Ziraat Bankası Açıklama

Ziraat Bankası Açıklama

Son dakika ziraat bankası açıklama haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan ziraat bankası açıklama ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını ziraat bankası açıklama haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Ziraat Bankası Açıklama

haberleri sayfasında son dakika yaşanan ziraat bankası açıklama gelişmeleri de dahil olmak üzere 366 ziraat bankası açıklama haberi bulunmuştur. Tüm ziraat bankası açıklama haberleri aşağıda listelenmiştir.
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Finansal destek, yüze 0.79...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Finansal destek, yüze 0.79... Ziraat Bankası'ndan son dakika kararı! Dev banka yeni gelişmeyi kamuoyu ile paylaştı. Vatandaşlara finansal destek sağlanması adına hayata geçirilen kampanyanın detayları belli oldu. Yüzde 0,79’a varan avantajlı fiyat uygulaması yapılacak. Ziraat Bankası akaryakıt sektörüne özel avantaj paketini devreye aldı. Akaryakıt sektörüne özel, avantajlı üye işyeri ve teminat mektubu fiyatlamaları ile akaryakıt bayilerinin maliyetleri azaltılacak. Kampanya detayları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ziraat Bankası Ödeme Sistemleri ve Kredi Süreçleri Genel Müdür Yardımcısı Cüneyt Sağlık; “Akaryakıt sektöründe faaliyet gösteren anlaşmalı kuruluş ve firmalara yönelik avantajlı fiyat uygulamasını hayata geçirdik. Akaryakıt bayilerinin, Bankamız POS uygulaması üzerinden yapacakları akaryakıt satışlarında, işyerlerine üç farklı üye işyeri fiyatlama modeli sunulacak. Diğer taraftan, anlaşmalı kuruluş ve firmaların akaryakıt bayiliği faaliyetleri kapsamında ihtiyaç duyacakları teminat mektubu komisyonlarında da indirim uygulanacak." diye konuştu.
24.03.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Borcu olana müjde, sıfır faiz imkanı, son gün 31 Mart...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Borcu olana müjde, sıfır faiz imkanı, son gün 31 Mart... Ziraat Bankası'ndan son dakika kararı! Borcu olana güzel haber geldi. Büyük fırsat sunuluyor. Faiz ödenmiyor. 60 aya kadar vade imkanı bulunuyor. Dev banka tarafından yapılan açıklamada ödeme kolaylığı ile ilgili detaylar kamuoyu ile paylaşıldı. Ziraat Bankası Kredi Risk İzleme ve Tasfiye Genel Müdür Yardımcısı Türk tarafından yapılan açıklamada, "30.11.2021 tarihinde takip hesaplarında borcu bulunan tarımsal kredili müşterilerin, takipteki tarımsal kredilerine yönelik ödeme kolaylığı sunuluyor. 31.03.2022 tarihine kadar sürecek uygulamada, takip hesaplarında bulunan tarımsal kredi borcunun tek seferde kapatılması halinde, kredilerin takibe intikal ettiği tarihten sonraki dönem için, temerrüt veya başka herhangi bir ad altında faiz talep edilmeyecektir. Takipteki tarımsal kredinin tek seferde ödenmesi imkânı bulunmaması halinde ise cari kredi faiz oranlarından hesaplanacak toplam borç, tarımsal faaliyetine devam eden müşterilerin gelir elde etme dönemlerine uygun şekilde faizsiz olarak 60 aya kadar taksitlendirilebilecektir” denildi.
9.02.2022 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni karar, kredi kartı, ödeme sistemleri ve... Ziraat Bankası tarafından önemli bir adım atıldı. Anlaşma imzalanarak detaylar hakkında bilgi verildi. Ziraat Bankası resmen JCB anlaşmasını duyurdu. Ziraat Bankası ile JCB arasında yapılan iş birliği anlaşması ile JCB kartları, Ziraat Bankası POS cihazları ve ATM'lerinde kullanılmaya başlanacak.
