Zeytin Dalı Harekatı

Zeytin Dalı Harekatı

Son dakika Zeytin Dalı Harekatı haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını Zeytin Dalı Harekatı haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zeytin Dalı Harekatı

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zeytin dalı harekatı gelişmeleri de dahil olmak üzere 2.079 zeytin dalı harekatı haberi bulunmuştur. Tüm zeytin dalı harekatı haberleri aşağıda listelenmiştir.
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi
MİT'ten nokta operasyon! Terörist Emine Seyid Ahmed etkisiz hale getirildi MİT, terör örgütü YPG-YPJ'nin sözde sorumlularından Suriye uyruklu Emine Seyid Ahmed'i, Kamışlı'da etkisiz hale getirdi.
27.02.2024 Gündem
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir?
SAS komandosu nedir? SAS komandosunun görevleri nelerdir? Marmara Denizi açıklarında seyir halindeyken Bursa'nın Karacabey ilçesinin 4 mil açığında, İmralı Adası'nın güneybatısında batan 'BATUHAN A' isimli geminin kayıp 5 mürettebatını arama çalışmaları, 6'ncı gününde 571 personelle denizden, havadan ve karadan sürdürülüyor. Kayıp mürettebata ulaşmak için Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Sualtı Savunma Grup Komutanlığı (SAS) komandoları da devreye girdi. SAS komandoları, geminin makine dairesinde çalışma gerçekleştirecek. Mürettebatın denize sürüklenme ihtimaline karşı balıkçılar da gırgırlarla su yüzeyinde arama başlattı. Peki, SAS komandosu nedir? İşte SAS açılımı ve merak edilen detaylar
20.02.2024 Gündem
MSB'den 'Zeytin Dalı Harekatı' paylaşımı
MSB'den 'Zeytin Dalı Harekatı' paylaşımı Milli Savunma Bakanlığı'nca, Zeytin Dalı Harekatı’nın 6'ncı yıl dönümüne ilişkin sosyal medyada paylaşım yapıldı.
20.01.2024 Gündem
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı
Milli SİHA Bayraktar TB2 750 bin uçuş saatini tamamladı Türkiye’nin ilk milli ve özgün SİHA’sı Bayraktar TB2, 750 bin uçuş saatini başarıyla tamamlayarak Türk havacılık tarihinde yeni bir rekora daha imza attı.
11.12.2023 Bilim ve Teknoloji
MİT'ten nokta operasyon: PKK/YPG'nin alan sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon: PKK/YPG'nin alan sorumlusu öldürüldü Milli İstihbarat Teşkilatı, terör örgütlerine yönelik operasyonlarına devam ediyor. Son olarak MİT, PKK/YPG'nin sözde Suriye ideolojik alan sorumlusu terörist Ali Subaşı'yı, Suriye'nin kuzeyindeki operasyonla etkisiz hale getirdi.
17.11.2023 Gündem
MSB duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu
MSB duyurdu! 1 askerimiz şehit oldu Milli Savunma Bakanlığı, Zeytin Dalı Harekatı bölgesinde bir üstte meydana gelen silah kazası sonucunda 1 askerin şehit olduğunu açıkladı.
5.11.2023 Gündem
İstiklal saldırısının faili öldürüldü
İstiklal saldırısının faili öldürüldü İstanbul İstiklal Caddesi'nde düzenlenen terör saldırısının planyacılarından "Mazlum Afrin" kod adlı terörist Nabo Kele Hayri, Suriye'de MİT tarafından etkisiz hale getirildi.
4.10.2023 Gündem
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi
MİT'ten Suriye'de operasyon! Sözde sorumlu terörist etkisiz hale getirildi MİT, terörden arananlar listesinde mavi kategoride yer alan, terör örgütü PKK/YPG'nin sözde sorumlularından Rıdvan Ulugana'yı Suriye'nin Tel Rıfat bölgesinde etkisiz hale getirdi.
20.06.2023 Gündem
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt
Göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına Bakan Akar'dan yanıt Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, CNN Türk'te Hürriyet Gazetesi Ankara Temsilcisi Hande Fırat ve Gazeteci Zafer Şahin'in gündeme ilişkin sorularını yanıtladı. Bakan Akar göçmenlerle ilgili 'sınır güvenliği' tartışmalarına yanıt verdi. "Biz sadece teröristleri hedef alıyoruz" diyen Bakan Akar, "Türkler ve Kürtler kardeştir. Fitne ve fesatla aramızı bozmaya çalışmasınlar" dedi.
