Zengin

Zengin

Son dakika zengin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zengin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zengin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zengin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zengin gelişmeleri de dahil olmak üzere 16.240 zengin haberi bulunmuştur. Tüm zengin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu
Rami Kütüphanesi’nde 23 Nisan coşkusu 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Rami Kütüphanesi’nde çeşitli etkinliklerle kutlandı.
24.04.2024 Yaşam
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz
Alman Cumhurbaşkanı Beştepe'de Cumhurbaşkanı Erdoğan: Teröre karşı destek bekliyoruz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Almanya Cumhurbaşkanı Frank-Walter Steinmeier'i Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde resmi törenle karşıladı. İki lider görüşme sonrası basın toplantısında açıklamalarda bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'İsrail ile ticaret ilişkileri' sorusuna "Yoğun ticari ilişkileri artık ayakta tutmuyoruz. O iş bitti. Ticaret Bakanı'mız bunu açıkladı." dedi.
24.04.2024 Gündem
Tek bir kırışık bırakmıyor - 2 tanesini zerdeçalla karıştırıp direkt sürün; gençliği 10 yıl geri çağırıyor
Tek bir kırışık bırakmıyor - 2 tanesini zerdeçalla karıştırıp direkt sürün; gençliği 10 yıl geri çağırıyor Yumurtanın harika bir güzellik malzemesi olabileceğini düşündünüz mü? Protein ve besinler açısından zengin olan ve diyetinize dahil ettiğiniz yumurta tüm sistem için yararlı. Ancak sadece bu değil, aynı zamanda cilt için paha biçilmez faydaları var.
24.04.2024 Yaşam
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı!
Tıraş ücreti tartışmasında kurşunlar yağdı! İstanbul'un Beyoğlu İlçesinin Hacıahmet Mahallesi İplikçi Fırın Caddesi üzerinde bulunan berberde tıraş ücreti tartışması çıktı. 150 lira olan saç tıraşı parasını fazla bulan müşteri iş yerine kurşun yağdırdı. Ölen ya da yaralananın olmadığı olayda sanık, polisin operasyonu ile yakalanarak tutuklandı. Berber Hikmet Zengin "100 lira için vurulacaktık" dedi.
24.04.2024 Gündem
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek
ASELSAN'dan elektronik harp sistemi! Elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabilecek Askerî Elektronik Sanayi (ASELSAN), tarafından üretilen, Kara Kuvvetleri Komutanlığı ve güvenlik güçleri için geliştirilen EJDERHA, elektronik devre içeren her türlü sivil ve askeri aracı elektromanyetik sinyallerle uzaktan durdurabileceği açıklandı.
23.04.2024 Gündem
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve
Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri - Sıcak, soğuk, filtre, sütlü, şekerli ve şekersiz kahve Kahve denilince ilk akla gelen mekanlardan biri de Starbucks'tır. Leziz, meşhur kahveleri ile ünlü Starbucks’ta hangi kahveleri içmeli? İşte Starbucks kahve önerileri ve çeşitleri...
22.04.2024 Yaşam
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü
Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı'nın eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Nijerya Devlet Başkanı Bola Ahmed Tinubu'nun eşi Oluremi Tinubu'yla görüştü.
20.04.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı
Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Çalıştayı'na katıldı Dünya Sağlık Örgütü'nün 15'incisini düzenlediği Bitkisel İlaçlar İçin Düzenleyici İşbirliği Toplantısı ile Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Uygulamaları Kılavuz ve Strateji Geliştirme Çalıştayı'na katılan Emine Erdoğan, "Artan kronik hastalıklar ve aşırı ilaç kullanımı tüm dünyada sağlık politikalarını yeniden gözden geçirmenin zorunlu olduğu kanısını güçlendirmiştir. Bu noktada Dünya Sağlık Örgütü, geleneksel ve tamamlayıcı tıp yöntemlerinin ülkelerin sağlık sistemlerine dahil edilmesini teşvik etmektedir. Tarihi öğretilerin gün yüzüne çıkarılarak, modern uygulamalara entegrasyonunda üzerimize düşeni yerine getirmek için 2012 yılında Sağlık Bakanlığımız bünyesinde Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Daire Başkanlığı kuruldu" dedi.
