Yusuf Engin

Yusuf Engin

Son dakika yusuf engin haberleri ile ilgili Gazete Vatan adresinde yer alan tüm haberlere bu sayfadan ulaşabilirsiniz. Geçmişte yaşanan yusuf engin ile ilgili gelişmeler, bugün yayınlanan güncel haberler ve çok daha fazlasını yusuf engin haber sayfamızda bulabilirsiniz.

Yusuf Engin

haberleri sayfasında son dakika yaşanan yusuf engin gelişmeleri de dahil olmak üzere 416 yusuf engin haberi bulunmuştur. Tüm yusuf engin haberleri aşağıda listelenmiştir.
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi!
Danla Bilic milyonluk cipiyle görüntülendi! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, milyonluk yeni cipiyle görüntülendi. Son dönemde Kubilay Aka ile yaşadığı aşkla magazin gündeminde olan Bilic'in cipine özel plaka yaptırması dikkat çekti. Sosyal medya fenomeni, direksiyon başına geçer geçmez emniyet kemerini takmayı da ihmal etmedi.
9.11.2022 Magazin
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! Ayrıldılar mı?
Danla Bilic'ten Yusuf Engin açıklaması! Ayrıldılar mı? YouTube'ta yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan Danla Bilic iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisine ikinci bir şansı vermişti. Son zamanlarda paylaşım yapmayan ve birlikte görüntülenmeyen ikiliden Bilic, Bebek'te görüntülendi. Muhabirlerle sohbet eden Bilic aşk sorularını yanıtladı.
19.09.2022 Magazin
Danla Bilic sevgilisiyle tatilde! Bikinili paylaşım...
Danla Bilic sevgilisiyle tatilde! Bikinili paylaşım... YouTube'da yayınladığı makyaj videoları ile tanınan Danla Bilic, tatil sezonunu açtı. Sosyal medya fenomeni, sevgilisi Yusuf Engin ile denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Bilic'ten bikinili paylaşım geldi.
19.06.2022 Magazin
Danla Bilic ile sevgilisi Yusuf Engin tatil sezonunu açtı!
Danla Bilic ile sevgilisi Yusuf Engin tatil sezonunu açtı! İki ay önce birlikteliklerine yeniden şans verme kararı alan Danla Bilic ile Yusuf Engin, soluğu Bodrum'da aldı. Önceki gün Demirbükü Koyu'nda objektiflere yansıyan aşıklar, denizde romantik anlar yaşadı.
4.06.2022 Magazin
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum
Cansu Dere: Dinleniyorum, tatil yapıyorum, dostlarımla vakit geçiriyorum Kanal D'de 25 Mayıs Çarşamba akşamı final bölümüyle ekrana gelecek olan 'Sadakatsiz' dizisinde 'Asya' karakterini canlandıran Cansu Dere, önceki gün AVM'de görüntülendi.
21.05.2022 Magazin
Turneye giden Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Onların suçu yok
Turneye giden Reha Özcan çoban köpeklerinin saldırısına uğradı: Onların suçu yok Oyuncu Reha Özcan ve 'Bir Garip Orhan Veli' oyunundaki rol arkadaşları Burdur turnesinde çoban köpeklerinin saldırısına uğradı.
21.05.2022 Magazin
Danla Bilic, Yusuf Engin'le nasıl barıştı? Sosyal medyadan cevap verdi
Danla Bilic, Yusuf Engin'le nasıl barıştı? Sosyal medyadan cevap verdi YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisini birkaç ay önce noktalamıştı. Birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi de bırakan ikili, ilişkilerine ikinci bir şans verdi. Sosyal medya paylaşımlarıyla gündemden düşmeyen Bilic, 'Yusuf'la nasıl barıştınız?' sorusuna ise verdiği yanıtla dikkat çekti.
21.05.2022 Magazin
Danla Bilic eski sevgilisi Yusuf Engin ile barıştı!
Danla Bilic eski sevgilisi Yusuf Engin ile barıştı! YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla tanınan fenomen Danla Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisini birkaç ay önce noktalamıştı. Birbirlerini sosyal medyadan takip etmeyi de bırakan ikili tekrar denemeye karar verdi.
4.05.2022 Magazin
Danla Bilic'in bikini üstüne yorum yağdı!
Danla Bilic'in bikini üstüne yorum yağdı! Geçtiğimiz günlerde pembe bikinili pozlarıyla olay yaratan Danla Bilic'ten yeni paylaşım geldi. Tatiline hız kesmeden devam eden Bilic'in bikini üstüne yorum yağdı.
