Zehirli İğne

Zehirli İğne

Son dakika zehirli iğne haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan zehirli iğne ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını zehirli iğne haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Zehirli İğne

haberleri sayfasında son dakika yaşanan zehirli iğne gelişmeleri de dahil olmak üzere 84 zehirli iğne haberi bulunmuştur. Tüm zehirli iğne haberleri aşağıda listelenmiştir.
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek
İdam deneyi! İğne ile 1 saat can çekişti, Kenneth Smith 25 Ocak'ta hiç denenmemiş insanlık dışı bir yöntem ile idam edilecek 2017'den beri öleceği günü bekledi, infaz günü geldiğinde damarlarına sokulan iğneler 1 saat can çekişmesine neden oldu. Ölmediği için infazı ertelenen Kenneth Smith, 25 Ocak'ta şimdi ise daha önce hiç denenmemiş ve insanlık dışı olduğu ifade edilen bir yöntemle infaz edilecek. Peki, idam mahkûmunu nasıl bir son bekliyor?
21.01.2024 Dünya
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü...
İşlediği korkunç cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani tekrar gündemde! Detaylar dehşete düşürdü... Kadınları bodruma kapatıp işkencelerle öldüren ve işlediği cinayetler Kuzuların Sessizliği filmine konu olan cani Gary Heidnik tekrar gündemde. Pensilvanya'da yaşanan korkunç cinayetlerinden üzerinden yıllar geçmesine rağmen kurbanların anlattığı detaylar duyanları dehşete düşürmeye devam ediyor. Eyalette idam edilen son mahkum olması ve idamlara yönelik yeni yaptırımlar, Gary Heidnik davasını yeniden gündeme getirdi. Kurbanlardan birinin kardeşi ise Heidnik'in idam edilip edilmemesi konusundaki kararsızlığının hala sürdüğünü söylüyor.
22.03.2023 Dünya
3 kişiyi katletti ama 23 yıldır idam edilemiyor! Mahkeme onay verdi tarihte bir ilk olacak...
3 kişiyi katletti ama 23 yıldır idam edilemiyor! Mahkeme onay verdi tarihte bir ilk olacak... ABD'de yaşayan Alan Miller üç iş arkadaşını katletti ölüm cezasına çarptırıldı ancak 23 yıldır idam edileniyor. Miller'ın iğneyle idamı tam bir skandal olarak tarihe geçerken, onun için tarihte ilk kez uygulanacak bir yöntem kabul edildi.
1.12.2022 Dünya
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu
Herkes idamını bekliyordu! Ölümden böyle kurtuldu ABD'de yaşanan olay herkesi şaşkına çevirdi. İdam kararı verilen mahkumun saatler sonra ölüm haberi yerine hayatta kaldığı haberi geldi. ABD'nin Alabama eyaletinde idamını bekleyen mahkumun hayatta kalma nedeni de herkesi şoke etti. İşte haberin detayları...
21.11.2022 Dünya
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu...
Rus pilotun aşırı güzel sevgilisi gizli planı deşifre etti! İşte tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonu... Ukrayna ile Rusya arasında çıkan savaş sonrası Avrupa ile Rusya'nın birbirlerine oynadıkları istihbarat oyunu, bir Rus pilotun kendisine göre 'fazla güzel' sevgilisi sayesinde ortaya çıktı. Bulgar gazeteci Christo Grozev 'Tüm zamanların en tuhaf istihbarat operasyonlarından biri' olarak tanımladığı olayın detaylarını Twitter hesabında paylaştı.
26.07.2022 Dünya
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı!
Zelenski ile birlikte sahneye çıkan Ukraynalı Lady Gaga Putin’e karşı! Rusya'nın Ukrayna'ya girmesiyle başlayan savaş milyonlarca insanın hayatını etkiledi. Pop yıldızı ve Ukrayna’nın ‘Lady Gaga’sı olarak anılan Kamaliya Zahoor da savaşın başlamasıyla birlikte hayatı değişen milyonlarca insandan biri oldu. Ancak Kamaliya Zahoor’un ülkesinin terk etmek zorunda kalan milyonlarca mülteci Ukraynalıdan bir farkı var: O, Putin’e karşı verdiği savaşı Londra’nın en lüks semtindeki malikânesinden yürütüyor…
26.07.2022 Dünya
Rusya en büyük silahını devreye sokuyor! Avrupa'da büyük panik: AB bloğu çatladı...