27.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli, müşterilere...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Hesabı olan herkes için geçerli, müşterilere... Bankada hesabı olan herkesi ilgilendiriyor! Ziraat Bankası resmen duyurdu ve harekete geçti. Başvurmayanın parası yanıyor. Dev banka müşterilerine yönelik önemli bir açıklama yaptı. Liste duyuruldu. Vatandaşların kimlikle şubeye gitmesi gerekiyor. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada zaman aşımına uğrayan hesap sahiplerinin bir an önce bankaya gitmesi ve başvuruda bulunması gerekiyor. Eğer on yıl içinde talep ve tahsil edilmezse, zamanaşımına uğruyor ve paranız yanıyor.
20.10.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu, yeni karar! İmzalar atıldı...
Ziraat Bankası resmen duyurdu, yeni karar! İmzalar atıldı... Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen duyurdu. İmzalar atıldı. Önemli bir iş birliği yapıldı. Ziraat Bankası ve Ankara Üniversitesi tarafından finansal eğitim alanında adım atıldı. Finans alanında yeni araştırmalar yapılarak, hem mezun olacak öğrencilere hem de Ziraat Bankası’nda göreve başlayacak çalışanlara eğitimler verilecek. Ziraat Bankası Bankacılık Okulu, Ziraat Bankası’nın yanı sıra tüm bankacılık sektörü için de insan kaynağı yetiştirmeye devam edecek.
24.09.2021 Ekonomi
5 bin TL limiti var, faiz ödenmiyor, yarın son gün
5 bin TL limiti var, faiz ödenmiyor, yarın son gün Dev banka harekete geçti. 5 bin TL ile sınırlandırıldı. Faiz ödemesi yapılmıyor. Detaylar paylaşıldı. Yarın sona eriyor. Ziraat Bankası Sonradan Faizsiz Taksitlendirme kampanyası başlattı. İşte detaylar...
30.07.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Son 10 gün, faizsiz 5 bin TL...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Son 10 gün, faizsiz 5 bin TL... Ziraat Bankası müşterilerine çok önemli uyarı! Ziraat Bankası'ndan resmi açıklama geldi. Faiz ödenmiyor. 5 bin lira limiti var. 31 Temmuz'da sona eriyor. 1 Temmuz'da başlayan kampanyada limit 5 bin TL olarak belirlendi. Ziraat Bankası'ndan 'Faizsiz Sonradan Taksitlendirme' kampanyası.
21.07.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! İmzalar atıldı
Ziraat Bankası'ndan kredi hamlesi! İmzalar atıldı Ziraat Bankası harekete geçti. Flaş kredi kararı! Yeni alınan karar tüm müşterilere duyuruldu. Dev kredi anlaşması imzalandı. Ziraat Bankası, Çin Exim Bank (The Export Import Bank Of China) ile 400 milyon dolarlık kredi anlaşması imzaladı. Söz konusu kredi ve sürdürülebilir eurobond ihracıyla Ziraat Bankası, Türkiye ekonomisine katma değerli, ihracat odaklı ve sürdürülebilir büyüme stratejik hedefiyle uyumlu finansman sağladı.
1.04.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem, artık...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Yeni dönem, artık... Ziraat Bankası harekete geçti. Banka müşterileri yararlanabilecek. Ziraat Bankası resmen duyurdu. Araba almayı planlayanlar için büyük kolaylık sağlanıyor. İkinci el araba alırken birçok kişi tedirgin oluyor. Güvenlik endişesi taşıyanlar için Ziraat Bankası önemli bir adım attı. İkinci el araba alım satımında yeni bir dönem başlıyor. Ziraat Bankası 'Güvenli Ödeme Sistemi' hayata geçirdi.
