Yüz Yüze

Yüz Yüze

Son dakika yüz yüze haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yüz yüze ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yüz yüze haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yüz Yüze

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yüz yüze gelişmeleri de dahil olmak üzere 5.716 yüz yüze haberi bulunmuştur. Tüm yüz yüze haberleri aşağıda listelenmiştir.
İnternetten orijinal diye aldıklarınız sahte çıkabilir! Saatlerde replika uyarısı
İnternetten orijinal diye aldıklarınız sahte çıkabilir! Saatlerde replika uyarısı Günümüzde en çok tercih edilen aksesuarlardan birisi olan saatleri, 7’den 70’e pek çok vatandaş gündelik olarak kullanıyor. Günümüz şartlarında internetten üzerinden de gerçekleştirilen saat satışları konusunda uyarıda bulunan esnaflar, özellikle kaliteli saatlerin yüz yüze yapılan ticaret ile alınmasının daha sağlıklı olduğunu söyledi.
24.04.2024 Ekonomi
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan fahiş fiyat mesajı: Taviz veremeyiz, üzerine gideceğiz Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 12 yıl sonra Irak'a tarihi bir ziyaret düzenledi. Resmi temaslarda bulunan Erdoğan, yurda dönüşte uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Terörle mücadelede kararlılık mesajı veren Erdoğan 'Öyle ya da böyle yok edeceğiz, kararlıyız' dedi. DEM Parti'li belediyelerdeki olaylara tepki gösteren Erdoğan, "Anayasa'nın hükümlerini kimler çiğnemeye kalkıyorsa bedelini de ödemeye hazır olmalıdır." ifadelerini kullandı. İsrail'in Filistin'deki katliamına bir kez daha sert tepki gösteren Erdoğan, "Şunu bilelim ki, zamanın Hitler'i Netanyahu ve suç ortakları hesap vermekten kaçamayacak." dedi.
23.04.2024 Gündem
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı
Uzaya giden üçüncü Türk olacak! Dünya çapında satış kotasını aştı ödül kazandı Beylikdüzü'nde uluslararası bir emlak firmasında gayrimenkul danışmanı olan Ahmet Temel, dünya çapındaki satış kotasını aşarak "uzaya gitme" ödülü kazandı. Virgin Galactik firmasıyla uzaya gitmeye hazırlanan Ahmet Temel, uzaktan eğitimlerini tamamladı. Önümüzdeki günlerde Amerika'ya giderek yüz yüze eğitimlere katılacak Temel, yıl sonunda Alper Gezeravcı ve Tuva Cihangir Atasever'in ardından uzaya gidecek üçüncü Türk olacak.
21.04.2024 Gündem
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları
Restoran ve kafelerde fahiş fiyat boykotu! İşte boykotun yansımaları Türkiye enflasyonla mücadelede yürüttüğü politikaları sürdürüyor. Ancak restoran ve kafelerdeki fahiş artışlar enflasyonun çok ötesine geçmiş durumda. On binlerce vatandaş lokanta ve kafelerdeki fahiş fiyat boykotuna katıldı. İşte detaylar
21.04.2024 Ekonomi
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı
İnci Taneleri'nde büyük ayrılık! Piraye ve Dilber’in ilk kez karşılaştı Yılmaz Erdoğan’ın kaleminden çıkan ve başrolünü oynadığı İnci Taneleri, iki hafta aranın ardından yeni bölümü ile ekrana geldi. Geceye Piraye ve Dilber’in ilk kez yüz yüze geldiği anlar damga vururken; Azem’in Dilber’den ayrıldığı final sahnesi ise izleyenleri gözyaşına boğdu. Dizide yaşanan bu büyük ayrılıktan sonra gözler, ikilinin tekrar bir araya gelip gelmeyeceğine çevrildi.
19.04.2024 Magazin
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç? Lise eğitimlerine örgün olarak değil de uzaktan eğitimle devam eden öğrenciler "açık lise" diplomasına sahip olmak için hafta sonu açık lise sınavına girecek. Peki, Açık öğretim lise sınavında 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor mu? AÖL sınavında kaç soru var, AÖL sınavında kaç soru yapmak gerekiyor, açık lisede ders geçme notu kaç?
