Ziraat Bankası Müşteri

Ziraat Bankası Müşteri

Son dakika ziraat bankası müşteri haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziraat bankası müşteri ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziraat bankası müşteri haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Müşteri

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat bankası müşteri gelişmeleri de dahil olmak üzere 183 ziraat bankası müşteri haberi bulunmuştur. Tüm ziraat bankası müşteri haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Borcu olana müjde, sıfır faiz imkanı, son gün 31 Mart...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Borcu olana müjde, sıfır faiz imkanı, son gün 31 Mart... Ziraat Bankası'ndan son dakika kararı! Borcu olana güzel haber geldi. Büyük fırsat sunuluyor. Faiz ödenmiyor. 60 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Dev banka tarafından yapılan açıklamada ödeme kolaylığı ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı. Ziraat Bankası Kredi Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı Türk tarafından yapılan açıklamada, "30.11.2021 tarihinde takip hesaplarında borcu bulunan tarımsal kredili müşterilerin, takipteki tarımsal kredilerine yönelik ödeme kolaylığı sunuluyor. 31.03.2022 tarihine kadar sürecek uygulamada, takip hesaplarında bulunan tarımsal kredi borcunun tek seferde kapatılması halinde, kredilerin takibe intikal ettiği tarihten sonraki dönem için, temerrüt veya başka herhangi bir ad altında faiz talep edilmeyecektir. Takipteki tarımsal kredinin tek seferde ödenmesi imkânı bulunmaması halinde ise cari kredi faiz oranlarından hesaplanacak toplam borç, tarımsal faaliyetine devam eden müşterilerin gelir elde etme dönemlerine uygun şekilde faizsiz olarak 60 aya kadar taksitlendirilebilecektir” denildi.
9.02.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hemen kontrol edin
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hemen kontrol edin Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. Milyonlarca banka müşterisini ilgilendiriyor. Ziraat Bankası'nda parası bulunan vatandaşlar için çok önemli bir uyarı yapıldı. Müşterilerin hemen müracaatta bulunması istendi. İnternet üzerinden sorgulama yapılabilecek. Mevduat hesabı olanların kontrol etmeleri gerekiyor. Kullanılmayan hesaplarda bulunan paralar zaman aşımına uğrayabilir. İşte yapılması gerekenler...
23.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade...
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade... Ziraat Bankası harekete geçti. Dev bankadan avantajlı kredi paketi. Ziraat Bankası müşterilerinin kullanımına faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faiz dışında komisyon da ödenmiyor. Uzun vade imkanı ile ödeme kolaylığı da sunuluyor. İsteyen müşteriler kredilerini 7 yıl vade imkanı ile ödeyebiliyor. Ziraat Bankası, tarımsal sulamada modern basınçlı sulama sistemlerinin kullanımının yaygınlaştırılması ve su kaynaklarının daha verimli kullanılmasının sağlanması amacıyla çiftçiler için uzun vadeli Tasarruflu Sulama Kredisi'ni uygulamaya koydu.
26.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası kararı resmen duyurdu! Hesabı olan...
Ziraat Bankası kararı resmen duyurdu! Hesabı olan... Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni alınan kararı hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada gişe hizmet saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Karar uygulamaya konuldu ve bugünden itibaren başladı.
8.12.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Şifreler...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Şifreler... Ziraat Bankası resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren güzel haber. Dev bankadan yapılan duyuruda mobil bankacılık müşterisi olma ve şifre yenilemede doğrulama yöntemi ile ilgili yeni adım atıldı. Ziraat Bankası müşterilerinin artık bankaya gitmesine gerek kalmayacak. Müşteriler T.C. Kimlik Kartını mobil bankacılık müşterisi olma, internet ve mobil bankacılık şifresi yenilemede bir doğrulama yöntemi olarak kullanabilecek.
