Gazete Vatan Logo

Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?

Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu? Haber sitesi adı altında spam haber yapan sitelerin yalan haberleri nedeniyle vatandaşlar Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermediğini sorgulamaya başladı.

Ziraat Bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye para doğru mu?

Ziraat Bankası'nın 2000 TL hediye verip vermemesi vatandaşlar tarafından sorgulanıyor. Bankaların hediye verdiğine dair haberler zaman zaman gündeme geliyor, bu haberlerin çoğu ne yazık ki yalan oluyor. Vatandaşlar Ziraat bankası 2000 TL hediye verdiği haberlerinin ardından arama motorlarına yönelerek Ziraat bankası 2000 TL hediye veriyor mu, Ziraat Bankası 2000 TL hediye doğru mu? Sorularına yanıt arıyor.

ZİRAAT BANKASI 2000 TL HEDİYE VERİYOR MU?

Ziraat Bankası ile cep telefonu ve teknoloji ürünleri satan Troystore arasında yapılan anlaşma sonucunda puan imkanı tanıyor. 

Troyestor sitesinde yer alan bilgiye göre Bankkart ile Troyestore’dan 1-15 Kasım tarihleri arasında tek seferde yapılacak 15.000 - 29.999 TL arası alışverişe 1.000 TL, 30.000 TL ve üzeri alışverişe 2.000 TL
Bankkart Lira fırsatı sağlanıyor.

KAMPANYA KOŞULLARI

Bankkart ile troyestore.com'dan 1-15 Kasım tarihleri arasında tek seferde yapılacak 15.000 - 29.999 TL arası alışverişe 1.000 TL, 30.000 TL ve üzeri alışverişe 2.000 TL Bankkart Lira verilecektir.

Haberin Devamı

Kampanya troyestore.com da geçerlidir.

Bankkart , Bankkart Genç ve Bankkart Başak sahibi müşteriler hem kredi kartı hem de banka kartı özelliği ile kampanyadan faydalanabilir.

Kampanyaya Bankkart Mobil, bankkart.com.tr ve SMS kanallarından katılım sağlanabilir.

SMS ile katılım sağlamak için Bankkart sahiplerinin TROY yazıp 4757'ye Bankamızda kayıtlı cep telefonundan SMS göndermesi gerekmektedir. SMS gönderimleri ücretsizdir.

Bir müşteri kampanya dönemi boyunca en fazla 2.000 TL Bankkart Lira kazanabilir.

Kampanya koşullarını sağlayan müşterilere Bankkart Lira’lar 5 Aralık 2023 yüklenecektir.

Kampanyaya asıl kart sahipleri katılabilir. Ek kartlar ve sanal kartlar ile yapılan harcamalar asıl kart sahibi müşterinin harcamalarına dahil edilecektir.

Bir müşteri kampanyadan en fazla bir kere faydalanabilir.

Kampanyaya kampanya tarihleri içerisinde katılım sağlamayan müşteriler kampanyadan faydalanamayacaktır.

Bankkart Lira kullanılarak yapılan işlemler, iptal / iade işlemleri ve Bankkart ücretsiz ile yapılan işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Haberin Devamı

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade/iptal edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira geri alınacaktır. Bankkart Kumbara'da yeterli Bankkart Lira bulunmaması halinde kalan tutar hesaba veya kredi kartına borç olarak yansıtılacaktır.

Kampanyadan kazanılan Bankkart Lira'ların son kullanım tarihi 7 Ocak 2024 ‘dür.

Kullanılmayan Bankkart liralar 8 Ocak 2024 tarihinde geri alınacaktır.

T.C. Ziraat Bankası A.Ş. ve Artı Bilgisayar A.Ş. kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

TROY STORE NEDİR?

Troy Store'un üst kuruluşu Artı Bilgisayar, 1992 senesinde sektörün lider teknoloji şirketlerinden Apple'ın yetkili satıcısı ve servis sağlayıcısı olarak hizmet vermek üzere hayata geçirildi. Firma, 30 seneden fazla bir zamandır sorunsuz bir marka yolculuğu devam ettirmektedir. 2006 senesinde Kanyon Levent mağazasının kapılarının açılmasıyla beraber Troy ismiyle tanınmaya başlamıştır.

Troy, dünya genelinde teknoloji alanında çığır açan ürünlere ulaşmak isteyenlerin ilk tercihi olma vizyonuyla hareket etmektedir. Şirket, güvenilir, hızlı, çözüm odaklı ve samimi bir yaklaşımla, müşterilere online ve offline kanallarında en son teknolojileri beklentilerin ötesinde bir deneyimle sunma misyonunu benimsemiştir. Troy, müşterilere teknoloji konusunda güvenilir bir ortak olmayı hedeflerken, geniş ürün yelpazesi ve profesyonel hizmetleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına en iyi şekilde cevap vermeyi amaçlamaktadır.

Haberin Devamı