16.04.2024 Gündem
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var
Avustralya'nın Sidney kentinde AVM'ye saldırı: Çok sayıda ölü ve yaralı var Avustralya’nın Sydney kentindeki Westfield alışveriş merkezinde bugün meydana gelen bıçaklı saldırıda, saldırgan dahil 6 kişi yaşamını kaybetti. Polis basın açıklamasında biri bebek olmak üzere 'birkaç yaralının' hastanede tedavi gördüğünü belirtti.
13.04.2024 Dünya
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok
CHP Genel Başkanı Özgür Özel oyunu kullandı: Hiçbir yerde eksik sandık görevlimiz yok CHP Genel Başkanı Özgür Özel, oyunu memleketi Manisa’da kullandı. Özel, eşi ve kızıyla birlikte oyunu kullandıktan sonra açıklamarda bulundu.
31.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek
Cumhurbaşkanı Erdoğan gençlerle buluştu: Cumhur ittifakı açık ara birinciliği göğüsleyecek Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul'da gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, İstanbul'un 5 yıl daha kaybetmeye takatinin kalmadığını belirterek, yarın yapılacak olan yerel seçimler öncesi 'Murat kardeşimi tercih ettiğimiz anda pazartesi gününden itibaren İstanbul bir başka güne açılacak. Sizlerden Fatih'in emaneti bu aziz şehre sahip çıkmanızı bekliyorum.' dedi.
30.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na tepki: Ya tatilde ya büyükelçilerle balıkta Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Sultanbeyli Kent Meydanı'nda düzenlenen mitingde halka hitap etti. Erdoğan, 'İstanbul'da yerel yönetim hamlesi son 5 yıldır durdu, ibre tersine döndü. Şu anda İstanbul'u yöneten belediye başkanının Sultanbeyli'ye en ufak yatırımı oldu mu? 'Tam ileri' diyor, sen tam gaz geri gidiyorsun. İstanbul içler acısı bir hale gelmiştir. Lazım olduğunda, hava bozuk olduğunda ya tatilde ya da cumhurbaşkanı yardımcılığı peşinde ya büyükelçilerle Sarıyer'de balıkta. Bu şehrin sorunlarını bunlar çözebilir mi? İstanbul yönetimi yarı zamanlı mesai ile olacak iş değildir. İstanbul kendine ortak kabul etmez." dedi. Erdoğan, Sultanbeyli'nin ardından Sancaktepe mitinginde önemli açıklamalarda bulundu. İBB Başkanı İmamoğlu'nu eleştiren Erdoğan, "Verdiği vaatleri unutan değil verdiği sözü tutacak başkanları seçeceğiz. İstanbul'un bir 5 yıl daha kaybetme lüksü yok." dedi. CHP'deki para sayma görüntülerini hatırlatan Erdoğan, "Bir tarafta temiz siyasetin temsilcileri diğer tarafta kaynağı karanlık, deste deste dolarlarla avrolarla para kulesi üretenler var. " ifadelerini kullandı.
29.03.2024 Gündem
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu
Akdeniz Turizm Analizi’ne göre 5 yılda turizmini en çok geliştiren ülke Türkiye oldu Dijital ödemeler sektöründe faaliyet gösteren Visa, Avrupa’nın Akdeniz’e kıyı ülkelerinde seyahat eden yabancı turistlerin kart kullanımı trendlerine dair içgörüler sağlayan Visa Akdeniz Turizm Analizi’nin 2023 yılı sonuçlarını açıkladı. Analiz sonuçlarına göre 2023 yılında Türkiye’de turizm alanında gerek ziyaretçi sayısı gerek yabancı kart kullanımında yüksek çift haneli büyüme kaydedildi ve tüm zamanların turizm rekoru kırıldı. Son bir yıla bakıldığında ise Türkiye’de 2023 yılında kartlı ziyaretçi sayısı 2022’ye göre yüzde 20’ye yakın, turistlerin kartlarıyla yaptığı harcamalar döviz bazlı yüzde 16’dan fazla arttı.