23.05.2023 Gündem
Motosiklet kazasında ölen Mustafa'nın, gazi olduğu ortaya çıktı
Motosiklet kazasında ölen Mustafa'nın, gazi olduğu ortaya çıktı Elazığ'da motosiklet kazasında hayatını kaybeden Mustafa Ulukaya'nın (29), 5 yıl önce Zeytin Dalı Harekatı'na uzman çavuş olarak gönüllü katıldığı, çıkan çatışmada yaralanıp, gazi olduğu ortaya çıktı. 
11.05.2023 Yaşam
Şehit Üsteğmen Tunahan Yavuz'un son mesajı yürekleri dağladı
Şehit Üsteğmen Tunahan Yavuz'un son mesajı yürekleri dağladı Pençe-Kilit Operasyonunda yaralanan ve tedavi gördüğü GATA’da şehit olan 27 yaşındaki Üsteğmen Tunahan Yavuz'dan geriye sosyal medya hesabından paylaştığı acı mesajı kaldı.
16.12.2022 Gündem
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi
Afrin şehidi Özalkan'ın vasiyeti gerçekleştirildi İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Musa Özalkan'ın adına okul yapılmasıyla ilgili vasiyetini gerçekleştirdiklerini duyurdu.
13.11.2022 Gündem
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü
MİT'ten nokta operasyon! PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu öldürüldü MİT'in Irak'ın kuzeyindeki Gara'da düzenlediği operasyonla, terör örgütü PKK'nın sözde Gara lojistik sorumlusu Azad Yandı'nın da arasında olduğu 7 terörist etkisiz hale getirildi.
9.08.2022 Gündem
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon
MİT’ten, 7 ayda 20 büyük operasyon Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT), yılbaşından bu yana gerçekleştirdiği nokta operasyonlarla PKK terör örgütüne büyük darbe vurdu. MİT, 7 ayda 20 büyük operasyon gerçekleştirerek, 8'i sağ olmak üzere 21 teröristi etkisiz hale getirdi. Etkisiz hale getirilen teröristler arasında PKK'nın sözde Suriye özerk yönetimi merkez yürütme konseyi eş başkanı, 'Ferhat Derik' kod adlı Hüseyin Şibli de bulunuyor.
26.07.2022 Gündem
Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı yakalandı
Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı yakalandı Terör örgütü PKK/YPG’nin suikastçısı olarak çeşitli eylemlere katıldığı belirlenen Dilbirin Kaçar, MİT'in Suriye'deki operasyonuyla Türkiye'ye getirildi. Kaçar, son olarak Türkiye’nin olası harekatına karşı Ayn El Arab/Kobani bölgesine takviye güç olarak gönderilen timin sözde komutanlığını yapıyordu.
7.06.2022 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına telefon
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan şehit babasına telefon Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Zeytin Dalı Harekatı Bölgesi’nde şehit düşen Teğmen Talha Bahadır’ın babasıyla telefonda görüşerek başsağlığı diledi.
7.05.2022 Siyaset
2.000 TL bayram ikramiyesi, 2.600 TL destek ödemesi art arda yapılıyor! Ödemeler yarın tamamlanıyor
2.000 TL bayram ikramiyesi, 2.600 TL destek ödemesi art arda yapılıyor! Ödemeler yarın tamamlanıyor Beklenen ödemeler bugün yapıldı. Paralar vatandaşların banka hesaplarına yatırıldı. 2.000 TL'lik ödemeler ile ilgili detaylı açıklama geldi. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, şehit yakınları ve gazilerin hesaplarına bugün 2000’er lira bayram ikramiyesi yatırdı. Hak sahiplerine her ayın 1’inde yapılan aylık destek ödemelerinin de bayram öncesine alınarak yarın hesaplara yatırılması kararlaştırıldı. Bugün 2.000 TL,
28.04.2022 Ekonomi
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Suriyelilere bayrama özel izin yok
Göç İdaresi Başkanı Ünlü: Suriyelilere bayrama özel izin yok İçişleri Bakanlığı Göç İdaresi Başkanı Savaş Ünlü, 2016 yılından bu yana Suriye'de güvenliği sağlanan bölgelere 2017 sonrası ilk bayramlarda giden Suriyelilerden yaklaşık 150 bininin sağlanan huzur ve güven ortamı ile hizmetleri görüp, geri gelmediğini söyledi. Ünlü, bayrama gidip geri gelmeyenlerin oranın son 2 bayram ciddi azaldığına dikkat çekerek, "Bundan sonra bayrama has böyle gidip, geri gelmelere izin verilmemesi yönünde karar alındı" dedi.