23.10.2020 Ekonomi
Büyük dönüşümü başlattı
Büyük dönüşümü başlattı ‘Patrona para yok’ dedi
19.09.2012 Ekonomi
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı
Emekliye 10 bin lira ek ödeme! Bankalar yeni rakamları tek tek açıkladı Emekli promosyon kampanyaları Mart 2024 dönemi için yenilendi. SSK, Bağ-Kur ve memur emeklisi Ocak-Haziran dönemi için yüzde 49,25 zam alırken, banka promosyonları da güncellendi. Özellikle özel bankalar müşteri kazanma iştahıyla emekli promosyonu kampanyaları düzenliyor. Banka promosyonu emeklilere ek gelir kapısı oldu. En yüksek emekli promosyonu hangi bankada? İşte Halkbank, Ziraat Bankası, VakıfBank, Akbank, Garanti, İş Bankası dahil emekli banka promosyonu tutarları...
4.03.2024 Çalışma Hayatı
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?
Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu? Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.
8.11.2023 Ekonomi
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü
Tarım arazileriyle ilgili korkutan rapor! Kritik seviyenin altına düştü Erzurum Atatürk Üniversitesi Ziraat Fakültesi’nden Prof. Dr. Müdahir Özgül, yaklaşık 30 yıl önce Türkiye'de var olan 27 milyon hektar tarım arazisinin bugün 23 milyon hektarın altına düştüğünü söyledi. Tarım ve Orman Bakanlığı'nın 450'nin üzerinde 'Büyükova Koruma Alanı' adı altında ilan ettiği yaklaşık 10 milyon hektarın, koruma altına alındığını belirten Prof. Dr. Özgül, "Geri kalan alanların tamamında çeşitli şekillerde yerleşim, iskan veya sanayi tesisleri veya yollar olsun başka amaçlarla tarımın dışına çıkarılıyor. Bu rakamlar büyük rakamlar” dedi.
7.09.2023 Yaşam
Çiftçiye sıfır faizli kredi imkanı! Elektrik borcu faizleri de silinecek
Çiftçiye sıfır faizli kredi imkanı! Elektrik borcu faizleri de silinecek Milyonlarca çiftçiyi ilgilendiren son dakika açıklaması! Sıfır faizli kredi geliyor, elektrik borcu faizleri siliniyor. İmzalanan protokole göre; çiftçilere elektrik borçları için 60 ay vadeli ve 10 milyon liraya kadar sıfır faizli kredi verecek. Elektrik borcu faizlerinin yüzde 50’si silinerek, çiftçilere ve tarımsal sulama birliklerine destek sağlanacak.
27.10.2022 Ekonomi
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama!
BES sorgulama nasıl yapılır? BES iptali nasıl yapılır? BES e-Devlet BES bakiye sorgulama! Türkiye’de 2003’ten bu yanan uygulanan ve vatandaşların emeklilik dönemlerinde refah seviyelerinin düşmemesini hedefleyen Bireysel Emeklilik Sistemi'nde (BES) birikimler devam ediyor. Çalışanların işe başladıkları tarhiten itibaren otomatik katılımı sağlanıyor. Pek çok kişi BES sisteminin içinde kalmaya devam ederken kimisi de sistemden çıkmayı tercih ediyor. Otomatik katılımla sisteme dahil olunduğundan pek çok kişi paralarının biriktiğinden habersiz. Peki, BES sorgulama nasıl yapılır? BES bilgilerini nereden öğrenebilirim? Diyorsanız işte BES e-Devlet BES bakiye sorgulama ekranı…
12.10.2022 Emekli
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih
Emekli promosyon son gün! Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek? Promosyon son tarih Promosyon uzatıldı mı, emekli promosyon son gün ne zaman? Emekli maaşına yapılan zammın ardından, emekliler yeni dönemde maaşlarını farklı bankalara taşımak için promosyon tekliflerini değerlendirmeye başladı. En yüksek promosyon veren bankaya maaşını taşımak isteyen emekliler “Emekli promosyonu uzatıldı mı, ne zaman bitecek?” sorularına yanıt aramaya başladı. İşte emekli promosyon son gün…
30.09.2022 Ekonomi
Satılık ev fiyatları düşüyor! Gayrimenkul sektöründe 'balon' sönüyor
Satılık ev fiyatları düşüyor! Gayrimenkul sektöründe 'balon' sönüyor Satılık ev fiyatlarındaki fahiş artış ev sahibi olmak isteyenlerin çoğunun beklemede kalmasına neden oldu. Hükümet taradından açıklanan Cumhuriyet tarihinin en büyük konut projesinde başvuru sürecinin başlaması ile satılık konut talebince düşüş oldu. Böylece ‘köpük’ diye tabir edilen gerçek dışı fiyatlamada düşüş yaşanmaya başladı.