19.04.2024 Gündem
Bu yiyeceklerden uzak durun, 10 kat daha hızlı yaşlandırıyor! İşte yaşlandıran 6 gıda
Bu yiyeceklerden uzak durun, 10 kat daha hızlı yaşlandırıyor! İşte yaşlandıran 6 gıda Bol su içmek, uyku düzenine özen göstermek ve düzenli spor yapmak, sağlıklı bir cildi desteklemenin yanı sıra genel sağlığımızı da güçlendirir. Ancak sağlıklı bir cilt için sadece bu adımlar yeterli değil. Cilt sağlığını korumak için dikkat etmemiz gereken bir diğer önemli nokta da beslenmedir. Yağlı ve işlenmiş gıdalardan, şekerli atıştırmalıklardan ve aşırı kafein içeren içeceklerden kaçınmak, cildinize olumlu etkiler sağlar. Cildinizi destekleyen antioksidanlar, vitaminler ve mineraller bakımından zengin besinleri tercih etmek önemli. Dr. Mehmet Öz yaşlandıran 7 besini açıkladı.
19.04.2024 Yaşam
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama
Hakkari’de bal üretim sezonu başladı! Bakanlıktan açıklama Hakkari il genelinde bal üretim sezonu başladı. Hakkari Tarım ve Orman Müdürlüğü, kentte 2024 yılı ilkbahar arı bakımları ile birlikte bal üretim sezonunun başladığını açıkladı. Tarım ve Orman Müdürlüğü yetkilileri, bal ve arı ürünlerini yetiştiren yetiştiricilere bereketli ve kazançlı bir sezon diledi.
18.04.2024 Ekonomi
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak
Türkiye'nin ilk ve tek karnavalına Adana'da yoğun ilgi! 4.5 milyar TL katkı sunacak Adana’da bu yıl 12’nci kez düzenlenen Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı’nda Atatürk Parkı ve Merkez Park’ta açılan yüzlerce stant, ziyaretçilerini ağırlamaya başladı.
18.04.2024 Adana
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor...
Düzensiz beslenme kanser riskini artırıyor! Kanser oluşumunda ne yediğiniz değil nasıl yediğiniz etkiliyor... Beslenme ve Diyet Uzmanı Çisem Gündüz, çağın hastalığı kanser riskini düşürmek için sağlıklı beslenmenin önemine dikkat çekerek balık, üzüm ve kurubaklagiller gibi besinlerin sıklıkla tüketilmesini tavsiye etti.
20.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı
Portakal Çiçeği Karnavalı 5. gününde coşkuyla devam ediyor! Büyük coşku yaşandı Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen Türkiye Kültür Yolu Festivali kapsamına alınan Adana Portakal Çiçeği Karnavalı tüm coşkusuyla şehre renk katmaya devam ediyor. Adanalılar ve civar kentlerden gelenler, kendilerine günlük rotalar çizerek, şehrin dört bir yanına yayılan etkinlikleri ziyaret ediyor.
17.04.2024 Adana
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu
Sosyetik güzel boşanma haberleriyle gündemde! Trilyonluk imparatorluğun varisi olarak doğmuştu Sosyetik güzel ya da ünlü varis dendiğinde çoğu kişinin aklına Paris Hilton ismi geliyor. Oysa en az onun kadar sosyetik ve ondan çok daha zengin bir varis var ve bu isim son günlerde boşanma haberiyle gündemde.
16.04.2024 Magazin
Kurban Bayramı ne zaman 2024? Bu yıl Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında?
Kurban Bayramı ne zaman 2024? Bu yıl Kurban Bayramı hangi tarihte, ayın kaçında? Kurban Bayramı tarihleri Ramazan Bayramı'ndan sonra gündeme geldi. Diyanet takvimine göre, yılın ikinci dini bayramı olan Kurban Bayramı bu yıl haziran ayı içerisinde kutlanacak. İşte 2024 Kurban Bayramı tarihi:
14.04.2024 Yaşam
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor
Roma döneminde yapılan ve 1960'lı yıllara kadar kullanılan Akdeğirmen keşfedilmeyi bekliyor Adana'nın Karataş ilçesinde Roma döneminde inşa edilmiş 1700 yıllık Akdeğirmen ile değirmene bağlı köprü keşfedilmeyi bekliyor.
14.04.2024 Adana
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak
Portakal Çiçeği Karnavalı'na Adana'da bin, Türkiye geneli 40 bin sanatçı katılacak Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Türkiye Kültür Yolu Festivali’ni Adana’da düzenlenen etkinlikle başlattı. Bakan Ersoy, “Adana’da bin sanatçı, Türkiye genelinde 40 bin sanatçı katılacak. 8 ayda 7 bine yakın etkinlik gerçekleşecek” dedi.