Rusya en büyük silahını devreye sokuyor! Avrupa'da büyük panik: AB bloğu çatladı... Rusya Avrupa'ya karşı en büyük silahını devreye sokuyor. Rus enerji devi Gazprom, Avrupa Birliği’ne gaz akışını ‘önemli ölçüde’ kısacağını açıkladı. Yapılan açıklamalarda oldukça ‘sert’ bir kesintiden bahsediliyor. Rus Gazprom, kesinti ile ilgili açıklama yaptı ancak gerekçeler inandırıcı olmadı. Peki dünyayı önümüzdeki günlerde neler bekliyor?
26.07.2022 Dünya
Dünyanın en kötü infazı! Zehirli iğne enjekte edilen mahkem 2 saat can çekişti...
Dünyanın en kötü infazı! Zehirli iğne enjekte edilen mahkem 2 saat can çekişti... ABD'de ölüm cezasına çarptırılan mahkumun infaz anında yaşadıkları dehşete düşürdü. Eski kız arkadaşı Debbie Dietz ve babası Gene Dietz’i öldüren Joseph Wood, 25 yıl boyunca idam edilmeyi bekledi. Yıllar sonra gerçekleşen infaz sırasında yaşananlar ise birçok kişiyi dehşete düşürdü ve idamın, “Dünyanın en kötü infazı” olarak anılmasına sebep oldu.
26.07.2022 Dünya
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri...
Karısının gözleri önünde adım adım ölüme gitti! İşte son sözleri... 66 yaşındaki Frank Atwood 1984 yılında 8 yaşındaki Vicki Lynne Hoskinson adındaki küçük kızı öldürdüğü için zehirli iğne ile idam edildi. Atwood'un karısı ve öldürdüğü kızın annesi idamı dakika dakika izlerken, Atwood'un son sözleri ise şaşkınlık yarattı.
9.06.2022 Dünya
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı...
4 kişinin katilinin idamına 7 kişi tanıklık etti! Gerçek otopside ortaya çıktı... ABD'nin Oklahoma eyaletinde yaşayan Gilbert Postelle dört cinayetten mahkum edilip sonra da idam edildi. İdam edilirken son anlarına tanıklık edenlerin anlattıkları ise akıllardan çıkacak gibi değil.
26.05.2022 Dünya
Gündeme bomba gibi düşen idam davası! Mahkumun son arzusu 'pes' dedirtti...
Gündeme bomba gibi düşen idam davası! Mahkumun son arzusu 'pes' dedirtti... Georgia eyaletinde görülen bir idam davası ABD'nin gündeme bomba gibi düştü. 46 yıl önce idam cezasına çarptırılan adamın son arzusu ve ardından infazına sayılı saatler yaşanan gelişme duyanlara 'pes' dedirtiyor.
20.05.2022 Dünya
İdamı dakika dakika anlattı! Kan donduran sözler...
İdamı dakika dakika anlattı! Kan donduran sözler... ABD'de işlediği cinayetten ötürü ölüm cezasına çarptırılan Clarence Dixon, bu yıl idam edilen altıncı kişi oldu. Dixon'ın idamını gözünü kırpmadan izleyip dakika dakika aktaran muhabirin notları kan dondurdu. Sabah 07.45'te başlayan idam süreci 10.30'da sonuçlandı.
17.05.2022 Dünya
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk...
İdam edilmeden önce son sözleri isyan ettirdi! Çeyrek asır sonra bir ilk... 1996'nın sıcak bir temmuz günüydü. Kız kardeşiyle birlikte yolda yürüyorlardı. Missouri'deydiler. ABD'nin orta batısındaki bu eyalette yaşıyorlardı. Daha önce de pek çok kez kız kardeşiyle birlikte hareket etmişlerdi. Yine öyle yapacaklardı. Taşra kasabasındaki bir evi kendilerine hedef olarak belirleyip amaçlarına ulaşacaklardı. Yaşadıkları yerden kilometrelerce uzaklıktaki De Soto'ya gittiler. Evleri tek tek gözlediler. Saatleri bulan bu gözlem sonucunda hangi evi seçeceklerine karar verdiler.