21.09.2022 Ekonomi
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı!
TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? İşte TOKİ ödeme planı! TOKİ Sosyal Konut başvuruları devam ederken başvuru yapacak çoğu kişinin aklında TOKİ ödemeleri ile ilgili pek çok soru bulunuyor. Başvuru şartları ve ödeme planı geçen hafta Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanmıştı. Başvurularını yapmak isteyenler TOKİ sosyal konut ödemelerinin sabit mi olacağını, artış oranının nasıl ve hangi oranın baz alınarak yapılacağını araştırıyor. Peki, TOKİ ödemeleri sabit mi? TOKİ ödemeleri yılda iki kez artacak mı? TOKİ ödeme miktarı nasıl belirlenecek? TOKİ ödeme planı nasıl olacak? TOKİ ödemeleri memur maaşı artış oranında artacak mı? İşte TOKİ ödeme planı ve vatandaşın merak ettiği soruların yanıtları…
19.09.2022 Ekonomi
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
En ince ayrıntısına kadar TOKİ Sosyal Konut Projesi! Bakanlık tek tek cevapladı! TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular! Milyonlarca kişinin beklediği TOKİ Sosyal Konut Projesi başvuru süreci başladı! Başvuru sürecinin baladığı günden bu yanan rekor başvuru yapılan TOKİ’nin ucuz konut kampanyasına başvurular artarak devam ediyor. Proje kapsamında toplamda 500 bin sosyal konut, 250 bin konut arsası ve 50 bin iş yeri yapılacak. Projeye başvuru yapmak isteyip, özel durumu ile ilgili aklında pek çok soru işareti olan vatandaşlar için Çevre ve Şehircilik Bakanlığı merak edilen 25 soruya yanıt verdi. İşte TOKİ başvuru süreci, peşinat, ödemeler, gelir durumu ile ilgili sık sorulan sorular!
18.09.2022 Ekonomi
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri! Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Sosyal Konut Projesi başvuruları geçen hafta başladı. Dar gelirliyi ev sahibi yapmak ve kira yükünden kurtarmak amacıyla başlatılan kampanyada ilk hafta geride kalırken, başvurulara ilgi her geçen gün büyüyerek devam ediyor. 2+1 ve 3+1 seçenekli olarak başlatılan ve 81 ilde yapılacak dev konut projesi ile ilgili pek çok kişi bir yandan maliyet ve ödeme konusunda araştırmalarına devam ederken bir yandan da başvurularını yapmaya devam ediyor. TOKi ile ilgili pek çok kişi aklındaki soruları TOKİ uzmanlarına danışmak ve ayrıntılı bilgi alabilmek için TOKİ’nin iletişim hattı numaralarını araştırıyor. Peki, TOKİ müşteri hizmetleri numarası kaç? İşte TOKİ bilgi hattı numaraları ve TOKİ telefon numarası bilgileri!
18.09.2022 Ekonomi
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı
Promosyonlarla ile ilgili son dakika! Memur-emekli milyonları kapsıyor, yeni tarihler ortaya çıktı Emekli ve memura ödenecek promosyon rakamlarıyla ilgili son dakika açıklaması geldi. Maaş promosyonlarıyla ilgili emekli ve memurları ilgilendiren detaylar belli oldu. Emekliye ödenecek promosyon miktarı 10 bin liraya kadara çıktı. Öte yandan bankalar promosyon tarihlerinde güncellemeye gitti. 31 Ağustos tarihinde bitmesi beklenen emekli maaşını taşıma işlemleri 30 Eylül'e kadar uzatıldı.