28.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! O şart aranmıyor
Ziraat Bankası resmen duyurdu! O şart aranmıyor Ziraat Bankası harekete geçti. Yüzlerce kişi bekliyordu. Süreç başladı. O şart aranmıyor. Dev banka tarafından ilan yayınlandı. Ziraat Bankası A.Ş., Ziraat Bankası Katılım Bankası A.Ş. ve Ziraat Teknoloji A.Ş için geçerli. Memur alımı yapılacak. KPSS şartı yok. Birçok kişi kamu bankalarında memur olarak çalışmak istiyor. İş başvuru ilanı yayınlandı. Vatandaşlar Ziraat Bankası KPSS şartsız personel ilanını araştırmaya başladı. Kimler Ziraat Bankası ilanına başvuru yapabilir? İşte detaylar...
10.03.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade...
Ziraat Bankası'ndan kredi kararı! Faiz yok, komisyon yok, 7 yıl vade... Ziraat Bankası harekete geçti. Dev bankadan avantajlı kredi paketi. Ziraat Bankası müşterilerinin kullanımına faizsiz kredi fırsatı sunuyor. Faiz dışında komisyon da ödenmiyor. Uzun vade imkanı ile ödeme kolaylığı da sunuluyor. İsteyen müşteriler kredilerini 7 yıl vade imkanı ile ödeyebiliyor. Ziraat Bankası, tarımsal sulamada modern basınçlı sulama sistemlerinin kullanımının yaygınlaştırılması ve su kaynaklarının daha verimli kullanılmasının sağlanması amacıyla çiftçiler için uzun vadeli Tasarruflu Sulama Kredisi'ni uygulamaya koydu.
26.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 1 yıl erteleme, taksit ve faiz....
Ziraat Bankası resmen duyurdu! 1 yıl erteleme, taksit ve faiz.... Ziraat Bankası tarafından açıklama geldi. Dev banka kamuoyuna duyurdu. Bir yıla kadar erteleme imkanı bulunuyor. 5 yıl taksit imkanı sunuluyor. Yüzde 24 artış olduğu bildirildi. Ziraat Bankası Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı Ferhat Pişmaf, Ziraat Bankası'nın tarım kredilerinin geçen yıl yüzde 24 artarken, bankanın son 5 yılda tarımsal üreticilere kullandırdığı kredi hacminin 202 milyar TL'yi aştığını bildirdi. Ziraat Bankası ayrıca ödeme güçlüğü çekenler için de alternatif çözümler sunuyor. Ziraat Bankası Tarımsal Pazarlama Grup Başkanı Pişmaf, genel yapıda görülen iyileşmeye rağmen bireysel olarak ödeme güçlüğüne düşen üreticiler için alternatif çözümler sunduklarını, sübvansiyonlu tarım kredisi kullanan üreticilerin, ürünlerinin doğal afetlerden zarar görmesi halinde 2020/2015 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı kapsamında kredilerinin ilgili kısmını 1 yıla kadar erteleyebildiğini veya 5 yıla kadar taksitlendirebildiğini bildirdi.
20.01.2021 Ekonomi
Ziraat Bankası duyurdu! Değişti, ilk kez...
Ziraat Bankası duyurdu! Değişti, ilk kez... Ziraat Bankası güzel haberi duyurdu. Değişti. İlk kez gerçekleşti. Paralar T.C. kimlik numarasına göre yatırılacak. Ödemeler tüm kamu bankalarının ATM'lerinden ücretsiz olarak yapılabilecek. Yarım milyon öğrenci yararlandı. Ziraat Bankası, KYK burs/kredisi almaya hak kazanan öğrencilerin "Bankkart Genç"lerini yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını sebebiyle ilk defa adreslerinde teslim etti.
27.12.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası harekete geçti! İmzalar atıldı
Ziraat Bankası harekete geçti! İmzalar atıldı Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüzlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni alınan kararı tüm müşterilerine duyurdu. İmzalar atıldı. Yeni ürün ile ilgili bilgiler paylaşıldı. Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) ile Ziraat Bankası arasında, “Bankkart Başak Tedarik Zinciri Finansmanı” ürünü için iş birliği protokolü imzalandı.