5.05.2022 Dünya
Trump döneminin 13. idamı gerçekleştirildi
Trump döneminin 13. idamı gerçekleştirildi ABD'de Donald Trump yönetiminin idam cezası infazlarına geçen yıl temmuzda yeniden başlamasının ardından bu sabaha karşı 13. idam gerçekleştirildi.
16.01.2021 Dünya
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü
ABD'de üç günde ikinci idam! Zehirli iğneyle öldürüldü Avukatının bunama itirazına rağmen 68 yaşındaki adam infaz edildi. 47 yaşındaki Daniel Lewis Lee'nin ardından Wesley Ira Purkey de zehirli iğneyle öldürüldü.
17.07.2020 Dünya
ABD'de ikinci infaz! 17 yıl aradan sonra...
ABD'de ikinci infaz! 17 yıl aradan sonra... ABD'de 17 yıl aradan sonra önceki gün ilk kez bir federal mahkumun idam edilmesinin ardından bugün de ikinci bir federal mahkumun idamı gerçekleştirildi.
16.07.2020 Dünya
Kurt Cengiz bu odada idam edilecek
Kurt Cengiz bu odada idam edilecek ABD’de cinayetten hüküm giyen ve idam sırasını bekleyen ‘Kurt Cengiz’ lakaplı Cengiz Koçaker’in son temyiz başvurusu da reddedildi. Florida Valisi’nin onay vermesi halinde zehirli iğneyle infaz edilecek.
20.02.2020 Dünya
Trump fitili ateşledi! Tepkiler peş peşe
Trump fitili ateşledi! Tepkiler peş peşe Avrupa Birliği (AB), ABD'nin idam cezası alan mahkumların infazlarına yeniden başlayacak olmasına "şiddetle karşı çıktığını" bildirdi. Önceki gün de BM federal hükümetin idam cezasının uygulanması yönündeki kararına tepki göstermişti.
26.07.2019 Dünya
ABD'den idam kararı! 62 kişi infaz listesinde
ABD'den idam kararı! 62 kişi infaz listesinde ABD Adalet Bakanlığı, federal hükümetin 2003 yılından bu yana ilk kez idam cezası alan mahkumların infazlarına yeniden başlayacağını duyurdu.
25.07.2019 Dünya
Donnie Johnson idam edildi!
Donnie Johnson idam edildi! Karısını bir plastik çöp poşetiyle boğduğunda takvimler 1984'ü gösteriyordu. Bir yıl sonra hapse konuldu, ölüm cezasına hükmedildi ve Donnie Johnson idam edildi.
17.05.2019 Dünya
Elektrikli sandalye ile idam edilmek istedi
Elektrikli sandalye ile idam edilmek istedi ABD'nin Tennessee eyaletinde zehirli iğneyle acı çekmek istemediğini söyleyen bir idam mahkumu, cezasının elektrikli sandalyeyle infaz edilmesini istedi.
6.12.2018 Dünya
Tayland'da dokuz yıl sonra ilk idam! 17 yaşındaki genci 24 kez...
Tayland'da dokuz yıl sonra ilk idam! 17 yaşındaki genci 24 kez... Cep telefonunu vermeyen genci 24 kez bıçaklayarak öldüren katil, zehirli iğneyle idam edildi.
19.06.2018 Dünya
Altı sokak köpeği zehirli iğne ile telef edildi iddiası
Altı sokak köpeği zehirli iğne ile telef edildi iddiası ZONGULDAK'ın Alaplı İlçesinde bir kişinin zehir iğne ile 6 sokak köpeğini telef ettiği iddia edildi.
7.05.2017 Yaşam
4 dakika kala infaz edildi
4 dakika kala infaz edildi ABD’de cinayetten idama mahkum edilen Ledell Lee adlı mahkumun cezası, cezanın zaman aşımına uğramasına 4 dakika kala infaz edildi
21.04.2017 Dünya
ABD'de 12 yıl sonra ilk idam
ABD'de 12 yıl sonra ilk idam 1993 yılında bir kadını demirle döverek öldüren adam, Arkansas eyaletinde zehirli iğne ile uyutuldu. Eyalette ay sonuna kadar yedi infaz daha yapılacak.
21.04.2017 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Zehirli İğne ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki zehirli iğne haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.