5.09.2022 Emekli
Ev almak ve ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Attığınız imza başınızı yakabilir
Ev almak ve ev kiralamak isteyenlere flaş uyarı! Attığınız imza başınızı yakabilir Ev almak isteyenler ve ev kiralamak isteyenler dikkat! İnternet sitelerinden emlak dolandırıcılığında yeni yöntem ortaya çıktı. Farklı daireyi ucuz fiyata gösteren sözde emlakçılar, vatandaş ofise gelince kapora sözleşmesi imzalatıp borçlandırıyor. İnternet siteleri üzerinden kullanılan yöntemlere karşı ise emlak danışmanları vatandaşlara uyarılarda bulundu.
17.08.2022 Ekonomi
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak...
Zam geldi! 5000 liraya çıktı, Hesaplara yatacak... Emekli milyonlarca vatandaşa yeni zam müjdesi. Milyonlarca emeklinin hesabına yatacak. Bankaların emeklilere sunduğu promosyon ücretlerine zam geldi. Haziran ayında açıklanan enflasyon verilerinden sonra asgari ücret, emekli maaşları ve ardından da memur maaşlarında artışa gidildi. Emeklilere derin bir nefes aldıran bu zammın ardından promosyon tutarları da bazı bankalarda 5 bin lira seviyesinin üzerine çıktı. Yeni emekli olanlar da promosyon fırsatından yararlanıyor. Çoğunluk bankanın maaş aktarımı için verdiği süre 31 Temmuz’da doluyor. Yani, 31 Temmuz tarihine kadar emekli maaşınızı bir başka bankaya aktarıp, promosyon imkanından yararlanabilirsiniz. Peki hangi banka ne kadar promosyon veriyor? Emekli maaşları başka bankaya nasıl taşınıyor? Bankadan alınan promosyon oranı nasıl yükselir? İşte emekli promosyonu ile ilgili milyonlarca emekliyi ilgilendiren detaylar...
22.07.2022 Emekli
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri...
VakıfBank ve Halkbank resmen duyurdu! Paralar hesaplara aktarılacak, en az 1.000 TL... Son gün 22 Haziran, kupon ve anapara ödemeleri... VakıfBank ve Halkbank tarafından resmi açıklama yapıldı. Büyük kazanç sağlanacak. En düşüğü 1.000 TL. Hesap işletim ücreti ödenmeyecek. Oranlar belli oldu. Gelire Endeksli Senetlerin arzı için süreç başladı. Talep toplama ilk etapta üç kamu bankası aracılığıyla gerçekleştirilecek.Konu ile ilgili VakıfBank ve Halkbank art arda açıklamalar geldi. Detaylar netleşti. Peki, GES talep toplama tarihleri ne zaman? GES nedir, getiri hesaplama nasıl yapılır? Gelire Endeksli Senet ne kadar kazandırır? İşte en çok merak edilen soruların yanıtları...
16.06.2022 Ekonomi
Kilosu 250 liradan başlıyor! Elle tek tek toplanıyor: 'Oldukça büyük talep var'
Kilosu 250 liradan başlıyor! Elle tek tek toplanıyor: 'Oldukça büyük talep var' Antalya'nın Serik ilçesinde yaban mersini için hasat dönemi başladı. Özenle tek tek toplanan ve 'Blueberry' adı ile de bilinen yaban mersinlerinin kilogram fiyatı 250 ila 360 TL arasında tüketiciye sunuluyor.
23.05.2022 Ekonomi
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de!
2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? Muhtar maaşlarına zam Resmi Gazete’de! Muhtar maaşlarına zam! Resmi Gazete’de yayımlandı ve belli oldu! Resmi Gazete’de yayınlanan 7394 sayılı Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi Ve Katma Değer Vergisi Kanununda Değişiklik Yapılması Hakkında Kanun İle Bazı Kanunlarda Ve Kanun Hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun'la Muhtar Ödenek ve Sosyal Güvenlik Yasası’nda düzenleme yapıldı. Karar göre, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine yükseltildi. Peki, 2022 muhtar maaşları ne kadar oldu? İşte detaylar…
15.04.2022 Çalışan Hakları
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor?