27.04.2022 Gündem
Bakan Soylu: Türk Polis Teşkilatı tarihinin en güçlü döneminde
Bakan Soylu: Türk Polis Teşkilatı tarihinin en güçlü döneminde İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türk Polis Teşkilatı'nın tarihinin en güçlü ve en donanımlı dönemini yaşadığını söyledi.
1.04.2022 Siyaset
Bayram ikramiyelerine ve destek ödemelerine zam geldi! Paralar hesaplara yatırılmaya başladı, 2.600 TL...
Bayram ikramiyelerine ve destek ödemelerine zam geldi! Paralar hesaplara yatırılmaya başladı, 2.600 TL... Paralar vatandaşların hesaplarına yatırıldı. 1 Nisan itibarı ile ödemelere zam geldi. 1.500 TL olan destek ödemeleri 2.600 liraya çıkarıldı. Ayrıca bayram ikramiyelerine de zam yapıldı. Ramazan ve Kurban Bayramlarında ödene ikramiye miktarı 2022 için 2.000 lira olarak belirlendi. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı, 1 Nisan 2022’den itibaren aylık 1.500 TL’den 2.600 TL’ye çıkarılan destek miktarlarını hak sahiplerinin hesaplarına yatırdı
1.04.2022 Ekonomi
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar? İstanbul Boğazı'nın Karadeniz girişinde sabah saatlerinde fark edilen mayın benzeri yabancı cisim için SAS Timleri harekete geçti. Peki, SAS komandosu ne demek, SAS TİMİ nedir, açılımı? SAS komandosu nasıl olunur, ne yapar?
26.03.2022 Çalışma Hayatı
Son dakika zam kararı! Yüzde 73 arttı, 1.100 TL fazla ödenecek, bayram ikramiyeleri ise...
Son dakika zam kararı! Yüzde 73 arttı, 1.100 TL fazla ödenecek, bayram ikramiyeleri ise... Güzel haber geldi. Zam yapıldı. 1.500 olarak ödeniyordu. Artık 2.600 lira olarak vatandaşların hesaplarına yatırılacak. Ramazan ve Kurban Bayramı'nda ödenen ikramiyeler ise 2.000 TL olacak. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfınca hak sahiplerine yapılan aylık ödeme miktarı 1500 liradan 2600 liraya, ramazan ve kurban bayramlarında verilen ikramiye 2000 liraya çıkarıldı.
22.03.2022 Ekonomi
1.500 TL her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler ile ilgili flaş açıklama
1.500 TL her ay banka hesaplarına yatırılıyor! Ödemeler ile ilgili flaş açıklama Beklenen ödemeler yapıldı. Vatandaşların banka hesaplarına her ay 1.500 TL yatırılıyor. Bakan Yanık detayları paylaştı. Türkiye Şehit Yakınları ve Gaziler Dayanışma Vakfı hak sahiplerine mart ayında yaklaşık 4,8 milyon TL ödeme yaptı
3.03.2022 Ekonomi
Şehit yakınlarına bu ay toplam 4.789.500 lira ödeme yapıldı
Şehit yakınlarına bu ay toplam 4.789.500 lira ödeme yapıldı Vakıf tarafından Şubat 2022 ödemesi olarak 15 Temmuz şehit yakınları ve gazilerine toplam 4.468.500 lira, Beşiktaş’taki terör saldırısında şehit olanların yakınları ve diğer hak sahiplerine toplam 138.000 lira, Zeytin Dalı Harekatı’nda şehit olanların yakınları ile gazilere de toplam 183.00 lira olmak üzere toplam 4.789.500 lira hesaplara yatırıldı.
3.02.2022 Ekonomi
MSB'den son dakika Afrin açıklaması! Hedefler yerle bir edildi
MSB'den son dakika Afrin açıklaması! Hedefler yerle bir edildi Milli Savunma Bakanlığı (MSB), Suriye'nin kuzeyinde yer alan Afrin'de bugün 6 sivilin öldüğü, 20 kişinin yaralandığı füze saldırısının ardından teröristlere ait hedeflerin etkili şekilde vurulduğunu bildirdi.
20.01.2022 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Zeytin Dalı Harekatı ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zeytin dalı harekatı haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.