Gazete Vatan Logo

Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı

Suudi Arabistan takımı Al Nassr takımına transfer olan ve sık sık aldığı lüks hediyeler gündemden düşmeyen Cristiano Ronaldo 99 kırbaç cezası ile yargılanıyor. 38 yaşındaki dünyaca ünlü forvet,  Ronaldo Asya Şampiyonlar Ligi (AFC) grup maçları için takımı ile birlikte İran'a gitti. İran'a gitmişken engelli ressam Fatemeh Hamami ile bir araya gelen Cristiano Ronalda 99 kırbaç cezası ile karşı karşıya kaldı. Söz konusu gelişmenin ardından İranlı ressam Fatemeh Hamami  hakkında yapılan aramalar arttı. Peki, Fateme Hamami kimdir, kaç yaşında?

Fateme Hamami kimdir? İranlı ressam Fatemeh Hamami Nasrabadi’nin hayatı

Asya Şampiyonlar Ligi (AFC) kapsamınada Al Nassr Persepolis ile mücadeleden 2-0 galip ayrılan Ronaldo ve ekibi İran'da müthiş bir ilgiyle karşılandı. Ronaldo'yu bekleyen hayranlar arasında engelli ressam Fatemeh Hamami de vardı. İran'a gelmişken ressam Fatemeh Hamami'yi ziyaret eden ve portrelerini alan Ronaldo, genç ressama formasını hediye etti. Bu görüntüler Al Nassr takımının sosyal medya hesabından taraftarlar ile paylaşıldı. İranlı engelli ressam Hamami ile Ronaldo'nun sarılarak çekildiği fotoğrafların paylaşılması üzerine birçok İranlı avukat harekete geçti. Sarılmak Ronaldo'nun şikayet edilmesine neden oldu. Peki, Fateme Hamami kimdir?

Fateme Hamami kimdir?

Yüzde 85 oranında engeli olan İranlı ressam Fateme Hamami futbol temalı resimleriyle hayata tutunuyor. Instagram üzerinden eserlerini paylaşan genç ressam daha önce Ronaldo'nun yanı sıra Messi, Antoine Griezmann gibi isimlerin de portresini yaptı.

Ünlü ressam Ronaldo ile karelerini sosyal medya hesabından sevgi dolu cümleler ile yayımladı. Karşılaştıkları anın videosunu takipçileri ile paylaştı.

Haberin Devamı

İran yasalarına göre bekar bir kadına dokunmak zina ile eşdeğer kabul ediliyor. Bu sebeple sarılmak 99 kırbaç ile cezalandırılıyor. İranlı avukatlar Cristiano Ronaldo'nun 99 kırbaç cezası karşısında izleyeceği yolu paylaştı.

Ronaldo mahkemeye pişman olduğunu dile getirdiği takdirde cezası uygulanmayacak. Yaptığını bir daha tekrarlamayacağını taahhüt etmesi halinde cezadan kurtulacak.