Bankalardan emeklilere promosyon fırsatı! 2.750 TL’ye kadar çıkıyor! Hangi banka ne kadar veriyor? Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! 2.750 TL’ye varan ödeme yapılıyor. Ek koşulsuz, anında nakit olarak hesaplara yatıryor. Promosyonda bankaların yarışı sürüyor. Bankalar, promosyon miktarlarını arttırmaya devam ediyor. Emekli maaşını taşıyanlara bankalardan 2.750 TL’ye varan promosyon fırsatları var. Peki, Banka promosyon miktarları ne kadar? Emekli promosyonları ne kadar oldu? Hangi banka ne kadar emekli promosyonu veriyor? İşte bankaların emekli promosyon miktarları…
14.04.2022 Emekli
Maaşlara zam geliyor! Müjdeli haber geldi, kabul edildi, 4 bin 250 lira ve...
Maaşlara zam geliyor! Müjdeli haber geldi, kabul edildi, 4 bin 250 lira ve... Maaşlara zam geliyor. Binlerce kişiye müjde. Muhtar maaşlarını asgari ücretin altında olmayacak şekilde düzenlemeyi de içeren, Vergi ve Ekonomi Paketine ilişkin yasa teklifi TBMM Genel Kurulu'nda kabul edildi. Teklifle, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılacak. Bu düzenlemenin müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlar toplantısında vermişti. Kanun teklifinde ayrıca kurumlar vergisinin, finans sektörü için yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarılması teklif edildi. "Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar'da değişiklik öngörüyor. Teklifle; hakkında, reklam yasağı bulunanlara verilen reklamlar için yapılan harcamaların gider olarak kabul edilmemesi öngörülüyor. Özel sağlık kuruluşu ile sözleşme düzenleyerek hekimlik faaliyetini yürüten hekimlerin kazançlarının serbest meslek kazancı olarak vergilendirilmesi sağlanıyor. Vergi dairesince yapılan işlemlerde elektronik imza, mühür veya onay kullanılmasına ilişkin yetki getiriliyor. Evim mağdurları için de süreç başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
7.04.2022 Ekonomi
Maaşlara zam geliyor! Müjdeli haber geldi, kabul edildi, 4 bin 250 lira ve...
Maaşlara zam geliyor! Müjdeli haber geldi, kabul edildi, 4 bin 250 lira ve... Maaşlara zam geliyor. Binlerce kişiye müjde. 'Vergi ve ekonomi paketi'ni içeren kanun teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Teklifle, muhtar maaşları asgari ücret seviyesine çıkarılacak. Bu düzenlemenin müjdesini Cumhurbaşkanı Erdoğan muhtarlar toplantısında vermişti. Kanun teklifinde ayrıca kurumlar vergisinin, finans sektörü için yüzde 20'den yüzde 25'e çıkarılması teklif edildi. "Hazineye Ait Taşınmaz Malların Değerlendirilmesi ve Katma Değer Vergisi Kanunu ve Bazı Kanunlar'da değişiklik öngörüyor. Teklifle; hakkında, reklam yasağı bulunanlara verilen reklamlar için yapılan harcamaların gider olarak kabul edilmemesi öngörülüyor. Özel sağlık kuruluşu ile sözleşme düzenleyerek hekimlik faaliyetini yürüten hekimlerin kazançlarının serbest meslek kazancı olarak vergilendirilmesi sağlanıyor. Vergi dairesince yapılan işlemlerde elektronik imza, mühür veya onay kullanılmasına ilişkin yetki getiriliyor. Evim mağdurları için de süreç başladı. İşte son dakika haberinin detayları...
31.03.2022 Ekonomi

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Bankası Müşteri ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat bankası müşteri haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.