeme geliyor. Son olarak birbirlerinin kanını içtiklerini itiraf eden çiftten Megan Fox mavi tulumuyla bir paylaşım yaptı. Fox paylaşımında şoke eden bir detay paylaşınca ise tepki çekti.
16.05.2022 Magazin
Megan Fox'tan ilginç açıklama: Birbirimizin kanını içiyoruz!
Megan Fox'tan ilginç açıklama: Birbirimizin kanını içiyoruz! Nişanlısı Machine Gun Kelly ile evlilik hazırlığı yapan Megan Fox, birbirlerinin kanını içtiklerini dile getirdi. Konuyla alakalı konuşan Fox, bunu bir ritüel olarak gerçekleştirdiklerini belirtti
27.04.2022 Magazin
Megan Fox ile Brian Austin Green resmen boşandı! 'Beni her zaman seveceğini biliyorum'
Megan Fox ile Brian Austin Green resmen boşandı! 'Beni her zaman seveceğini biliyorum' Megan Fox ve Brian Austin Green'in iki yıldır süren boşanma davası resmen sona erdi. Evlilikleri 11 yıl süren ikili, kararın sonuçlanmasının ardından birbirine iyi dileklerde bulundu.
11.02.2022 Magazin
Megan Fox ve Machine Gun Kelly kan içerek nişanlanmıştı! Yüzükteki detay...
Megan Fox ve Machine Gun Kelly kan içerek nişanlanmıştı! Yüzükteki detay... Megan Fox ile Machine Gun Kelly çifti birbirlerinin kanını içerek nişanlanmıştı. Machine Gun Kelly, tasarımıyla yakından ilgilendiği nişan yüzüğünün özelliklerini anlatınca gündem oldu. Yüzüğün diken özelliğinden söz eden şarkıcı, "Yüzüğü parmağından çıkarırsa canını acıtır. Çünkü aşk acıtır" dedi.
20.01.2022 Magazin
Machine Gun Kelly'den Megan Fox'a romantik evlilik teklifi!
Machine Gun Kelly'den Megan Fox'a romantik evlilik teklifi! Evliyken genç şarkıcıya aşık olan Megan Fox evini terk etmiş ve Machine Gun Kelly ile aşk yaşamaya başlamıştı. Sosyal medyada müstehcen pozlarıyla dikkat çeken ünlü çift evlilik kararı aldı. Machine Gun Kelly Megan Fox'un önünde eğilip evlilik teklifinde bulundu.
13.01.2022 Magazin
Machine Gun Kelly: Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım
Machine Gun Kelly: Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım Daha önce sevgilisi Megan Fox'un kan damlasını kolye yaptırdığını açıklayan şarkıcı Machine Gun Kelly, ilişkisi hakkında yeni açıklamalarda bulundu. ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.
5.12.2021 Magazin
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım'
İtirafı olay oldu! 'Megan Fox'u etkilemeye çalışırken kendime bıçak sapladım' ABD'li rapçi Machine Gun Kelly, model ve aktris sevgilisi Megan Fox'u etkilemek için bir keresinde kendisine yanlışlıkla bıçak sapladığı anı anlattı.
4.12.2021 Magazin

Benzer Haber Etiketleri

Megan Fox ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki megan fox haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.