29.03.2024 Ekonomi
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis
Depremzedeyim yalanıyla dolandırıcılık yapan şahsa 10 yıl hapis Ankara'da Furkan K. hakkında, 'depremzede' olarak tanıtıp güvenini kazandığı internetteki ilan sahibinin otomobilini başka birisine 390 bin TL'ye satarak dolandırıcılık yaptığı suçlamasıyla 10 yıla kadar hapis cezasıyla dava açıldı.
26.03.2024 Gündem
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024
Haziran semineri 2024 ne zaman? Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı? Öğretmen yıl sonu semineri 2024 2023-2024 eğitim öğretim yılı 14 Haziran 2024 tarihinde sona erecek. Öğrencilerin yaz tatiline girmesiyle öğretmenler 2 haftalık seminerlere katılacak. Peki, Haziran seminerleri uzaktan mı 2024, online mı?
22.03.2024 Gündem
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla
Narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya bağımlılığı daha fazla Psikolog Ecem Özcan Tatlıdil, “Yapılan araştırmalarda narsist kişilerde Facebook, Instagram, TikTok ve benzeri sosyal medya platformlarına karşı daha faza bir bağımlılık eğilimi görülmüştür. Çünkü narsist kişiler, hayatlarına ilişkin her ayrıntıyı dünya üzerindeki her şeyden daha önemli bulduklarından, bu platformlarda kendileriyle ilgili her anı paylaşmaktadırlar” dedi.
18.03.2024 Sağlık
MEB açık lise görevli ücretleri 2024! AÖL görevli ücretleri ne zaman yatacak, Açık Lise görevli ücretleri ne kadar 2024?
MEB açık lise görevli ücretleri 2024! AÖL görevli ücretleri ne zaman yatacak, Açık Lise görevli ücretleri ne kadar 2024? Açık lise görevli ücretleri ne zaman yatacak, AÖL görevli ücretleri ne kadar? MEB açık lise görevli ücretleri 2024 ile ilgili aramalar yoğunlaştı. Açık lise sınavlarında görev alan öğretmenler ödenecek ücretlerin ne kadar olduğunu, ne zaman yatacağını sorguluyor. İşte Açık lise sınav görev ücretleri 2024 hakkında merak edilenler…
16.03.2024 Çalışma Hayatı
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü
Adnan Oktar'ın cezaevi sırrı ifşa oldu: Kadın olmadığım için benimle seyrek görüştü Erzurum Dumlu Cezaevi’nden Van'a sevk edilen silahlı suç örgütü lideri Adnan Oktar ile cezaevinde görüşen avukatlardan biri CNN TÜRK'e konuştu. Adnan Oktar'ın kadın avukatlarla ilişkisinden, gelecek planlarına kadar tüm merak edilenler ortaya çıktı.
15.03.2024 Gündem
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı
Migren hastası oruç tutabilir mi? Oruç tutarken migren atağı gelirse ne yapılmalı? Nihat Hatipoğlu cevapladı İslam alimi Nihat Hatipoğlu köşesinde bu kez günlük telaşın içinde kaybolup giden insanları, bu insanların hayatlarını sadece dünyevi hazlar ve geçici tatminler üzerine kurduklarına değindi. Ahirette bekleyen sonsuz güzellikler ve nimetlerin varlığından bahseden Hatipoğlu oruca yönelik gelen sorulara da köşesinden yanıt verdi.
14.03.2024 Ramazan
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim
Genç yıldız Can Uzun, milli takım tercihini yaptı: Kalbimin sesini dinledim Almanya Bundesliga 2 takımlarından Nürnberg forması giyen Can Uzun, milli takım tercihini resmen açıkladı. Almanya'yı seçebileceği konuşulan Uzun, 'Kalbimin sesini dinledim' diyerek Türkiye'yi tercih ettiğini duyurdu.
4.03.2024 Futbol
Adnan Oktar'ın yeni planı deşifre oldu! 252 kadın, 24 erkek avukatla görüştü
Adnan Oktar'ın yeni planı deşifre oldu! 252 kadın, 24 erkek avukatla görüştü Erzurum Dumlu Cezaevine sevk edilen silahlı suç örgütü elebaşı Adnan Oktar, şimdi de Van'a gönderildi. Oktar'ın Erzurum'da yaklaşık bir ayda 21 kadın avukatla yüzlerce kez görüştüğü tespiti var. Ayrıca Adnan Oktar'ın Erzurum'daki yapılanması deşifre oldu.