14.02.2022 Magazin
Danla Bilic'ten Dubai pozları! Beğeni yağdı
Danla Bilic'ten Dubai pozları! Beğeni yağdı YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, Dubai tatiline çıktı. Şubat ayında güzel havanın tadını çıkaran fenomen isim, bikinili pozlarını takipçilerinin beğenisine sundu.
12.02.2022 Magazin
Danla Bilic ile Yusuf Engin ayrıldı! Birbirlerini takipten çıktılar
Danla Bilic ile Yusuf Engin ayrıldı! Birbirlerini takipten çıktılar YouTube'da yayınladığı makyaj videolarıyla büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Danla Bilic, kozmetik sektöründe faaliyet gösteren iş insanı Yusuf Engin ile ilişkisini noktaladı. Sessizliğini koruyan çift, sosyal medyada birbirlerini takipten çıktı.
29.01.2022 Magazin
TÜBİTAK "Robot Göz" geliştirdi!
TÜBİTAK "Robot Göz" geliştirdi! TÜBİTAK Raylı Ulaşım Teknolojileri Enstitüsünün (RUTE) geliştirdiği ve "Robot Göz" olarak adlandırılan "Boru İçi Denetleme Robotu"yla, hatlardaki doğal gaz kaçakları anında saptanacak.
9.10.2021 Bilim ve Teknoloji
İşte Numan Kurtulmuş’un GİK listesi
İşte Numan Kurtulmuş’un GİK listesi Recai Kutan, Abdülbaki Erdoğmuş, Abdülhamit Gül, Ahmet Akçay, Ahmet Bakcan, Ahmet Bilgin, Ahmet Cemil Tunç, Ahmet Demircan, Ahmet Fevzi İnceöz, Ahmet Karavar, Ahmet Okur, Ahmet Sünnetçioğlu, Akif Gürdoğan, Alaaddin Parlak, Ali Aktaş, Ali Seyyar, Arafat Salih, Aydıner Atik Ağdağ, Aynur Demiray, Bahri Zengin, Cafer Güneş, Cevat Ayhan, Ekrem Baki, Emine Uçak Erdoğan, Emre Bağce, Erol Erdoğan, Ertan Yülek, İsmail Küçükali, Fikret Karabekmez, Halil Yıldız, Hasan Tahsin Şengün, Hayrettin Dilekcan, Hayrunnisa Kökbıyık, Hüsamettin Korkutata, Hüseyin Güleç, İsmail Keleş, İrfan Gül, İsmail Haskul, Kazım Arslan, Enis Başkakın, Lütfü Esengün, Selahattin Öztürk, Mehmet Batuk, Mehmet Sılay, Muhittin Bal, Mukadder Başeğmez, Musa Akbal, Musa Demirci, Mustafa Çetin, Mustafa Özkafa, Mücahit Yanılmaz, Müfit Yüksel, Nazım Maviş, Osman Mesten, Oya Akgönenç, Ömer Topaloğlu, Ömer Vehbi Hatipoğlu, Remzi Çakır, Sami Dedeoğlu, Salih Kaçır, Saliha Şasa, Seda Yıldızhan, Serdar Akça, Sıtkı Abdullahoğlu, Sıtkı Cengil, Şamil Tekir, Selman Esmerer, Şeref Malkoç, Teoman Rıza Güneri, Turhan Alçelik, Ümmet Kandoğan, Veli Tolu, Yahya Coşkun, Yusuf Engin...
11.07.2010 Siyaset
Kimler yararlanacak?
Kimler yararlanacak? 'Kısa çalışma ödeneği' ile ilgili tüm detaylar...
28.01.2009 Ekonomi
650 milyon $’lık iş
650 milyon $’lık iş STFA, Umman’ın ilk gemi bakım ve tamir tesisini yapacak. 650 milyon dolarlık ihalede, STFA’ya Umman’ın en büyük inşaat şirketi eşlik edecek
9.06.2007 Ekonomi
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti!
Türker İnanoğlu hayatını kaybetti! Ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu hayatını kaybetti. Bakan Koca sosyal medyadan acı haberi duyurdu.
2.04.2024 Magazin
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum
Marmara Bölgesi seçim sonuçları! İstanbul, Tekirdağ, Bursa, Edirne son durum Türkiye'de 61 milyondan fazla vatandaş, yerel seçimler kapsamında belediye başkanı, muhtar, il genel meclisi üyeliği ve belediye meclis üyesini seçmek için sandığa gitti. 17:00'da sandıkların kapanmasıyla birlikte oy sayım süreci başladı. YSK'nın seçim yasaklarını kaldırmasıyla birlikte Marmara Bölgesi'nde İstanbul dahil 11 ildeki sonuçlar Gazetevatan.com'da olacak.
31.03.2024 Gündem
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti?