13.04.2024 Adana
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor
Adana Türkiye Kültür Yolu Festivali başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, 13 Nisan’da ilk ayağı olan Adana’da çeşitli etkinliklerle başlayıp, her yaştan katılımcıya hitap edecek etkinleriyle 21 Nisan’a kadar sürecek. Festival kapsamına dahil edilen 12’nci Uluslararası Portakal Çiçeği Karnavalı ile 30’dan fazla noktada konserler, sergiler, söyleşiler ve her yaşa uygun etkinlikler düzenlenecek.
11.04.2024 Adana
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı!
Osmanlı’daki geleneği mahalle muhtarı yaşattı! Osmanlı’da ramazan ayında zenginlerin esnafı dolaşarak, ‘zimem defteri’ denilen borç defterinin bir kısmını ya da tamamını satın alması geleneğini yaşatarak, bayram öncesi, mahalle bakkalının veresiye defterindeki borçlarını ödeyen Bursa'nın Osmangazi ilçesine bağlı Dikkaldırım ve Hüdavendigar mahallelerinin eski muhtarı İsmail Yetim, Trabzon’daki fındık bahçesinin geliri ile arife günü 15 kişinin, 14 bin 250 liralık bakkal borcunu ödediğini söyledi.
10.04.2024 Gündem
Şeker Bayramı ismi nereden gelmiştir, Ramazan Bayramı'na neden Şeker Bayramı denir? Ramazan Bayramı’nda neden şeker dağıtılır?
Şeker Bayramı ismi nereden gelmiştir, Ramazan Bayramı'na neden Şeker Bayramı denir? Ramazan Bayramı’nda neden şeker dağıtılır? Ramazan Bayramı’na neden Şeker Bayramı deniliyor, Şeker Bayramı ismi nereden geldi? Türkiye'de yıllardır süregelen Ramazan Bayramı mı, yoksa Şeker Bayramı mı adının tercih edilmesi gerektiği tartışması bayrama az bir süre kala yeniden gündeme geldi. Peki, Ramazan Bayramı'na neden Şeker bayramı deniliyor? Şeker Bayramı ismi nereden gelmiştir, ramazan bayramında neden şeker dağıtılır?
5.04.2024 Yaşam
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Sadece 19 yaşında, en genç milyarder oldu
Dünyanın en zenginleri belli oldu! Sadece 19 yaşında, en genç milyarder oldu Henüz 19 yaşında ama dünyanın en zenginleri arasında yer alıyor. Önde gelen şirketlerin varisleri, henüz genç yaşta milyarderler kulübüne girebiliyorlar. Forbes'in yayınladığı listede bu yıl dünyanın en genç milyarderleri belli oldu. Bu yıl 19 yaşındaki zenginlerin listeye girmesi göze çarpıyor. İşte en genç milyarderler...
4.04.2024 Ekonomi
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor
İlk durak Adana olacak: Anadolu’nun renklerine unutulmaz bir yolculuk başlıyor Türkiye Kültür Yolu Festivali, ilk durağı Adana’da 13 Nisan’da başlayacak 21 Nisan'a kadar devam edecek.
4.04.2024 Adana
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu
Nesli tükenme tehlikesiyle karşı karşıya! Ölüsü kıyıya vurdu Antalya'nın Manavgat ilçesinde yeşil deniz kaplumbağası ölüsü kıyıya vurdu.Akdeniz Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi Öğretim Üyesi ve (DEKAFOK) Danışmanı Prof. Dr. Cengiz Deval, boynundan aldığı yara nedeniyle öldüğünü vurguladı.
3.04.2024 Gündem
Adana'da Adanalı dışında en çok nereli var? TÜİK açıkladı!
Adana'da Adanalı dışında en çok nereli var? TÜİK açıkladı! Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) internet sitesinde Adrese Dayalı Nüfus Kayıt İstatistiklerine göre Adana'nın nüfusu 2.257.602 olarak açıklandı. Bu nüfus içerisinde en fazla yer alan grup, 1.313.509 kişi ile Adanalılar oldu. Adana'da ikinci sırada ise 111.816 kişi ile Şanlıurfalılar bulunuyor.
1.04.2024 Adana
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor
Adana'nın unutulmaya yüz tutmuş ilginç lezzetleri yeniden sofralarda! Tadına doyum olmuyor Adana mutfağının unutulmaya başlayan eşsiz lezzetleri, geleneksel tariflerle yeniden hayat buluyor. Şırdan dolmasından fıstık köfteye, ıspanak başından ekşili yuvarlamaya kadar birçok yöresel tat, şehrin zengin mutfak kültürünü keşfetmek isteyenler için yeniden gündemde.
1.04.2024 Adana

Benzer Haber Etiketleri

Zengin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zengin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.