Zina

Zina

Son dakika zina haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zina ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zina haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zina

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zina gelişmeleri de dahil olmak üzere 548 zina haberi bulunmuştur. Tüm zina haberleri aşağıda listelenmiştir.
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Evlilik İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Evlilik İle İlgili Hadisi Şerifleri... İslamiyet evlilik kurumunun kutsallığı ile ilgili Allah'ın sözleri olarak bilenen kutsal kitap Kuran-ı Kerimde yer alan ayetlerde belirtilmiştir. İnsan ilişkilerini düzenlemek ve hayırlı kadın erkek ilişkilerin ne şekilde olması gerektiğine Hz Peygamberimiz de hadisleriyle vurgu yapmıştır. Buna göre hem ayet hem de hadisler doğrultusunda evliliğin önemine vurgu yapılmış evlilik kurumunun nasıl işleyeceği ve özellikleri belirtilmiştir.
8.02.2024 Dini Bilgiler
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri...
İftira İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin İftira İle İlgili Hadisi Şerifleri... İftira, oldukça kötü ve dinimizce yasaklanmış bir olaydır. Ayrıca iftira hem yapan hem de kendisine iftira edilen kişiler için çok rahatsız edici bir tutumdur.
2.02.2024 Dini Bilgiler
Zina İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Zina İle İlgili Hadisi Şerifleri...
Zina İle İlgili Hadisler! Peygamberimizin Zina İle İlgili Hadisi Şerifleri... Zina, İslam'da en büyük günahlar arasında gösterilmektedir. Evli kişiler arasındaki bu günahtan da uzak durmak gerekmektedir. Evlilik dışında yaşanan ilişki olarak bilinen zinadan da uzak durmak gerekmektedir. 
14.12.2023 Yaşam
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı
Okul müdürünün aşk zinciri başını yaktı! Soruşturma başlatıldı Antalya'da 2016 yılında Aksu ilçesi Pınarlı Cumhuriyet Ortaokulu'nda müdür olan, aynı okuldaki bir kadın öğretmenle ilişki yaşadığı iddialarıyla açılan soruşturma neticesinde görevinden alınarak, başka bir okula öğretmen olarak gönderilen S.Ö., Korkuteli'de bir öğrencinin velisiyle aşk yaşadığı iddialarıyla gündeme geldi.
12.12.2023 Gündem
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası!
Tuba Ünsal'ın eski sevgilisine eşinden zina davası! Elisabeth Mas Vall ile evli olan Caner Karaloğlu ile aşk yaşaması bir dönem gündem olurken model ve oyuncu Tuba Ünsal, son olarak ile evli Serdar Turan'la aşk yaşamaya başladı. Serdar Turan, 4 senelik eşi Çılga Turan’a boşanma davası açtı. Çılga Turan’dan karşı hamle gecikmedi.
7.11.2023 Magazin
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı
Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı Suudi Arabistan takımı Al Nassr takımına transfer olan ve sık sık aldığı lüks hediyeler gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası ile yargılanıyor. 38 yaşındaki dünyaca ünlü forvet,  Ronaldo Asya Şampiyonlar Ligi (AFC) grup maçları için takımı ile birlikte İran'a gitti. İran'a gitmişken engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Cristiano Ronalda 99 kırbaç cezası ile karşı karşıya kaldı. Söz konusu gelişmenin ardından İranlı ressam Fatemeh Hamami  hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Fateme Hamami kimdir, kaç yaşında?
13.10.2023 Gündem
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti
Darp edilip bıçaklanmıştı, kendisini öldürmeye çalışan doktor sevgilisinden şikayetçi olmadı! İfadesi şok etti Elazığ’da kız arkadaşını 2 saat boyunca darp edip 5 yerinden bıçaklayan doktora 3 yıl 1 ay 15 gün hapis cezası verildi. Daha önce hastane odasında verdiği röportaj ile gündeme gelen Dilan Tali, şikayetinden vazgeçtiğini beyan ederken, cumhuriyet savcısı mahkeme tarafından verilen karara itiraz etti.
6.10.2023 Yaşam
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti
4'ü öğrenci 5 kişinin öldüğü kazada skandal ihmal! Detaylar şok etti Kocaeli'nin Gebze ilçesinde 4'ü öğrenci 5 kişinin hayatını kaybettiği, 17 kişinin de yaralandığı kazaya ilişkin adli tıp ile bilirkişi raporu tamamlandı. Raporda, sürücü Mehmet Özdemir'in uyuşturucu madde etkisinde olduğu, aracın teknik, güvenlik donanımlarının yetersiz ve bakımlarının zamanında yapılmadığı gibi birçok ihmal olduğu yer aldı. İhmaller zincirinin olduğu kazada, servisin bağlı olduğu şirket ve sürücüsünün yanı sıra Milli Eğitim Bakanlığı da okul yönetimi ile kusurlu bulundu.
6.10.2023 Yaşam
Yargıtay'dan boşanma davalarını ilgilendiren önemli zina kararı
Yargıtay'dan boşanma davalarını ilgilendiren önemli zina kararı Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, boşanma davaları ile ilgili önemli bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, "Kendini internette bekar olarak tanıtıp, farklı erkeklerin evine girip çıkmak ve bu erkeklerle cinsel içerikli fotoğraflar paylaşmak zinaya delalet eder" dedi.
6.10.2023 Gündem
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor
Nafaka ile ilgili emsal karar! Bunu yapanın nafakası bağlanmıyor Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
22.09.2023 Gündem
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’
10 yıl sonra çocuğu oldu, babası başkası çıktı! Yargıtay'dan emsal karar geldi: ‘Yaptığı eziyetin cezasını çeksin’ Konya'da yaşanan olay, Mustafa Y. isimli vatandaşı isyan ettirdi. Eşinin 2015'te dünyaya getirdiği çocuğun babası olmadığını, DNA testiyle öğrenip boşanma ve soy bağının iptali davası açan 42 yaşındaki Mustafa Y., “Çocuğun babası kimse çıksın ortaya, bana yaptığı eziyetin cezasını çeksin” ifadelerini kullandı. Yargıtay'dan ise emsal bir karar geldi.
12.07.2023 Yaşam
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu
Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç’ın boşanma davası sonuçlandı! Nedeni belli oldu Eskiİ futbolcu Emre Aşık ile Yağmur Sarnıç'ın yıllardır süren boşanma davası sona erdi.
6.07.2023 Magazin
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
5.06.2023 Gündem
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne?
Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Medine döneminde inen Maide Suresi, 120 âyettir. Sûre, adını 112. ve 114. âyetlerde yer alan “mâide” (sofra) kelimesinden almıştır. Sûrede başlıca; verilen sözlerin yerine getirilmesi, İsrailoğullarının sözlerinde durmamaları, Hıristiyanların yanlış inançları, dünyaya düşkünlükleri ve yolsuzlukları, müslümanlar için bazı talimat, uyarı ve dinî hükümler konu edilmektedir. Peki, Maide Suresi okumanın yararları ve faziletleri ne? Maide suresi ne anlatıyor? Maide ne demek? Maide Sûresi kaç âyet? İşte Maide Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri!
4.05.2023 Sureler
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri
İsra Suresi Türkçe Arapça okunuşu ve tefsiri! İsra Suresi okumanın yararları ve faziletleri Birinci ayette geçen ‘isra’ kelimesinden adını alan sure 111 ayetten oluşuyor. Kuran-ı Kerim’in 17’inci suresidir. İsra’nın anlamı ‘göğe yükseliş’ veya ‘gece yürüyüşü’ olarak tabir edilmektedir. Bu olay Hicret’ten önce meydana gelmiştir. Mekke döneminde indirilen son sure ‘İsra’ suresidir.
3.05.2023 Sureler
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı!
Yasak aşkını ortaya çıkaran görümceye dava açtı! Eşine boşanma davası açan ve tazminat talep eden kadının evliyken yasak aşk yaşadığı ortaya çıkınca polis olan görümcesine dava açtı.
1.05.2023 Gündem
Uzmanı uyarıyor: Boşanma davanızda delilleri yasa dışı yollarla elde etmeyin
Uzmanı uyarıyor: Boşanma davanızda delilleri yasa dışı yollarla elde etmeyin Boşanma davalarında casus yazılımla elde edilen ses kayıtlarının delil olarak kullanılamayacağını söyleyen Boşanma Avukatı Bilgehan Utku, “Maddi sorunlar, sadakatsizlik, madde bağımlılığı, çiftlerden birinin çocuk ya da çocuklarına daha az vakit ayırması, şiddet ve benzeri sebeplerden başlayan boşanma davalarında taraflar birbiriyle ilgili iddiaları kanıtlamak durumunda. Öte yandan kullanılacak her bir delilin yasal yollardan elde edilmiş olması gerekiyor” dedi.
25.04.2023 Gündem