Sakarya yerel seçim sonuçları: 31 Mart Mahalli İdareler seçim sonuçları açıklandı mı? SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? Sakarya belediyesi hangi partiye geçti? SAKARYA yerel seçim sonuçları 2024: Türkiye 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için sandık başına gitti. Milyonlarca seçmenin oy kullandığı yerel seçimler 81 ilde devam etti. YSK'nın seçim takvimi işledi ve partilar adaylarıyla birlikte belediye başkanlıkları için yarıştı. Deprem bölgesi seçim sonuçları da vatandaşlar tarafından merakla takip edildi. Özellikle kızgın bir yarışınn hakim olduğu SAKARYA'da hangi aday yüzde kaç oy aldı? SAKARYA Büyükşehir Belediye başkanlığı hangi partiye geçti? İşte 2024 SAKARYA yerel seçim sonuçları ve adayların aldıkları oy oranları...
31.03.2024 Gündem
Atama kararları Resmi Gazete’de
Atama kararları Resmi Gazete’de Cumhurbaşkanlığı tarafından yapılan atamalar hakkındaki kararlar Resmi Gazete’de yayımlandı.
18.03.2024 Gündem
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi?
Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, Bandırma Füze Kulübü filmi nerede çekildi? Bandırma Füze Kulübü nerede çekildi, Bandırma Füze Kulübü hikayesi gerçek mi? Bandırma Füze Kulübü filmi beyaz perdenin ardından televizyon izleyicisiyle buluşuyor. Filmi ilk kez izleyenler, Bandırma Füze Kulübü 'nün çekim yerlerini ve hikayesinin gerçek olup olmadığını araştırıyor. Peki, Bandırma Füze Kulübü NASA’ya gitti mi, oyuncuları kimler?
8.02.2024 Magazin
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu
Alev Alatlı hayatını kaybetti! Bakan Koca duyurdu Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, yazar Alev Alatlı'nın hayatını kaybettiğini açıkladı. Bakan Koca, "Bir süredir tedavi altındaydı. Kendisini ziyarete gittiğimde, 'Bu toprakları daha çok sevdirmeliyiz' demişti. Bu sözünü aydınlarımıza, yöneticilere, ülkemizin bugününe, yarınlarına etki etme gücüne sahip herkese yönelik bir vasiyet olarak anlamıştım" ifadelerini kullandı. Bir süredir yoğun bakımda tedavi gören Alatlı, yarın öğle namazında Eyüp Sultan Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Mihrişah Valide Sultan Türbe Haziresine defnedilecek.
2.02.2024 Gündem
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı
Şulemsi, Tayyargiller'den sonra sıra Nevra Bilem'e geldi! Hepsini korku sardı, inceleme başlatıldı Güzellik merkezi sahibi fenomenler Dilan Polat ve Engin Polat çiftinin gözaltına alınmasının ardından panikte. Ne yapacağını şaşıran fenomenler sosyal medya hesaplarında büyük bir temizliğe başladı. Ama vergi müfettişleri onları peşine düştü bile. İşte o fenomenlerden Nevra Bilem ile ilgili de bir gerçek ortaya çıktı. Onlarca kişi, 'Nevra Bilem bizi dolandırdı' diye suç duyurusunda bulundu.
11.11.2023 Gündem
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! Yeni detaylar ortaya çıktı
Polis memuru Hakan Telli'yi şehit etmişlerdi! Yeni detaylar ortaya çıktı Polis memuru Hakan Telli, düzenlenen uyuşturucu operasyonunda şüphelilerin açtığı ateş sonucu şehit düşmüştü. Telli'yi şehit eden suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 39 şüpheliden 22'si tutuklandı. Hakan Telli'nin şehit edilmesine ilişkin soruşturmaya ait yeni detaylar ortaya çıktı. Soruşturmada, düzenlenen tutuklamaya sevk yazısında şüphelilerin, saldırının yaşandığı evi örgüt evi olarak kullandıkları, uyuşturucu madde trafiğinin bu adresten yönettikleri belirtildi.
29.08.2023 Gündem
42 ilin jandarma komutanı değişti
42 ilin jandarma komutanı değişti Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre; 42 ilin jandarma komutanlıklarına atamalar yapıldı. Karar ile; birçok kaymakam ve vali yardımcısı da yeni görev yerlerine atandı. 
24.08.2023 Gündem

Benzer Haber Etiketleri

Yusuf Engin ile ilgili olan tüm haberleri bu sayfa üzerinden görüntüleyebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak ve diğer görselleri incelemek istiyorsanız haber başlıklarına tıklayabilirsiniz. Önceki yusuf engin haberlerini görmek için Daha Fazla İçerik Göster butonunu kullanabilirsiniz.