1.03.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Üst üste 14 çeyrek büyüme çok önemli bir başarı Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Aydın mitinginde halka hitap etti. Türkiye ekonomisinin üst üste 14 çeyrekte büyüme gösterdiğini söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefete 'Hani 'yandık, öldük, bittik' diyordunuz. Ne oldu?' tepkisinde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Biz içerideki maşalarla mücadele ederken asıl büyük kavgayı emperyalistlere karşı verdik. Sürekli darbecilerle boğuştuk. Vesayete karşı dimdik ayakta durduk" dedi.
29.02.2024 Gündem
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı
'Senden Önce' izleyicileri şaşkınlığa uğrattı! Aldatma değil, büyük bir oyun çıktı Kanal D’nin yeni dizisi Senden Önce, ilk bölümüyle büyük ses getirdi. Entrika ve ihanetin gölgesinde şekillenen heyecan dolu bir hikayeyi içerisinde barındıran dizi, daha ilk bölümünde ters köşe yaparak izleyenleri ekrana kilitledi. Dizide Merve ile Sahra arasındaki sır perdesi aralanırken, Hakan’ın iki kadın tarafından nasıl bir tuzağa çekildiğine dair ipuçları verildi.
14.02.2024 Magazin
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı
Batuhan Karadeniz'e 4.5 yıl hapis istemi! Aleyna Eroğlu'na şiddet uygulamıştı Beşiktaş'ın altyapısından çıkan ve Türkiye'de birçok kulüpte forma giyen Batuhan Karadeniz'in başı dertte... Eski futbolcu ve yorumcu Batuhan Karadeniz 4.5 yıl hapis cezası alabilir!
1.02.2024 Süper Lig
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim
İlk Türk astronot Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı: Eğer önceden neler olacağını bilmiyor olsam korkabilirdim Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Diyarbakırlı öğrencilerin sorularını yanıtladı. Uluslararası Uzay İstasyonu’nda bulunan ilk Türk astronot Alper Gezeravcı, uzay meraklısı öğrencilerle görüntülü görüşmede, soruları cevapladı. Uzaylı görüp görmediğinin sorulması üzerine Gezeravcı, 'Uzaylı henüz görmedim ama görseydim, 'Sana Furkan’ın selamını getirdim' derdim herhalde. Herhangi bir uzaylı ile karşılaşmadım ama ben de merak ediyorum. Varlıklarını öğrenirsem farklı bir şey dönüşte seninle de paylaşacağım muhakkak.' şeklinde yanıt verdi.
31.01.2024 Gündem
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları
AÖF sınav sonuçları açıklandı mı 2024, AÖF ne zaman açıklanacak? Anadolu Üniversitesi AÖF sınav sonuçları AÖF sınav sonuçları merakla bekleniyor. Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi güz dönemi final sınavları 20-21 Ocak 2024 tarihlerinde yapıldı. Yüz yüze gerçekleştirilen AÖF sınavların ardından adaylar sonuçları öğrenmek için gözler AÖF duyuru sayfasına çevrildi. Peki, AÖF final sınav sonuçları açıklandı mı, AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanacak, bugün açıklanır mı? İşte AÖF sınav sonuçları sorgulama ekranı…
30.01.2024 Gündem
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin önünü her anlamda biz açtık
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Gençlerimizin önünü her anlamda biz açtık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Gençlik Aşkıyla Eskişehir' programında açıklamalarda bulundu. Erdoğan, "Belediye yönetiminde çok sayıda genç arkadaşımız yer alıyor. TBMM'de gençlik kollarından yetişme 20'den fazla vekilimiz var. Görüldüğü gibi gençlerimizin önünü her alanda biz açtık. Kendinizi çok iyi yetiştirmeniz gerekiyor. Ben sizlere güveniyorum" dedi.
29.01.2024 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yüz Yüze ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yüz yüze haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.