Boşanma davalarında emsal karar! Başka biriyle ilişki ağır kusur sayıldı
Boşanma davalarında emsal karar! Başka biriyle ilişki ağır kusur sayıldı Yargıtay zina davasında taraflar arasındaki mektuplaşma, mesajlaşma, birlikte şarkı söyleyip sosyal medyada paylaşma ve yabancı kadının mesane patoloji raporunun erkekle paylaşılmasını zina davasında ağır kusur sayılacak deliller arasında kabul etti.
17.03.2023 Gündem
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz
Yargıtay'dan emsal olacak boşanma kararı! Bunu yapan nafaka alamaz Nafaka ile ilgili milyonlarca vatandaşı ilgilendiren detaylar ortaya çıktı. Nafaka ile ilgili yanlış bilinen ve merak edilen ayrıntıları Avukat Cansen Erdoğan açıkladı. Erdoğan, yoksulluk nafakası ile ilgili konuşarak, "Eğer nafaka talep eden eş daha ağır kusurluysa ve geçimini sağlayabiliyorsa nafaka talep edemez" şeklinde konuştu.
15.01.2023 Gündem
Melek'i öldürmeden önce internette 'Zina eden ablayı öldürmek caiz mi' diye arama yapmış
Melek'i öldürmeden önce internette 'Zina eden ablayı öldürmek caiz mi' diye arama yapmış Diyarbakır'da, tartıştığı ablası Melek Aslan'ı (24) tabancayla vurarak öldüren Mustafa Aslan (21) ve azmettirdiği öne sürülen eski sevgilisi Orhan Vatansever'in müebbet hapis cezaları, İstinaf Mahkemesi'nce onandı. Aslan'ın, cinayetten 1 hafta önce internetten 'Şeriata göre zina eden ablayı öldürmek caiz mi?' yazarak arama yaptığı ortaya çıktı.
14.01.2023 Yaşam
Eşini aldatanlara kötü haber! Yeni karar verildi, artık yararlanamayacak
Eşini aldatanlara kötü haber! Yeni karar verildi, artık yararlanamayacak Yargıtay, aldatma ile ilgili emsal olacak bir karara imza attı. Yargıtay 2. Hukuk Dairesi, bir boşanma davasında hükmedilen geçici tedbir nafakasına ilişkin dikkat çeken bir karar aldı. Daire, zina yapan eşin yararına tedbir nafakası hükmedilemeyeceğine karar verdi.
5.01.2023 Gündem
Ahilik Teşkilatı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ahilik Teşkilatının Amaçları Nelerdir?
Ahilik Teşkilatı Nedir, Özellikleri Nelerdir? Ahilik Teşkilatının Amaçları Nelerdir? Ahilik teşkilatı 13. yüzyılda ortaya çıkmıştır ve bir esnaf örgütüdür. Ahilik teşkilatının kurulmasındaki amaç Anadolu'da yaşayan Türk zanaatkarların ayakta kalmasını sağlamaktır.
7.11.2022 Eğitim
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar
Evliyken kocası başkasıyla nişanlandı! Genç kadına mahkemede şok karar Adana'da yaşayan Elif Nur K. boşanma davası açtığı kocasıyla ilgili gelen mesajı okuyunca harekete geçti. Dedektif gibi kocasını izleyen kadın, eşinin kendisini aldattığını ve evliyken çocukluk aşkıyla nişanlandığını tespit etti. Otel kayıtlarını ve delilleri mahkemeye sunup zina davası açan genç kadın, mahkemenin kararıyla adeta şoke oldu. Kanıtları kabul etmeyen mahkeme "Boşanma davası açılınca isteyen istediği kişiyle kalır" dedi.
29.09.2022 Yaşam
Öztürk Şerefoğlu’nun kızından babasına 11 bin 421 dolarlık nafaka davası
Öztürk Şerefoğlu’nun kızından babasına 11 bin 421 dolarlık nafaka davası Fibula Mücevherat’ın sahibi ve turizmci Öztürk Şerefoğlu’nun parasını genç kızlara harcadığını ve nafaka ödemediği için yardıma muhtaç hale geldiğini öne süren kızı Leal Darya Şerefoğlu, 11 bin 421 dolarlık nafaka davası açtı.
17.07.2022 Yaşam
Adalet Bakanı Bozdağ: Çocuk haklarını, Anayasa maddesi haline getirdik
Adalet Bakanı Bozdağ: Çocuk haklarını, Anayasa maddesi haline getirdik Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, AK Parti İnsan Hakları Başkanlığınca Ankara'da düzenlenen değerlendirme toplantısında, AK Parti hükümetleri döneminde insan hakları alanında yapılan çalışmaları anlattı. AK Parti hükümetleri döneminde insan hakları alanında büyük reformlara imza atıldığını belirten Bozdağ, “Bütün adımları büyük bir kararlılıkla, inanarak attık. İnsan haklarının, hukuk devletinin gereği diye attık, milletin buna ihtiyacı var diye attık” şeklinde konuştu.
28.05.2022 Siyaset

Benzer Haber Etiketleri

Zina ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zina haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.