21.12.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası kararı resmen duyurdu! Hesabı olan...
Ziraat Bankası kararı resmen duyurdu! Hesabı olan... Ziraat Bankası harekete geçti ve resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiriyor. Dev banka yeni alınan kararı hesabı olan tüm müşterilerine duyurdu. Ziraat Bankası'ndan yapılan açıklamada gişe hizmet saatlerinde değişiklik yapıldığı belirtildi. Karar uygulamaya konuldu ve bugünden itibaren başladı.
8.12.2020 Ekonomi
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Şifreler...
Ziraat Bankası resmen duyurdu! Şifreler... Ziraat Bankası resmen açıkladı. Yüz binlerce kişiyi çok yakından ilgilendiren güzel haber. Dev bankadan yapılan duyuruda mobil bankacılık müşterisi olma ve şifre yenilemede doğrulama yöntemi ile ilgili yeni adım atıldı. Ziraat Bankası müşterilerinin artık bankaya gitmesine gerek kalmayacak. Müşteriler T.C. Kimlik Kartını mobil bankacılık müşterisi olma, internet ve mobil bankacılık şifresi yenilemede bir doğrulama yöntemi olarak kullanabilecek.
23.10.2020 Ekonomi
Cumhurbaşkanı müjdeyi vermişti! Detaylar belli oldu...
Cumhurbaşkanı müjdeyi vermişti! Detaylar belli oldu... Kredi kartı borçlularına ödeme kolaylığı getiren düzenlemeye ilişkin Ziraat Bankası açıklama yaptı. Bankadan yapılan açıklamada 31 Aralık 2018 tarihi öncesi borçlar için 'Birleştiren İhtiyaç Kredisi' uygulaması yapılacağı duyuruldu.
8.01.2019 Ekonomi
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar?
Sandık görevlisi ücreti nereden alınacak 2024, sandık görevlileri parası ne zaman yatacak? Sandık görevli ücretleri ne zaman yatar? Seçim görevli ücretleri ne zaman, nasıl yatar, seçim görevlisi ücreti ne kadar, nereye yatacak? Sorularının yanıtı seçimlerin sona ermesiyle sorgulanan konu başlıklarından biri oldu. Sandık görevlisi ücretleri 31 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinin tamamlanmasıyla merak ediliyor. Sandıkların kurulması, kimlik kontrolü, oy dökümü ve sayımı gibi görevler üstlenen sandık görevlilerinin alacağı ücretin miktarı dışında ücretin hesaplara ne zaman yatacağına ilişkin soruların yanıtı öğrenilmeye çalışılıyor. Seçim görevli ücretleri, memur maaşı katsayı oranlarına göre hesaplanıyor. Salon başkanı, bina sorumlusu ve sandık memuru ücretleri farklı olarak yatırılacak. Peki, Seçim görevli ücretleri 2024 ne zaman yatacak, seçim görevlileri ne kadar ücret alacak? Seçim görevlisi ücreti nasıl alınır? İşte seçim görevlisi memur ücretleri ile salon başkanı, bina sorumlusu görevli ücretleri…
14.04.2024 Gündem
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı?
Kredi kartı sonradan taksitlendirme kalktı mı? Sonradan taksitlendirme yapılabiliyor mu, 1 Nisan sonrası kreşin kartına sonradan taksitlendirme var mı? Sonradan kredi kartına taksitlendirme kalktı mı? Kamu bankalarının 1 Nisan'dan itibaren bireysel kredi kartları ile giyim, market, elektronik ve benzeri alışverişlerde sonradan taksitlendirme kullanılamayacağı iddiaları sonrası Dezenformasyonla Mücadele Merkezi’nden ardından da Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek’ten peş peşe açıklamalar geldi. 
11.04.2024 Ekonomi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi
Bayramdan önce evde bakım maaşları yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek 2024? Nisan ayı engelli maaşı ve evde bakım aylığı ödeme takvimi Ramazan Bayramı heyecanı ülkeyi sardı. 11 ayın sultanı Ramazan ayını uğurlarken, bayram için alışveriş yapacaklar, 9 gün tatili değerlendirecek olan vatandaşlar maaşlarının bayram öncesi yatırılıp yatırılmayacağı sorgulanmaya başlandı. Peki, evde bakım maaşı ile engelli maaşları bayramdan önce yatacak mı, engelli maaşları ne zaman verilecek?
3.04.2024 Ekonomi
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı
Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank harekete geçti! Kredi kartına indirim kararı Ziraat Bankası, Halkbank ve VakıfBank'dan flaş karar. Bankaların kredi kartı komisyon oranlarıyla ilgili olarak yeni bir karar alındı. Ticaret Bakanı Ömer Bolat, üç kamu bankasının, kart komisyon oranlarında indirime gittiğini açıkladı.
17.02.2024 Ekonomi
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir?
İş Bankası Troy Karta geçiş nasıl yapılır (Troy Kart başvurusu)? İş Bankası Troy Kart nedir? İş Bankası müşterileri, nasıl TROY karta geçiş yapabileceklerini merak ediyor. Türkiye'deki vatandaşlar İsrail ve ABD ürünlerine yönelik boykotla karşılık veriyor. Boykota banka kart ödeme sistemi de dahil edildi. k Türkiye’deki müşterilerin ABD merkezli Visa ve Mastercard’ı terk ederek BKM (Bankalararası Kart Merkezi) tarafından 2017 yılında yerli ve milli olarak geliştirilen TROY kart sistemine geçmesi, TROY’un kullanım hacmini bir önceki aya göre yüzde 60’ya yaklaşan oranda artırdı.
16.11.2023 Ekonomi
Demirören Holding'den açıklama: Bankalara 1,3 milyar dolar ödenmiştir
Demirören Holding'den açıklama: Bankalara 1,3 milyar dolar ödenmiştir Demirören Holding'den kamuoyuna açıklama yapıldı. Holding'in, tüm yükümlülüklerini yerine getirdiği vurgulanan açıklamada "2020 yılından bu yana bankalara 1,3 milyar dolar ödenmiştir. Son olarak Demirören Medya’nın Ziraat Bankası’na olan FYYS kapsamındaki borcunun 90 milyon dolarlık taksidi ödenmiştir" denildi.
5.05.2023 Ekonomi
Bakan Nebati: Deprem bölgesindeki esnafa kredi imkanı sağlıyoruz
Bakan Nebati: Deprem bölgesindeki esnafa kredi imkanı sağlıyoruz Deprem bölgesi Diyarbakır’da açıklamalarda bulunan Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, “Deprem bölgemizdeki esnafa, 250 bin liraya kadar 12 ayı ödemesiz 60 ay vadeli kredi imkanı sağlıyoruz. Bu kredide vade farkının yarısını Bakanlığımız karşılayacak olup, esnafımıza sadece yüzde 7,5 oranında bir fark yansıyacaktır” dedi.
27.03.2023 Ekonomi
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı!
KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı! Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nasıl yapılır? Başvuru şartları ve ÖSYM AİS başvuru ekranı! ÖSYM duyurdu! Sağlık Bakanlığı 31 bin 183 personel alımı için KPSS 2022/11 tercih kılavuzu yayınlandı. Sağlık Bakanlığının sözleşmeli pozisyonlarına yerleştirme yapmak için adaylardan tercih alınacak. Peki, Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel alımı tercihleri nereden ve nasıl yapılır? Sağlık Bakanlığı KPSS-2022/11 Tercih Kılavuzu ve başvuru ekranı!
28.11.2022 Personel Alımı

Benzer Haber Etiketleri

Ziraat Bankası Açıklama ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki ziraat bankası açıklama haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.